Madelon Vos Bitcoin basics en crypto’s review + 10% korting

Misss Bitcoin, Madelon Vos. Een authoriteit op het gebied van Bitcoin. Sinds 2012 is zij actief in deze digitale werel van mogelijkheden. Op verzoek van velen heeft ze haar ervaring gebundeld in twee cursussen, de eerste daarvan: de bitcoin basics en crypto’s cursus. In dit bitcoin basics en crypto’s review duiken we in op de eerste, de basiscursus.

 • Wat leer je in deze cursus?
 • Is de Bitcoin basics en crypto’s cursus de moeite waard?
 • Wie is Madelon Vos en is ze betrouwbaar? – Hoezo Misss Bitcoin?
 • Kun je daadwerkelijk geld verdienen met Bitcoin na deze cursus?
 • Mijn ervaring en die van andere cursisten
 • Een gelijkwaardig alternatief voor deze cursus
 • De inhoud
 • Bitcoin basics kopen met 10% exclusieve korting 👇

Bitcoin basics kopen
+ 10% Korting

Start hier jouw Bitcoin revolutie? En surf je mee op de eerstvolgende bitcoinhype?

Met deze cursus heb je een streepje voor.

Vul bij je bestelling in couponcode: GELDENVRIJHEID10
en claim jouw 1e winst: 10% korting

Wie is Madelon Vos

Madelon Vos- portret

Geboren: 1995 te Groningen

 • Trader,
 • Docent technische analyse bij Hogeschool van Amsterdam
 • Bitcoin en crypto persoonlijkheid en gezien op verschillende kanalen.

Als je geld verdient, denk er dan over na wat je met het geld gaat doen

Madelon’s vader

Deze boodschap gaf Madelon’s vader haar van jongs af aan mee. Hiermee doelde hij erop zijn dochter bij na te laten denken over de vraag hoe zij geld voor zich zou kunnen laten werken.

Dankzij haar interesse in macro-economische ontwikkelingen, én een kritische houding t.o.v. de wereldse gang van zaken, kwam ze uiteindelijk terecht bij Bitcoin. Madelon Vos zelf was direct enthousiast. Haar vader moest nog even wennen aan dit idee. Maar, ook hij adopteerde het enthousiasme van zijn dochter over Bitcoin. Hiermee was Miss Bitcoin was geboren.

Citaat uit document Wat is Bitcoin
Citaat uit de Whitepaper van Bitcoin bron: bitcoin.org

Het was 2012 dat Madelon Vos in aanraking kwam met Bitcoin. Volgend op haar eerste enthousiasme kwam een stuk realiteitszin: De koers van Bitcoin is enorm volatiel. Het ene moment sta je ruimschoots in de plus. Het volgende moment dik in de min. De drang naar controle maakte dat ze diep in de materie is gedoken om Bitcoin te begrijpen. Met verschillende tools is zij nu goed in staat de koers van Bitcoin te lezen en redelijk nauwkeurige voorspellingen te maken.

Op de Hogeschool van Amsterdam is Madelon Vos docent technische analyse.

Waarom Miss Bitcoin?

Naast trader en docent creëert Madelon Vos dagelijks nieuwe content voor haar blogs, podcasts en vlogs. Op YouTube host zij het kanaal Misss Bitcoin, Op Instagram is zij te volgen als Madelonvos_. Ook is ze betrokken bij BNR.

Dit is het resultaat van haar studies, en haar werk waarbij ze diep dook in de grafieken van Bitcoin, met als doel controle op haar geld en investeringen. Dit heeft haar gevormd tot een populaire Bitcoin en crypto expert, die je op verschillende media kanalen zien kan.

Daarom kun je Madelon Vos; Misss Bitcoin noemen.

Madelon Vos en de bitcoin basics

Is Madelon Vos betrouwbaar?

Wat ik van grote waarde vind is, dat ze les geeft op de Hogeschool van Amsterdam. Daarnaast heeft ze gedegen opleiding achter de rug. En weet ze daadwerkelijk waarover ze praat.

Ze heeft de status van authoriteit op het gebied van Bitcoin en cryptocurrency daadwerkelijk verdient. Dit zag zij zelf terug in stapels met vragen over Bitcoin die bij haar terecht kwamen.

Waarom de Bitcoin basics en crypto’s cursus?

Hiermee zijn we gelijk terecht gekomen bij het waarom. Waarom de Bitcoin basics en crypto’s cursus? Madelon begon te merken dat ze toch veelvuldig dezelfde vragen opnieuw aan het beantwoorden was. Dit deed ze natuurlijk met alle liefde en plezier, want ze wil daadwerkelijk mensen helpen. Mooie eigenschap. Maar, het werd een tijdrovende klus.

Haar ondernemersgeest ging met Madelon’s gedachten aan de haal. Dit leidde tot het idee, de vragen te categoriseren en uit te werken tot een cursus. Of eigenlijk, twee cursussen.

 • Een basiscursus: Bitcoin basics en crypto’s
 • En een verdiepingscursus: Technische analyse

Geld verdienen met investeren?

Leer alles over investeren en Bitcoin. En make friends with the trend.

Met deze cursus heb je een streepje voor.

Vul bij je bestelling in couponcode: GELDENVRIJHEID10
en claim jouw 1e winst: 10% korting

Wat is de Bitcoin Basics en crypto’s cursus?

Eigenlijk zegt de naam het al: Bitcoin basic’s en crypto’s cursus. Dit is precies wat je van deze cursus kunt verwachten.

Wat leer je in de basis Bitcoin cursus van Madelon Vos?

Een complete cursus waarin je leert over Bitcoin en crypto, zodat je er veilig mee aan de slag kunt gaan. Je leert of en waarom Bitcoin een goede investering is, hoe Bitcoin, de blockchain en crypto werken. En, ook heel belangrijk; je leert je crypto’s veilig opslaan.

Voor wie is de bitcoin basiscursus van Madelon Vos geschikt?

Deze cursus begint echt aan het absolute begin van Bitcoin en crypto. Van hieruit leg je een stevige basis om op voort te bouwen. Zodat je geld kunt gaan verdienen met crypto.

De cursus is dus geschikt voor: Bitcoin beginners.

Je hebt géén enkele ervaring nodig. Gaandeweg leer je stap voor stap hoe alles werkt, koop jij je eerste crypto, en leer je over verschillende manieren ene strategieën om geld te verdienen met Bitcoin.

Als je net over Madelon hebt gelezen, dan weet je dat haar favoriete manier traden is. Het is dus ook het traden middels de TA – Technische Analyse, wat je bij Madelon Vos tot in de puntjes kunt leren.

Het traden met behulp van de technische analyse is een vak dat zij zichzelf meester heeft gemaakt. Ze heeft het zo goed onder controle gekregen dat ze zelfs in deze markt, die dag en nacht geopend is, over iets langere trends kan traden. Zodat ze per week 1 – 3 trades zet. En niet continue wakker en alert moet zijn.

Dit is een ware kunst om te leren. En dat doe je niet op één dag. Via de cursus kun je een gratis traning technische analyse volgen. De volledige cursus technische analyse review volgt verderop.

Eerste algemene indruk van de Bitcoin basics en crypto’s cursus

De eerste indruk die ik heb van de cursus is positief. De leeromgeving is clean. De lessen zijn overzichtelijk geordend. De opbouw is logisch.

startscherm Bitcoin basics en crypto's
Het startscherm van de cursus: Bitcoin basics en crypto’s

Wat mij ook direct opviel was de dynamiek in de lesvideo’s. De lessen, waarbij niet direct geen gedeeld scherm nodig waren, was dit ook niet het geval. Wanneer het voor de uitleg van meerwaarde was om het beeldscherm te zien, deed ze dit. In principe zit je dus één op één tegenover je docent. En waar nodig krijg je helder uitgeled d.m.v. schermpresentatie hoe je bijvoorbeeld een account aanmaakt bij de cryptobroker van haar keuze. En hoe je daar je eerste Bitcoin koopt.

Hoe lang duren de lessen?

De lessen duren gemiddeld zo’n 14 minuten. De kortste een minuut of 8 de langere video’s om en nabij de 24 minuten. Ik heb het niet te precies bijgehouden. Simpelweg, omdat de tijd voorbij vloog. De informatie volledig, compleet, luchtig en behapbaar wordt gedeeld. En, omdat ik het gewoon super interessant vind.

Ik benoem de tijdsduur, zodat je een beeld krijgt over de tijdsinvestering die het van je vraagt. Zelfs in een drukke agenda is deze cursus goed in te plannen. Het is wel aan te raden er écht voor te gaan zitten, zodat je direct mee kunt doen en aantekeningen kunt maken, wanneer nodig.

In principe, zou je de cursus in een dag moeten kunnen doorlopen. Hoe levendig Madelon het ook brengt, je moet maar zo lang aan een beelscherm gekluisterd kunnen zitten

Madelon Vos als mentor van haar bitcoin basiscursus
Screenshot uit de cursus van Madelon Vos

Inhoud van de Bitcoin basics en crypto’s cursus

Daar zijn we dan eindelijk, bij de review Bitcoin basics en crypto’s. In het kort besproken. Hier gaan we er dieper op in:

Bitcoin basics en crypto's cursus van Madelon Vos startscherm
Het startscherm van de Bitcoin Basics en crypto’s cursus van Madelon Vos
Inleiding van de bitcoin cursus
Madelon Vos houdt haar cursus up to date

Voordat ik verder met je de inhoud van de cursus behandel, wil ik benoemen dat Madelon haar cursus altijd up to date houdt.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

Inleiding:

 • Inleiding
 • Wat is bitcoin? (geüpdatet op 4 juni)
 • Waarom zou je bitcoin gebruiken?
 • Soorten cryptocurrencies

Madelon neemt je echt mee naar de allereerste basis. Dit vormt een stevige basis, waarop je verder kunt bouwen tijdens de cursus. In het kort legt ze uit, waarom ze met Bitcoin is begonnen, hoe zij zich hierin heeft ontwikkeld etc.. In het kort hoe Madelon Vos tot Misss Bitcoin is geworden.

Vandaaruit worden een paar misvattingen over Bitcoin de wereld uitgeholpen en legt Madelon uit waarom Bitcoin nu eigenlijk te gebruiken. Het is natuurlijk voor de hand liggend dat het voor velen van ons als een investerings-asset wordt gezien.

Maar deze inleiding heeft mijn begrip en kennis van Bitcoin en cryptocurrencies toch weer vergroot. Voornamelijk het verschil tussen cryptocoins en tokens heeft ze eenvoudig weten te vatten.

Bitcoin en cryptocurrencies

 • Manieren om bitcoin en cryptocurrencies aan te schaffen
 • Bitcoins kopen bij een broker
 • Bitcoins kopen bij een exchange
 • Bitcoins verkopen of versturen
 • Waar kan je betalen met bitcoins?
 • Bitcoins veilig bewaren

Na de theorie duik je gelijk de praktijk in. In deze video’s legt Madelon je stap voor stap uit hoe je Bitcoins kopen en verkopen kunt, en hoe je ze kunt versturen. Daarnaast legt ze je helder uit wat de verschillen zijn tussen een broker en een exchange. En wat de voordelen van deze beide tussenpersonen zijn om je crypto’s te kopen.

Als je goed op let en meedoet heb je aan het einde van deze video’s je eerste (stukje) Bitcoin gekocht. De laatset video uit dit hoofdstuk is een belangrijke: Bitcoins veilig bewaren. De beveiliging van je Bitcoin en elke andere altcoin is belangrijk. Het grote voordeel van de hele blockchain is dat je zelf jouw Bitcoin in bezit hebt, komt met de verantwoordelijkheid dit goed te beveiligen.

Maar, hoe doe je dit? Voor de meeste beginners is dit een heel nieuwe wereld die met veel onzekerheid en ontwetendheid komt. Madelon heeft dit essentiële onderdeel uitgebreid, duidelijk en goed opgenomen in haar cursus.

Blockchain

 • Hoe werkt een bitcoin transactie?
 • De werking van blockchain

Na het vorige hoofdstuk dat meer praktisch van aard is, neemt Madelon je mee in de theorie van de blockchain. Een goed begrip van de blockchain voorkomt (dure) fouten. En het vergroot je kans op succes.

Dit technisch verhaal weet Madelon Vos wederom op een doeltreffende en luchtige manier te verwoorden. Ze legt in de verschillende video’s duidelijk uit hoe het werkt. Ter verduidelijking wendt ze de laptop op haar bureau even aan. Met duidelijke beeldmateriaal wordt geeft ze extra verduidelijking aan haar uitleg over blockchain en blockchaintransacties.

bitcoin basics en crypto's review: screenshot videoles minging
screenshot uit de les over mining

Mining

 • Hoe werkt mining?

Zonder mining, geen blockchain en geen Bitcoin. De miners vervullen namelijk drie functies, zoals Madelon uitlegt in haar videos. Het onderwerp mining diept Madelon wederom volledig en in begrijpelijke taal uit.

Aan het einde van dit hoofdstuk ken je het belang van de miners voor het voorbestaan van de blockchain en bitcoin. Weet je wat een halving is, en hoe dit werkt.

Geld verdienen met bitcoin en cryptocurrencies

 • Geld verdienen met bitcoin en cryptocurrencies

En dan, waarvoor je waarschijnlijk bij de cursus bent: Geld verdienen met cryptocurrency. In deze video legt Madelon de meest eenvoudige manier uit waarop je zou kunnen investeren in Bitcoin voor op de lange termijn.

Daarnaast verwijst ze door naar haar cursus TA (tecnische analyse). Dit is haar specialiteit. Het onderwerp laat zich niet vangen in één module van deze basiscursus, omdat het om diepgaandere kennis en inzicht gaat.

Om je hierin te verdiepen verwijst Madelon naar haar gratis cursus: Technische Analyse. Deze gratis training van ongeveer een uur geeft je al een behoorlijk inzicht en handvatten om mee aan de slag te gaan. Maar, wil je écht aan het werk als trader en profiteren van de koersschommelingen dan raadt Madelon je de cursus Technische analyse aan.

Investeren en afsluiting

 • Is het een goed idee om bitcoin te kopen?

Yes! Het zou wel heel tof zijn, als daar een eenduidig antwoord op zou komen. Toch? In dit hoofdstuk gaat Madelon in vogelvlucht de afgelopen cursus over. En benoemt ze de belangrijke punten. Dit in relatie tot de vraag: is het een goed idee om Bitcoin te kopen?

Ze benadrukt de risco’s, mogelijkheden en kansen. Tevens benoemd ze dat het voor iedereen kan verschillen om wel of niet bitcoin te kopen. Daarnaast plaatst ze de bitcoin in relatie tot de marco-economische omstandigheden. En geeft ze een korte uitleg over haar ideeën omtrent Bitcoin en de toekomst.

Voordelen en nadelen

Voordelen

 • Specifiek gericht op Bitcoin, dus héél gerichte specialistische cursus
 • Laagdrempelig en goedkoop
 • Helder uitgelegd voor iedereen te begrijpen
 • Perfect tempo, gaat het te snel. Dan kun je Madelon pauzeren. Of je kunt de video’s opnieuw kijken.
 • Mogelijkheid tot vragen stellen. Madelon geeft altijd antwoord. Eerder gestelde vragen staan onder de videos.
 • Praktisch toepasbaar
 • Na de cursus heb je de tools om: Bitcoin te kopen, verkopen, versturen.
 • Na de cursus heb je een veilige basis om verantwoord met Bitcoin aan de slag te gaan.
 • Het complexe makkelijk gemaakt

Nadelen

 • Het is enkel een videocursus, wil je bijvoorbeeld iets terug lezen, dan is het noodzakelijk mee te schrijven. Dit bevordert dan wel weer de opname van de kennnis.
 • Het biedt geen garantie om geld te verdienen met Bitcoin. Zelf zul je de actie moeten ondernemen en de juiste keuzes moeten maken. De cursus laat je enkel de weg zien. Madelon benadrukt hierbij meermaals je eigen verwantwoordelijkheid.
 • Je hebt na deze cursus wel de basiskennis over Bitcoin, de blockchain. Maar wil jij je verdiepen in geavanceerde technieken, dan zul je de technische analyse ook moeten volgen. Met deze cursus heb je overigens wel de tools om goed beslagen ten ijs te komen.

Ervaringen met Madelon Vos

Mijn ervaring met Madelon Vos

Om hier een zo goed mogelijk antwoord op te geven, wil ik terug gaan naar ons eerste contact. Ik zocht contact via haar website. Hierop biedt ze de mogelijkheid te chatten. Ik verwachte in eerste instantie met een chatrobot te maken te hebben. Dus, terwijl het chatvenster open stond, typte ik mijn bericht.

Uiteindelijk bleek ik Madelon direct aan de “lijn” te hebben. Ik voelde mij welkom. En het gaf mij het gevoel dat Madelon daadwerkelijk bereikbaar is. Dit vind ik wel een toegevoegde waarde van iemand die een online cursus aanbiedt. Met een paar minuten waren mijn vragen beantwoord en kon ik aan de slag met de cursus.

Mijn ervaring met Madelon Vos is goed.

Ervaringen van anderen met Madelon Vos en de Bitcoin basics cursus

Hoe ervaren cursisten Madelon Vos? In de verschillende topics, vragen en antwoorden die ik onder de video’s zie staan, zie ik de betrokkenheid van Madelon. En hoe ze de moeite neemt om extra vragen goed en volledig uit te leggen.

In de reacties van de vragensteller lees ik uitsluitend woorden van dank, omdat de cursusten weer een stap verder zijn geholpen. Zie het voorbeeld hieronder:

bitcoin basics en crypto's review: klantervaringen

Door cursisten wordt de Bitcoin basics en crypto’s cursus beoordeeld met een 4.9/5. Een bijna perfecte score. Fijn dat de mijn idee met dat van de cursisten overeenkomt!

Op Springest scoort Madelon een 10, zie hieronder een screenshot:

Bitcoin basics en crypto's review

Bitcoin basics en crypto’s kopen? Ja/ nee? Is het de moeite waard

Is deze crypto beginners cursus de moeite waard? Wat mij betreft een dikke ja. Dat wel met een kanttekening. Zonder actie blijft het alleen van vergaren van kennis. Wil jij je voordeel doen met Bitcoin en profiteren van deze ultieme investment-asset, zoals Madelon het noemt. Dan moet je de kennis in daden omzetten. De cursus heeft alles in huis om je daadwerkelijk aan de gang te krijgen met Bitcoin. Daar zal het niet aan liggen.

Geld verdienen met investeren?

Leer alles over investeren en Bitcoin. En make friends with the trend.

Met deze cursus heb je een streepje voor.

Vul bij je bestelling in couponcode: GELDENVRIJHEID10
en claim jouw 1e winst: 10% korting

Is er een alternatief voor Bitcoin basics en crypto’s?

Ja, zeker. Er zijn verschillende alternatieven voor deze bitcoin cursus. De best vergelijkbare cursus is de crypto masterclass van Allesovercrpyto.

EigenschappenBitcoin basics en crypto’sCrypto masterclass
Cursusleid(st)erMadelon VosDerek Westra, Robin Westra, Patrick Suiker, Martijn Houttuin
Voor wieBeginnerBeginner
Unieke meerwaardeSpecialiste in Bitcoin, TAComplete start in crypto wereld
Belangrijkste minpunt t.o.v. andere cursusGeen online forum, met gelijkgestemden. Wel directe betrokkenheid van MadelonNiet één specifiek specialisme. Het behandeld het cryptolandschap als geheel.
Klantervaring4.9/54.6/5
PrijsBasis: € 124,95
TA: € 249,95
Crypto Trading academy: 499,95
€ 1.997,-
Korting10% korting met:
geldenvrijheid10
+
gratis 1 maand moneytalkz community
Kopen via webinar met zo’n 50% korting voor € 997,- {beperkt aantal plaatsen beschikbaar}
Extra opmerkingTop cursusTop cursus
Direct beginnenNu starten » Nu starten »
Bitcoin basics en crypto’s cursus vs met Crypto Masterclass

Wanneer je aan de basiscursus van Madelon haar verdiepingscursus: Technische analyse toevoegd. Heb je qua inhoud twee gelijkwaardige cursussen. Beide partijen bieden je een goede cursus.

Hierbij biedt de cursus van Madelon minder ruimte om te sparren met andere cursisten, dit kun je als nadeel zien. Maar het biedt ook de ruimte om in rust te leren. Een forum kan ook voor de nodige ruis zorgen.

Beide cursussen bieden je een goede start. Met de cursus van Madelon ben je uiteindelijk iets voordeliger uit. Het is maar net aanbieder je het beste aanspreekt.

Het grootste verschil zit hem erin dat Allesovercrypto de cursus op crypto richt. En dus wat breder is. De cursus van Madelon, gaat écht de diepte in wat betreft Bitcoin. Bitcoin en TA zijn haar specialisme. Hiermee is haar cursus ook volledig omschreven.

Mijn eerlijke ervaring de crypto basis cursus

Review: Bitcoin basics – Madelon Vos

Wouter

Bitcoin cursus voor beginners.
Theorie
Praktisch toepasbaar
Leerzaam
Contact met de mentor
Toegankelijk

Samenvatting

Met deze Bitcoin basics beginners cursus van Madelon Vos heb je iets goeds in huis gehaald. Madelon Vos is een authoriteit op het gebied van Bitcoin. Haar kennis weet ze op doeltreffende manier over te brengen zonder er doekjes omheen te winden.

De cursus verloopt soepel, en is logisch opgebouwd.

De lesstof is compleet en helder uitgelegd.

Madelon Vos staat altijd paraat voor vraag en antwoord. Dit contact verloopt via de website/ cursus. En is dus niet altijd zo persoonlijk als wanneer je in het leslokaal zou zitten.

Maar wat verwacht je van een online cursus… Madelon weet de afstand goed te overbruggen en beantwoordt eventuele vragen accuraat, compleet en doeltreffend.

Kun je geld verdienen met deze cursus?
De kennis die Madelon deelt is voor iedereen hetzelfde. De grafieken zijn voor iedereen het zelfde. Het is aan jou of je de kennis omzet in actie. Als je het goed doet, is er zeker met de cursus van Madelon geld te verdienen aan Bitcoin.

4.6

Geld verdienen met investeren?

Leer alles over investeren en Bitcoin. En make friends with the trend.

Met deze cursus heb je een streepje voor.

Vul bij je bestelling in couponcode: GELDENVRIJHEID10
en claim jouw 1e winst: 10% korting

Bitcoin basics en crypto’s FAQ’s

 1. Voor wie is de cursus Bitcoin basics en crypto's van Madelon Vos geschikt?

  Voor iedereen die met Bitcoin wil beginnen. En die waardevolle informatie op één plaats zoekt. Als beginner heb je een complete set aan waardevolle informatie in deze cursus, waar je daadwerkelijk mee het zadel in bent geholpen.

 2. Waar kan ik de cursus Bitcoin basics en crypto's kopen? En is er een korting?

  Je kunt de Bitcoin basics en crypto's cursus hier kopen via: madelonvos.nl/

  Wanneer je daarbij nog de kortingscode: geldenvrijheid10 invult krijg je nog 10% korting

  Je kunt bij het afrekenen de cursus opwaarderen met een gratis maand moneytalkz. De nieuwe onine community van Madelon VosLaatst bijgewerkt: 17/12/2021
Wouter
Wouter
Vrijheid creëren om mijn dromen te verwezenlijken en anderen helpen dit ook voor zichzelf te realiseren is de intentie van mijn blog: Geld en vrijheid. Met internet ligt de wereld letterlijk bij je op schoot. Met de vele mogelijkheden van het kent om geld te verdienen is financiële vrijheid creëren enkel een keuze. Ik deel mijn kennis en ervaringen met de intentie jouw te helpen in jouw weg met geld en vrijheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Madelon Vos cursus met 10% korting kopen

Madelons cursus met 10% korting claimen?

Actiecode: GELDENVRIJHEID10  👉