BitMyMoney review: makkelijk Bitcoin kopen + uitleg

In dit Bitmymoney review kom je erachter waarom Bitmymoney al meegaat sinds 2013. Is Bitcoin kopen met Bitmymoney daadwerkelijk zo makkelijk en veilig?

In dit Bitmymoney review kom je erachter waarom Bitmymoney al meegaat sinds 2013. Is Bitcoin kopen met Bitmymoney daadwerkelijk zo makkelijk en veilig? In de uitleg krijg je antwoord op de vraag: “Hoe werkt Bitmymoney? En hoe kan ik er Bitcoin kopen?”

Aan het einde van dit bit my money review, weet je waarom het een héél gemakkelijke en betrouwbare broker is om je crypto te kopen. Als je de stappen uit de bitmymoney uitleg voor beginners volgt, heb jij al je eerste stuk Bitcoin gekocht.

Klinkt goed?

Nu aanmelden

Meld je nu gratis aan bij Bitmymoney
En start jouw Bitcoin revolutie 👇

Wat is BitMyMoney

BitMyMoney is een broker. Deze Nederlandse broker is actief sinds 2013. Daarmee is het één van de oudste brokers van Nederland. BitMyMoney maakt het zo gemakkelijk mogelijk om Bitcoin te kopen. Gemak en veiligheid zijn de speerpunten van Bitmymoney.

Het is opgericht door Robert-Reinder Nederhoed. Robert is een héél technische man. In het begin kocht hij Bitcoin via allerlei verschillende wegen, waaronder Marktplaats. In de eerste jaren was het namelijk nog niet zo makkelijk om Bitcoin te kopen.

Opmerkingen uit zijn netwerk spoorden hem ertoe aan BitMyMoney op te zetten. Dit heeft hij met succes gedaan.

bitmymoney logo

Bedrijfsinformatie

Bitmymoney BV
The Hague Security Delta (HSD)
Wilhelmina van Pruisenweg 104
2595AN Den Haag

IBAN: NL81 BUNQ 2290257168
BIC code: BUNQNL2A

KvK Bitmymoney BV 67547893
BTW NL857069111B01

Waarom BitMyMoney?

In onderstaand filmpje zie je de oprichter en CEO: Robert-Reinder Nederhoed. In iets meer dan een minuut legt hij uit waarom hij met BitMyMoney is begonnen.

Spoileralert: Hij geloof in Bitcoin. En hij gelooft in de revolutie die het op gang kan brengen. De Bitcoin roept bij hem het zelfde gevoel van mogelijkheden op dat de introductie van internet bij hem deed.

Waarom BitMyMoney?

BitMyMoney is het middel, waarmee Robert het makkelijk voor mensen wil maken om te beginnen met Bitcoin. Hij doet het allemaal niet alleen. Mieke de Haas is de COO van deze crypto broker.

Nu aanmelden

Meld je nu gratis aan bij Bitmymoney
En start jouw Bitcoin revolutie 👇

Is BitMyMoney Betrouwbaar?

Dat Bitmymoney al sinds 2013 bestaat, doet vermoeden dat je met een betrouwbare crypto broker te maken hebt. Tevens wordt BitMyMoney uitvoerig besproken in de beginners cursus van Misss Bitcoin: Madelon Vos. In de les welke aan Bitmymoney gewijdt is geeft ze een eerlijk beeld van deze broker. Ze kent Robert-Reinder Nederhoed nog uit haar periode in loondienst en zij heeft een goede indruk van hem.

Verificatie

Maar er is meer dan een goede reputatie en een goede relatie voor nodig om je geld bij iemand in beheer te geven. Verificitie is een een aanwijsbaar punt dat Bitmymoney gebruikt om de veiligheid te waarborgen. Voor verschillende klanten hebben ze verschillende verificatie niveaus uitgewerkt. Het verificatieniveau is afhankelijk van de bedragen die je inbrengt.

Opslag

Not your keys, not your wallet

Een veelvoorkomende uitspraak in cryptoland, waarmee wordt verwezen naar het feit dat je het beste zelf de sleutels tot je wallets in de hand kunt houden. Bij Bitmymoney weten ze dat natuurlijk ook. Maar, je ziet steeds meer dat brokers en exchanges de mogelijkheid bieden om je cryptovaluta daar op te slaan. Dus ook BitMyMoney doet mee in deze trend.

Het grootste gedeelte van de cryptomunten staat offline “cold storage” opgeslagen. De menselijke factor; de medewerkers volgen interne regels en protocollen omtrend veiligheid.

Is Bitmymoney betrouwbaar en veilig? Wat mij betreft wel. Naast een goede reputatie, heeft het bedrijf de veiligheid daadwerkelijk goed op orde. Het is nog altijd aan te raden om je Bitcoin direct nadat je het gekocht hebt door te sturen naar je eigen wallet. Dit advies geld voor elke broker en exchange. Maar, om je Bitcoin te kopen zit je hier helemaal goed.

Is Bitcoin kopen makkelijk met BitMyMoney?

Ja het is echt super makkelijk. Je kunt gemakkelijk Bitcoin, Litecoin en Ehtereum kopen via Bitmymoney. Daarnaast hoef je ook nog niet direct te zorgen voor een wallet, omdat Bitmymoney al een wallet functie voor je klaar heeft staan. Wanneer het om aanzienlijke bedragen gaat zou ik wel je Bitcoin versturen naar een wallet in eigen beheer.

Hoe werkt Bitmymoney?

Account aanmaken bij Bitmymoney

Aanmelden gaat als volgt: Je gaat naar: bitmymoney.com

Nu aanmelden ➡

Je komt op onderstaand scherm. Dit is er een uitsnede van. Hier vul jij je Voornaam, achternaam, wachtwoord en email adres in.

⚠Er zijn een paar punten om op te letten:

 1. Voornaam en achternaam moeten je echte naam zijn. Later volgt verificatie.
 2. emailadres: De veiligste manier is om eerst een nieuw emailadres aan te maken. Dat je alleen hiervoor gebruikt.
 3. Password: lang; minimaal 20 tekens, onsamenhangend en onpersoonlijk niet naar jou terug te leiden.
Hoe werkt bitmymoney - account aanmaken
Bitmymoney account aanmaken

Hoe werkt Litecoin kopen bij Bitmymoney?

Je kunt bovenstaande reeks nog een keer doorlopen om Bitcoin te kopen met Bitmymoney. Maar dan klik je op Litecoin. Het zelfde geldt, wanneer je Ether kopen wilt.

Automatisch bitcoin sparen met Bitmymoney.

Bitcoin sparen op de automatische piloot. Ja, dat kan. Investeren volgens de DCA-methode is een veel gebruikte manier van investeren in Bitcoin en andere cryptovaluta. Periodiek voor een x-bedrag je cryptovaluta kopen, kun je makkelijk en snel instellen in de bitmymoney app.

Het gaat als volgt:

 1. Ga naar menu, onder rechts in beeld op het tandwieltje
 2. Kies de munt die je maandelijks wil kopen.
 3. Kies het bedrag dat je maandelijks waarvoor je maandelijks kopen wilt.
 4. Ontvang de betaalgegevens in de app.
 5. Ga naar je bank app. En voer daar een maandelijkse betaling in met het bedrag dat je hebt ingevuld. Vul hierbij de code in die je hebt gekregen.

Hoe kun je Bitcoin kopen bij BitMyMoney?

Je kunt op verschillende manieren crypto kopen bij Bitmymoney. Je kunt via: Ideal, Bitcoin en bankoverschrijving.

Welke cryptocurrency kun je kopen bij BitMyMoney?

Je kunt 3 verschillende cryptovaluta kopen bij Bitmymoney. Dit zijn:

 • Bitcoin – BTC
 • Litcoin – LTC
 • Ether – ETH, ook wel bekend als Ethereum

Voor wie is Bitmymoney geschikt?

Bitmymoney is het beste geschikt voor mensen die niet traden in crypto. Wanneer jij tevreden bent met het kopen, verkopen en versturen van je Bitcoin, Litecoin en Ether heb je aan Bitmymoney een makkelijke, betrouwbare en snelle partner.

Is Bitmymoney geschikt voor cryptobeginners?

Ja Bitmymoney is geschikt voor beginners. Het werkt makkelijk. Zowel website als app werken makkelijk. En, vooral wanneer je nog met redelijk kleine bedragen werkt, kun jij je Bitcoin met gerust hart bij deze broker laten staan. Wel is het aan te raden op een zeker moment je opslag zelf in de hand te nemen en een hardware wallet aan te schaffen.

Kosten en fees

De transactiekosten van Bitmymoney zijn ongeveer 1.1%

Geld storten met iDEAL kost € 0,39

Kijk voor actuele prijzen op de website van bitmymoney. Of zie de exacte kosten, wanneer je het formulier op de wesite invult.

Verificaties en limieten

Er zijn verschillende limieten, afhankelijk van verificatieniveau. Voor iedere nieuwe investeerder geldt: je eerste aankoop Bitcoin is maximaal € 50,-. Wanneer je bankrekening geverfieerd is, kun je per dag maximaal € 5.000,- aan Bitcoin kopen. Het zelfde geldt voor verkopen van Bitcoin.

Drie niveaus van verificatie

Niveau 1niveau 2niveau 3
Maximaal bedrag kopen/ per dag< € 200,-< € 5.000,-< € 15.000,-
Maximaal bedrag verkopen/ per dag< € 5.000,-< € 5.000,-< € 25.000,-
Maximaal bedrag versturen/ per dag< €1.000,-< € 1.000,-< € 25.000,-
Verificatie vereistenGeenBankI.D.
verificaties en limieten bij Bitmymoney

Voordelen en nadelen

Voordelen

 • Makkelijk
 • Wallet functie
 • Lang actief, goede reputatie
 • Actuele en eerlijke prijzen met lage transactiekosten
 • Snelle Nederlandse support

Nadelen

 • Alleen Bitcoin, Litecoin en Ether
 • Je kunt niet handelen
 • Niet de goedkoopste optie

Ervaringen met Bitmymoney: recensies

Zelf heb ik totaal geen problemen met Bitmymoney ervaren. En is het hele proces van aanmelden tot aan Bitcoin kopen soepel verlopen. Het is daadwerkelijk makkelijk om Bitcoin te kopen. Voor een completer beeld een selectie ervaringen met Bitmymoney van afkomstig van Kiyoh.com.

Bitmymoney review klantervaring
bitmymoney recensie klantervaring
Bitmymoney review recensie van klant
Bitmymoney klantervaring
Bitmymoney kritische en eerlijke review

Conclusie en Samenvatting

Bitmymoney review

Wouter

Gebruiksvriendelijkheid
Transactiekosten en fees
helpdesk en service
betrouwbaarheid

samenvatting

Dit is écht de makkelijkste manier om Bitcoin te kopen. Het zelfde geldt voor Litecoin en Ether (Ethereum). Ik moet eerlijk zeggen dat ik mij afvraag of de uitleg die ik gedaan heb om Bitcoin te kopen daadwerkelijk nodig is, omdat alles zo intuïtief werkt.

Het gemak is dus de grootste pré van Bitmymoney. Ook de veiligheid heeft deze cryptobroker goed op orde.

Als broker zijn de kosten voor het doen van een transactie altijd wat hoger in vergelijking met een exchange. Ondanks dat vallen de kosten hier nog reuze mee.

Bitmymoney vervult de functie om makkelijk Bitcoin, Litecoin en Ethereum te kopen, verkopen en versturen. Dat is ook alles wat het doet.

Je zou het als een nadeel kunnen zien, dat dit het enige is. Maar dankzij deze beperkte mogelijkheden blijft alles gemakkelijk en overzichtelijk.

Klantenservice is snel. En in het Nederlands, je kunt met iDEAL en Bancontact terecht. Wat voor Nederlanders en Belgen een groot voordeel is. Ook de de recensies van de gebruikbers zijn nagenoeg uitsluitend vol lof. Op een enkele kritische nood na. Dit kun je hierboven lezen.

4.5

Nu aanmelden

Meld je nu gratis aan bij Bitmymoney
En start jouw Bitcoin revolutie 👇

Bitonic faq’s

 1. Wat zijn de transactiekosten bij Bitmymoney?

  Deze zijn variabel, maar ongeveer 1%

 2. Welke cryptocurrency kun je kopen bij Bitmymoney?

  Bitcoin, Ether, Litecoin

 3. Kun je betalen met iDEAL?

  ja, tevens kun je betalen met bancontact

 4. Kun je automatisch bitcoin sparen bij Bitmymoney? Ondersteunt het een DCA tool?

  Je kunt automatisch crypto sparen bij Bitmymoney. Dit gaat heel makkelijk. Dit kun je makkelijk en snel activeren in de bitmymoney app. In enkele stappen spaar je maandelijks bitcoin, litecoin of ethereum.

  1. Ga naar menu, onder rechts in beeld op het tandwieltje
  2. Kies de munt die je maandelijks wil kopen.
  3. Kies het bedrag dat je maandelijks waarvoor je maandelijks kopen wilt.
  4. Ontvang de betaalgegevens in de app.
  5. Ga naar je bank app. En voer daar een maandelijkse betaling in met het bedrag dat je hebt ingevuld. Vul hierbij de code in die je hebt gekregen.

Laatst bijgewerkt: 22/01/2021
Wouter
Wouter
Vrijheid creëren om mijn dromen te verwezenlijken en anderen helpen dit ook voor zichzelf te realiseren is de intentie van mijn blog: Geld en vrijheid. Met internet ligt de wereld letterlijk bij je op schoot. Met de vele mogelijkheden van het kent om geld te verdienen is financiële vrijheid creëren enkel een keuze. Ik deel mijn kennis en ervaringen met de intentie jouw te helpen in jouw weg met geld en vrijheid.
Wouter
Vrijheid creëren om mijn dromen te verwezenlijken en anderen helpen dit ook voor zichzelf te realiseren is de intentie van mijn blog: Geld en vrijheid. Met internet ligt de wereld letterlijk bij je op schoot. Met de vele mogelijkheden van het kent om geld te verdienen is financiële vrijheid creëren enkel een keuze. Ik deel mijn kennis en ervaringen met de intentie jouw te helpen in jouw weg met geld en vrijheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Start vandaag nog bij Bitvavo de goedkoopste crypto exchange van Nederland

en verhandel je eerste € 1.000,- gratis