Allesovercrypto review: Is het betrouwbaar?

Hoor jij de laatste tijd ook zo veel over cryptocurrency? En zie je Derek Westra en Patrick Suiker ook vaak naar voren komen als het om crypto gaat? Het kan bijna niet anders. Want met Allesovercrypto heeft dit tweetal cryptofanaten de missie Nederland tot koploper te maken op het gebied van crypto en de blockchain. Maar zijn deze digitale munt fanaten wel betrouwbaar? Of is het allemaal maar een grote Bitcoin en altcoin scam? Ik vertel je graag meer in dit Allesovercrypto review.

Is Allesovercrypto betrouwbaar?

Voordat we antwoord geven op de vraag of Allesovercrypto betrouwbaar is, wil ik ingaan op het bedrijf zelf én de mensen die erachter zitten; Derek Westra en Patrick Suiker. 

Wat is de missie?

Als je het aan Patrick Suiker vraagt, zal hij je waarschijnlijk dit antwoord geven:

Het is mijn missie dat Nederland voorop gaat lopen in de revolutie van cryptocurrency. 

Patrick Suiker

Wat is Allesovercrypto?

Allesovercrypto is ontstaan uit een samenwerking van twee cryptocurrency fanaten: Derek Westra en Patrick Suiker. De naam omvat eigenlijk al wat je ervan kunt verwachten, namelijk: alles over cryptocurrency, ofwel Bitcoin en de vele altcoin die er zijn. 

Het doel van Allesovercrypto is je te leren online geld te verdienen met crypto.

Doel van Patrick Suiker en Derek Westra

Waarom? 

Omdat Derek en Patrick cryptocurrencie als het geld van de toekomst zien. En het nu (nog) de tijd is om te investeren. Ze hameren er wel op: Eerst leren dan investeren. Omdat je met kennis een grotere kans op succes hebt in deze nieuwe wereld. 

De website die hieruit voortvloeit. Helpt hierbij al een aardig staaltje. Je kunt er namelijk alles vinden over cryptocurrencie. Zoals de laatste koersen, informatie over waar je crypto kunt kopen, waar je op moet letten voordat je investeert, etc.. 

Maar… een bedrijf is enkel zo goed als de eigenaren en hun drijvende krachten. Vandaar dat ik de twee oprichters van Allesovercrypto: Derek Westra en Patrick Suiker ook even onder de loep neem. 

Wie is Derek Westra?

Derek Westra vormt is samen met Patrick Suiker de drijvende kracht van Allesovercrypto. Hij studeerde gedragseconomie & speltheorie. En sloot dit af met een master. 

“De wereld van crypto is echt een droom voor elke gedragseconoom.”

Derek Westra
Derek Westra oprichter van AllesOverCrypto
Cryptofanaat en oprichter: Derek Westra

Derek’s interesse gaat voornamelijk uit naar de theorie die schuilt achter de economie. Hoe een digitale munt met een waarde van een paar cent kan uitgroeien tot een munt van honderden Euro’s, is voor Derek enorm fascinerend. Deze fascinatie groeide uit tot iets wat je bijna een obsessie zou kunnen noemen. 

Gelukkig voor Nederland

Gelukkig voor Derek (en jou en mij) is hij er gezond gebleven. En heeft hij zijn fascinatie voor de cryptocurrencies om kunnen zetten tot een groeiend en bloeiend bedrijf: Allesovercrypto, waar veel mensen profijt van hebben. Dit d.m.v. betaalde producten zoals de Crypto Masterclass en de Cryptoparels. Maar ook, de enorm waardevolle informatie die hij samen met Patrick en sinds kort nog twee compagnons deelt op hun website.

Andere bezigheden van Derek

Naast Allesovercrypto is hij bezig met een bedrijf dat Growth hackers heet, hiermee helpt hij bedrijven sneller te groeien.

Maar, er is meer! De natuur en met name de Afrikaanse natuur gaan Derek aan het hart. Zo heeft hij een stichting waarmee hij Afrikaanse dieren helpt. Persoonlijk vind ik het een héél mooi teken dat getuigd van betrokkenheid, wijsheid en intelligentie, wanneer een (succesvol) ondernemer zich inzet voor een nobele zaak. 

Hoelang is Derek Westra bezig met cryptocurrency?

Sinds 2013 is Derek actief bezig in de wereld cryptowereld van Bitcoin, Blockchain en de vele altcoin die er nu zijn. 

Is Derek Westra betrouwbaar of een scam?

Samengevat kun je Derek bevlogen, gepassioneerd en betrokken noemen. En in mijn ogen: Ja. Derek Westra is betrouwbaar. En zeker geen bedrog. Derek heeft met crypto een héél mooi middel gevonden om Nederland mee te verrijken. 

Naast betaalde cursussen biedt het bedrijf verschillende gratis e-books over en beginnerscursussen over crypto waarmee je al een goede start kunt maken. 

Wie is Patrick Suiker?

Net als Derek is Patrick Suiker een goed geschoolde man. Hij heeft gestudeerd aan verschillende hogescholen en een indrukwekkende schoolloopbaan. Natuurlijk zegt dit niet alles. Naast goede kennis, moet je die ook kunnen toepassen, toch?

Patrick Suiker co-founder AllesOverCrypto
Patrick Suiker: co-founder AllesOVerCrypto

De handelsgeest van Patrick

Van kinds af, is Patrick een geboren handelaar geweest. De aarde van de te verhandelen producten veranderde uiteraard wel, naarmate hij volwassen werd. Zijn uiteindelijke afstuderen ligt als vanzelfsprekend in het verlengde hiervan. Hij is afgestudeerd als master entrepreneurship.

Patrick’s missie

Wat mij nog meer op valt, is de drive waarmee hij bezig is met Allesovercrypto. Hij wil namelijk zijn liefde voor crypto overbrengen op de rest van Nederland. 

Het is mijn missie dat Nederland voorop gaat lopen in de revolutie van cryptocurrency. 

Patrick Suiker

Deze missie zie je terug in de website van Allesovercrypto en de enorm waardevolle informatie, waarmee je als beginner al snel starten kunt met geld verdienen met crypto. Daarnaast helpt hij blockchain bedrijven het Nederlandse publiek te bereiken. 

Hoelang is Patrick Suiker bezig met cryptocurrency?

Net als Derek is Patrick Suiker sinds 2013 actief in met cryptocurrency. Voor hem was het Litecoin die de crypto liefde deed ontvlammen. En zijn hart opende voor de digitale munten. 

Is Patrick Suiker betrouwbaar of een scam?

Als je het aan mij vraagt: Ja, Patrick Suiker is betrouwbaar. En Nee, Patrick is zeker geen scam. Hij is een expert op gebied van crypto en alles wat erbij komt kijken, van e-wallets en crypto trading, tot de winners mindset. 

Wie is er nog meer?

Het team wordt verder nog aangevuld met Robin Westra en Jurgen Claassens. 

Robin is de techneut van het stel. En neemt het het hele functioneren van de website onder zijn hoede. Natuurlijk is hij ook geïnspireerd door de digitale munten. Hij beschikt over de gave om gemakkelijk het onderscheid te kunnen maken tussen cryptoparels en zoals hij zegt: shitcoin. 

Jurgen Claassens is de laatste aanvulling aan het team. Zijn naam zie je onder steeds meer blogs van Allesovercrypto staan. Hij is afkomstig uit het bedrijfsleven. En heeft een voorliefde voor schrijven en dichten. Gecombineerd met zijn leergierigheid gericht op de cryptowereld verrijkt hij het blog met regelmaat van waardevolle artikelen over crypto traden, crypto mining, daytrading, altcoin, bitcoin, etc.. 

Geld verdienen met Bitcoin?

Zonder kennis is investeren niet meer dan gokken…

Wil jij je kansen vergroten om (veel) geld te verdienen met Bitcoin of andere crypto?

Check de gratis webinar:

Gratis Bitcoin training

gratis bitcoin training

Conclusie: is Allesovercrypto betrouwbaar?

Voor mij een héél duidelijke; ja! Alles klopt aan het bedrijf. Het bedrijf staat ingeschreven bij het KvK, de informatie die op de website wordt gedeeld getuigd van expertise en is daadwerkelijk waardevol voor iedereen die van cryptocurrency wil weten. Van beginner tot expert en meer. Het bedrijf wordt gerund door een gepassioneerd team, waarvan elk lid zijn rol kent en goede waarde toevoegt aan het bedrijf.

Een detail dat ik vergeten ben te noemen. Allesovercrypto staat gewoon ingeschreven bij de K.vK.:

allesovercrypto bedrijfsgegevens
bedrijfsgegevens Allesovercrypto

Is er dan niets negatiefs te melden?

Ik heb hiervoor diep moeten zoeken. Alles wat ik tegenkwam was dat iemand een cursus had aangeschaft, maar deze weer cancelde, omdat zijn kennis al behoorlijk groot was en de beginnerscursus hem niet direct verder hielp. Zijn review heeft hij op Trustpilot geplaatst: Zie de afbeelding hieronder. En check ook de reactie van Allesovercrypto

AllesOverCrypto niet goed geld terug?
Garantie is goed geregeld

Ervaringen en recencies

AllesOverCrypto trustpilot recensie
recencie allesovercrypto
recensie allesovercrypto
trustpilot recensie allesovercrypto
truspilot recensie allesovercrypto

Laatst bijgewerkt: 03/03/2021
Wouter
Wouter
Vrijheid creëren om mijn dromen te verwezenlijken en anderen helpen dit ook voor zichzelf te realiseren is de intentie van mijn blog: Geld en vrijheid. Met internet ligt de wereld letterlijk bij je op schoot. Met de vele mogelijkheden van het kent om geld te verdienen is financiële vrijheid creëren enkel een keuze. Ik deel mijn kennis en ervaringen met de intentie jouw te helpen in jouw weg met geld en vrijheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

blank

Verdien jij al geld met crypto?

De Ultieme gids naar geld verdienen met bitcion en crypto ➡