Beginnen met cryptocurrency: nr.1 ⚿ de beste tool

Beginnen met cryptocurrency is nog nooit zo makkelijk geweest. Je kunt letterlijk binnen een paar minuten je eerste stuk bitcoin gekocht hebben. Maar, in dit artikel niet de snelle fix naar hoe je geld verdient met crypto. Daar zit écht een flinke investering aanvast. Ben jij bereid die investering te maken? En waarin eerst? crypto of je zelf?

bitcoin starterpack

Verdien jij al geld met Crypto?

Meld je nu aan en download jouw Bitcoin en crypto starterpack vandaag nog. 👇

Waarom beginnen met cryptocurrency?

Waarom beginnen met cryptocurrency? Héél simpel… Heb je bitcoin gezien? Deze breekt record na record. En hij gaat sky high. De bitcoinkoorts loopt steeds hoger op.

Eerlijk; is beginnen met cryptocurrency een goed idee?

Cryptocurrency is meer dan bitcoin. Het is alles. Misschien is de blockchain nog wel belangrijker voor het succes van bitcoin, ethereum en litecon. Deze techniek maakt namelijk super veel mogelijk. En zou daadwerkelijk een revolutie kunnen ontketenen, wanneer deze door de grote massa geaccepteerd wordt. We staan nog aan de vooravond van het tijdperk van blockchain en crypto er is veel geld te verdienen.

Dus, waarom zou je beginnen met cryptocurrency?

 • blockchain en crpytocurrency hebben een enorme potentie
 • waardoor er veel geld mee te verdienen is
 • je een kans laat liggen, wanneer je hier niets mee doet

Hoe beginnen met cryptocurrency?

Inmiddels ben je waarschijnlijk wel overtuigd van de potentie van cryptocurrency. Heeft het idee van geld verdienen met cryptocurrency ook wortel geschoten?

Onderstaande infographic heb ik geleend uit een ander artikel: geld verdienen met crypto. In dit artikel een introductie van geld verdienen met crpytocurrency.

geld verdienen met cryptocurrency in 7 stappen infographic
Geld verdienen met crpytocurrency.

In dit artikel wil ik het écht bij het begin houden. Zoals je in de afbeelding ziet: je persoonlijke omstandigheden. Dat je op deze pagina terecht bent gekomen, betekent waarschijnlijk, dat je nog géén idee hebt van hoe, wat, waar etc..

Geen zorgen, daar was ik ook. Omdat ik daar ooit stond, schrijf ik nu dit blog. Ik heb nogal wat fouten gemaakt.

Beginnen met cryptocurrency; de hard way

Mijn begin met cryptocurrency in een notendop:

 • Bijna al mijn spaargeld investeren in een kleine cryptomunt
  • op mijn gevoel
  • en op aanraden van vrienden
  • zonder enige kennis
 • Niets van dit spaargeld terugzien
 • Geld verliezen door het maken van een verkeerde transactie, een foutje is zo gemaakt
 • Geld verliezen door het verkeerd inschatten van de markt en dus:
  • duur kopen
  • laag verkopen
  • = verlies maken
 • Dag en nacht gestresst zijn over mijn bitcoin, omdat ik simpelweg niet wist wat de koers zou doen
 • kleine crypto investeringen uit het oog verliezen
 • etc.

Het is goed om van je fouten te leren, het is nog beter om te leren van andermans fouten

Warren buffet

Benieuwd naar wat ik deed? Dat wat de meeste succesvolle mensen doen: ik zocht een mentor. Iemand die de weg al had gelopen die ik nog voor mij had liggen. Iemand die alle ins en outs kent van deze wereld. En die bereid is mij te helpen.

Deze mentor vond ik.

Het resultaat: geld verdienen met cryptocurrency.

Wil jij dat ook?

Dan komen we bij het volgende:

De nr. 1 tool: jijzelf

Ben compleet eerlijk naar jezelf. Waar sta je? Hoe staat het met je kennis? Ben je nu in staat geld te verdienen met cryptocurrency?

 • Ja. Great. Doe je dat al?
 • Nee? Investeer in jezelf, leer van de besten en wordt die crypto expert.

Waar beginnen met cryptocurrency?

Hier.

De lessen uit mijn bitcoin en crypto avontuur heb ik gebundeld in één super waardevol e-book. Ik weet zeker, als iemand mij deze bitcoin en crypto starterpack een paar jaar geleden had gegeven, was mijn start een stuk voorspoediger en makkelijker geweest.

Wat je straks kunt? in één zin: geld verdienen met cryptocurrency.

Dit crypto e-book staat bomvol waardevolle informatie, basiskennis en superhandige tools. En het beste… het is gratis. Gratis? Ja.

bitcoin starterpack

Verdien jij al geld met Crypto?

Meld je nu aan en download jouw Bitcoin en crypto starterpack vandaag nog. 👇

Samenvatting en conclusie: beginnen met cryptocurrency: de nr. 1 tool?

Waarom je met bitcoin of cryptocurrency beginnen wilt is nu wel duidelijk. Er is nogal wat potentie. Er is nogal wat geld te verdienen. Yes! De enorme ontwikkeling van de blockchain maakt het mogelijk om nu in enkele minuten je eerste stuk bitcoin of crypto te hebben gekocht.

Toch ga ik daar nu niet direct op in. Waarom? Ik heb fouten gemaakt. En deze fouten, zouden fouten blijven als ik er niet van geleerd zou hebben. Ik heb geleerd.

Al deze kei waardevolle, maar ook dure lessen heb ik samengevat en gebundeld in een mega waardevol e-book: het bitcoin en crypto starterpack.

Ik raad je aan deze eerst door te nemen. Het is dé eerste investering in jezelf en het opent de weg naar geld verdienen met bitcoin en crypto.

Want écht, elke cryptocurrency beginner kan dit klaar spelen. Ga jij dit realiseren?

Disclaimer:

Geld en vrijheid is geen financieel adviseur en de content op deze website is geen financieel advies. Alle informatie op deze website is informatief en geen aanbeveling om iets te kopen of verkopen. Doe goed onderzoek of raadpleeg een deskundige bij het maken van financiële beslissingen en investeer alleen geld dat je kunt missen. Je bent zelf verantwoordelijk voor je eigen investeringen.

Laatst bijgewerkt: 07/04/2021
Picture of Wouter
Wouter
Vrijheid creëren om mijn dromen te verwezenlijken en anderen helpen dit ook voor zichzelf te realiseren is de intentie van mijn blog: Geld en vrijheid. Met internet ligt de wereld letterlijk bij je op schoot. Met de vele mogelijkheden van het kent om geld te verdienen is financiële vrijheid creëren enkel een keuze. Ik deel mijn kennis en ervaringen met de intentie jouw te helpen in jouw weg met geld en vrijheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *