Affiliate Marketing Revolutie Review: waardevolle koop?

Kan jij met de inhoud van de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard geld verdienen? In mijn review leg ik mijn AMR ervaringen aan je uit!

De Affiliate Marketing Revolutie is de bekendste affiliate marketing cursus van de Benelux. In dit review gaan we in op Jacko Meijaard en de AMR. Onder de vleugels van Jacko leer jij alles wat je over affiliate marketing moet weten. Je leert onder andere:

 • Wat affiliate marketing is
 • Hoe je hiermee geld kunt verdienen
 • Hoe je jouw inkomsten passief kunt maken
 

Dat allemaal door het bekijken van een groot aantal verschillende praktische video’s waar Jacko je aan een voorbeeldproject alles laat zien. Daarnaast krijg je toegang tot de populaire InternetSuccesGids community waar andere affiliates hun successen en tips delen.

Op deze pagina bespreek ik mijn eigen ervaringen en review van de Affiliate Marketing Revolutie. Hierdoor weet je precies wat je van de AMR, afgekort voor de Affiliate Marketing Revolutie, kunt verwachten.

Ik heb er in mijn review voor gekozen de onderdelen kritisch te bekijken. Desondanks de wat lange review, garandeer ik je dat je na het lezen van mijn ervaring precies weet of de Affiliate Marketing Revolutie iets voor jou is om passief inkomen te genereren!

Is Affiliate Marketing Revolutie de moeite waard?

Laten we mijn Affiliate Marketing Revolutie review meteen goed aftrappen. Want is de Affiliate Marketing Revolutie nota bene de moeite wel waard? Het antwoord dat ik je op deze vraag geef, is ja. Maar dat is slechts mijn mening. Gedurende deze review ontdek je meer over de ervaringen van andere Affiliate Marketing Revolutie cursisten. Want uiteindelijk verschillen de beweegredenen om de AMR te volgen en de beoogde doelen voor iedereen. Hierdoor is mijn idee van de waarde van de AMR totaal anders dan wat de waarde dat jij uit de Affiliate Marketing Revolutie kunt halen. Ik kan je wel in alle eerlijkheid vertellen dat de AMR mij nu al meer gegeven heeft dan dat ik er ooit van had kunnen verwachten.

Is passief inkomen realiseren met affiliate marketing revolutie haalbaar?

Daar kan ik heel kort over zijn; Ja! Maar zoals je vaker zult lezen in dit review over de AMR, is het volledig afhankelijk van je eigen inzet. Dit zal Jacko Meijaard benadrukken in de videotraining. Wil je bewijs? Dan kan ik je aanraden Jacko Meijaard op Instagram te gaan volgen. Dagelijks deelt hij succesverhalen van cursisten die de AMR volgen en hiermee hun passieve inkomsten realiseren.

Wat is de Internet Succes Gids? En wat wil Jacko Meijaard hiermee bereiken?

De Affiliate Marketing Revolutie is voortgekomen uit verschillende andere boeken en cursussen van Jacko Meijaard. Een van de eerste producten die Jacko namelijk verkocht, was Internet Succes Gids.

Enkele jaren later, toen de Affiliate Marketing Revolutie eenmaal ontwikkeld was, besloot Jacko de Internet Succes Gids om te vormen tot een community. Hierdoor kregen alle deelnemers van zowel de ISG als de AMR een plek om met elkaar in contact te komen.

Het doel van Jacko met het Internet Succes Gids forum is om cursisten de kans te geven van elkaar te leren, hoe je affiliate marketing kunt gebruiken om passief inkomen te realiseren en financieel vrij te worden. Alhoewel je enorm veel in het programma van Jacko kunt leren, leer je uiteindelijk het meest van elkaar. Dat is precies wat op het Internet Succes Gids forum mogelijk is.

Wat is Jacko’s belofte met de Affiliate Marketing Revolutie cursus?

Met het volgen van de Affiliate Marketing Revolutie is het, volgens Jacko, mogelijk een succesvolle affiliate marketing op te zetten. Dit, op zo’n manier dat je als affiliate passieve inkomsten realiseert. Dat is tot op zekere hoogte waar. Je krijgt namelijk in de Affiliate Marketing Revolutie alle middelen toegereikt om dit te doen. 

Dat wil niet zeggen dat het je met slechts het opvolgen van een x-aantal stappen ook lukt. Je moet naast het volgen van de Affiliate Marketing Revolutie, ook:
 • Enorm gemotiveerd zijn
 • Niet opgeven
 • Lange termijn visie houden
 • Nieuwsgierig naar kansen zijn

Als jij daadwerkelijk de mouwen weet op te stropen en meerdere jaren achtereen hard aan je affiliate project te werken, is de kans op succes bijna 100%.

Wordt deze belofte waargemaakt?

