As a man thinketh – James Allen

As a man thinketh

Wat is “as a man thinketh”?

As a Man thinketh is een klassieker als het gaat om boeken die vertellen over rijkdom, armoede, succes, falen etc.. Het is poëtisch geschreven en linkt de “technocratische wereld” waarin wij leven met de natuurlijke wereld en haar wetten.

Wat brengt het boek?

Het lezen van dit boek brengt nieuwe inzichten, waardoor je op een andere manier in het leven staat. En een meer gezonde houding aanneemt t.a.v. geld, succes, liefde etc..

Voor wie?

Voor lezers die een vervullend en rijkelijk leven nastreven.
 

As a man thinketh audiobook

Het boek is meermaals vertaald en ingesproken als audiobook. Wil je een Nederlandstalige versie, dan is de versie van Jacko Meijaard aan te raden. Deze is te vinden op Youtube. Zoek op: “As a man thinketh nederlands” of “zoals een mens denkt (Nederlands ingesproken)”

As a man thinketh Kopen?

koop as a man thinketh
Laatst bijgewerkt: 18/07/2020
Picture of Wouter
Wouter
Vrijheid creëren om mijn dromen te verwezenlijken en anderen helpen dit ook voor zichzelf te realiseren is de intentie van mijn blog: Geld en vrijheid. Met internet ligt de wereld letterlijk bij je op schoot. Met de vele mogelijkheden van het kent om geld te verdienen is financiële vrijheid creëren enkel een keuze. Ik deel mijn kennis en ervaringen met de intentie jouw te helpen in jouw weg met geld en vrijheid.

Meer lezen over

Is KuCoin Betrouwbaar en veilig? Cover

Is KuCoin Betrouwbaar?

Is KuCoin Betrouwbaar? Als je de ervaringen op TrustPilot leest, twijfel je al snel. Dit staat haaks op mijn ervaring. Lees alles over de veiligheid van KuCoin

Lees verder »

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nooit meer crypto kansen missen met Crypto Mastery?

Crypto Mastery