Beste crypto nieuws website: Top 7 + alles onder 1 dak

Zodra je met bitcoin en crypto bezig bent. Wil je natuurlijk toegang tot het beste crypto nieuws. Is er één beste crypto nieuws website? In dit artikel de beste en meest gebruikte bitcoin en crypto nieuwssites op een rijtje.

Gaan jouw resultaten next level met MoneyTalks?

Probeer de 7 dagen voor maar € 1,-

Meld je aan 👇

nieuwsman decoratief

Crypto-insiders.nl

Deze crypto nieuws website is in 2017 opgericht. Het heeft de missie de wereld van bitcoin en cryptocurrencies inzichtelijk te maken voor iedereen. Dit zie je terug in de website. De inhoud is daadwerkelijk informatief en waardevol. Je kunt hier terecht als starter. Maar vooral als doorgewinterde trader haal je hier je voordeel. De website staat vol colums, artikelen en videos en actuele artikelen.

Coindesk.com

Coindesk is een platform voor next generation investeerders. Het onderzoekt hoe cryptocurrency en digitale assets bijdragen aan de ontwikkeling van het financieel systeem.

Deze engelstalige crypto nieuws website heeft tot doel te informeren, leren, en verbinden. Op de website vind je: podcasts, video, research, live events en meer. Sinds 2013 is deze nieuwssite actief. En het heeft een goede reputatie.

Bitcoinmagazine.nl

Bitcoinmagazine heeft de missie de bitcoinwereld inzichtelijk te maken voor het grote publiek. En daar slaagt deze website goed in. De website is actueel, en heeft een goed en sterk team van redacteurs. Dit hele team is enthousiast over de technologie, ondernemerschap en vrijheid.

Op deze website vind je: niuews, technische analyse, blog, podcasts en koersen

Bitcoinmagazine.com

Alleen de .com is anders in deze naam. En dus kom je uit op een heel andere crypto nieuw website. Het verraad misschien ook al, dat dit om een Engelstalige website gaat.

Sinds 2012 is Bitcoinmagazine.com actief. En publiceert het nieuws, inofrmatie en commentaar op bitcoin van experts. Je kunt er terecht voor analyses, onderoek, lesmateriaal en meer.

Cointelegraph.com

Net als de meeste bitcoin sites in deze lijst. Behoort cointelegraph tot de gevestigde orde. Sinds 2013 houdt Cointelegraph.com je op de hoogte over blockchain, crypto en fintech trends. De website publiceert nieuws over centrale en decentrale onderwerpen.

Hier vind je dus nieuws, de markten, een magazine, een “cryptopedia”, advies, video en meer.

CoinMarketCap

Wereldwijd de meest gebruikte website om de crypto koersen te volgen. De website heeft de missie om de markt zo makkelijk efficiënt mogelijk te maken om te ontdekken.

De focus ligt dus op het volgen van de koersen en cryptocurrencies op deze website.

Crypto nieuws op social media

Ook op social media is veel te vinden over bitcoin en crypto. De populairste kanalen om te volgen zijn:

  • Twitter – #Cryptocurrency #cryptotwitter
  • Reddit /crypto

Het crypto nieuws gebundeld op 1 website?

In de MoneyTalks Community vind je het beste bitcoin en crypto nieuws gebundeld op één website. Via dit kanaal, een discord groep, heb je toegang tot het nieuws dat zorgvuldig wordt geselecteerd en overzichtelijk wordt weergegeven per categorie. Voor mij de go-to als bitcoin en crypto fanaat. Hier vind ik het laatste nieuws omtrent bitcoin, maar ook technische analyses, en andere macro economische zaken worden hier bespreken.

Deze community heeft tot doel om jou te resultaten en rendement te doen toenemen. Dit door discussie, technische analyses delen, feedback van erperts etc.. Deze commnity is het laatste projet van Madelon Vos; de Bitcoin en ta persoonlijkheid van Nederland. Je kunt de eerste 7 dagen proberen voor maar 1 euro.

MoneyTalks Rechthoek Banner (1080x565)

Mis deze toppers niet 🤫

Een verse crypto community, waarin je alle updates doorkrijgt van ware crypto fanaten? Cryptocommunity is nieuw, maar de mensen arachter zijn van het eerste uur.

Achter de schermen zijn Maarten Oostland, Abe Dijkstra en Max Kruisberg deze community up te graden met een enorm waardevolle cursus.

In mijn Cryptocommunity review geef ik je een complete insider blik in deze community en cursus.

Ik ben super benieuwd hoe de cursus er straks uitziet. Want, boy oh boy. Deze mannen hebben er verstand van, passie voor crypto. En… ze willen je graag helpen.

De community is nog kersvers. Maar het heeft alle potentie te groeien tot één van de betere al dan niet beste crypto nieuws en community site.

Max, Abe en Maarten begrijpen dat ze de deuren goed open moeten zetten. Daarom hebben ze nu tijdelijk een extra lage welkomstprijs.

Dus… Kennis, community, en geld over houden om te investeren. 🤔

Ik weet het wel. Meer lezen? Cryptomanuals Cryptocommunity review

Samenvatting en conclusie: de beste crypto nieuws website

Je hebt nu een overzicht van de beste cryptonieuws websites. In deze weergave heb ik ze willekeurig geordend. Er is er niet één beter dan de andere. Het is maar waar je voorkeur ligt.

Het is aan te raden je eigen favoriete crypto nieuws website of websites te pakken die je het meeste aanspreken. Zelf ben ik erg te spreken over de nieuwe MoneyTalks Community van Madelon Vos. Daar vind je al de relevante informatie en nieuwsberichten netjes geordend. Het bespaard mij zeeën van tijd. Jij ook? Probeer het een week voor 1E.

Laatst bijgewerkt: 01/05/2021
Picture of Wouter
Wouter
Vrijheid creëren om mijn dromen te verwezenlijken en anderen helpen dit ook voor zichzelf te realiseren is de intentie van mijn blog: Geld en vrijheid. Met internet ligt de wereld letterlijk bij je op schoot. Met de vele mogelijkheden van het kent om geld te verdienen is financiële vrijheid creëren enkel een keuze. Ik deel mijn kennis en ervaringen met de intentie jouw te helpen in jouw weg met geld en vrijheid.

Eén reactie

  1. Goede informatie in dit artikel, kort en bondig. Helaas stampvol met taalfouten, typo’s en aparte zinnen. Beetje controle voor publicatie zou niet verkeerd zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *