Affiliate Marketing Revolutie review: Jacko Meijaard

In dit Affiliate Marketing Revolutie review een uitgebreide blik op Jacko Meijaard en zijn cursus. Is het de moeite waard? En wat zijn de ervaringen met deze affiliate marketing coach?

Dit review is voor jou als je van affiliate marketing gehoord hebt, en erover twijfelt of de Affiliate Marketing Revolutie iets voor jou is.

Voor de oplettende lezer en doorzetter: Wanneer je ervoor kiest de affiliate marketing revolutie te kopen, heb ik een speciaal en exclusief bonuspakket voor je klaar liggen.

De leestijd van dit Affiliate Marketing Revolutie Review is zo’n 30 minuten. Het kan een idee zijn, dit bericht te bookmarken voor later. Klik het ster of vlag icoontje aan naast de zoekbalk in je browser

Ik deel hier mijn eerlijke ervaring met Jacko Meijaard als coach, het forum van Internet Succes Gids en natuurlijk de hele Affiliate Marketing Revolutie cursus.

Verder deel ik zo open als ik kan, mijn resultaten. En de ervaring van andere deelnemers en studenten. – Natuurlijk ben ik gebonden aan privacy etc.. Dus ik kan niet alles laten zien.

Ik heb mijn uiterste best gedaan een zo compleet mogelijk beeld van de cursus voor je te schetsen, waarin ik natuurlijk ook de voor- en nadelen bespreek. Zelf heb ik prima oplossingen gevonden voor de punten waarin ik vind dat de cursus het iets minder goed doet. Deze oplossingen kunnen van jou zijn. De oplossingen heb ik tot het bonuspakket gevormd.

Dit artikel: Affiliate Marketing Revolutie review: Jacko Meijaard beslaat zo’n 7374 woorden. Dit om je zo goed mogelijk te kunnen helpen met je keuze. Als je nog vragen hebt, kun je ze stellen in een reactie. Doe ik dit voor niets? Nee, Wanneer je besluit via 1 van de links aan te melden krijg ik een kleine vergoeding in de vorm van een commissie. Jij merkt hier niets van. ✅ Je bent goed geïnformeerd. ✅ En je hebt de beste deal of korting te pakken.

Direct beginnen met geld verdienen?

Affiliate Marketing Revolutie kopen - beste deal met gratis bonuspakket
Inhoud: Affiliate marketing revolutie review

Affiliate Marketing Revolutie Review – Video

Review Affiliate Marketing Revolutie 4.0: Kopen of niet?

Geld verdienen met affiliate marketing?

Ken je dat?

Je hebt een grote droom. Zo groot dat hij onhaalbaar lijkt.

Ergens heb je het begrip passief inkomen opgepikt. Verschillende mogelijkheden heb je al onderzocht, maar als het om investeren gaat, loop je telkens tegen het zelfde probleem: Hoog risico en je hebt eigenlijk niets dat je missen kunt.

Dan klinkt affiliate marketing op eens heel interessant. Tijd is je grootste investering in je affiliate project. En maximum dat je ermee verdienen kunt, dat is er niet. Echt niet. Je kunt groeien zoveel je wilt. Jacko Meijaard is het in ieder geval gelukt.

In een grijs verleden heb ik een studie marketing gedaan. Eerlijk, niets voor mij. Ik zag mijzelf niet voor grote coörporaties manipulatieve boodschappen de wereld in slingeren om vraag te creëren voor producten die mensen nog verder van het padje zou leiden.

Toch kriebelde mijn droom steeds meer, het begrip passief inkomen zag ik als een gouden zon boven mijn bed. En de status van financieel vrij lonkte steeds meer. Ik voelde een steeds grotere trek naar affiliate marketing.

Heerlijk 😀… De laptop lifestyle.

De droom van zelfvoorzienend leven in mijn hutje omringd door bos en bergen, komt gelijk een stuk dichterbij.

wouter vrij klein

Zoektocht naar de beste cursus affiliate marketing

Google kwam steevast met het antwoord:

Affiliate Marketing cursus – Jacko Meijaard…

Affiliate Marketing Beginnen – Jacko Meijaard en de AMR.

Affiliate Marketing voor beginners – Affiliate marketing revolutie van Jacko Meijaard, etc..

Het was alsof het de enige cursus was. Ik merkte dat ik door deze overvloed aan informatie over deze ene cursus affiliate marketing niet eens meer oog had voor alternatieven.

Argwaan: Is Jacko Meijaard te vertrouwen?

De Jacko Meijaard reviews en Affiliate marketing revolutie reviews vlogen mij om de oren. Het leek erop dat Jacko de enige man is, waar je een affiliate cursus kunt. De sensationele titels met Jacko Meijaard opgelicht, pas op en scam probeerde ik maar links te laten liggen.

Maar, uiteraard wierpen deze berichten wel argwaan op. Dit is wat ik bedoel, je zult het ook wel gezien hebben, voordat je hier terecht kwam:

affiliate marketing revolutie review zoekresultaten
Affiliate marketing revolutie (betaalde) zoekresultaten. Bron: Google.

😵

Ik snap het ook wel. Angst en sensatie zijn stevige triggers. Deze advertenties zullen ongetwijfeld veel opleveren. Dit zelfde trucje wordt natuurlijk ook op andere producten en diensten toegepast. Dat gaat niet onopgemerkt. De uiteindelijke aanbieders zitten er niet altijd op te wachten dat hun diensten gelinkt worden aan begrippen als scam, oplichting en… … Narcisme.

Ik moet toegeven. Het is wel creatief bedacht, die had ik nog niet voorbij zien komen.

✅ Big jump forward: Het is een uitdaging om in deze niche authentiek te blijven en op je eigen manier super waardevol te zijn. Mij heeft het wel de nodige tijd gekost, om waardevol, creatief en authentiek tegelijkertijd te zijn. Maar uiteindelijk, is dat wat het verschil maakt.

Gelukt! Ik verdien geld met affiliate marketing – dagelijks 👑

Een beeld zegt meer dan duizend woorden:

affiliate marketing revolutie recurring
Dagelijks geld verdienen met affiliate marketing
affiliate marketing revolutie resultaat
Groeiende continuïteit in commissies

De eerste maand 1K plus!

Een paar maanden werk ik inmiddels structureel één dag in de week aan mijn project. Plots kom ik aan huis. De stabiele basis van een baan valt weg. Wat nu?

Kiezen voor een uitkering of mijn affiliate marketing website?

Ik koos voor mijzelf. Mijn project, mijn inkomsten bron, mijn “online real estate”.

Vroeg op – Mijn beste beentje voor: zoekwoorden onderzoek, content schrijven, bouwen aan een mailinglist, etc..

Het is gelukt: Ik verdien geld met affiliate marketing.

Dankzij mijzelf 😉 En voornamelijk dankzij de steun uit het forum van de Affiliate marketing revolutie en de coaching van Jacko Meijaard.

Geld verdienen met Google?

En dat, terwijl ik eerst nog twijfelde aan Google… Ik dacht dat Social media Hét marketing kanaal was geworden. Tegendeel bleek waar. Met Google heb je veel gerichter publiek… Ze zoeken naar je. Niet naar jou persoonlijk… Maar naar antwoord op de vragen die zij stellen. En als jij dat antwoord levert. Dan doe je het goed.

Is geld verdienen met affiliate marketing makkelijk of moeilijk?

Gefeliciteerd Wouter, dat heb je goed gedaan. – Dankjewel. 😉 Een pluim op mijn eigen hoed mag natuurlijk wel. Want zo makkelijk is het niet, geld verdienen met affiliate marketing. Het vraagt om een stevige dosis inzet en voornamelijk: doorzettingsvermogen.

Van het grote aantal leden van de affiliate marketing revolutie is er maar een deel dat het haalt. Velen stoppen binnen een paar dagen, omdat het te lang duurt. Of er een ander en ogenschijnlijk makkelijkere manier is van online geld verdienen.

Ik heb verschillende dingen geprobeerd, maar dit heeft mij echt tot noch toe het meeste opgeleverd! En ik doe het met plezier.

Hoe werkt geld verdienen met Affiliate Marketing?

Het is namelijk niet zo, dat vandaag mijn eerste blog plaatsen mij morgen geld in het laatje brengt. In de basis is geld verdienen met affiliate marketing super simpel:

Je brengt een klant aan via jouw link bij de verkoper. De klant koopt het product. Jij krijgt commissie.

Klinkt makkelijk?

Zo is het.

Maar, dan komt het. Hoe krijg je dat mensen jouw website vinden, jouw artikelen lezen, vervolgens overtuigd genoeg zijn om door te klikken op één van je affiliate links en het product of de dienst te kopen?

Dit is één heel traject. Elke fase heeft zijn eigen uitdagingen. Telkens is weer een steun in de rug te vinden in de het forum van de Affiliate Marketing Revolutie.

Sleutel is toch: unieke meerwaarde blijven leveren. Dat is iets dat vaak wordt vergeten. Affiliate Marketing is populair geworden. Dit betekent veel concurrentie. Dat heeft weer tot gevolg dat de lat hoog ligt. Zelf heb ik dit in eerste instantie onderschat. Je moet bereid zijn je beste beentje voor te zetten.

Welk media kanaal kies je?

Voor mij was een website de makkelijkste manier om mee te beginnen. Ik had al wat ervaring met het bouwen van websites in wordpress. Dus ja, dat leek mij de beste aanpak. Andere opties als Instagram, Youtube, Facebook, etc.. Heb ik nog maar even links laten liggen.

Van alles heeft Jacko trouwens verstand. Maar het is voornamelijk content marketing, wat zijn voorkeur heeft. Daarmee heeft hij zijn imperium opgebouwd. Bij content marketing stem jij je content af op de zoektermen die je doelgroep gebruikt. SEO: zoekmachine optimalisatie is dan ook Jacko’s meest favoriete weg om affiliate marketing toe te passen.

WordPress is een CMS – Content Management Systeem. Een systeem waarmee je vrij gemakkelijk je website onderhoudt en vormgeven kan. In de affiliate marketing cursus van Jacko Meijaard leer je dit stap voor stap.

Het belang van zoekwoordenonderzoek: SEO

In de affiliate marketing revolutie is SEO een belangrijk onderwerp. Als Jacko ergens op hamert is het: zoekwoordenonderzoek.

In de 10K club heb ik wel eens wat gefrustreerde uitingen voorbij zien komen van deelnemers die de coaching van Jacko niet altijd als voldoende hadden ervaren. Opmerkingen als: “Focus op je content, en doe je zoekwoordenonderzoek” worden niet altijd op prijs gesteld.

Dit is echter wel de basis voor een succesvolle affiliate marketing website. Dus ook, waar je eerste focus op liggen moet. Van daaruit volgt de rest.

In de afbeelding hieronder zie je het aantal kliks naar mijn website in februari 2021 (stippellijn) in vergelijking tot december 2020 (doorgetrokken lijn).

Weergave van bezoekersaantallen in Search Console

Conclusie: Goed zoekwoordenonderzoek + Meer content = Meer bezoekers = meer inkomsten. 🚀

Eerlijk. Dit moet ik er wel bij zeggen:

Voordat ik aan de Affiliate Marketing Revolutie begon, kon ik wel een beetje websites maken, maar weet je hoeveel bezoekers die trokken? 0… Nou ja, bijna 0. Het ging om een reisblog. Het trok natuurlijk alleen wat vrienden en familie, wanneer ik een nieuw bericht had geplaatst.

SEO, Zoekwoordenonderzoek en content marketing waren begrippen voor mij die ik niet begreep en waar ik het liefst zo ver mogelijk van af bleef. Het was moeilijk, niet voor mij bestemd, en je moest wel één of andere internet guru zijn om hier geld mee te kunnen verdienen.

Niets bleek minder waar. Iedereen kan dit leren. Mij is het gelukt. Twijfel jij? Écht niet nodig, in de AMR leer je dit allemaal. Van Jacko, uit het forum van Internet Succes Gids ofwel de Affiliate Marketing Revolutie, etc..

Niche kiezen voor je affiliate marketing

Nog zoiets dat ik heb onderschat en waar ik je voor wil waarschuwen. Denk goed na over welke niche je kiest.

Niche, doelgroep, onderwerp, het zijn begrippen die dicht bij elkaar liggen.

Waarom ik dit extra onder de aandacht breng?

Het is belangrijk. Wanneer je hierover goed nadenkt, kun jij je hele affiliate marketing carrière een heel stuk versnellen. Ik had geen idee, en begon maar ergens, met de review van een boek. Deze eerste review heeft mij nog geen cent opgeleverd.

Gaandeweg is dit natuurlijk steeds duidelijker voor mij geworden. Met als logisch gevolg: makkelijker zoekwoorden onderzoek doen. Een hele lijst aan keywords die ik op de planning kan zetten. En een duidelijke richting die ik kan bepalen.

Welke niches zijn er voor affiliate marketing?

Het is je waarschijnlijk al wel opgevallen voor welke niche ik uiteindelijk gekozen heb?

Online geld verdienen. Dit is een evergreen niche. Dat betekent minder gevoelig voor hypes. En altijd veel zoekvolume. Eerder dook ik keihard de crypto in. Ook leuk, maar wat meer hypegevoelig. Want wat gebeurd er straks als de piek voor Bitcoin is bereikt. Eerder was dit ook de piek in het zoekvolume.

Andere niches kunnen zijn:

 • Afvallen en gezondheid / recepten
 • Huisdieren
 • Relaties en dating
 • En… laten we de toekomst maar zonnig tegemoet zien (vrij) reizen

Maar er is nog veel meer, je kunt ook je eigen hobby als niche kiezen. In het begin is dit eigenlijk het belangrijkste: Kies iets dat je leuk vind. En waarin jij jezelf al expert zou kunnen noemen. Hiermee heb je echt een stapje voor. Het is ook een stuk leuker om te schrijven over onderwerpen waar je affiniteit mee hebt.

In mijn geval. Ik ging richting crypto en werd overweldigd door een volledig nieuwe wereld. Interessant, maar ik heb er enorm veel van moeten leren om kwalitatieve artikelen te kunnen blijven schrijven. Voordeel: Ik weet nu alles over crypto… en affiliate marketing. Best wel een gouden match 👑

Je maakt het jezelf wel een stuk makkelijker een niche te kiezen dat je leuk vind, hierdoor kun je het makkelijker volhouden om te blijven bouwen.

Affiliate website maken: Zelf doen of ready to go met marketheme?

Met mijn blog-geschiedenis keek ik niet op tegen het technische stuk van affiliate marketing. Ik had er alle vertrouwen in, dat het bouwen van een website mij wel zou lukken. Om tot een nette website te komen heb ik uiteindelijk wel aardig op mijn tanden gebeten. En het heeft mij behoorlijk wat uren gekost.

Achteraf heb ik meermaals spijt gehad dat ik niet het kant-en-klare-affiliate-website-alles-in-1-pakket: Marketheme van Jacko Meijaard en Leon Gotjé heb gekocht. Wanneer je namelijk de Affiliate Marketing Revolutie gekocht heb, heb je keuze dit te kopen.

Als je totaal nieuw bent met websites maken, is dit echt een aanrader. Het zit top in elkaar en heeft alles wat je nodig hebt.

Enige nadeel vind ik eraan: Het is nogal universeel. Wanneer je met je affiliate marketing bezig bent, zul je in je onderzoek veel websites tegenkomen met een zelfde uiterlijk. Dan weet je: Marketheme.

Natuurlijk is content nr.1. En zul jij jezelf daarin moeten zien te onderscheiden. (Dit leer je natuurlijk in de AMR) Zelf hecht ik er ook wel waarde aan om ongelimiteerd mijn website in elkaar te zetten. Ik gebruik hiervoor Elementor PRO met Hello theme.

Het is voor jezelf hierin een afweging maken, waar jij je tijd en geld in wilt steken. De totaal oplossing van Marketheme kost € 70,- per maand. Elementor Pro kost € 50,- per jaar, maar daar heb je nog wat andere kosten aan: hosting á +/- € 70,- per jaar.

De tijd die je bespaard met Marketheme is in ieder geval de meerprijs sowieso waard.

De flexibiliteit van eigen hosting en ontwerp vind ik héél fijn.

Heb je technische kennis nodig om met Affiliate Marketing Revolutie te beginnen?

In de affiliate marketing revolutie leer je stap voor stap hoe jij je eigen affiliate website inricht. Technische kennis heb je dus totaal niet nodig. Wanneer je voor Marketheme hebt gekozen. Heb jij jezelf op dit vlak nog een flinke kluif aan uitzoekwerk bespaard.

Met Marketheme kun je letterlijk direct beginnen met het plaatsen van content. Het is alleen even je weg vinden in het systeem. En daarvoor wordt alles uitgelegd.

Voordelen en nadelen van affiliate marketing

Nadelen

Onzekerheid

In februari dacht ik er dus al “te zijn” met mijn affiliate project. De commissies vlogen mij zo’n beetje om de oren. Ik voelde mij helemaal de king. Maart begon weer een stuk rustiger. Hoe de maand verder verloopt, is nog niet duidelijk. Inkomsten uit affiliate marketing zijn dus behoorlijk onzeker.

Ik wapen mij hiertegen door door te blijven bouwen. Content breder te trekken, etc.. Zodat ik steviger sta. En niet afhankelijk ben van één aanbieder of product.

Afhankelijkheid

Daarmee kom ik gelijk bij het tweede grote nadeel van affiliate marketing: afhankelijkheid. Wanneer de aanbieder stopt met zijn product, ben jij (een deel van) je inkomsten kwijt. Ook kan het zijn dat je langzaam in de zoekresultaten onderuit glijdt.

Hoe wapen ik mijzelf hiertegen? Net als tegen de onzekerheid: Altijd blijven bouwen.

Dit zul je Jacko trouwens ook vaak horen of zien zeggen in de Affiliate Marketing Revolutie.

Geen snel geld

Gemiddeld genomen duurt het ongeveer drie maanden totdat jij je eerste commissie ontvangt. Dit is afhankelijk van verschillende dingen. Waarvan de belangrijkste: Bouw je wel continue aan je website? Bijvoorbeeld minimaal 1x per week een nieuw blogbericht. Afhankelijk van je niche kan het langer duren of sneller gaan.

Voor mij duurde het langer. Ik haalde motivatie uit succeservaringen als: eerste bezoekers op mijn website. En vervolgens de eerste maand met 100 bezoekers. Om vervolgens dit zelfde aantal per dag op mijn website te verwelkomen, etc.. Totdat… De eerste commissie een feit is.

eerste commissie
De eerste commissie 💪

Je kunt je vast wel voorstellen, hoe ik mij voelde. 👑

En niet veel later de tweede:

Screenshot tweede commissie
En de tweede

Wat denk je dat ik deed, toen ik eenmaal wist dat het werkte?

Ik kan mij héél goed voorstellen dat het moeilijk is om de tijd vrij te maken die je affiliate project nodig heeft. Ik moest letterlijk om half 5 opstaan om nog een half uurtje aan mijn project te werken, voordat ik naar mijn werk moest.

Wat ik heb geleerd: Time Managen. Één 🔑 tot mijn succes. Ben jij een goede time-manager? Ik onthul je graag mijn ultieme methode. Doelen stellen en time managen. Jij kunt het ook. Je leert het zo. Helemaal met de ultieme bonus die ik speciaal voor je heb samengesteld. Bonus claimen?

Vandaag nog beginnen met Geld verdienen met Affiliate Marketing?

Affiliate Marketing Revolutie kopen - beste deal met gratis bonuspakket

Affiliate Marketing Revolutie kopen 🛒

✔ Beste prijs garantie
✔ Gratis Exclusief bonuspakket t.w.v. € 47,-

✅ Wil je deze exclusieve deal kunnen claimen, dan moet je ervoor zorgen dat je de Affiliate Marketing Revolutie koopt via één van de links op deze pagina. Alleen als de laatste klik van mij afkomstig is, word ik beloond met een commissie van Jacko. En kan ik je de bonus opsturen.

✅ Om te kunnen checken of het goed gegaaan is. Heb ik dus een aankoopbevestiging/ factuur nodig waarop ik tijd en datum zien kan. Dit kun je sturen naar: info@geldenvrijheid.nl of je kunt dit doe op: https://geldenvrijheid.nl/claim-je-bonus/ (Dit is de snelste weg)

3 stappen:

 1. Open een nieuwe incognito browser tab.
  1. Sneltoets: pc: Ctrl+alt+N
  2. of sneltoets: MAC: ?+Shift+N
  3. Of wis je browsergeschiedenis.
 2. Kopieer deze link: https://geldenvrijheid.nl/go/AMR-bonus/ en plak hem in de incognito browser.
 3. Koop: de Affiliate Marketing Revolutie
 4. En stuur me een screenshot van je aankoopbevestiging e-mail en/of factuur. Met zichtbaar tijd en datum van aankoop. Dit kun je doen door een mail te sturen naar: info@geldenvrijheid.nl . Of ga naar: https://geldenvrijheid.nl/claim-je-bonus/ (Dit is de snelste weg)

Waarom al die bonussen? Het principe ken van affiliate marketing ken je misschien al. Wanneer jij koopt via mijn link, krijg jij de beste prijs. En ik een kleine commissie. De links in dit artikel zijn affiliate links.

Voordelen

De nadelen staan in geen verhouding tot de voordelen. Voor mij tenminste.

 • Oneindig schaalbaar – Dus er is geen plafond aan je inkomen
 • Inkomsten losgekoppeld van tijd – Passief inkomen
 • Je kunt het overal doen – Je hebt alleen een laptop en internet verbinding nodig
 • Het is super laagdrempelig – Je kunt met een paar minuten begonnen zijn aan je eerste project. opstartkosten zijn super laag
 • Geen klantenservice nodig
 • Affiliate marketing is in bijna elke niche toepasbaar.

Met de droom van wonen in de bergen en mijn eigen tuin aanplanten is voor mij het grootste voordeel dat mijn inkomsten los zijn van tijd en ruimte. En ik dus letterlijk overal waar ik wil aan de slag kan.

Wat is de Affiliate marketing revolutie?

Je kunt dus wel voorstellen dat ik superblij ben dat ik de stap heb gezet, om de affiliate marketing revolutie te gaan volgen. Als ik deze stap niet had gezet, was de kans groot dat ik nog op hetzelfde teleurstellende punt zou staan als, waar ik een jaar geleden stond.

Een paar dagen twijfelde ik of ik er wel echt iets aan zou hebben. Of de Affiliate marketing revolutie de moeite waard zou zijn. Het concept lijkt zo simpel: Producten promoten via je website en commissies ontvangen. Hoe moeilijk kan het zijn?

Zoals ik in het forum zag, was het toch niet voor iedereen even makkelijk. Ik wist dit en de cursus dus gelijk op waarde te schatten. En was blij dat ik eindelijk de stap had gezet. om de affiliate marketing revolutie te kopen.

Wat zag ik: Een eenvoudig ingerichte en overzichtelijke website, waarbij ik snel kan navigeren tussen de trainingen en het forum. Het forum is goed onderverdeeld in relevante boards. En er stonden genoeg lessen klaar, waarmee ik gemakkelijk aan de slag kon.

Affiliate marketing revolutie in nummers:

 • 69 videotrainingen
 • onderverdeeld in 7 modules
 • en 7 instructie modules
 • 1 Forum
 • met 14 boards
 • en 11.250 + leden – een aantal dat dagelijks groeit
affiliate marketing revolutie - videocursus inhoud
Modules van de Affiliate Marketing Revolutie

Affiliate marketing revolutie Review

Affiliate Marketing Revolutie Jacko Meijaard Review

Is de affiliate revolutie de moeite waard? Leer je daadwerkelijk alles over affiliate marketing en hoe je hier je geld mee kunt verdienen? Laten we de cursus van Jacko Meijaard eens induiken in dit review.

Wat leer je in de affiliate marketing revolutie?

Je leert in de videotrainingen van de Affiliate marketing revolutie een website op te zetten, en er via affiliate marketing geld mee te verdienen. Je kunt wel zeggen; je leert hier alles over Affiliate Marketing.

Hoe leer je met de affiliate marketing revolutie?

Je leert via de videotrainingen die Jacko Meijaard voor je heeft opgenomen. Deze houdt hij actueel en up to date. Zodat je altijd toegang hebt tot het beste videomateriaal. Niet voor niets is het nu al versie: 4.0.

De videotrainingen zijn erg praktisch en actiegericht. Je moet er dus zelf mee aan de slag gaan. De video’s duren nooit te lang. De meeste videos’ zo’n 10 minuten. Precies lang genoeg om de stappen helder en duidelijk uit te leggen.

Naast de videotrainingen die algemeen zijn, kun je terecht op het forum met meer specifieke vragen. Affiliate marketing is namelijk zo veelzijdig, dat niet alles in één videocursus te vatten is.

Via het forum leer je van en met elkaar. Successen worden hier ook gedeeld. Ik vind het altijd fijn weer een blik te werpen op het Internet Succes Gids forum, omdat ik mij omringd voel door gelijkgestemden.

Het is een grote hulp om van mensen die al wat treden hoger op de ladder staan advies te krijgen. En het doet mij vervolgens ook weer goed mensen die een paar treden achter mij aankomen ergens mee te helpen.

Jacko Meijaard zelf is ook dagelijks actief op zijn forum. Je kunt reacties van hem verwachten.

Affiliate marketing revolutie inhoud

 1. Bekijk dit eerst
 2. Inspiratie en motivatie
 3. Module 1: Starten met affiliate marketing
 4. Module 2: Website inrichten
 5. Module 3: Hoog scoren in Google
 6. Module 4: Website live zetten
 7. Module 5: Meten is weten
 8. Module 6: Puntjes op de i
 9. Module 7: Afronding
 10. Instructies 1: Je website zonder marketheme
 11. Instructies 2: WordPress goed instellen
 12. Instructies 3: Google is je vriend
 13. Instructies 4: Geld verdienen met je website
 14. Instructies 5: The money is in the list
 15. Instructies 6: Leads scoren
 16. Teksten uitbesteden

Bekijk dit eerst:

Een goed boek begint met een voorwoord. Voor een goede cursus geldt het zelfde. Een korte video met een welkom, uitleg waar alles te vinden is. En de succeswensen van Jacko Meijaard.

Als jij de weg naar deze video hebt gevonden, wat vrij gemakkelijk gaat, heb je eigenlijk al door hoe de website in elkaar zit. En ben je al op de goede weg.

Inspiratie en motivatie:

99% van je Succes is afhankelijk van je Mindset.

Daarmee begint Jacko de eerst video van deze module. En zo is het. Als je dacht, dat al die 11.000 plus leden van de Affiliate marketing revolutie daadwerkelijk met de cursus aan de slag gaan, zit je ernaast. Jacko verteld hier dat alleen de mensen zijn die daadwerkelijk tot actie zijn overgegaan en zijn gegroeid als mens succes behalen met affiliate marketing.

Het aanmeten van de juiste mindset is dus super belangrijk. – Zo hoopte ik in het begin dat ik er met een blog berichtje van 1.500 woorden wel mee weg zou komen en flink wat commissies zou gaan scoren. Nee dus, het had wel wat meer nodig dan dat.

De video’s in deze module bespreken voornamelijk mindset topics die aan het ondernemen gerelateerd zijn. Dat doet Jacko goed. Hij legt het helder uit.

Maar, er zijn nog een paar persoonlijke topics die ik hieraan toe wil voegen. Want, zonder deze had ik het zeker niet gered. Jacko noemt bepaalde dingen wel terloops in het forum of in de cursus. Voor mij zijn deze meer persoonlijk gerichte stukjes mindset doorslaggevend voor mijn succes.

En je raadt het waarschijnlijk al.

Tromgeroffel…. 🥁

Als je via mij de Affiliate Marketing Revolutie koopt, wil ik je deze er graag bij bij cadeau doen. Waarom? Simpelweg, omdat ik ook weet wat er voor nodig is om door te blijven zetten als alles onzeker is. En ik jou het succes graag gun.

Ik heb het voor je samengevat in de bonus: Time Manager – Wat heeft dat met mindset te maken? Super veel. In deze exclusieve bonus. Werk je van jij je droom doel uit in specifiek en meetbare actiepunten. Je ruimt op wat je in de weg staat om je succes te behalen. En je gaat vol energie aan de slag.

Voor mij zit er natuurlijk ook wat in… Aangezien we het hier over affiliate marketing hebben kun je wel raden wat denk ik.. Een kleine vergoeding in de vorm van een commissie. En jij… Jij betaald hetzelfde, niets meer, maar je hebt wel een unieke bonus te pakken.

Vandaag nog beginnen met Geld verdienen met Affiliate Marketing?

Affiliate Marketing Revolutie kopen - beste deal met gratis bonuspakket

Affiliate Marketing Revolutie kopen 🛒

✔ Beste prijs garantie
✔ Gratis Exclusief bonuspakket t.w.v. € 47,-

✅ Wil je deze exclusieve deal kunnen claimen, dan moet je ervoor zorgen dat je de Affiliate Marketing Revolutie koopt via één van de links op deze pagina. Alleen als de laatste klik van mij afkomstig is, word ik beloond met een commissie van Jacko. En kan ik je de bonus opsturen.

✅ Om te kunnen checken of het goed gegaaan is. Heb ik dus een aankoopbevestiging/ factuur nodig waarop ik tijd en datum zien kan. Dit kun je sturen naar: info@geldenvrijheid.nl of je kunt dit doe op: https://geldenvrijheid.nl/claim-je-bonus/ (Dit is de snelste weg)

3 stappen:

 1. Open een nieuwe incognito browser tab.
  1. Sneltoets: pc: Ctrl+alt+N
  2. of sneltoets: MAC: ?+Shift+N
  3. Of wis je browsergeschiedenis.
 2. Kopieer deze link: https://geldenvrijheid.nl/go/AMR-bonus/ en plak hem in de incognito browser.
 3. Koop: de Affiliate Marketing Revolutie
 4. En stuur me een screenshot van je aankoopbevestiging e-mail en/of factuur. Met zichtbaar tijd en datum van aankoop. Dit kun je doen door een mail te sturen naar: info@geldenvrijheid.nl . Of ga naar: https://geldenvrijheid.nl/claim-je-bonus/ (Dit is de snelste weg)

Waarom al die bonussen? Het principe ken van affiliate marketing ken je misschien al. Wanneer jij koopt via mijn link, krijg jij de beste prijs. En ik een kleine commissie. De links in dit artikel zijn affiliate links.

Module 1: Starten met affiliate marketing

Zit het goed tussen de oren dan kun je gelijk door naar de volgende module: Starten met affiliate marketing. Dit is gelijk een praktisch ingerichte module. In het kort leer je wat affiliate marketing nu eigenlijk is. Vervolgens ga je gelijk door en meld jij jezelf aan bij verschillende netwerken, wat meestal gratis is, en vraag jij een domeinnaam aan.

Jacko legt je hierbij ook uit, waarop je letten moet bij het aanmaken van een domeinnaam. En dat het goed moet aansluiten bij het product/ de niche die je kiest.

Zie deze module als het klaarleggen van je werktuig, zodat je van start kunt.

Module 2: Website inrichten

Hier ga jij je winnende paard opzadelen. In deze videolessen leer je hoe jij je website in elkaar zet, waarop je moet letten etc. Deze module is voornamelijk gericht op Marketheme gebruikers. Ben je dat niet, zoals ik. Dan kun je hier in ieder geval de inspiratie uithalen.

In Instructies 1: Je website zonder Marketheme. Vind je een praktische handleiding om met een WordPress website aan de slag te gaan.

Marketheme draait overigens ook op WordPress, maar het is een totaalpakket, waarin alles voor je verzorgd is.

Module 3: Hoog scoren in Google

Hier staat of valt je business mee. In de video’s laat Jacko duidelijk zien hoe je aan de slag moet om hoog te scoren in Google. Hoog scoren in Google betekent gratis bezoekers naar je website en geld verdienen… Als zij tenminste besluiten via je affiliate links te gaan kopen.

In deze module volg je van stap tot stap hoe je zoekwoorden voor een bericht achterhaald, tot het eindresultaat een gepubliceerd bericht, mooi opgemaakt en met een verdienmodel toegepast.

Vooral de eerste lessen uit deze module zijn de moeite waard om een paar keer te kijken, als het niet in één keer lukt. Hoe eenvoudig SEO en zoekwoordenonderzoek ook kan zijn. Ik merkte aan mijzelf dat ik er veel te moeilijk over kon doen.

Valt het kwartje niet in één keer, dan is het zeker aan te raden de de video’s meermaals bekijken. Herhaling is de kracht van reclame.

Module 4: Website live zetten

Technische module, niet moeilijk, maar belangrijk. In een paar stappen leer je hier hoe jij je Marketheme website live set. Het is verstandig je website zo snel mogelijk online te zetten, dan kun je al geïndexeerd worden door Google.

Voor de niet Marketheme gebruikers is er de module: Instructies 1: Je website zonder Marketheme.

Module 5: Meten is weten

Waar komen je bezoekers vandaan? Wat doen ze op je website? Klikken ze door? Belangrijke vragen voor een affiliate marketeer. Google houdt alles goed voor je bij. In deze module leer je hoe je Google Analytics koppelt aan je website. Zodat je alles kunt meten.

Module 6: Puntjes op de i

Deze puntjes op de i zijn natuurlijk gericht op Marketheme gebruikers. Ik heb deze video’s gebruikt als inspiratie voor mijn eigen website.

Module 7: Afronding

Hierin vind je twee video’s. In grote lijnen heb jij je website hier al gemaakt. Vanaf dit punt is het blijven herhalen. Daarin zijn de lessen uit Module 3: Scoren in Google een belangrijke leidraad om te volgen.

Ook ligt hier de uitnodiging voor je om een met Jacko of iemand uit zijn team de zogenaamde clarity call in te plannen. In dit gesprek van ongeveer drie kwartier kun je terecht met je vragen en/ of struikelblokken.

Voor mij heeft dit gesprek de revolutie werkelijk ontketend.

Instructievideo’s

In de verschillende instructievideo’s worden nog verschillende onderwerpen besproken, zoals het goed instellen van WordPress, zodat het optimaal functioneert voor jezelf en voor Google.

Zelf vind ik voornamelijk Instructies 3: Google is je vriend van meerwaarde. Hierin ga je nog een stuk dieper in het SEO verhaal. En hoe jij je teksten en je website optimaliseert voor Google.

Instructie modules 5 en 6 heb ik later wat aan gehad. Deze gaan meer over het opbouwen van een mailinglist. En daar ben ik pas aan begonnen, toen ik merkte dat mijn bezoekersaantallen aan het stijgen waren.

Teksten uitbesteden

Dit maakt Affiliate marketing tot een ultieme bron van passieve inkomsten. Op een gegeven moment, wanneer je inkomsten begint te genereren is het mogelijk je teksten uit te gaan besteden. In deze video legt Jacko je al uit hoe je dat kunt doen.

Zelf vind ik het nog leuk, om dit zelf te doen. Maar als ik wil blijven groeien… 😉

Het grootste affiliate marketing forum van Nederland

Affiliate Marketing Revolutie Forum
Boards van het Affiliate Marketing Revolutie Forum

Met 11.000 plus leden is Internet Succes Gids met de Affiliate Marketing Revolutie tot het grootste forum geworden voor affiliate marketeers. In deze club vind je vele doorgewinterde affiliate marketeers waarvan je leren kunt.

Zo is Paco Vermeulen een actief lid in de community. Paco heeft zelf ook een cursus ontwikkeld. Deze cursus is meer gericht op mensen die al bezig zijn met affiliate marketing. Paco pakt affiliate marketing op een iets andere manier aan met in10dagen.nl.

Daarnaast “lopen” er in de community verschillende mensen rond die op allerlei verschillende treden staan in hun affiliate marketing revolutie: Van beginners met net het eerste blog online tot mensen helemaal financieel vrij met duizenden per maand. En alles hier tussenin en daarbuiten.

Ik dacht in eerste instantie het meeste aan de cursus te hebben. Uiteindelijk haal ik resultaten dankzij het forum en de coaching.

Is de Affiliate Marketing Revolutie goed?

Begrijp mij niet verkeerd. De cursus zit goed in elkaar. En zoals je in deze cursus kunt leren is het in principe makkelijk gedaan om een website online te zetten en met affiliate marketing te beginnen.

De videocursus van Jacko Meijaard helpt je er prima bij een affiliate website online te zetten. Vooral, wanneer je direct met Marketheme begint. Doe je dit niet en kies je voor je eigen hosting en WordPress site, dan heeft het iets meer voeten in de aarde. Maar ook dan vind je er je weg wel in.

Een grote meerwaarde vind ik in het forum, waar ik inspiratie en motivatie vind. En waar ik terecht kan met specifieke vragen.

Voor mij is de Affiliate Marketing Revolutie levensveranderd geweest… Ik werk niet meer voor een baas, maar voor mijzelf. Dagelijks bouw ik aan mijn passieve inkomen. En ik zie de resultaten van dag tot dag verbeteren.

Voordelen en nadelen van de Affiliate Marketing Revolutie

Is het dan alleen goud dat er blinkt bij Jacko Meijaard’s Affiliate Marketing Revolutie? Laten we de voor- en nadelen eens op een rijtje zetten van deze affiliate marketing cursus.

Als eerst: Als je op zoek bent naar een snel-rijk methode. Dan zit je hier fout hoor. Ik zie dit dan ook niet als een nadeel, maar gewoon als een stuk realiteitszin. Welke vorm je ook kiest om online geld te verdienen. Elke methode vraagt om een stevige portie inzet.

Geloof mij, ik heb verschillende opties bekeken.

De voordelen over affiliate marketing in het algemeen heb ik al eerder genoemd. Hier gaat het specifiek om de cursus van Jacko Meijaard.

Voordelen

 • Toegang tot een beginnerscursus, waarmee jij je website klaar maakt voor affiliate marketing
 • De videolessen zijn praktisch en duidelijk
 • Jacko legt alles rustig uit. Je merkt dat het hem echt vanzelf gaat. En dat hij dit “owned”
 • Toegang tot het forum, waar je samen kunt leren en kunt leren van mensen die al een stuk verder zijn. Tevens kunnen de successen van anderen die hier gedeeld worden je motiveren door te blijven gaan.
 • Affiliate marketing werkt. Je kunt er echt geld mee verdienen
 • De cursus is super goedkoop. Vooral in verhouding tot wat je ermee kunt verdienen.
 • Deel kunnen nemen aan offline evenementen en reallife affiliate marketeers spreken en netwerken.

Nadelen

 • De videolessen zijn voornamelijk gericht op Marketheme. Je zou kunnen denken dat dit de enige weg is om een website mee op te bouwen. Maar dat is niet zo. Je kunt prima met WordPress en bijvoorbeeld Elementor Pro aan de slag.
 • Voor de prijs kun je geen super complete cursus verwachten. Kom op… € 47,- De cursus gaat dus ook niet héél erg de diepte in. En wil je het tot een succes maken, dan moet je écht zelf aan de slag gaan en dingen gaan uitzoeken waar je tegen aan loopt. De motivatie en inspiratie module is hiervoor een goed begin. Maar met mijn: Time Manager open jij jezelf voor succes. En zal dit als vanzelf gaan. In het forum kun je alle hulp verwachten die je nodig hebt, wanneer je ergens tegenaan loopt.
 • Het stukje schrijven voor het internet is onderbelicht. Dit is een vak apart. Maar, het wordt niet uitvoerig in de cursus benoemd. Wel heeft Jacko hier veel informatie over gedeeld in zijn blog van Internet Succes Gids. Zelf ben ik aan de slag gegaan met mijn Content Checklist. Voor elk artikel is dit mijn starterguide. Van hieruit schrijf ik supersnel goede content 💪 Interesse?

Vandaag nog beginnen met Geld verdienen met Affiliate Marketing?

Affiliate Marketing Revolutie kopen - beste deal met gratis bonuspakket

Affiliate Marketing Revolutie kopen 🛒

✔ Beste prijs garantie
✔ Gratis Exclusief bonuspakket t.w.v. € 47,-

✅ Wil je deze exclusieve deal kunnen claimen, dan moet je ervoor zorgen dat je de Affiliate Marketing Revolutie koopt via één van de links op deze pagina. Alleen als de laatste klik van mij afkomstig is, word ik beloond met een commissie van Jacko. En kan ik je de bonus opsturen.

✅ Om te kunnen checken of het goed gegaaan is. Heb ik dus een aankoopbevestiging/ factuur nodig waarop ik tijd en datum zien kan. Dit kun je sturen naar: info@geldenvrijheid.nl of je kunt dit doe op: https://geldenvrijheid.nl/claim-je-bonus/ (Dit is de snelste weg)

3 stappen:

 1. Open een nieuwe incognito browser tab.
  1. Sneltoets: pc: Ctrl+alt+N
  2. of sneltoets: MAC: ?+Shift+N
  3. Of wis je browsergeschiedenis.
 2. Kopieer deze link: https://geldenvrijheid.nl/go/AMR-bonus/ en plak hem in de incognito browser.
 3. Koop: de Affiliate Marketing Revolutie
 4. En stuur me een screenshot van je aankoopbevestiging e-mail en/of factuur. Met zichtbaar tijd en datum van aankoop. Dit kun je doen door een mail te sturen naar: info@geldenvrijheid.nl . Of ga naar: https://geldenvrijheid.nl/claim-je-bonus/ (Dit is de snelste weg)

Waarom al die bonussen? Het principe ken van affiliate marketing ken je misschien al. Wanneer jij koopt via mijn link, krijg jij de beste prijs. En ik een kleine commissie. De links in dit artikel zijn affiliate links.

Wat ik uitzonderlijk goed vind aan de Affiliate Marketing Revolutie

Uiteindelijk is het het forum van de Affiliate marketing revolutie, waaraan ik het meeste heb. Dit heeft Jacko écht super in elkaar gezet. Dit is een superwaardevolle toevoeging, waar zo af en toe leuke contacten uit ontstaan.

Wat vind ik minder goed aan de affiliate marketing revolutie

Jacko geeft eerlijk te kennen dat hij van de volgende aanpak houdt: Eerst lanceren, daarna verbeteren. Dit zie je her en der terug in de cursus. Wat ik dan wel weer goed vindt, is dat Jacko Meijaard zijn cursus blijft updaten: We zijn inmiddels al aangeland bij AMR 4.0.

De cursus is aan de andere kant ook een koopje. In verhouding tot de prijs en wat je met de inhoud van de cursus kunt bereiken, mag ik hier eigenlijk niet over klagen. Het is zeker de moeite waard. Ik ben blij dat ik aan deze affiliate marketing cursus ben begonnen. Dankzij deze cursus verdien ik geld op het internet. De oplettende lezer had dit er waarschijnlijk al wel uitgehaald. Daarom schrijf ik met veel plezier dit review voor jou.

Alternatieven voor de affiliate marketing revolutie

In mijn oorspronkelijke zoektocht kwam ik weinig tegen aan alternatieven. In Paypro, één van de affiliate marketing netwerken staat Jacko al tijden bovenaan. Dit betekent dat zijn cursus keihard gepromoot wordt. Het is dus niet gek dat elke zoekopdracht naar cursus Affiliate marketing bij hem uitkomt.

Inmiddels ben ik twee alternatieven tegengekomen.

Deze vind ik de moeite waard om te melden:

in10dagen.nl van Paco Vermeulen

In deze cursus neemt Paco je mee in zijn methode van affiliate marketing. Een methode die voor hem werkt. Het is een aanpak die anders is als de aanpak van Jacko Meijaard. Wanneer je deze aanpak volgt, weet je hoe belangrijk het is, je te onderscheiden.

Beide mannen leggen de nadruk op kwaliteit en waardevol zijn. Paco’s aanpak is daarin nog diepgaander. Zijn cursus vind ik een verrijking aan de affiliate marketing revolutie.

Met In10dagen richt Paco zich overigens op mensen die al een website hebben en die al met affiliate marketing bezig zijn.

Als beginner zou ik hem dus niet aanraden. Maar, wanneer je eenmaal je eerste stappen hebt gezet met Jacko Meijaard, is dit echt een aanrader. Ik vind ze beiden top.

De cursus van Paco kost met € 197,-

Tweede alternatief

AMdomination. Ik heb hier nog geen onderzoek naar gedaan en heb hem zelf ook niet gevolgd. Het is de cursus van een duo dat enkele jaren bezig is met affiliate marketing. En ook Jacko als mentor heeft gekozen. Nu hebben ze zelf een high ticket cursus heeft ontwikkeld. De prijs voor deze cursus is een stuk hoger. € 997,-

Als totale beginner zou ik toch voor de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard kiezen. Omdat het laagdrempelig is. En je er al mee uit de voeten kunt. Wanneer je meer verdieping en persoonlijke coaching wilt, Jacko hier een tof programma voor heeft; de 10K club. De naam zegt al wat hiermee je doel is. Ik kies dan toch voor de 10 jaar ervaring van de meester over de 4 jaar ervaring van de student.

Affiliate Marketing Revolutie ervaring van deelnemers met Jacko Meijaard

Met ruim 11,250 leden ben ik natuurlijk niet de enige die wat over de Affiliate marketing revolutie kan vertellen.

Hieronder een aantal screenshots van deelnemers die hun mening op: trustpilot hebben achtergelaten.

Affiliate Marketing Revultie review Jacko Meijaard
Jacko Meijaard ervaring
Affiliate Marketing Revolutie ervaring eigenbedrijf

Resultaten van andere studenten van de Affiliate marketing revolutie

Resultaten van studenten uit Internet Succes Gids en de Affiliate Marketing Revolutie:

Affilate Marketing Revolutie - resultaat
affiliate marketing revolutie succes van deelnemers

In onderstaande video hoor je verschillende mensen over hun ervaring met Jacko Meijaard en waarom ze voor de affiliate marketing revolutie gekozen hebben. Het is een promotiefilmpje. Dus klinkt en voelt lekker opzwepend.

Mijn eerlijke ervaring met Jacko Meijaard en de Affiliate Marketing Revolutie

Het eerste wat mij verraste, was de uitnodiging van Jacko om hem een persoonlijk mailtje te sturen, met wie ik was en wat ik wilde bereiken. Ik dacht puur een videocursus te kopen. Voor het geld verwachtte ik eerlijk gezegd niet heel veel meer.

Mijn mailtje waarin ik voluit liet weten dat ik vrijheid wilde en het liefst zo snel mogelijk, beantwoordde Jacko netjes. Met zijn succes wensen en belofte dat alles wat ik wil mogelijk is, ging ik aan de slag.

De videolessen ging ik vrij snel door. Het duurde niet lang, voordat mijn eerste blog online stond. Lange tijd bleef het daar ook bij. Het leven als loonslaaf eiste zijn tol. Ik vond dat ik geen tijd vrij kon maken, om met mijn project aan de slag te gaan.

Nu ben ik bijgelovig, spiritueel aangelegd, of hoe je het wil noemen. In ieder geval: Op een dag werd ik twee keer geconfronteerd met een stilstaande klok. De eerste keer een kleine wandklok, de tweede was ruim een meter in omtrek. Toen wist ik het, het is de hoogste tijd om door te bouwen. Op de één of andere manier wist ik meer tijd in te ruimen voor MIJN project.

In het forum reageerde ik voornamelijk op de succesverhalen van anderen. Ik voelde mij de koning te rijk, toen ik hier mijn eerste commissie kon aankondigen. Uiteraard was Jacko één van de mensen die hierop reageerde.

Zijn betrokkenheid bij de leden, zie je trouwens sowieso duidelijk in het forum.

Clarity Call en 10k Club

Zelf ben ik al vrij snel de 10k club in gedoken. Aan de affiliate marketing revolutie had ik een goede start. Het heeft mij in het zadel van affiliate marketing geholpen: Ik heb mijn website online, mijn eerste blogbericht staat, ik ben aangemeld bij een aantal affiliate netwerken, ik word steeds beter in SEO etc.

Maar, ik wilde meer. De uitnodiging voor de Clarity call kwam ook als geroepen. Uitkomst van dit gesprek: Ik kan wel wat coaching gebruiken.

Dit was eerlijk gezegd niet wat ik had verwacht. Ik ben gewend als een lone-wolf op stap te zijn. En alles zelf en alleen te moeten doen. De meerwaarde van dit traject is écht super. Het is enorm verrijkend.

Wat wel belangrijk is om te weten, wanneer je aan de 10k Club begint: Je moet zelf de eerste stap zetten, wanneer je hulp/ coaching nodig hebt. Zelf ben je de eerste input. Je zult ook hierin zelf in actie moeten komen.

Waarom ik dit zeg? Ik zie in het forum een enkele keer een bericht langskomen van een teleurgestelde 10K-Clubber die vind dat hij/ zij niet genoeg gecoacht wordt. Zoals ik hun verhalen lees, verwachten zij een meester die ze aan het handje houdt.

Ik ervaar Jacko als coach in ieder geval betrokken en meedenkend. Op zowel praktische als meer strategische vragen heeft hij antwoord.

Sinds kort is er voor de 10K Club members een Basecamp app. Via deze weg kun je, een coachingsproject aanmaken waarin je door Jacko en Sieto coaching kunt krijgen. Zodra je hieraan begint, staat er een to-do lijst voor je klaar, waarmee je in je eigen tempo mee aan de slag kunt.

Voor wie is de Affiliate Marketing Revolutie geschikt?

Is iedereen een goed antwoord. Nee, natuurlijk niet. Iedereen is welkom. Maar Jacko ziet het liefst mensen die successen gaan behalen. En daadwerkelijk geld gaan verdienen met affiliate marketing.

Zelf merkte ik dat:

 • Vertrouwen,
 • Geduld,
 • Nieuwsgierigheid,
 • Leergierigheid,
 • Doorzetten,
 • Focus
 • en Creativiteit

het verschil maken tussen falen en succes.

Wat je in ieder geval niet nodig het, omdat je het leren kunt, zijn: Ervaring, kennis van websites en internet. Met de juiste mindset kun je écht alles leren. Ik had dan wel de pré dat ik wel met WordPress overweg kon, voordat ik hieraan begon. Wanneer ik kijk naar hoe mijn digibeet vriendin haar therapeuten website volledig zelfstandig in elkaar timmert, dan denk ik: Dit stuk kan écht iedereen leren.

Laat je door “denken dat je het niet (goed genoeg) kunt” niet tegenhouden.

Wie is Jacko Meijaard?

Jacko Meijaard met zijn boek: de Laptop Lifestyle

Jacko Meijaard staat in Nederland synoniem voor affiliate marketing. Sinds zo’n beetje 2008/ 2009 op 18 jarige leeftijd zette Jacko zijn eerste stappen online. Hij besefte dat wachten op een geniaal idee om rijk te worden geen zoden aan de dijk zette. En dat die gouden kans zich niet als vanzelf voor zou gaan doen.

✔ Geen klantenservice ✔ Geen baas ✔ Geen plafond aan je inkomsten ✔ Ongekende mogelijkheden – Dit zijn zo’’n beetje de redenen voor Jacko geweest om met affiliate marketing te beginnen.

De onderliggende motivatie was (en is nog steeds) vrijheid. Zijn ultieme financiële doel: € 7.500,- per maand passieve inkomsten uit affiliate marketing is hij inmiddels ruimschoots voorbij.

Zoals zijn inkomsten zijn gegroeid, zo is Jacko zelf gegroeid van financiële vrijheidsstrijder tot ware internet ondernemer met als specialisme: affiliate marketing en SEO.

Affiliate Marketing Revolutie Forum video

In onderstaande video, vertelt Jacko Meijaard enthousiast over zijn forum, dat in 2017 net gelanceerd is. Het is wat gedateerd. Maar, in de basis is niets veranderd. Nog steeds delen mensen hier hun successen. Het forum is zoals Jacko toen al voorspelde enorm gegroeid.

Jacko Meijaard vermogen

In zijn trainingen laat hij weleens vallen wat hij nu verdient, niet als claim. Maar als inspiratie om aan te geven wat mogelijk is, als je blijft bouwen. Ik laat de bedragen achterwege. Maar Jacko Meijaard, hoeft zich over zijn vermogen geen zorgen meer te maken.

Jacko Meijaard boek: Laptop Lifestyle

Als een waar ondernemer blijft Jacko doelen stellen. En blijft hij deze realiseren. De affiliate marketing revolutie met als doel jou te helpen passief inkomen te verdienen met affiliate marketing is één van die doelen geweest. Dit zie je terug in de AMR en in ISG – Internetsuccsgids.

Een ander voorbeeld is het boek dat hij in 2020 heeft geschreven en uitgebracht: de Laptop Lifestyle.

Dit waardevolle boek kun je voor 1,- + verzendkosten thuiskrijgen.

In dit boek neemt Jacko Meijaard je stap voor stap op reis in zijn avontuur als affiliate marketeer. In het eerste hoofdstuk houdt hij een vrij felle toon aan. Dit doet hij, omdat hij weet hoeveel mensen er mee stoppen. Zoals hij later uitlegt, doet hij dit, omdat hij weet hoe belangrijk is om door te blijven bouwen. Na het eerste hoofdstuk volgt een veel vriendelijkere toon.

In makkelijk te volgen woorden legt hij je al zijn strategieën uit. Samen met de affiliate marketing revolutie is dit boek een gouden combi.

Het boek leest heerlijk weg.

Boek (bijna) gratis kopen? Voor €1 + verzendkosten heb je het thuis.

Jacko Meijaard opgelicht?

Ach kom op. Natuurlijk, ik begrijp dat internet ondernemen en online geld verdienen voor veel mensen vreemd klinkt. Oplichting, scam, en betrouwbaar zie je vaak terugkomen in reviews over internetondernemers. Vooral, wanneer het jonge gasten zijn.

Ik hoop ergens toch dat je in dit review hebt kunnen lezen dat Jacko Meijaard een goede internet ondernemer is. Eentje die zijn hart op de goede plaats heeft en je echt wil helpen geld te verdienen met het internet.

Onderstaand nog twee citaten van Trustpilot.

Jacko Meijaard ervaring
Ervaring met Jacko Meijaard

Wat is Internetsuccesgids?

Internet succes gids, Affiliate Marketing Revolutie en Jacko Meijaard hoor je mensen vaak in één adem zeggen. Als ze een lange adem hebben tenminste 😉. Internetsucces.nl is de website van Jacko Meijaard waarop hij al zijn kennis deelt over geld verdienen op het internet. Voornamelijk is het internet succes gids blog gericht op affiliate marketing.

Affiliate marketing revolutie kopen met korting en exclusief bonuspakket

Ga jij vandaag nog beginnen met geld verdienen met affiliate marketing?

JA?

Mooi.

Het zal je vast niet ontgaan zijn dat je de Jacko Meijaard cursus – AMR voor de actieprijs van € 47,- kunt kopen.

En!

Wil je er écht wat van maken dan heb ik nog wat voor je:

 • Time Manager – consistent blijven bouwen met de juiste focus.
 • Content Cheatsheet – Bliksemsnel keigoede content

Dit is alleen geldig voor snelle beslissers:

Hoe claim jij je plek bij in de AMR en dit exclusieve bonuspakket?

Vandaag nog beginnen met Geld verdienen met Affiliate Marketing?

Affiliate Marketing Revolutie kopen - beste deal met gratis bonuspakket

Affiliate Marketing Revolutie kopen 🛒

✔ Beste prijs garantie
✔ Gratis Exclusief bonuspakket t.w.v. € 47,-

✅ Wil je deze exclusieve deal kunnen claimen, dan moet je ervoor zorgen dat je de Affiliate Marketing Revolutie koopt via één van de links op deze pagina. Alleen als de laatste klik van mij afkomstig is, word ik beloond met een commissie van Jacko. En kan ik je de bonus opsturen.

✅ Om te kunnen checken of het goed gegaaan is. Heb ik dus een aankoopbevestiging/ factuur nodig waarop ik tijd en datum zien kan. Dit kun je sturen naar: info@geldenvrijheid.nl of je kunt dit doe op: https://geldenvrijheid.nl/claim-je-bonus/ (Dit is de snelste weg)

3 stappen:

 1. Open een nieuwe incognito browser tab.
  1. Sneltoets: pc: Ctrl+alt+N
  2. of sneltoets: MAC: ?+Shift+N
  3. Of wis je browsergeschiedenis.
 2. Kopieer deze link: https://geldenvrijheid.nl/go/AMR-bonus/ en plak hem in de incognito browser.
 3. Koop: de Affiliate Marketing Revolutie
 4. En stuur me een screenshot van je aankoopbevestiging e-mail en/of factuur. Met zichtbaar tijd en datum van aankoop. Dit kun je doen door een mail te sturen naar: info@geldenvrijheid.nl . Of ga naar: https://geldenvrijheid.nl/claim-je-bonus/ (Dit is de snelste weg)

Waarom al die bonussen? Het principe ken van affiliate marketing ken je misschien al. Wanneer jij koopt via mijn link, krijg jij de beste prijs. En ik een kleine commissie. De links in dit artikel zijn affiliate links.

Samenvatting en conclusie: Is Affiliate Marketing Revolutie de moeite waard?

Gefeliciteerd! Je hebt een nieuwe commissie verdiend!

Need to say more?

Zonder de Affiliate Marketing Revolutie, had ik dit bericht nooit gehad. Dankzij de AMR sta ik er héél anders voor dan een jaar geleden. Ik verdien mijn geld via het internet. Dagelijks bouw ik aan mijn weg naar vrijheid. En ik heb een weg gevonden om mijn dromen te realiseren.

Is de Affiliate Marketing Revolutie goed?

Ja. Vooral wanneer je bekijkt hoe goedkoop de cursus is. Natuurlijk is er wat op de cursus aan te merken. Maar, de cursus doet precies wat het je beloofd. Als jij er zelf mee aan de slag gaat tenminste. Als je de lessen volgt en met je project bezig blijft. Zul je ongetwijfeld vroeger of later je eerste commissies ontvangen.

Is Jacko Meijaard betrouwbaar?

Ja. Uit zijn opmerkingen in het forum maak ik op dat hij daadwerkelijk oprecht blij voor ieder succes van zijn studenten en leden is.

Kun je geld verdienen met de Affiliate Marketing Revolutie?

Ja. Één voorwaarde: Blijven bouwen. Blijf die waarde leveren.

Zijn er alternatieven?

Ja, die zijn er. Over in10dagen ben ik te spreken. Maar deze is geschikt voor mensen die al een website hebben. En wat meer in het online geld verdienen zitten.

Er is tegenwoordig een high ticket cursus affiliate marketing te koop. De eerste indruk hiervan is goed. Maar, zoals affiliate marketing zelf laagdrempelig en gemakkelijk is om mee te beginnen, vind ik een laagdrempelige cursus zoals de AMR van Jacko veel passender.

Wat is opvallend goed aan de AMR?

Het levendige forum, waar je antwoord op al je vragen vindt. En de motivatie en inspiratie om door te gaan.

Wat is er minder goed?

Jacko onderstreept meermaals het stukje mindset. De module die hij hieraan wijdt in de cursus schoot voor mij net iets tekort. Bepaalde thema’s als geduld, vertrouwen en doorzettingsvermogen blijven onder belicht. Zelf moest ik hiermee flink aan de slag.

Ik kan mij voorstellen dat deze thema’s ook bij jou spelen. Vandaar de exclusieve en gratis Mindset Plugin voor de affiliate marketeer.

Affiliate Marketing Revolutie review: Jacko Meijaard [2021]
affiliate marketing revolutie review

Mijn eerlijke ervaringen met Jacko Meijaard na 1 jaar Affiliate Marketing Lees eerst dit Affiliate Marketing Revolutie Review. AMR kopen? Check mijn resultaten. 💪

Cursus aanbieder: Person

Naam aanbieder cursus: Jacko Meijaard - Internet Succes Gids.nl

Cursus aanbieder URL: https://geldenvrijheid.nl/go/AMR-bonus

Waardering redacteur:
4.5

Affiliate Marketing Revolutie FAQ’s

Affiliate marketing revolutie inloggen / Internet succes gids inloggen: Waar doe je dat?

Wanneer jij de cursus hebt gekocht, krijg je een mailtje waarmee je kunt inloggen op het forum van internetsuccesgids.nl

Heeft Internet succes gids een geld terug garantie?

Ja, Jacko Meijaard heeft een niet goed geld terug garantie. Binnen 30 dagen na je aankoop kun jij je geld terug vragen, als de Affiliate Marketing Revolutie je niet bevalt

Wat is de Affiliate Marketing Revolutie?

De affiliate marketing revolutie is de Jacko Meijaard cursus, waarmee je zelfstandig een affiliate marketing website leert op te zetten. Zodat je hiermee online geld kunt verdienen.
In dit diepte review behandel ik de cursus uitvoerig.

Is er een gratis proef periode?

Er is geen gratis proefperiode. Maar mocht jij je binnen dertig dagen realiseren dat het niets voor je is, dan kun jij je geld terug vragen.

Wat is de prijs van de Affiliate Marketing Revolutie?

Je kunt de AMR kopen voor de actieprijs van 47,- E. Wil jij je succes versnellen? Check dan de exclusieve bonussen, waarmee jij het beste uit jezelf, de cursus en je resultaat kunt halen. 💪

Laatst bijgewerkt: 28/06/2022
Wouter
Wouter
Vrijheid creëren om mijn dromen te verwezenlijken en anderen helpen dit ook voor zichzelf te realiseren is de intentie van mijn blog: Geld en vrijheid. Met internet ligt de wereld letterlijk bij je op schoot. Met de vele mogelijkheden van het kent om geld te verdienen is financiële vrijheid creëren enkel een keuze. Ik deel mijn kennis en ervaringen met de intentie jouw te helpen in jouw weg met geld en vrijheid.

Meer lezen over /

Is KuCoin Betrouwbaar en veilig? Cover

Is KuCoin Betrouwbaar?

Is KuCoin Betrouwbaar? Als je de ervaringen op TrustPilot leest, twijfel je al snel. Dit staat haaks op mijn ervaring. Lees alles over de veiligheid van KuCoin

Lees verder »

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wanneer begin jij met Online Geld verdienen?

Dagen
Uren
Minuten
Seconden
Je hebt iets groots gemist.
Begin nu met 50% korting!*
* Voor +/- 2 tientjes
Gebruik kortingscode: KORTING
Start vandaag nog met online geld verdienen
affiliate marketing cursus