Ja, maar daar plaats Jacko meerdere malen de kanttekening bij dat het succes van jouw passieve inkomen volledig afhangt van je eigen inzet. Op verschillende momenten in de Affiliate Marketing Revolutie keert Jacko terug naar het bespreekbaar maken van motivatie en instelling. Zonder voldoende motivatie en een goede instelling, is het volgens Jacko onmogelijk veel geld met affiliate marketing te kunnen verdienen. De belofte is echter dat als jij je wel honderd procent inzet, je moeiteloos een goed inkomen uit affiliate marketing moet kunnen opbouwen.

Hoe is Affiliate Marketing Revolutie opgebouwd?

Een van de redenen dat de Affiliate Marketing Revolutie zo populair is heeft het te danken aan de overzichtelijke opbouw van de cursus. Cursisten worden echt van A tot Z meegenomen langs affiliate marketing en de daarbij behorende onderdelen.

Dat wil zeggen dat Affiliate Marketing Revolutie begint met een algemene uitleg van affiliate marketing. Pas daarna neemt Jacko je mee langs onderwerpen als;

 • Het kiezen van een niche
 • Het bouwen van een affiliate marketing website
 • Het promoten van producten
 • Het aantrekken van bezoekers
 • Het verdienen van geld met affiliate marketing
 • Het opschalen van je affiliate project

Kortom, precies wat jij moet weten om met affiliate marketing geld te kunnen verdienen.

De opbouw van de AMR

Heb je de affiliate marketing revolutie eenmaal gekocht, dan kom je aan in het ledengedeelte. Hier kun je de cursusvideos vinden. Zoals je ziet, een compleet pakket. 

affiliate marketing rovolutie inhoud

In principe ga ik ervan uit dat de titels van de verschillende modelus uit de AMR duidelijk zijn. Enkelen zal ik er iets meer uitlichten.

Inspiratie en Motivatie

In mijn mening één van de belangrijkste al dan niet belangrijkste modules van de affiliate marketing revolutie. Hier vertelt Jacko over het belang van het aannnemen van de juiste mindset en het daadwerkelijk gaan doen wat je leert in de video’s van de AMR. Want leren is 1, maar uitvoeren is de sleutel tot succes. Hier komen een aantal belangrijke aspecten van een succcesvol affiliate ondernemer naar voren. 


affiliate marketing revolutie videocursus vervolg

Voor wie is de Affiliate Marketing Revolutie geschikt?

Jacko is van mening dat iedereen met de Affiliate Marketing Revolutie overweg moet kunnen. Deze cursus is zo ingericht dat het altijd duidelijk is waar je je precies in het leerproces bevindt en waar je naar toe gaat. Hierbij maakt Jacko gebruik van het principe dat je tegelijkertijd aan je affiliate project werkt terwijl je nog aan het leren bent.

Leeftijd, afkomst en opleidingsniveau zijn dus absoluut geen criteria voor de Affiliate Marketing Revolutie.

Persoonlijke eigenschappen kunnen wel bepalen of je wel voor de Affiliate Marketing Revolutie geschikt bent.

Je moet namelijk:

 • Enorm gemotiveerd zijn
 • Niet opgeven
 • Lange termijn visie houden
 • Nieuwsgierig naar kansen zijn

Dat lijstje moet je bekend voor komen. Het is namelijk hetzelfde lijstje van de eigenschappen van de mensen die succes met de Affiliate Marketing Revolutie behalen. Mijn review mag dan misschien lang zijn: de rode draad komt altijd op deze eigenschappen neer.

Herken jij jezelf hierin?

* en claim de tijdelijke korting

Wat is de toegevoegde waarde van Affiliate Marketing Revolutie en Jacko Meijaard?

Alles wat niet tot je persoonlijke eigenschappen te rekenen is, wat je ook niet kunt leren, krijg je door Jacko Meijaard in deze cursus geleerd. Zoals ondertussen uit mijn Affiliate Marketing Revolutie review blijkt, speelt Jacko een enorme rol in deze cursus. Het is namelijk Jacko die zijn persoonlijke ervaringen en tips deelt. Tips waarmee je goed begrijpt wat je wanneer moet doen. Tips van iemand die als een van de meest succesvolle affiliates bekend staat.

Jacko’s ervaring en expertise over internet en affiliate marketing

Jacko gaat alweer meer dan tien jaar in het vak mee. Hierdoor heeft Jacko niet alleen zelf veel affiliate marketing projecten gehad, maar weet hij ook als een van de beste hoe andere hun succes hebben weten te behalen. Deze successen en lessen deelt hij in de Affiliate Marketing Revolutie met jou.

Gebundelde Technische informatie stap voor stap en duidelijk uitgelegd

Sommige onderdelen van affiliate marketing kunnen als technisch worden ervaren. Gelukkig is Jacko in staat de meest technisch (klinkende) onderdelen simpel uit te leggen. Hierdoor is het opeens helemaal niet meer zo ingewikkeld om deze technische zaken uit te voeren. Je volgt de duidelijke stappen van Jacko op en je bent er!

Support uit de community via het forum

Eerder in deze Affiliate Marketing Revolutie review vertelde ik je over de toegevoegde waarde van de ISG-community. Met deze community bij de hand heb je in een klap duizenden mede-affiliates die je met iedere vraag kunnen helpen. Daarnaast ontdek je wat zij hebben gedaan om hun affiliate website tot een succes te maken.

Met het volgen van de cursus bouw je tegelijkertijd je eigen affiliate website

Terwijl je de Affiliate Marketing Revolutie doorloopt, ben je meteen al met het bouwen van je affiliate marketing website bezig. Hierdoor is je website als de cursus eenmaal is afgerond al een behoorlijk eind op weg. Je kunt er zelfs wel van zeggen dat je al kunt beginnen met het promoten van producten!

affiliate website maken met wordpress

Ervaringen met de Affiliate Marketing Revolutie

Je kunt met enkele seconden Googlen honderden ervaringen van Affiliate Marketing Revolutie cursisten vinden. Deze ervaringen zijn veelal uitgebreid genoeg om echt een goed idee te krijgen van hoe iemand deze cursus ervaren heeft. Daarnaast is vaak ook te vinden welke affiliate site met de cursus gemaakt is en welke resultaten de cursist, ondertussen affiliate, hiermee heeft weten te realiseren.

Wil je de meest recente ervaringen met de Affiliate Marketing Revolutie ontdekken? Dan kun je op zowel Instagram als Google specifiek zoeken op ervaringen van het afgelopen half jaar. Zoek hiervoor op Instagram op de hashtag #affiliatemarketingrevolutie of filter op Google op ‘resultaten van het afgelopen jaar’.

Lukt het iedereen passief inkomen te realiseren met de affiliate marketing revolutie?

Hiervoor moet ik even terug naar de persoonlijke eigenschappen om succesvol te zijn in affiliate marketing. Iedereen die blijft doorzetten, leren, zijn/haar langetermijnvisie houdt en nieuwsgierig blijft, weet uiteindelijk passief inkomen te realiseren en financiële vrijheid zeker te stellen.

Conclusie:

Is de Affiliate Marketing Revolutie de moeite waard?
Is de Affiliate Marketing Revolutie op basis van mijn review en de ervaringen van andere cursisten de moeite waard?

Dat hangt er helemaal af of jij je kunt vinden in de eerder besproken persoonlijke eigenschappen die voor een succesvol affiliate project onmisbaar zijn.

Als jij iemand bent die echt volledig voor affiliate marketing wilt gaan, is de Affiliate Marketing Revolutie de perfecte cursus. Je leert alles wat je moet weten om geld met affiliate marketing te kunnen verdienen. Zolang jij ook echt met de inhoud van deze cursus aan de slag gaat, zijn de mogelijkheden eindeloos.

Dus ben jij gemotiveerd een goede affiliate website neer te zetten en makkelijk geld te gaan verdienen. Dan is de Affiliate Marketing Revolutie een goede investering. Aangezien je al tot hier bent gekomen, geloof ik dat de motivatie er wel is! Jacko Meijaard heeft nu een tijdelijke actie, waarbij je de Affiliate Marketing Revolutie kunt kopen met 84% korting! Is dat de moeite waard? Klik op de groene knop hieronder, claim die korting en start met bouwen aan jouw succes.

Ontdek het #1 verdienmodel voor het opbouwen van een passief inkomen dankzij het internet.

en claim die korting.

Affiliate Marketing Revolutie Review: waardevolle koop?

Kan jij met de inhoud van de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard geld verdienen? In mijn review leg ik mijn AMR ervaringen aan je uit!

Course Provider: Person

Course Provider Name: Jacko Meijaard

Course Provider URL: https://www.paypro.nl/producten/Internet_Succes_Gidsnl_-_Affiliate_Marketing_Revolutie/19099/82191

Editor's Rating:
4.5
Laatst bijgewerkt: 22/10/2020
Wouter
Wouter
Vrijheid creëren om mijn dromen te verwezenlijken en anderen helpen dit ook voor zichzelf te realiseren is de intentie van mijn blog: Geld en vrijheid. Met internet ligt de wereld letterlijk bij je op schoot. Met de vele mogelijkheden van het kent om geld te verdienen is financiële vrijheid creëren enkel een keuze. Ik deel mijn kennis en ervaringen met de intentie jouw te helpen in jouw weg met geld en vrijheid.
Wouter
Vrijheid creëren om mijn dromen te verwezenlijken en anderen helpen dit ook voor zichzelf te realiseren is de intentie van mijn blog: Geld en vrijheid. Met internet ligt de wereld letterlijk bij je op schoot. Met de vele mogelijkheden van het kent om geld te verdienen is financiële vrijheid creëren enkel een keuze. Ik deel mijn kennis en ervaringen met de intentie jouw te helpen in jouw weg met geld en vrijheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Start vandaag nog met online geld verdienen
affiliate marketing cursus