Bitvavo ervaringen

Mijn Bitvavo ervaring: Goed of niet? 🤔

Is Bitvavo exchange goed? Wanneer je op het punt staat om met crypto te beginnen is een goede crypto exchange noodzakelijk. Logisch dat je deze vraag stelt en op zoek bent naar Bitvavo ervaringen! Zoals ik in mijn Bitvavo review heb gedaan kan ik diep in de materie en alle feiten boven tafel halen, dat heb ik al gedaan.

In dit artikel focus ik op ervaringen met Bitvavo. Ofwel; ik vertel je over mijn Bitvavo ervaring sinds 2020. Daarnaast laat ik nog anderen aan het woord om hun Bitvavo ervaringen te delen.

✅ Kortom: Dit is het ultieme artikel, als je wilt weten of Bitvavo daadwerkelijk goed is. Want, we gaan simpelweg voorbij de specificaties, normen, regeltjes, etc. Precies dat wat je moet weten om wel of niet aan de slag te gaan met Bitvavo. (En als niet… met wie dan?)

🎁 Bonus meepakken? Als jij je vandaag nog aanmeld via 1 van de links uit dit artikel claim je de welkomstbonus van Bitvavo 1000 gratis handelen. 👇

 • Populairste exchange
 • met de laagste transactiekosten van Nederland
Bitvavo aanmelden met korting

/tableofcontents

Dit artikel: Bitvavo ervaringen beslaat zo’n 2869 woorden. Dit om je zo goed mogelijk te kunnen helpen met je keuze. Als je nog vragen hebt, kun je ze stellen in een reactie. Doe ik dit voor niets? Nee, Wanneer je besluit via 1 van de links aan te melden krijg ik een kleine vergoeding in de vorm van een commissie. Jij merkt hier niets van. ✅ Je bent goed geïnformeerd. ✅ En je hebt de beste deal of korting te pakken.

Samenvatting: Bitvavo ervaringen

Sinds 2020 maak ik intensief gebruik van het Bitvavo platform. In deze tijd heb ik alle kanten van deze exchange gezien.

Ik kan met een gerust hart zeggen; het is veilig en betrouwbaar.

Bitvavo werkt gewoon super smooth. Ik ben erg tevreden over het gebruiksgemak dat zich na elke update weer verbetert. Ook het contact met de klantenservice verloopt soepel.

Daarnaast heb ik nog nooit problemen gehad met het storten of opnemen van mijn geld. Ook het verhandelen en versturen van crypto loopt vloeiend. Ja, hierbij heb je wel te maken met wat extra controles. Helaas gaan privacy en veiligheid niet hand in hand in de crypto wereld.

Met max. 0.25% aan transactiekosten is Bitvavo de goedkoopste in Nederland. De handelskosten zijn overigens erg overzichtelijk en transparant weergegeven.

Er zijn ook wel slechte ervaringen met Bitvavo, deze hebben over het algemeen te maken met het niet op de hoogte zijn van hoe de exchange werkt en waaraan de organisatie zich heeft te conformeren.

* – En 1.000 Euro gratis handelen

Bitvavo ervaringen YouTube

Mijn ervaring en Bitvavo ervaringen van andere gebruikers uitgelegd in een Youtube video.

Bitvavo ervaringen YouTube

Mijn ervaring met Bitvavo

Sinds 2020 ben ik een intensief Bitvavo gebruiker. Dagelijks ben ik met deze crypto exchange in de weer.

Ja; exchange. Ik hoor wel eens de vraag voorbij komen; Is Bitvavo een broker?

Nee, dat is het niet. In 2018 startte het bedrijf wel als broker, maar al snel maakte het de overstap naar exchange. Hierbij heeft Bitvavo het gebruiksgemak van een broker weten te handhaven. Maar wel met de bonus van de lage en eerlijke transactiekosten van een exchange.

Mijn Ervaring met het platform

Nog voordat je bent aangemeld, zie je al hoe vriendelijk de weergave van de website is. Het is makkelijk navigeren. Ik blijf hier nooit te lang hangen, want ik ga altijd direct naar de rechterbovenhoek, waarmee ik inloggen kan.

Opstartproblemen en contact met helpdesk

In de eerste dagen kon ik opeens niet meer inloggen op mijn account, omdat de 2FA niet meer werkte. Omdat ik net een aanzienlijk bedrag had overgemaakt, en nog nieuw was met het platform kun je wel voorstellen dat ik hiervan stevig in de stress schoot.

Op telefonische ondersteuning hoef je tegenwoordig nergens meer te rekenen. Zo ook niet bij Bitvavo. Dus ik klom maar in de e-mail om mijn probleem te melden.

Het duurde niet lang voordat ik antwoord kreeg. En ik mijn 2Fa kon resetten. En dus weer in mijn account kon.

Dit is overigens mijn enigste probleem gebleven, waar ik tegenaan aan ben gelopen. Een ander voorval waarbij ik even hulp inschakelde was bij een uitbetaling die iets langer leek te duren. Ja, leek, want toen ik het mailtje stuurde om te vragen waar het op bleef hangen, had ik opgenomen bedrag al ontvangen op mijn bankrekening.

Bitvavo geld opnemen review

Dat brengt mij gelijk bij het volgende; Mijn ervaring met geld opnemen van Bitvavo. Ik behoor tot de groep die meer geld uit Bitvavo uitbetalen laat, dan dat ik er in stop.

Goed teken dus! Ik hoop dat dit voor jou ook zo zal zijn!

Dan heb je toch geregeld te maken met opnames. Nu ben ik nog niet van de gigantische opnames. Dus daar kan ik niets zinnigs over zeggen. Wel, dat je bij opnames van 5.000,- niet mogelijk zijn via iDeal. Dan kun je het splitsen, of op een andere manier opnemen.

De zekerheid die de organisatie hier heeft ingebouwd, door te zeggen dat een uitbetaling 1 á 2 werkdagen kan duren, is in de praktijk niet helemaal waar.

Ten gunste van Bitvavo…

En jezelf.

Want, over het algemeen worden mijn verzoeken vrijwel direct uitgevoerd. Meestal binnen minuten.

Soms wat langer.

Het is mij 1x overkomen dat een opname die ik deed op een donderdagavond op maandagochtend nog niet binnenkwam. Als ik iets langer had gewacht met mailen, had ik gemerkt dat Bitvavo zich gewoon aan de termijn van 2 werkdagen had gehouden en mijn geld tijdig had gestort.

Want… Het was er al.

Bitvavo klantenservice ervaring

Nu heb je meermaals over mijn contact met de klantenservice kunnen lezen. Ik hoef je vast niet te zeggen, dat dit contact altijd spoedig, accuraat, waardevol en vriendelijk verloopt.

👍 voor de klantenservice

Is Bitvavo veilig?

Hiermee komen we ook gelijk op het stukje veiligheid. Van de veiligheidsmaatregelen zie je in feite maar weinig als Bitvavo gebruiker. Er zit uiteraard enorm veel in de code, het functioneren het platform en in allerlei protocollen verwerkt, om veiligheid en betrouwbaarheid te waarborgen.

Aan onze kant als gebruikers, hebben jij en ik er voornamelijk mee te maken dat we de verschillende maatregelen.

Wat je zelf kunt doen om je account zo veilig mogelijk te maken is het volgende:

 • Een moeilijk wachtwoord verzinnen, dat je met niemand deelt, etc.
 • 2FA instellen
 • Anti Phishingcode instellen.

De veiligheid en betrouwbaarheid gaat uiteraard nog veel dieper. De conclusie die je uit dit artikel: Is Bitvavo betrouwbaar? Feiten & Fabels over Bitvavo! 🔐 kunt trekken, is;

Ja, Bitvavo is betrouwbaar. Omdat, het aan verschillende normen en veiligheidskeuren voldoet die betrekking hebben op het cryptogebeuren. Zo is het bedrijf onderworpen aan De Nederlandsche Bank, en zijn er diverse interne en externe audits waaraan Bitvavo moet voldoen. Verder worden al de medewerkers uitvoerig gescreend en getraind. En heeft het platform de techniek om de veiligheid te waarborgen goed op orde.

Wat ik merk van al deze beveiligingsmaatregelen?

Heel weinig. Dit bedoel ik uiteraard in positieve zin. Het gaat niet ten koste van de snelheid van het platform, de gebruikerservaring is super smooth, etc..

Het enige wat je er van merkt, als je het hebt ingesteld, is dat je mailtjes voorzien zijn van de door jou ingestelde anti phishing code. Dat al de handelingen die ik in mijn account uitvoer, worden bevestigd met een mailtje, geeft mij overigens altijd een veilig gevoel.

Mijn ervaring met Bitvavo geavanceerde weergave om te handelen

Hier ben ik op rustig tempo in gegroeid. Mede dankzij het volgen van verschillende crypto cursussen. Want, Kennis is kapitaal.

Zo gebruikte ik in het begin voornamelijk de eenvoudige weergave om snel crypot te kopen. Het is ongetwijfeld duidelijk te zien, hoe en waar te investeren.

Bitvavo ervaringen crypto kopen makkelijke weergave
Makkelijk bitcoin kopen via Bitvavo

Via bovenstaand formulier koop je crypto voor de geldende marktprijs. Je plaatst hiermee als het ware een marktorder. Dit is een super gemakkelijke manier om snel en makkelijk je crypto te kopen, of verkopen.

Het nadeel ervan, is dat je gemakkelijk te veel betaald, omdat je zelf de prijs niet bepaald. Deze manier is dus minder geschikt om te handelen, maar des te meer voor een snelle transactie. Of, wanneer je investeert voor de lange termijn.

Voor het daytraden met Bitvavo moet ik toch overstappen naar de geavanceerde weergave.

Scrhrik niet van het woordje; “geavanceerd”.

Bitvavo ervaringen geavanceerde weergave
Geavanceerde weergave

Deze handelsweergave is nog enorm overzichtelijk. Hier vind je de hulpmiddelen om te kunnen handelen. Deze handelsweergave vind je hieronder.

Deze handelsweergave heeft net als de rest van het online platform een fijne en soepele gebruikservaring. Zo blijft de focus liggen op het correct invoeren van je orders. Dit helpt mij bij het maken van lullige fouten.

Deze weergave om te handelen geeft mij al de hulpmiddelen die ik nodig heb:

 • Market orders plaatsen
 • Limiet orders plaatsen
 • Stop limiet orders plaatsen
 • Koersgrafiek van Tradingview
 • Marktdiepte
 • Marktdetails
 • Orderboek
 • etc.

Bitvavo transactiekosten

Wat helpt bij het handelen zijn de lage handelskosten.

Deze zijn namelijk maximaal 0,25% voor de taker. Je bent een taker, wanneer je een order opkoopt.

De maker, verkoper van zijn of haar crypto is altijd goedkoper uit.

Zie hieronder in de tabel hoe de handelskosten relatief afnemen, naarmate je handelsvolume groeit.

Jouw 30 daagse HandelsvolumeTakerMaker
€ 0+0.25%0.15%
€ 100 000+0.20%0.10%
€ 250 000+0.16%0.08%
€ 500 000+0.12%0.06%
€ 1 000 000+0.10%0.05%
€ 2 500 000+0.08%0.04%
€ 5 000 000+0.06%0.04%
€ 10 000 000+0.05%0.03%
€ 25 000 000+0.04%0.03%

Bitvavo aanbod Cryptovaluta

Ook niet onbelangrijk voor menig investeerder of cryptohandelaar is het aanbod van cryptovaluta. Hierin heeft het bedrijf sinds 2018 een stevige groei gemaakt. In 2020 kon je namelijk nog zo’n 58 cryptomunten verhandelen.

