beste affiliate marketing cursus 2020 van Nederland

Wanneer je affiliate marketing wilt leren, wil je natuurlijk de beste cursus die er is, zodat jij snel je geld verdient op het internet. Lees over de beste cursus affiliate maketing van dit moment.

In een google zoekopdracht naar de beste cursus affiliate marketing, kom je al snel uit bij een lijst aan engelstalige cursussen. Of enkele dagcursussen als verdieping wanneer je al werkzaam bent als online marketeer. Niet echt wat je zoekt, wanneer je helemaal nieuw bent met affiliate marketing, en naar een goede cursus op zoek bent die je echt begeleid naar een succesvolle carrière als affiliate marketeer. Toch? 

Gelukkig zijn er héél succesvolle affiliate marketeers die hun ervaringen erg graag met je delen. Het voordeel hiervan is, dat de lesstof van de cursus heel praktisch en relevant is. Tweede voordeel is de taal! Deze marketeers bieden hun cursus in het Nederlands aan. Voor mij is dit toch wel een groot voordeel, er gaan namelijk geen details verloren in vertaling. 

Mijn zoektocht naar de beste affiliate marketing cursus

Nadat de termen als passief inkomen en financiële vrijheid waren geïntegreerd. En ik een steeds helderder beeld kreeg van hoe het internet mij hierbij kon helpen om online geld te verdienen. Ging ik zoeken. 

In eerste instantie kwam ik op héél erg dodgy praktijken uit. Ik merkte dat er veel mensen zijn die willen profiteren van anderen in hun zoektocht op een andere manier geld te verdienen. Zo kwam ik uit bij verschillende MLM-bedrijven. Niet per se slecht, maar zonder duidelijk product wel héél verdacht. Daarnaast, had ik geen startkapitaal. Groot voordeel van affiliate marketing is, dat je het kunt starten zonder enig startkapitaal. 

Uiteindelijk besloot ik dat affiliate marketing voor mij het voertuig was om online geld te verdienen, passief inkomen te genereren en zo mijn financieel vrije status te realiseren. 

Criteria voor de beste affiliate marketing cursus

De cursusleider: 

 • Weet deze waarover hij/ zij spreekt? 
 • Komt hij/  zij uit de praktijk? 
 • Is hij/ zij zelf succesvol op het gebied van affiliate marketing?
 • Waarom biedt hij/ zij de cursus aan?

De cursus: 

 • Is deze gemakkelijk te volgen?
 • En is deze actueel?
 • Hoe is de praktische toepasbaarheid?
 • Is cursus goed opgebouwd?
 • Is de leerstof relevant en compleet?
 • Wat is de meerwaarde?

Ervaringen en rusultaten

 • Hoe zijn de ervaringen van mensen die mij voorgingen?
 • En wat zijn hun resultaten?
 • Hoe zijn de ervaringen met de cursusleider?

Conclusie: De beste cursus affiliate marketing 2020 is de AMR van Jacko Meijaard

De cursusleider: Jacko Meijaard

jacko meijaard, initiatiefnemer internet succes gids
Jacko Meijaard – affiliate marketing cursus coach

Jacko Meijaard is sinds 2008/ 2009 actief als affiliate marketeer en had zijn financiële vrijheid in enkele jaren gerealiseerd met affiliate marketing. Sindsdien blijft hij nieuwe doelen stellen, welke hij met gemak haalt. Jacko haalt plezier uit de successen van zijn cursisten en geniet ervan wanneer ook zij hun vrijheid behalen. Uiteraard is Jacko Meijaard een expert op het gebied van affiliate marketing. En daarnaast leert hij je ook de juiste mindset die nodig is om succesvol te zijn als affiliate marketeer.

De cursus: affiliate marketing revolutie

Al de vragen kan ik met: “ja” beantwoorden voor de AMR. Daarover kun je meer lezen in de affiliate marketing revolutie review. Op de meerwaarde ga ik hier kort in: Het forum waar je omringd bent door gelijkgestemden. En de cursus neemt je ook mee in het ontastbare, je mindset. En die is uiteindelijk bepalend voor je succes. 

Ervaringen en resultaten

Ik heb nog nooit een onvertogen woord horen vallen van iemand. Enkel zag ik op het forum af en toe mensen die hun geld terug vroegen, omdat de AMR niet bij hun paste. In de “succes lounge”, deel van het forum komen bijna dagelijks nieuw behaalde mijlpalen van de cursisten langs. Zelf ben ik uiteraard ook héél erg te spreken over Jacko en zijn AMR, de beste affiliate marketing cursus.

Ervaring met Jacko Meijaard en affiliate marketing revolutie
resultaten van de cursisten van de affiliate marketing revolutie

Meer over de cursus affiliate marketing

Relevante artikelen:

Laatst bijgewerkt: 14/10/2020
Wouter
Wouter
Vrijheid creëren om mijn dromen te verwezenlijken en anderen helpen dit ook voor zichzelf te realiseren is de intentie van mijn blog: Geld en vrijheid. Met internet ligt de wereld letterlijk bij je op schoot. Met de vele mogelijkheden van het kent om geld te verdienen is financiële vrijheid creëren enkel een keuze. Ik deel mijn kennis en ervaringen met de intentie jouw te helpen in jouw weg met geld en vrijheid.
Wouter
Vrijheid creëren om mijn dromen te verwezenlijken en anderen helpen dit ook voor zichzelf te realiseren is de intentie van mijn blog: Geld en vrijheid. Met internet ligt de wereld letterlijk bij je op schoot. Met de vele mogelijkheden van het kent om geld te verdienen is financiële vrijheid creëren enkel een keuze. Ik deel mijn kennis en ervaringen met de intentie jouw te helpen in jouw weg met geld en vrijheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Start vandaag nog met online geld verdienen
affiliate marketing cursus