Algemene voorwaarden opstellen affiliate website

De makkelijke weg

Algemene voorwaarden opstellen voor je affiliate website, hoe werkt dat? Ik moet eerlijk zeggen. Ik heb geen idee. Daarnaast wilde ik mij ook niet verdiepen in Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), de wet en de Nederlandse Reclame Code.

Zulke taal kan ik écht niet lezen. Ik krijg al hoofdpijn als ik eraan denk.

Maar… ik ben wel: “Juridisch ontzorgd” Ik kan weer met een gerust hart naar bed. Terwijl mijn affiliate website zijn werk voor mij doet.

Want, ik heb een goede en complete set documenten met algemene voorwaarden, disclaimer, privacy verklaring en cookie verklaring.

exited random figure

En weet je:

  • Ik heb ze niet zelf op hoeven laten stellen;
  • Ik heb ze voor een goede prijs kunnen kopen;
  • En heb ze dus niet hoeven jatten van een andere affiliate website
  • En ik had de verschillende pagina’s in 10 minuten online.

Echt waar: Hop: pagina aanmaken, tekst doorlezen, naam aanpassen en klaar.

Mijn gemoedsrust is hersteld.

Waar ik deze set aan documenten heb gevonden?

Hier 👇

Of liever eerst het affiliate voorwaarden review lezen?

Algemene voorwaarden laten opstellen voor je affiliate website

Met een zoekopdracht naar algemen voorwaarden voor je website kwam ik van alles tegen van gratis generatoren van algemene voorwaarden tot bedrijven waar je voor zo’n 200 euro per document kwijt was. Voor een complete set aan documenten zou ik met deze prijzen uitkomen op mijn – toen nog – maandelijkse inkomsten uit affiliate marketing.

Dat stond mij niet helemaal in verhouding.

Algemene voorwaarden zelf opstellen?

Dan maar zelf doen? Zelf de algemene voorwaarden opstellen, zo moeilijk kan het toch niet zijn.

Deze gedachte ging snel in rook op. Ik merkte al snel verstrikt te raken in het web van regels, feiten en fabels.

Algemene voorwaarden kopiëren van een andere affiliate website?

Copywriten is iets dat voor de meeste affiliate marketeers wel een bekend begrip is. Zo ging de gedachte door mij heen de algemene voorwaarden, disclaimer, en cookieverklaring maar te kopiëren van een andere affiliate website.

Wat ik hierbij vergat was het volgende:

Het is strafbaar.

Je kopieert het werk van iemand anders. En dat mag niet.

Algemene voorwaarden voor je affiliate website: De makkelijkste oplossing

Ik was op zoek naar een totaal pakket: algemene voorwaarden, disclaimer, cookie verklaring en privacy verklarin. Een compleet paket, dat ik zo zou kunnen kopieëren naar mijn affiliate website. En waarmee ik voor het grootste deel wel veilig zou zitten. Waarmee ik in ieder geval zou kunnen aantonen, mijn huiswerk te hebben gedaan, in geval dat.

Uiteindelijk bleek het zo simpel te zijn.

Tenminste. Er is een koppel; Maarten en Malou, dat hun krachten gebundeld heeft. Maarten als ervaren affiliate marketeer. Malou als ervaren en bevlogen jurist.

Dit koppel zag een gat in dit moeras aan regels, feiten en fabels. En heeft dit opgevuld met een kant-en-klare set algemene voorwaarden.

Een set met gebruiksaanwijzing en wat basis-informatie, waarmee je direct aan de slag kunt.

Als ik Malou geloven moet, is dit een super kostbare set aan documenten. En eerlijk, wat ik zo heb gezien, klopt haar bewering wel.

Maar, omdat zij de documenten heeft weten te standaardiseren. En ze als totaalpakket aanbieden kan, heeft zij er een enorm aantrekkelijke actieprijs aan gehangen.

Wil je weten wat het is?

Check het hier:

Of lees het affiliate voorwaarden review.

Algemene voorwaarden FAQ’s

Ben je dan helemaal 100% veilig met de algemene voorwaarden? Voor nu en de toekomst?

Nee, helaas niet. Die garantie zou alleen kunnen in een statische omgeving waarin niets veranderd. In de wereld van online marketing is dat wel zo. Het is natuurlijk wel zo, dat deze juridische documenten zo geschreven zijn dat jouw risico minimaal is.

Moet ik voor elke website opnieuw affiliate voorwaarden opstellen?

Nee deze set aan documenten, hoef je maar één keer te kopen. Daarna mag je deze op zoveel websites gebruiken als je wilt.

Laatst bijgewerkt: 19/05/2021
Picture of Wouter
Wouter
Vrijheid creëren om mijn dromen te verwezenlijken en anderen helpen dit ook voor zichzelf te realiseren is de intentie van mijn blog: Geld en vrijheid. Met internet ligt de wereld letterlijk bij je op schoot. Met de vele mogelijkheden van het kent om geld te verdienen is financiële vrijheid creëren enkel een keuze. Ik deel mijn kennis en ervaringen met de intentie jouw te helpen in jouw weg met geld en vrijheid.

Meer lezen over

Is KuCoin Betrouwbaar en veilig? Cover

Is KuCoin Betrouwbaar?

Is KuCoin Betrouwbaar? Als je de ervaringen op TrustPilot leest, twijfel je al snel. Dit staat haaks op mijn ervaring. Lees alles over de veiligheid van KuCoin

Lees verder »

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wanneer begin jij met Online Geld verdienen?

Days
Hours
Minutes
Seconds
Je hebt iets groots gemist.
Begin nu met 50% korting!*
* Voor +/- 2 tientjes
Gebruik kortingscode: KORTING