Bitocol review en uitleg: Hoe werkt Bitocol?

Alles over crypto platform Bitocol

De ontwikkelingen in het crypto landschap staan niet stil. Mede dankzij de vele ondernemers die er de mogelijkheden van zien. Zo staat Bitocol op het punt het landschap te betreden. Heeft deze kersverse crypto exchange het in huis om het op te nemen tegen de gevestigde orde?

In dit complete Bitocol review, vind je antwoord op al je vragen over dit crypto platform. En uiteraard een heldere Bitocol uitleg: Hoe werkt Bitocol?

Ik daag je uit: Vind je nog een vraag: Stel hem hieronder. Zo maken we dit samen tot het meest complete Bitocol naslagwerk.

Voordat we beginnen: Meld je alvast aan:

Bitocol: By Traders For Traders

 • Bespaar op de eerlijke fees (max 0.25%) met de Loyalty token (BCL)
 • Makkelijk succes met copy trading: Kopieer gratis de trades van een sterk team professionele traders
 • Super gebruiksvriendelijk

Bitocol review (Samenvatting) | Waarom Bitocol?

Simpelweg, omdat Bitocol alles in huis heeft om in no-time uit te groeien tot één van de populairste crypto exchanges die er zijn.

Want:

 • Dit crypto platform heeft de beveiliging en veiligheid goed op orde. – Fijn om te weten, met de continue dreiging van cyber punks die in willen breken.
 • De exchange van Bitocol heeft een gigantisch hoge liquiditeit, waardoor spreads en kosten voor het handelen gedrukt worden.
 • Met de BCL-token kun je als gebruiker voordeel halen op je handelskosten. Verder heeft de BCL token als gevolg dat de loyaliteit van jou en andere handelaren bevordert en het platform dus extra snel kan groeien.
 • Daarnaast maakt het platform gebruik van een supersnel order matching systeem, waardoor je orders heel snel gevuld zijn.
 • Één van de initiatiefnemers is een succesvol internet ondernemer. Hij kent al de fijne kneepjes van online marketing, en kent het belang van het leveren van kwaliteit. Jacko Meijaard weet hoe hij een groot gevolg kan creëren.
 • Dit zul je onherroepelijk terug gaan zien in snel groeiend handelsvolume. Cruciaal voor crypto traden.
 • De gebruikerservaring is super smooth, easy en “foolproof”
 • Al de licenties zijn binnen. Bitocol voldoet aan de laatste normen en regels die overheden stellen.
 • De techniek achter de exchange is krachtig en snel
 • Bitocol biedt (in de nabije toekomst) verschillende features die het leven vergemakkelijken. Denk aan een crypto debit card, crypto academy, copy trading, en community en de BLC
 • Bitocol gaat er voor een totaal pakket te zijn, en werkt toe naar een NFT handelsplaats te zijn.

Er zijn natuurlijk nog wel een paar uitdagingen op de weg voor Bitocol:

 • Deze nieuwkomer heeft te dealen met gevestigde namen met steengoede reputatie zoals: Bitvavo en Binance. Maar, op de drempel van een snelgroeiende acceptatie, is er wel ruimte voor nieuwkomers. Het is aan Bitocol om zich te bewijzen.
 • Daarnaast zijn er nu al verschillende NFT handelsplaatsen die keihard aan de weg aan het timmeren zijn. Dit zou je natuurlijk ook kunnen zien als de pioniers die de weg vrij maken voor anderen, zoals Bitocol.
 • En natuurlijk, Crypto bevindt zich nog steeds in een testfase. Het kan zomaar opeens ontploffen. Dit geldt uiteraard voor elke broker en exchange.
 • De lange arm der wet die zich steeds meer wil mengen met zoiets als blockchain, bitcoin en crypto.

Uitdagingen zijn er genoeg. Kansen des te meer. Lees verder voor een meer gedailleerd verhaal over deze jonge krachtpatser in de cryptomarkt: Bitocol.

Wat is Bitocol?

Bitocol is een crypto exchange met als doel het crypto traden zo makkelijk mogelijk te maken. Of je nu beginner bent, of een ervaren crypto trader, bij dit trading platform kun je terecht.

Je kunt namelijk via de trade weergave navigeren naar al de tools om te kunnen handelen. Hier kun bijvoorbeeld je de markt lezen aan de hand van een ingelezen TradingView kaart, en market, limit en stop limit orders plaatsen.

Ben je meer van het gemak, via Swap kun je direct je crypto’s omruilen. Dit gaat dan natuurlijk tegen de geldende marktprijs.

Deel van de roots van deze crypto exchange liggen in het Neerlandsche Zeeland, dus ik verwacht dat de nu nog ontbrekende Nederlandse taal binnenkort toegevoegd zal worden. Vooralsnog merk je het internationale karakter en de drijfveer groot uit te groeien in de ondersteunde talen: Engels, Spaans, Duits en Italiaans.

Waarom Bitocol Giga veel potentie heeft

Als nieuweling in deze wereld moet je van goede huize komen om mee te kunnen draaien tussen de giganten. De cryptomarkt is trendgevoelig. Naast een goed beveiligde exchange met een heerlijke gebruikerservaring die voor iedereen toegankelijk is, goede functionaliteiten en extra features, heb je nog iets nodig.

Noem het de X-factor.

Heeft deze crypto exchange het in huis om door te groeien tot de meest populaire handelsplaats van crypto (en NFT)?

Ik zei het al; aan de techniek en veiligheid zal het niet liggen. Dat heeft Bitocol goed voor elkaar.

Hoe is het met de hypevoeligheid?

1 van de ontwikkelaars van dit crypto trading platform komt uit de marketing. Zijn eerste zelf verdiende centen kwamen hem toe via affiliate marketing. Inmiddels is deze man; Jacko Meijaard uitgegroeid tot een volwaardig internet ondernemer met een succesvol miljoenen bedrijf, dat o.a. aantal goedlopende Affiliate marketingsites bezit.

Een bekend voorbeeld daarvan is zijn curus; de AMR. Deze staat sinds ongeveer 2017 Inmiddels is dit platform uitgegroeid tot een forum met ruim 15,000 (!) leden.

Internet Succes Gids 14k leden
Leden aantal Internet Succes Gids – Goedlopend project van mede-oprichter Jacko Meijaard

Wanneer Jacko aan iets nieuws begint. Weet je dus, dat de marketing goed op orde is. En dat hij op gestaag tempo zijn project weet te laten groeien tot een goedlopende business.

Van Bitocol verwacht ik dan ook, dat het in no-time uit zal groeien tot 1 van de – , of de populairste en crypto exchanges van ons land, en Europa.

Het heeft alles mee; goede marketing, goede gebruikerservaring, lage transactiekosten, een goed team en natuurlijk de Bitocol Loyalty Token, BCL.

Waarom is dit belangrijk?

Een exchange is enkel zo goed als zijn handelsvolume. Uiteindelijk zijn het dus de crypto handelaren en -investeerders die bepalen of je exchange goed draait. En die moet je maar zien te bereiken.

Daarom zijn factoren als: trendgevoeligheid en marketing minstens net zo belangrijk als een technisch goede en veilige exchange met een goede selectie aan crypto munten.

Daarom: Hier moet je als de kippen bij zijn:

Bitocol: By Traders For Traders

 • Bespaar op de eerlijke fees (max 0.25%) met de Loyalty token (BCL)
 • Makkelijk succes met copy trading: Kopieer gratis de trades van een sterk team professionele traders
 • Super gebruiksvriendelijk
Succes

Kun je snel handelen en geld opnemen bij Bitocol?

Technisch is Bitocol er klaar voor om tot de beste crypto exchange uit te groeien. De techniek achter dit platform maakt het namelijk mogelijk tot 500,000 transacties per seconde uit te voeren.

Daarnaast hebben de mensen achter Bitocol aan de gebruikers gedacht; Aan jou en mij dus. Ik vind het namelijk erg fijn mijn geld snel op te kunnen nemen. Dit kan niet bij elke crypto exchange even snel.

Bij Bitocol wel. Hier kun je elk uur van de dag snel je geld op nemen.

Is Bitocol betrouwbaar en veilig?

Om de veiligheid te kunnen blijven waarborgen onder deze snelheid werkt de exchange samen met derden.

Natuurlijk voldoet de exchange aan de Europese normen en heeft het de cryptovergunning al binnen. Die krijg je niet zomaar.

Aan de gebruikers kant zie je dit terug in veiligheidsmaatregelen van kracht in deze “David” van de crypto-exchanges;

 • Twee factor authenticatie (2FA) Account beveiligen met 2FA? Lees: Bitocol en 2FA
 • Anti phishing bericht instellen
 • Afkoelperiode
 • Wallets op de whitelist zetten
 • Apparaten toestaan en verwijderen
 • Bescherming van het op te nemen geld
 • Incident melding en antwoord

Achter de schermen is de beveiliging ook goed op orde, zo worden je crypto assets op een cold wallet opgeslagen en wordt alles beveiligd met MPC technologie.

Kortom, op de vraag of Bitocol betrouwbaar is, kan ik alleen maar: “Ja!” zeggen

Wat is een Cold Wallet?

Een Cold wallet is een wallet die niet aan het internet verbonden is. Stel dat je een Hardware Wallet zoals Ledger Nano S hebt, dan heb je een cold wallet. Ook een paper wallet, of een software wallet kan een cold wallet zijn.

Belangrijkste kenmerk: Niet verbonden aan het internet.

Dit maakt het een stuk moeilijker te bereiken voor kwaadwillenden. En dus veiliger.

Wat is MPC?

MPC stelt meerdere partijen in staat berekeningen te evalueren zonder dat de privégegevens van de betrokkenen worden onthuld.

Het is een reken protocol voor meerder partijen, dat gericht is op:

 • Privacy: De privé-informatie van de partijen kan niet worden afgeleid uit de uitvoering van het protocol.
 • Nauwkeurigheid: Als een aantal partijen binnen de groep besluit informatie te delen of af te wijken van de instructies tijdens de uitvoering van het protocol, zal de MPC hen niet toestaan de eerlijke partijen te dwingen een onjuist resultaat te geven of geheime informatie van een eerlijke partij te lekken.

Kortom: MPC is een protocol om veiligheid en nauwkeurigheid te waarborgen.

Terug naar Bitcol. Het is namelijk meer dan een exchange. Zoals je van een van de oprichters zou verwachten (althans zoals ik hem ken) is het belangrijk waarde toe te voegen.

Ik hoor hem meermaals zeggen in zijn cursus: Ben Waardevol. De Beste wint altijd.

Dit zie je terug in de opzet van de exchange en het centraal staan van de handelaren en investeerders. Jij en ik dus.

En in de functie van Bitocol als crypto platform, er is veel crypto gerelateerd nieuws te vinden. Daarnaast ontwikkeld dit crypto platform een academy. Zo kun je als beginner vrij snel de slag te pakken krijgen en je eerste Euro’s gaan verdienen aan de hand deze waardevolle cursus.

Bitocol is nog bezig met de laatste puntjes op de i. Naar verwachting komt deze gloednieuwe exchange snel online.

Bitocol is goedkoop handelen | kosten en fees

De crypto traders centraal, is het echt?

Het grootste geld voor een crypto exchange zit in de transactiekosten.

De grootste kosten voor de crypto trader zijn de transactiekosten.

Hierin kiest Bitocol een heel heldere koers. De kosten houden ze zo laag mogelijk. Zonder de BCL-houder korting betaal je namelijk maximaal 0,25% als taker (koper) of maker (verkoper).

Dit staat gelijk aan de vooraanstaande Nederlandse exchange Bitvavo.

Afhankelijk van hoeveel je handelt worden deze kosten lager. Zie hiervoor onderstaande tabel in de kolommen maker en taker.

Korting op de transactiekosten

De mensen achter Bitocol zijn slim. Ze hebben geleerd van de grote jongens; de succesvolle exchanges.

Binance is er één van. Binance heeft de BnB.

Bitcol heeft BCL; BitoCol Loyalty token.

Bitcol Coin | BCL Loyalty Token

BCL
BCL

De BCL is de token van Bitocol, die je net als andere crypto valuta kunt kopen bij Bitocol. Als je deze bewaard op je Bitocol Exchange Wallet, ontvang je hier voordeel mee. Namelijk 20% korting op de exchange fees. Zie hervoor de tabel Maker BCL Holder en Taker BCL Holder

Hiervoor dien je een minimum van € 250,- aan BCL in je wallet te hebben staan.

Door deze beloning voor loyaliteit, blijven de handelaren en traders makkelijker betrokken bij Bitocol. Hierdoor zullen de token en de exchange sneller bekender worden en bijna vanzelfsprekend zal BCL meer waard worden.

Level30 dagen trading volume (EUR)MakerTakerMaker BCL HolderTaker BCL Holder
0≧ €00.2500%0.2500%0.2000%0.2000%
1≧ €10,0000.2250%0.2250%0.1800%0.1800%
2≧ €50,0000.2000%0.2000%0.1600%0.1600%
3≧ €100,0000.1750%0.1750%0.1400%0.1400%
4≧ €250,0000.1500%0.1500%0.1200%0.1200%
5≧ €1 Miljoen0.1250%0.1250%0.1000%0.1000%
6≧ €5 Miljoen0.1000%0.1000%0.0800%0.0800%
7≧ €25 Miljoen0.0100%0.0300%0.0080%0.0024%
Bitocol transactiekosten naar 30 daags handelsvolume

BCL Kopen?

De Crypto token van Bitocol: BCL is te koop bij de exchange zelf. Om BCL te kopen, moet je een account aanmaken bij Bitocol.

Dat kun je hier doen.

Bitocol: By Traders For Traders

 • Bespaar op de eerlijke fees (max 0.25%) met de Loyalty token (BCL)
 • Makkelijk succes met copy trading: Kopieer gratis de trades van een sterk team professionele traders
 • Super gebruiksvriendelijk

Bitocol en KYC | Verificatie en limieten

Ja, het hoort erbij. Ook Bitocol ontspringt de dans van de scherpe crypto regelgeving niet. Ze moeten weten wie je bent. Daarom wordt je gevraagd om je zelf te verifiëren. Verderop bij de uitleg kun je vinden hoe dit in zijn werk gaat. Het is vrij simpel.

Hier bespreek ik de afgeschermde functionaliteiten afhankelijk van je verificatie niveau.

Je hebt drie niveau’s; 0, 1 en 2. Afhankelijk van het niveau kun je meer of minder. Zie onderstaande schema voor de beperkingen en mogelijkheden per niveau.

Functionaliteiten / Niveau012
Crypto storten
Crypto opnemen
Fiat geld storten
Fiat geld opnemen
Handelen
Verificaties en limieten

Bitocol interface

Deel van jouw succes met crypto hangt natuurlijk ook af van hoe jij je weg vindt over de exchange. Is het makkelijk en overzichtelijk? Dan maak je minder snel fouten. Is het moeilijk en complex, dan maak je sneller fouten.

Zelf ben ik erg te spreken over de eenvoud waarmee Jacko en team Bitocol de gebruikersweergave hebben ingedeeld. Het is licht, overzichtelijk, en je vind er alles wat je nodig hebt. Niets meer, niets minder.

Bitocol review | Dashboard
Dashboard Bitocol

Navigatie en menu

Wanneer je bent aangemeld en ingelogd zal het navitagiemenu je als eerste opvallen. Deze kun je namelijk niet bovenin het scherm vinden, zoals negen van de tien keer. Nee, Bij Bitocol is het menu verticaal geplaatst aan de linkerkant. Dit kun je inklappen en uitklappen om ruimte te besparen. Het menu is altijd in beeld. Ook, wanneer je navigeert naar het trading platform via: “trade”. Dit is al een voordeel t.o.v. de meeste andere crypto exchanges. Binance bijvoorbeeld is dankzij de vele functionaliteiten erg complex in het vinden van je weg. En bij Bitvavo is het moeilijk je weg terug te vinden, wanneer je in de geavanceerde (handels) modus zit.

Het menu gaat tot maximaal twee niveau’s diep. Het tweede niveau klapt naar voren, wanneer je op het eerste klikt. Ook dit erg overzichtelijk en prettig in gebruik.

Bitocol gebruikersweergave Hoofdmenu
Bitocol gebruikersweergave Hoofdmenu
Bitocol gebruikersweergave Hoofdmenu Plus Submenu
Hoofdmenu en submenu uitegeklapt

Kleurstelling en nachtweergave

Verder is de gebruikersinterface erg licht. Witte achtergrond, met wat blauwe accenten, en zwarte of grijze tekst. Je kunt ook schakelen naar de nachtmodus, met het icoontje van een halve maan. En hop, je zit in een donkerblauwe omgeving met witte en lichtgrijze accenten.

Bitocol dashboard donkere weergave
De nachtweergave van Bitocol

Dashboard

Bij binnenkomst kom je automatisch terecht op je dashboard. Automatisch zie je hier al het verschillende panelen en “widgets” open staan. In 1 oogopslag zie je dus wat er gaande is. De widgets die je hier ziet zijn naar wens aan te passen. Standaard zie je in dit overzicht:

 • Je Wallets
 • een Walkthrough – Van geld of crypto storten tot opnemen, tot je verificatie niveau.
 • Het orderboek
 • En je watchlist – snel schakelen naar de koersen van de cryptovaluta die jij volgen wilt

Copy Trading | Crypto traden met professionals

Een supersterke feature van Bitocol is de (toekomstige) mogelijkheid met ervaren crypto traders mee te traden. Natuurlijk niet letterlijk zij aan zij. Nee, ze je volgt de trading signalen op die zij geven.

Dit is van grote toegevoegde waarde. Er zijn inmiddels verschillende abonnementen te koop om de signalen van professionals op te kunnen volgen.

Wat is Copy Trading?

Misschien ken je wel het begrip trading signaal? Je kunt de trades van de ervaren crypto handelaren letterlijk kopiëren. Aan de hand van signalen waarin zij de verschillende details over hun actie delen, kun jij een zelfde zet maken.

In deze signalen vind je bijvoorbeeld: limietprijs voor koop van een specifieke munt. En een koersdoel. Vaak ook wordt dit vergezeld met een stop loss. Want, risicomanagement maakt het verschil tussen de verliezen de gokker en de winnende handelaar.

Sterke feature: Waarmee je als beginner snel het zadel in geholpen bent. (En als ervaren handelaar waarschijnlijk ook wel.)

Copy trading is als legaal spieken
Copy trading is als legaal spieken

Bitocol NFT | Kun je NFT’s kopen?

NFT’s zijn hot. En hebben gigantische potentie. Op het moment worden er bizarre hoeveelheden geld verdient aan… digitale plaatjes. Digitale kunst. Dit is maar één manier waarop NFT’s ingezet kunnen worden.

Wat is een NFT?

NFT staat namelijk voor Non Fungable Token. Niet inwisselbaar, uniek. Wat anders als een bitcoin. Elke bitcoin is hetzelfde als de andere. Een NFT kan maar aan één item worden toegewezen. En is in tegenstelling tot een cryptomunt; niet deelbaar.

De techniek die op het moment staat over de mensheid neer te dalen als een nieuwe realiteit, is hier op gestoeld. Veel grote merken stappen al in de wereld van NFT.

NFT voorbeeld Bored Ape bron opensea.io
Populaire voorbeeld van een NFT uit de digitale kunst. Hier wordt veel geld verdient. Bron: opensea.io/collection/boredapeyachtclub

Logisch dus, dat een nieuwkomer als Bitocol deze markt met giga potentie in de mogelijkheden wil opnemen. En ook als NFT platform aan de slag wil.

Maar, first things first: Laat ze zichzelf eerst maar eens bewijzen met de Crypto exchange.

Kun je NFT’s kopen met Bitocol?

Nu kun je dus nog geen NFT’s kopen en verhandelen met Bitocol. De eerste stap is een goed werkende en doorgesmeerde crypto exchange neerzetten.

Als je NFT’s wilt kopen via Bitocol. Zul je dus eerst je ETH moeten kopen. Dit kan wel bij Bitocol. Om dit vervolgens naar je wallet te sturen, waarmee je handelt op een NFT marktplaats.

Hoe werkt Bitocol? Bitocol Uitleg (voor beginners)

Wel. Deze crypto exchange heeft potentie. Daar wil je als eerste bij zijn. Toch? De exchange is nog niet live. Maar, je kunt je alvast aanmelden. Zodat je er straks als een van de eersten bij bent.

Bitocol registreren

Maar, niet getreurd. Je kunt je al wel aanmelden.

Dat kun je hier doen:

Je komt op deze pagina terecht:

Rechts boven in het scherm zie je een blauwe knop: “Get Started”

Die moet je hebben.

Wacht; ik wijs het even voor je aan met een rode pijl. Zo meteen op de website zie je deze natuurlijk niet.

Hoe registreren Bitocol?
Registreren bij Bitocol? Volg de rode pijl

Verificatie

Om ook maar iets te kunnen doen, moet jij jezelf verifiëren.

Helaas, als je dacht dat Bitcoin anoniem was. Die illusie is bij mij al lang lek geprikt. Bij elke crypto broker of exchange moet je in het smoelenboek.

Gelukkig heeft team Bitocol dit noodzakelijke stapje tot een kleinigheidje gemaakt dat je met gemak piept.

In onderstaande afbeelding zie je waar je moet zijn om jezelf te verifiëren bij Bitocol.

Bitocol Uitleg: Verificatie
Bitocol Uitleg: Verificatie

Je ziet. Ik was nog een stapje vergeten. Dus ik moet nog even wachten tot ik tot level twee ben goed gekeurd. En mijn geld in Euro’s kan opnemen.

Het verificatieproces bestaat uit twee stappen:

 1. Foto uploaden van een geldig legitimatiebewijs
 2. Een selfie maken met de selfiecam, in de Bitocol website.

Bitocol en 2FA | tweestaps verificatie instellen

Een exchange kan maar zoveel doen om jouw gegevens, gelden en crypto’s te beschermen. Het kwetsbaarste punt blijft het proces van aanmelden en inloggen.

Gebruik je slappe wachtwoorden, dat is vragen om problemen.

Laat je ook nog de 2FA (2 Factor authorisatie) links liggen, dan vraag ik mij af hoe serieus je het allemaal neemt.

2FA, de naam zegt het namelijk al, is een tweede stap in de beveiliging. Naast iets dat je weet; je wachtwoord, heb je iets nodig dat je hebt, je 2FA. Deze tweede stap in de inlogbeveiliging kan een sms zijn. Of het kan via een app zoals Google Authenticator.

Ook al klink ik nu misschien als de strenge meester op de basisschool:

⚠ Het is ten strengste aan te raden de 2FA in te schakelen.

Bitocol 2FA instellen

Het is vrij eenvoudig je 2Fa in te stellen.

Navigeer naar: Profile → Security

Hier heb je de keuze je 2FA in te stellen.

Hoe werkt Bitocol 2FA instellen?
Hoe werkt Bitocol 2FA instellen? Uitleg

Je kunt hier kiezen voor 2 Factor authentication via SMS of Google Authenticator. De tweede is aanbevolen.

2FA via Google Authenticator te installeren:

 1. Download je de app op je smartphone
 2. Kies je in je Bitocol account voor Google Authenticator
 3. Scan je met je smartphone met de Google Autenticator app geopend de QR code die nu op je beeldscherm getoond wordt.
 4. Vul de code van je smartphone in bij je Bitocol account.
 5. Done. ✅

Anti Phishing | Beveilig de Bitocol berichten op je mail

Met een anti phishing code beveilig jij de berichten die je van Bitocol ontvangt. Dit gaat om berichten als inloggen, geldopnames, stortingen, e.d. Dit kun je allemaal in je instellingen wijzigen.

De anti phishing code kan een woord, term, code zijn die je zelf invult. Die in elk mailtje dat je ontvangt wordt genoemd.

Zo kun jij direct zien of het bericht daadwerkelijk door Bitocol is verzonden en dus betrouwbaar is, of door een andere (onbetrouwbare) partij.

Erg handig dus om ook deze te activeren.

E-mail bericht van Bitocol beveiligd met Anti phishing
E-mail bericht van Bitocol beveiligd met Anti phishing

Bitocol Anti phishing activeren

Ook dat is in een paar eenvoudige stappen gedaan. Voorwaarde is wel, dat je de 2FA hebt geactiveerd.

Navigeer naar: Profile → Security.

Hier zie je hetzelfde scherm als bij 2FA activeren. Rechts naast 2FA zie je Anti Phishing staan.

 1. Klik op de wit blauwe knop: Create Code
 2. Hier vul je een bericht in dat voor je zelf helder is. Ben creatief en laat het niet zoiets zijn als: Ik ben veilig, veilig bericht, e.d.
 3. Klik op: Proceed
 4. Bevestig met de code van je 2FA, hiervoor heb je dus je smartphone nodig. Of het smsje dat je op je telefoon ontvangt.
 5. Nog een keer bevestigen.
 6. Voila ✅ Vanaf nu kun je elke mail checken.

Zie hieronder de stappen nog een keer in beeld.

Bitocol uitleg | Anti phishing code stap 1 | Code instellen
Bitocol uitleg | Anti phishing code stap 1 | Code instellen
Bitocol uitleg | Anti phishing code stap 3
Bitocol uitleg | Anti phishing code stap 2, bevestigen met 2FA
Bitocol uitleg | Anti phishing code stap 4
Bitocol uitleg | Anti phishing code stap 3

Bitocol opnames beveiligen met Whitelist

In je whitelist heb je walletaddressen staan die je vaker gebruikt. Deze verifieer je een keer, zodat je in het vervolg niet telkens opnieuw het hele verificatie proces hoeft te doorlopen. Daarnaast weet je voor jezelf dat het wallet adres klopt.

Erg handig dus.

Wallet adres toevoegen aan Whitelist

Standaard staat de whitelist uitgeschakeld, met een klik op het grijze schuifje, activeer je deze functionaliteit.

Dit doe je op dezelfde pagina: profile → security

Hoe werkt Bitocol whitelist activeren?
Hoe werkt Bitocol whitelist activeren?

Met het zelfde gemak deactiveer je deze functie weer.

Let daarbij wel op, dat je een code in moet vullen. Ik struikel er telkens weer over dat ik hier de 2FA code invullen wil. Dit werkt niet. Je krijgt een mailtje met een code, deze moet je invullen.

Nu ziet dit stukje er zo uit:

Bitocol Uitleg: Adres whitelisten
Bitocol uitleg: Lege Whitelist, hier kun je adressen whitelisten

Klik op de blauwe “+ Add” om je wallet toe te voegen.

Er komt een pop-up schermpje naar voren, waarin je de gegevens kunt invoeren.

Uiteraard weer bevestigen met een code die je ontvangt.

✅ Je kunt veilig geld opnemen en versturen naar dit adres.

Bitocol app

Uiteraard komt er een Bitocol app. Wanneer deze live is. Zal ik ook deze uitvoerig voor je bespreken.

Bitocol Debit card | Prepaid crypto credit card

Wat, prepaid en credit card? Nee, maar het is een populaire zoekopdracht voor mensen die niet weten dat het eigenlijk een debit card heet. Een debit card kun je ook zien als een prepaid credit card. Het werkt hetzelfde. Alleen kun je geen geld uitgeven, dat er niet op staat. Je moet hem eerst opwaarderen. In uiterlijk is een Crypto Debit Card hetzelfde als een pinpas.

Betalen met crypto’s, rechtstreeks uit je account?

Het kan. Grote broers Binance en Coinbase geven het goede voorbeeld met de mogelijkheid een Debit Card aan te vragen rechtstreeks bij de exchange.

Bitocol werkt er naar toe ook deze functionaliteit zo snel mogelijk up en running te hebben.

Afsluiting

Er is nog veel meer te bespreken. Nog niet alles kan ik nu bespreken, omdat het een en ander nog in ontwikkeling is. Kom daarom nog eens terug. Achter de schermen werk ik vrolijk door aan een complete review en uitleg over Bitocol.

Als het goed is, weet je nu in ieder geval dat je van Bitocol heel veel kunt verwachten en dat je deze crypto exchange echt niet moet missen!

Ben jij er als één van de eersten bij? Aanmelden kan al wel:

Bitocol: By Traders For Traders

 • Bespaar op de eerlijke fees (max 0.25%) met de Loyalty token (BCL)
 • Makkelijk succes met copy trading: Kopieer gratis de trades van een sterk team professionele traders
 • Super gebruiksvriendelijk

Bitocol FAQ

Welke crypto kun je kopen bij Bitocol

Momenteel zijn dit de wallets die je op Bitocol kun houden. En dus de valuta die je kopen kunt.
• BTC: Bitcoin
• ETH: Ether / Ethereum
• ADA: Cardano
• NEO
• BNB: Binance Coin
• CAD
• LTC: Litecoin
• XRP: Ripple
• EOS
• ZEC: Zcash
• DASH:
• OMG: OmiseGO
• XMR: Monero
• XEM
• VIU: Viuly
• TRX: Tron
• SRNT: Serenity
• USDT – Tether
• USDP

Laatst bijgewerkt: 01/07/2022
Wouter
Wouter
Vrijheid creëren om mijn dromen te verwezenlijken en anderen helpen dit ook voor zichzelf te realiseren is de intentie van mijn blog: Geld en vrijheid. Met internet ligt de wereld letterlijk bij je op schoot. Met de vele mogelijkheden van het kent om geld te verdienen is financiële vrijheid creëren enkel een keuze. Ik deel mijn kennis en ervaringen met de intentie jouw te helpen in jouw weg met geld en vrijheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

blank

Start vandaag nog bij Bitvavo de goedkoopste crypto exchange van Nederland

en verhandel je eerste € 1.000,- gratis