Crypto & affiliate marketing

Makkelijk Gratis crypto? Mijn verhaal

Crypto affiliate marketing

Crypto affiliate marketing: Is het een goed idee om een crypto affiliate website te maken? En welke crypto affiliate programma’s zijn er?

Er ligt een wereld verscholen achter de poorten van je hardware wallet. Mijn Crypto avontuur begon in 2020 als affiliate marketeer.

Bitcoin riep mij al jaren. Via verschillende wegen kwam ik er mee in aanraking. Uiteindelijk ben ik er dankzij een super complete crypto cursus ingerold. Precies in de juiste periode stapte ik in. Vlak voor de enorme bullrun.

Terwijl ik het lesmateriaal uit de Crypto Masterclass opzoog als een spons in de pauzes van mijn werk, was ik in de vrije uurtjes achter de laptop mijn affiliate website aan het opbouwen.

Één en één is drie zou je denken, toch? Dikke winst en gratis crypto.

Wat leer je in dit artikel?

Op goed vertrouwen zette ik al de zeilen bij om zowel mijn crypto kennis te verbeteren en een goede en waardevolle affiliate website neer te zetten.

Om jou een hoop werk te besparen, neem ik je graag mee in mijn ervaring in deze wereld van crypto en affiliate marketing. Waarin je leert wat voor affiliate programma’s je allemaal zou kunnen oppakken.

Direct beginnen met crypto affiliate marketing?

Leer alle affiliate marketing do’s en don’ts in de affiliate marketing revolutie

affiliate marketing revolutie jacko meijaard review waarde inhoud

Gratis Crypto verdienen met affiliate marketing

Ja, gratis crypto je leest het goed: Gratis! Dat woordje trekt mij wel. Daarmee wordt het financieel risico een stuk kleiner toch. Ik hoef niet eerst mijn spaarcenten op te offeren voor wat bitcoin. Ik krijg het gewoon uitbetaald.

Heerlijk.

Maar, is het écht zo makkelijk?

Het vraagt natuurlijk wel om een stevige tijdsinvestering. Zoals je misschien al weet, moet je ook in deze wereld een goede waarde kunnen leveren.

En als je nieuw bent tussen de crypto’s kan dit een hele opgaaf zijn. Het bouwen van mijn crypto affiliate website, was als naar school, praktijk en examen tegelijk.

Het grote voordeel:

Ik heb gigantisch veel geleerd

Bijkomend voordeel:

Ik verdien geld met crypto en affiliate marketing.

Crypto kent veel gerelateerde producten, waarbij je gewoon in Dollars of Euro’s uitbetaald krijgt. Zo kun je als, je slim bent een website opzetten waarvan je opbrengsten:

 • terug je website in rollen als investering,
 • je crypto portfolio uitbreiden
 • en geld in je eigen zak steken

Zo heb ik het in ieder geval opgezet. En het is mooi om alles zo gestaag te zien groeien.

Welke crypto affiliate programma’s zijn er?

Zijn de reclames je al opgevallen? Er zijn nogal wat bitcoin en crypto persoonlijkheden tegenwoordig. Ze schieten als paddestoelen de grond uit. Vaak jonge mensen die zijn gevallen voor het gedachtegoed van bitcoin of voor het geld dat je zo “makkelijk” met crypto zou kunnen verdienen.

Ook hier weer een kanttekening: Crypto is niet makkelijk geld verdienen. Het is super volatiel. Het ene moment reken jij je rijk. Een dag later het tegenovergestelde. Als je niet oppast tenminste.

En juist op dit gevaar zitten veel van deze mensen. Kennis is het beste wapen om met de dynamische wereld van cryptokoersen om te gaan.

Er zijn tal van crypto cursussen die je promoten kunt.

Affiliate voor Crypto cursus:

 • Hoge commissies
 • Groeiende concurrentie – Op de populairste crypto cursus is héél veel concurrentie, waarvan veel cowboys die snel geld willen verdienen, met flut reviews.
 • Eenmalige commissies

Bij sommige aanbieders gaat dit gepaard met signals- en/ of community diensten. Dit komt dan weer met wederkerende commissies.

Affiliate voor crypto hardware wallets en toebehoren:

 • Lagere commissies,
 • Iets minder concurrentie, minder cowboys voor het snelle geld. De concurrentie levert grote waarde. Het is makkelijker hier je persoonlijke meerwaarde en ervaring te laten spreken.
 • Aanbieders zijn: Hardware wallet online, Cryptomaan en Bol.

Affiliate voor crypto brokers en exchanges

 • Vooral op de bekendste exchanges is veel concurrentie. Met alleen een review schrijven ben je er niet zo snel. Je zult creatief moeten zijn om hier een plekje tussen te vinden.
 • Omdat een account aanmaken gratis is, is de drempel vrij laag.
 • De commissies zijn laag. Je zult écht massa’s gebruikers moeten aanbrengen om hier een basis uit te kunnen halen. Bijvoorbeeld: Op één platform heb ik nu zo’n 200 gebruikers en de inkomsten variëren per dag van 10 tot 40 Euro, met een eenmalig uitschieter naar 75. Hiervoor heb je dus geduld nodig.
 • Maar deze inkomsten zijn super passief. En komen elke dag terug. Ze zijn dus wederkerend.
 • Op piek- en dalmomenten is het flink cashen, want je commissie bestaat uit een klein percentage van de handelskosten.

Crypto brokers en exchanges

Cryptotrading bots promoten

 • Net als in de Forex, zijn er trading bots, waarmee jij je crypto trading kunt automatiseren.
 • Commissies van bots kunnen stevig oplopen en zijn wederkerend

Overige aanverwante crypto producten die je kunt promoten

Duik je in het stuk cyber-veiligheid dan kom je weer in een niche waarover super veel te vertellen is. Denk aan password managers, anti-virus, etc..

Alles wat te verhandelen is, kun je analyseren op? … Tradingview. Je kunt makkelijk mensen doorverwijzen naar een gratis account op Tradingview

Dan zijn er nog de tradingbots: Cryptohopper, 3Comma’s. Dit is al wat specialistischer. Maar je kunt er goed wederkerende commissies mee verdienen.

Voordelen van een affiliate crypto website

 • In vergelijking tot andere niches binnen het “online geld verdienen”, is hier niet zo heel veel concurrentie. Een plekje veroveren op de eerste pagina is goed mogelijk.
 • Je verdient “Gratis” Bitcoin of crypto. De kansen zijn dat dit nog eens héél veel waard kan zijn.

Nadelen van een crypto affiliate website

 • Het is onzeker, Crypto is nog jong. Het kan letterlijk alle kanten op gaan. De voorspellingen van Bitcoin zijn nogal uiteenlopend. Van 100.000 tot 0 en alles daartussenin en erbuiten. De verwachting is dat 90% van de crypto’s klapt.
 • En dat alleen een paar door de “elite” toegestane munten zal blijven bestaan.
 • Het is technisch, vooral wanneer je zelf schrijft kan het droge materie zijn om te behappen.

Conclusie: Is het makkelijk gratis Crypto verdienen met affiliate marketing?

Na deze not-so-juicy en informatieve uiteenzetting over crypto affiliate programma’s, nog wat ruimte voor mijn persoonlijke ervaring.

Alle content op deze website is helemaal van mijzelf. Natuurlijk zit er wat copywriting tussen. Je kunt zeggen, dat ik diep de materie ben ingedoken. Dankzij crypto heb ik behoorlijk wat geleerd over hoe het financieel systeem in elkaar zit.

En hoe – in mijn ogen – de elite een nogal oneerlijk spelletje speelt. Ik zie superveel voordelen in crypto. Decentralisatie, dus geen centrale macht meer, “delete the middleman” met smart contracts, snelle en goedkope transacties, etc..

Aan de andere kant zie ik ook hoe blockchain in de verkeerde handen, een enorm strak georganiseerde controle samenleving tot gevolg kan hebben.

Wanneer jij jezelf aanmeld bij een crypto exchange zul je merken hoe gereguleerd deze markt is. Je gezicht met paspoort wordt bij elke exchange vast gelegd. “Om criminele activiteiten te voorkomen” klinkt héél logisch. Maar, wat is de échte reden.

Crypto en affiliate marketing is er geld te verdienen?

Ja, er is geld te verdienen. Ik ben onderweg veel toffe, betrokken en bevlogen tegengekomen. En nog steeds kom ik deze dagelijks – digitaal – tegen.

Naast gratis crypto is het een verrijking voor je wereldbeeld.

En is het aan jou als affiliate marketeer om hier op een authentieke en ethische manier je geld mee te verdienen.

Voel je vrij een reactie achter te laten.

En héél veel succes.

Ps: … Als het om Affiliate marketing gaat, moet je natuurlijk bij Jacko zijn: Affiliate marketing revolutie review lezen.

Direct beginnen met crypto affiliate marketing?

Leer alle affiliate marketing do’s en don’ts in de affiliate marketing revolutie

affiliate marketing revolutie jacko meijaard review waarde inhoud

Laatst bijgewerkt: 25/05/2021
Wouter
Wouter
Vrijheid creëren om mijn dromen te verwezenlijken en anderen helpen dit ook voor zichzelf te realiseren is de intentie van mijn blog: Geld en vrijheid. Met internet ligt de wereld letterlijk bij je op schoot. Met de vele mogelijkheden van het kent om geld te verdienen is financiële vrijheid creëren enkel een keuze. Ik deel mijn kennis en ervaringen met de intentie jouw te helpen in jouw weg met geld en vrijheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wanneer begin jij met Online Geld verdienen?

Dagen
Uren
Minuten
Seconden
Je hebt iets groots gemist.
Begin nu met 50% korting!*
* Voor +/- 2 tientjes
Gebruik kortingscode: KORTING