Inmiddels zijn dat er ruim 160! Dit is al een stevig aantal, waarmee Bitvavo zich als een serieuze crypto exchange neerzet. Je kunt hieraan duidelijk afzien, dat het bedrijf er naartoe werkt om een ware “crypto-bank” te worden.

In dit aanbod vind je uiteraard populaire grote jongens, maar ook heel veel kleinere muntjes. Deze zijn uiteraard door een grondige selectie gekomen. Dus je kunt zeggen dat deze cryptocoins zeker wel hun potentie hebben. Uiteraard is het nog steeds aan jezelf om goed onderzoek te doen, waar je in investeert.

Maar…

Wat ik mis in de handelen bij Bitvavo

Het gebruiksgemak van dit platform is enorm hoog. Het is echt super makkelijk. Maar, in het handelen, gaat het voor ervaren crypto traders misschien iets te ver. Want, als crypto trader wil je vaak een crypto tradingpair. Bij Bitvavo handel je altijd t.o.v. Euro.

Je hebt dus geen handelsparen als: BTC/USDT, BTC/ETH, etc.

Dit kan een gemis zijn. Maar, het hoeft je potentiële winsten echt niet in de weg te staan. Vooral als je nieuw bent, kan dit in je voordeel werken. Omdat je nog dichter bij de bekende waarde van de Euro’s bent.

Bitvavo app ervaringen

Op de smartphone is mijn ervaring met de app niet veel anders. Ook hier zie je duidelijk waar je zijn moet. Het is makkelijk navigeren tussen account instellingen. Vanuit je dashboard kun je direct je geld opnemen, storten, etc.

Maar,

als handelaar mis je de mogelijkheid om de handelsweergave in te gaan.

Platformen als Binance en KuCoin hebben dit een stuk beter voor elkaar. Maar, bij deze enorm uitgebreide exchanges raak je verdwaald in de verschillende mogelijkheden.

Bitvavo app
Bitvavo app

Hoe ik Bitvavo gebruik om geld te verdienen

Zoals zo velen, heb ik mij in eerste instantie veel bezig gehouden met het crypto daytraden. Echter, ik kwam er al snel achter dat dit niet mijn voorkeur geniet. Ik ben er toch vrij veel mee bezig. Op den duur ging ik meer naar de grote lijnen kijken, om op de trend mee te gaan. Hierbij speel ik dus niet in op de vele dagelijkse koerswijzigingen, maar kijk ik op de langere termijn.

Dit heeft als voordeel dat ik ook wat staking rewards mee kan pakken.

Bitvavo staking ervaring

Staking rewards worden steevast op maandag uitbetaald. Hiervan krijg ik altijd een melding in mijn mailbox en via de app.

Voordelen van deze flexible staking dienst van Bitvavo, zijn;

 • dat ik er niets voor hoef vast te zetten,
 • ik hoef het enkel aan te zetten in mijn account instellingen

Nadelen van staking bij Bitvavo zijn;

 • Dat je elders hogere rewards kunt krijgen
 • Dat het niet voor elke cryptomunt geldt. – Maar dat is niet zo zeer aan de crypto-exchange gebonden, meer aan de cryptomunt en de blockchain.

Een leuke anekdote voor als je bang bent dat het moeilijk is:

Misschien, heb je ook wel een partner die geïnteresseerd is in crypto. Vooral, wanneer hij of zij hoort wat je er mee binnenhaalt. Zo was het ook met mijn vriendin. De FOMO 😉 verleidde haar uiteindelijk in te stappen.

Maar, omdat zij niet van computers houdt, moest ik aan haar zijde zitten om haar door het aanmeldproces heen te leiden.

Alleen al mijn aanwezigheid was voldoende. Want, gaandeweg kwam ze erachter dat het zich toch allemaal wel heel erg vanzelf wijst.

Sindsdien heeft ze zich een stevige periode actief met de crypto’s bezig gehouden.

Bitvavo voordelen en nadelen

Voordelen

 • Bitvavo is geschikt voor beginnende en ervaren crypto handelaren,
 • Het heeft een groot handelsvolume
 • En de transactiekosten zijn erg laag.
 • Bitvavo is geschikt om crypto te sparen en passief geld te verdienen door simpelweg crypto munten in de wallet te houden. Deze Bitvavo staking rewards gelden voor een selectie cryptomunten, waaronder bitcoin en ethereum.
 • Bitvavo is geschikt voor iedereen; crypto beginner en gevorderde met een grote of een kleine portemonnee, want;
  • het platform is overzichtelijk en makkelijk te gebruiken
  • de helpdesk is in het Nederlands te bereiken en reageerd snel
  • je kunt geld storten op verschillende manieren waaronder; iDeal en Bancontact.
  • En je kunt investeren vanaf € 1,-
  • het platform is overzichtelijk en makkelijk te gebruiken
  • de helpdesk is in het Nederlands te bereiken en reageerd snel
  • je kunt geld storten op verschillende manieren waaronder; iDeal en Bancontact.
  • En je kunt investeren vanaf € 1,-
 • Je kunt inspelen op de laatste crypto trends, en hier jouw crypto parels ontdekken. Bitvavo heeft namelijk een nu al groot, en immer groeiend aanbod aan cryptomunten in het aanbod. Nu kun je namelijk al kiezen uit 160 + crypto valuta
 • Je kunt je cryptovaluta veilig opslaan in je eigen offline Bitvavo wallet.
 • En als hekkensluiter: Bitvavo betrouwbaar en veilig. Je geld is veilig in beheer van Stichting Bitvavo Payments, hierdoor is het risico van verlies van je geld bij een faillissement gedekt. Daarnaast heeft Bitvavo de verzekering goed op orde. En doet het bedrijf er alles aan om organisatorisch en technisch de veiligheid te garanderen.

Nadelen

Uiteraard is niemand perfect, zo ook is er op Bitvavo het een en ander aan te merken;

 • Zo mis ik in de app de mogelijkheid om (stop) limit orders te kunnen plaatsen. Dit kan alleen via de geavanceerde weergave in de website. Een snelkoppeling hiervoor al was het enkel naar een formulier zou fijn zijn.
 • Bitvavo is geen NFT handelsplaats. NFT’s groeien enorm in populariteit, en het is jammer dat je hier niet direct vanuit Bitvavo in mee kunt handelen en “flippen”. Daarvoor zul je ETH moeten kopen en naar een externe wallet moeten overmaken waarmee je naar een NFT marketplace kunt gaan. Ik begrijp de keuze. Een NFT marktplaats komt met een compleet nieuw platform, dat Bitvavo als ze zouden willen aan hun bestaande exchange moeten toevoegen.
 • Wat betreft betaalgemak zou het geweldig zijn een als Bitvavo een crypto debit card zou aanbieden. Een enkele andere exchange doet dit wel.
 • Staking rewards worden wekelijks bijgeschreven en niet dagelijks. Het stapeleffect neemt natuurlijk wel net iets sneller toe, wanneer je dagelijks je staking rewards krijgt uitbetaald.
 • Ondanks het grote aanbod, is het moeilijk de echt kleine Crypto Parels, met de x10 of x100 potentie te vinden. Logisch aan deze tokens en munten kleeft veel risico.

Ervaringen met Bitvavo van andere gebruikers

Uiteraard zijn mijn partner en ik niet de enigen die Bitvavo gebruiken. En zijn er tal van mensen die online hun ervaringen over Bitvavo in een review delen.

Daarom hier nog een paar ervaringsverhalen van andere gebruikers.

Bitvavo ervaringen TrustPilot

Een goede bron voor meer ervaringen en reviews is uiteraard TrustPilot. Hier kunnen mensen makkelijk een recensie achterlaten. Zie hieronder de gemiddelde score van Bitvavo op TrustPilot.

Bitvavo ervaringen trustpilot
Bitvavo score op TrustPilot

Een 4.2 gemiddeld uit ruim 13.000 recensies is een knappe prestatie. Het valt mij wel op dat, wanneer ik verder scroll ik in eerste instantie veel negativiteit lees.

Hieronder bij slecht Bitvavo ervaringen lees je over iemand die geen ADA naar zijn persoonlijke wallet kon overmaken. Een aantal van de slechte recensies hebben een vergelijkbaar verhaal. Mensen tonen onbegrip voor het feit dat ze een verificatie moeten doen, om crypto naar een eigen wallet te sturen.

Ik kan mij dit onbegrip goed voorstellen, het is een stevige inbreuk op je privacy. Maar, het is wel een verplichting om deze verificatie door te lopen, omdat Bitvavo streng gecontroleerd en gereguleerd wordt, door bijvoorbeeld de Nederlandsche Bank.

Uiteraard zijn er een paar meldingen te vinden, welke te maken hebben met een technische storing, waardoor een gebruiker zijn winst mis liep. Deze storing kan bij zowel gebruiker als platform liggen. Maar, helaas wordt de zwarte piet al snel naar het platform geschoven.

Onder aan de streep zijn het altijd de slechte ervaringen die het verhaal kleuren. Ook al staan er veel meer goede en uitstekende recencies tegenover.

In dit geval heeft:

 • 85%; dit zijn 11.398 gebruikers positieve Bitvavo ervaringen gedeeld
 • 6%; dit zijn 803 gebruikers een gemiddelde ervaring
 • 9%; dit zijn 1.206 gebruikers een slechte ervaring

Ongeveer 1.200 gebruikers dus met een slechte ervaring. Het is goed dat deze mensen een stem hebben en zich laten horen. Er zitten her en der zeker wel verbeterpuntjes in voor dit Nederlandse crypto platform.

Maar, sommige Bitvavo klachten zijn ten onrechte en hebben er simpelweg mee te maken dat ze met een Nederlands bedrijf zaken doen.

Hier nog een 👍 voor Bitvavo. Op de negatieve reacties en klachten reageert de klantenservice steevast met een antwoord. Vaak ook met de vraag om contact op te nemen met de helpdesk voor een oplossing.

Bitvavo slechte ervaringen

Om dit ervaringsverhaal iets meer in perspectief te trekken ben ik op zoek gegaan naar negatieve en slechte ervaringen met Bitvavo. Hierbij kwam ik op; Nederlandreview.nl Onderstaande screenshots zijn dan ook afkomstig van deze site.

Ik moet je eerlijk zeggen, dat ik schrok van de verhalen en de toon van de berichten op deze reviewsite. Het lijkt wel te gevoed te worden op negativiteit. Toch is het een geluid dat niet in de duisternis mag blijven staan;

slechte ervaring bitvavo

Opmerking deze Bitvavo ervaring: Oplichting tot en met

Bitvavo vermeldt duidelijk dat het om het dertigdaags handelsvolume gaat, waarover de korting wordt berekend. Dit is in mijn ogen niet meer dan een gevalletje; niet goed gelezen.

slechte bitvavo ervaringen

Opmerking slechte Bitvavo ervaringen: ADA naar persoonlijke wallet plaatsen

Ja, dit gaat niet zo makkelijk. Ik kan mij heel goed voorstellen dat vind, dat de crypto exchange hier niets mee te maken heeft. Dat vind ik in principe ook. Maar, Bitvavo valt onder toezicht van de Nederlandsche Bank, dat je niet zomaar naar een willekeurige wallet je crypto kunt overmaken, heeft te maken met de veiligheidsmaatregelen om zowel jou te beschermen, als wel het tegengaan van witwassen.

Waar kun je heen met je Bitvavo klachten?

Waar gehakt wordt, vallen spaanders. Zo is het voor Bitvavo helaas ook. Of je nu zelf een fout maakt, of dat je denkt dat het aan Bitvavo ligt. Het helpt altijd om eerst de helpdesk te benaderen. Via support@bitvavo.com

Zoals je hebt kunnen lezen, heb ik altijd goede en snelle antwoorden van de service medewerkers ontvangen.

Conclusie van de ervaringen: Is bitvavo goed?

Of Bitvavo goed is, is afhankelijk van jouw eigen verwachtingen. Als je kijkt naar een gebruiksvriendelijk platform, waar je gemakkelijk en snel crypto kunt kopen en verhandelen. Dan ben je bij Bitvavo aan het juiste adres.

Het platform is snel in alles. Van Bitvavo app tot kantenservice en van storten tot opnemen. Ik heb nog nooit een noemenswaardig voorval met dit bedrijf gehad dat de moeite waard is om te noemen.

Voor slechte ervaringen met Bitvavo moest ik even verder zoeken. En ja, deze zijn er uiteraard ook. Wat ik hierin voornamelijk tegenkwam, zijn ervaringen van mensen die niet op de hoogte zijn van hoe Bitvavo werkt, en aan wat voor regels en protocollen de organisatie wordt onderworpen.

Deze crypto heeft ruim voldoende in huis om jouw volwaardige trading partner te zijn. Ook als je simpelweg crypto wilt kopen ben je hier goed.

De transactiekosten zijn laag, het handelsvolume is hoog.

Wat wil je nog meer?

Handelspaartjes.

Ik kan als enige reden verzinnen om verder te kijken, dat je meer handelsparen wilt. Want, ook Bitvavo is geschikt voor zoiets als autotraden met een trading bot (via een API).

Als je dan verder wilt kijken zijn er de volgende alternatieven: Binance en KuCoin. Let wel op, dat deze platformen enorm uitgebreid zijn en je hier als beginner snel in verzuimd.

Een ander meer gelijkwaardig alternatief, qua gebruikersgemak en functionaliteiten wat betreft gebruiksgemak is Bitocol. Dit is een jonge crypto exchange welke heel veel potentie heeft. Met de instelling; By traders; for traders, dus een hoog handelsvolume en meerdere handelsparen. En de mogelijkheid tot copy-trading. Helaas is Bitocol nog niet online.

Eindoordeel:

Bitvavo is uitstekend voor beleggingen en investeringen in crypto. Het werkt makkelijk. En vlot. Daarnaast is het goedkoop.

Zelf proberen en je eigen ervaring opdoen?

Meld je vandaag nog aan bij Bitvavo, en profiteer van het welkomstcadeau: 1000 Euro gratis handelen.

Dit doe je via onderstaande link

 • Populairste exchange
 • met de laagste transactiekosten van Nederland
Bitvavo aanmelden met korting

Meer lezen over Bitvavo

Inmiddels ken ik het platform van haver tot gort. Ik help je graag verder met handige artikelen om je op te starten. Hieronder een paar goede voorbeelden.

Maar eerst, voordat je verder gaat: Van uitstel komt afstel…

Dus meld je direct aan: https://bitvavo.com/nl?a=B66AC10650

En ook deze zijn handig, voor als het aanmelden niet lukt:

Disclaimer:

Geld en vrijheid is geen financieel adviseur en de content op deze website is geen financieel advies. Alle informatie op deze website is informatief en geen aanbeveling om iets te kopen of verkopen. Doe goed onderzoek of raadpleeg een deskundige bij het maken van financiële beslissingen en investeer alleen geld dat je kunt missen. Je bent zelf verantwoordelijk voor je eigen investeringen.

Laatst bijgewerkt: 22/02/2023
Picture of Wouter
Wouter
Vrijheid creëren om mijn dromen te verwezenlijken en anderen helpen dit ook voor zichzelf te realiseren is de intentie van mijn blog: Geld en vrijheid. Met internet ligt de wereld letterlijk bij je op schoot. Met de vele mogelijkheden van het kent om geld te verdienen is financiële vrijheid creëren enkel een keuze. Ik deel mijn kennis en ervaringen met de intentie jouw te helpen in jouw weg met geld en vrijheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *