cryptocurrency cursus review: crypto masterclass

Aan de slag met crypto? Dan ben je vast de crypto masterclass al tegen gekomen. In dit review vertel ik je graag meer over deze crypto cursus. Is het je geld waard?

Op de vraag; “hoe verdien je geld met crypto?” hebben Derek Westra en Patrick Suiker het antwoord. Met de Crypto masterclass leer je alles wat je moet weten om succesvol te traden en investeren in cryptocurrencies en hoe de blockchain voor jouw werken kan. Is deze cryptocurrency cursus voor beginners jouw aandacht en geld waard? En is het gelukt, de complexe stof zo te bundelen dat je er zelfs als complete dummie mee uit de voeten kan? Wanneer je deze cryptofanaten moet geloven, heb je met deze crypto beginnerscursus de beste van Nederland en België. Is het echt? Duik mee in dit crypto masterclass review.

In deze review van de crypto masterclass gaan we onder andere in op:

 • Het hoe, wat en waarom van deze training,
 • de inhoud,
 • ervaringen van anderen,
 • en mijn eigen ervaring

Crypto masterclass kopen

Maximaal profiteren van de aankomende Bitcoin hype?
1st leren dan investeren

Meld je aan voor het gratis webinar via onderstaande knop ⬇
En pak jouw enorme korting 💰

crypto masterclass: mijn start met bitcoin en crypto

Wie ben ik om een review over deze crypto beginnerscursus te schrijven? En waarom moet je mij geloven. Ten eerste er moet niets. Ik raad je aan je eigen onderzoek te doen. Aangezien je hier bent. Doe je dit al! Goed bezig. Een onderzoekende houding is deel van jouw succes formule.

Mijn Grootste fout met Bitcoin

In 2011 werd het eerste zaadje geplant om ooit het crypto avontuur aan te gaan. Ik hoorde van Bitcoin, en over de enorme bedragen die er mee verdient werden. Let op! … Ik deed vervolgens niets met deze informatie. De recordhoge prijzen van rond de $ 100,- die je toen voor een Bitoin betaalde zijn een schijntje bij wat je er nu voor betaald. Op het moment van schrijven is dat +/- € 12.000,- In dollars is dat nog meer. Moet je nagaan. Ik had dus al héél veel geld kunnen verdienen aan Bitcoin. En mijn financiële vrijheid had er een stuk eerder kunnen zijn.

Potentie van crypto en de blockchain

Dit jaar, 2020 kwam ik opnieuw in aanraking met Bitcoin en de blockchain. Deze keer vanuit een héél andere hoek. Nu als affiliate marketeer zag ik de crypto masterclass als een héél tof product om te promoten. Terugdenkende aan 2011, zag ik dit als een uitgelezen kans om te leren over deze technologie met enorme potentie van de blockchain.

Tegelijkertijd zag ik de mogelijkheid anderen te helpen om de ingewikkelde digitale wereld van Bitcoin, Blockchain, exchanges, brokers en koersen te snappen. Met de intentie dat jij deze kans met twee handen kunt grijpen en geld kunt verdienen met Bitcoin, of de altcoin van je keuze. Want, met de juiste kennis en vaardigheden zijn passief inkomen en een financieel vrij leven écht voor iedereen weggelegd.

Beginnen met Bitcoin en de Crypto Masterclass

Het geld dat ik nog over had van een enthousiast en ondoordacht avontuur in de Forex, noem ik sindsdien mijn leergeld, het is mijn risicokapitaal. In het gratis webinar leerde ik dat het eigenlijk heel makkelijk is, om Bitcoin te kopen. Dus ik opende een account bij Bitvavo. En daar ging mijn geld. Direct door naar Bitcoin. De “bullish” markt van dit moment, maakt dat mijn Bitcoin veel in waarde is gestegen! 🤑 Wat een heerlijk gevoel.

Nog fijner is het gevoel dat ik daadwerkelijk meer kennis en vaardigheden opdoe in deze cryptocurrency beginnerscursus. Kennis waarmee ik nog meer van de volatiele crypto markt kan profiteren. Dezelfde kennis, vaardigheden en mindset kunnen ook jou dienen in jouw blockchain avontuur naar financiële vrijheid met Bitcoin en crypto.

Genoeg over mij! Je bent hier voor de crypto cursus van Derek Westra en Patrick Suiker. Laten we de inhoud maar eens induiken. Ga je mee?

Waarom deze cryptocurrency beginnerscursus?

Derek Westra en Patrick Suiker hebben één missie. Deze missie is: 

Het is mijn missie dat Nederland voorop gaat lopen in de revolutie van cryptocurrency. 

Allesovercrypto

Deze cryptocurrency cursus is één van de producten die vorm geeft aan deze missie, door jou van de juiste kennis te voorzien en die specifieke vaardigheden aan te leren, waarmee je direct kunt investeren in cryptocurrency. 

Derek en Patrick brengt het voldoening anderen te helpen. Met deze cursus geven ze vorm aan de gedachte van Patrick: 

Je hebt twee handen. Één om jezelf te helpen, één om een ander te helpen. 

Patrick Suiker

De reden voor deze twee cryptofanaten om met crypto te beginnen was: Vrijheid. De twee vrienden wilden vrij kunnen leven. Los van de 9 to 5 loop waar menigeen in verzandt. Nog steeds is vrijheid de drijfveer voor dit duo. Met de Crypto Masterclass is het de intentie deze vrijheid ook voor jou mogelijk te maken.

Wat is de Crypto Masterclass? 

De crypto masterclass is een online beginnerscursus over cryptocurrency. Je leert stap voor stap alles wat je moet weten over Bitcoin, de blockchain, de vele altcoin, etc.. De training bestaat uit uren lesmateriaal in de vorm van  instructievideo’s, e-books, persoonlijke mentoring door crypto-experts, en meer. De waarde die Derek Westra en Patrick Suiker bieden met deze cryptocurrency cursus is enorm! Hieronder leg ik uit waarom.

De belofte van Allesovercrypto is:

de crypto masterclass is een compleet pakket, waarmee je succesvol kunt investeren en traden in cryptocurrency.

Derek Westra & Patrick Suiker

Mocht je struikelen over het woord: “beginnerscursus”, doe dit alsjeblieft niet. Daarmee doe je de inhoud van de crypto cursus tekort. Deze cursus begint bij het begin: Wat is crypto, wat is de blockchain, etc.. Stap voor stap wordt alles uigelegd. Zodat beginners er ook goed mee uit de voeten kunnen. Er is zelfs gedacht aan een uitgebreide begrippenlijst.

Wie zijn Derek Westra en Patrick Suiker?

Wie is Derek Westra?

Derek Westra oprichter van AllesOverCrypto

Derek Westra vormt is samen met Patrick Suiker de drijvende kracht van Allesovercrypto. Hij studeerde gedragseconomie & speltheorie. En sloot dit af met een master. 

Zijn voornaamste interesse gaat uit naar de theorie achter de economie. En hoe iets zo gigantisch in waarde kan groeien.

“De wereld van crypto is echt een droom voor elke gedragseconoom.”

Derek Westra

Wie is Patrick Suiker?

Patrick Suiker co-founder AllesOverCrypto

Net als Derek is Patrick Suiker een goed geschoolde man. Hij heeft gestudeerd aan verschillende hogescholen en een indrukwekkende schoolloopbaan. Verder is hij een fervent ondernemer. En houdt hij ervan nieuwe kansen te ontdekken en pakken. In de cursus staat Patrick iets meer op de voorgrond. Maar Derek’s bijdrage is ook van prima waarde.

Het is mijn missie dat Nederland voorop gaat lopen in de revolutie van cryptocurrency. 

Patrick Suiker
Robin Westra - teamlid Allesovercrypto
The Zone profiel van Robin Westra in de Crypto Masterclass

Daarmee is het team nog niet compleet. Derek en Patrick timmeren hard aan de weg. Sinds de eerste dag is Robin Westra een trouwe compagnon. Naast crypto fanaat, is hij onderhoudt hij de website.

Martijn Houttuin
Profiel Martijn Houttuin op crypto masterclass forum: The Zone

Dan is er nog Martijn Houttuin. Naast een eigen Youtube kanaal dat gaat over ondernemerschap en zelfhulp, is hij actief betrokken bij het Allesovercrypto forum: The Zone. Hier beantwoorde hij vragen, en deelt hij waardevolle content.

Crypto masterclass kopen

Maximaal profiteren van de aankomende Bitcoin hype?
1st leren dan investeren

Meld je aan voor het gratis webinar via onderstaande knop ⬇
En pak jouw enorme korting 💰

Wat leer ik met deze cryptocurrency beginnerscursus?

crypto masterlass cryptocurrency cursus overzicht
crypto masterclass welkomstscherm

In het kort heb ik hierboven antwoord gegeven op de vraag; wat leer je met deze crypto masterclass? Maar ik duik er graag dieper in voor je. 

Met de Crypto masterclass leer je veel.Je leert meer dan genoeg om succesvol te investeren in crypto. Zodat je er je geld mee te verdienen. Je leert de “hard skills”. Deze vormen de basis om te handelen in crypto. Én je ontwikkelt je “soft skills”. Zodat je naast vaardigheden en kennis ook beschikt over de winning mindset.  

Samengevat:

Met deze masterclass leer je precies wat cryptocurrencies zijn, wat blockchain technologie inhoudt. Én hoe je geld kunt verdienen door te investeren en handelen in crypto.

crypto masterclass

Inhoud

Het eerste onderdeel van de crypto cursus bestaat uit 29 video’s. In totaal is dit ruim 9.5 uur lesmateriaal. Het team blijft uitbreiden. Vanaf 2021 staat de crypto masterclass 2.0 online. Welke weer uitgebreider is. En dus ook meer video materiaal bevat. Nu al, kun je het nieuwe lesmateriaal doornemen vanaf “papier”. Elke nieuwe module sluit naadloos aan op de vorige. Hierin leer je succesvol te investeren in Bitcoin en andere cryptocurrencies. Al de specifieke vaktermen komen aan bod. Tevens staan al deze vaktermen in uitgelegd in de begrippenlijst. Die je bij de cursus krijgt in de vorm van een E-book.

 1. Inleiding
 2. Module 1: Het geld van de toekomst
 3. Module 2: Je eerste crypto kopen
 4. Module 3: Maak een killer start
 5. Module 4: Bouw je onbreekbare kluis
 6. Module 5: Winsten uitbetalen
 7. Module 6: ICO’s – Initional Coin Offerings
 8. Module 7: Crypto Trading
 9. Module 8: The Winning Mindset
 10. Examen

Dit onderdeel wordt afgesloten met een examen van 60 vragen. Wanneer je met een goede score slaagt, sta je stevig in je schoenen om succesvol te investeren in crypto. Daarnaast worden je inspanningen beloond met een certificaat. 

crypto masterclass inhoud
Screenshot van de inhoud van de Alles over crypto – cryptocurrency cursus

Module 1: Het geld van de toekomst / inleiding

In de eerste module leer je over de geschiedenis van geld. Hoe het is ontstaan, en hoe het verder ontwikkelt is, tot wat het nu is. Van hieruit krijg je een doorkijk naar de mogelijke toekomst. En de rol die cryptocurrency hierin kunnen spelen. In deze module leg je een waardevolle fundering om je cryptoaontuur te beginnen.

Module 2: Je eerste crypto kopen

In deze module wordt je stap voor stap uitegelegd hoe je bij verschillende crypto brokers en exhanges je crypto kunt kopen.

Module 3: Maak een killer start

In de laatste module wordt uitvoerig ingegaan op de mindset om succesvol te zijn met cryptocurrency. In deze module komt dit ook al enigszins ter sprake. Daarnaast worden een paar belangrijke lessen om overzicht te bewaren in het wilde westen van cryptocurrency. Dit zijn de onderwerpen uit deze module.

 1. Je grootste vijand ben jij
 2. Ontmasker iedere oplichter
 3. Deze fouten ga jij niet maken
 4. Hoe ontdek je een goede cryptomunt?

Module 4: De onbreekbare kluis

Héél belangrijk. Gaandeweg de cursus leer je dat je als cryptotrader zelf volledig verantwoordelijk bent voor de beveiliging van je digitale assets. In deze video’s leer je verschillende manieren waarop je veilig je crypto kunt opslaan. Deze praktische video’s zijn makkelijk te volgen.

Module 5: Winsten uitbetalen

Ook hier zijn we weer bij een hoofdstuk dat wat meer praktisch van aard is. Handige stap voor stap video’s over hoe het uitbetalen van winsten in zijn werk gaat.

Module 6: Intional Coin Offerings, ICO’s

De kansen liggen voor het oprapen in de cryptomarkt. Nieuwe cryptomunten schieten de grond uit als paddestoelen. In deze module leer je wat ICO’s zijn en hoe je eraan mee doet. In één van de bijlagen: Het crypto portfolio, normaal gezien een exclusief product, maar cadeau bij deze cursus leer je hoe jij goed onderzoek doen, alvorens je investeert.

Module 7: Cryptotrading

En deze module wordt nu dus enorm uitgebreid. In andere reviews wordt weleens de kritiek gegeven, dat dit stuk niet voldoende uitgewerkt is om jezelf na deze cursus echt expert te kunnen noemen. Met deze uitbreiding weet je echt voldoende om een goede strategie aan te houden, risico management etc..

Met 17 lessen is deze module de grootste van de crypto masterclass:

 1. De Exchange
 2. Bubbels en Marktcyclussen
 3. Support & Resistance
 4. Candlesticks
 5. Live Trade
 6. De Stop-Loss
 7. Risicomanagement
 8. Letten op koop- of verkoopmomenten met timeframes?
 9. Trendlijnen en Patronen
 10. Wat is een Trading Indicator?
 11. De eenvoud van Moving Averages
 12. De elegantie van MACD
 13. De kracht van RSI
 14. De magie van Fibonacci
 15. De souplesse van Bollinger Bands
 16. De allesomvattende Ichimoku Cloud
 17. Zelf een trading strategie opstellen

Module 8: The Winning Mindset

Dit zou je toch wel als de kers op de taart kunnen zien. Dit onderdeel is naar het einde van de cursus verschoven. Ik kan mij dit veoorstellen, omdat je in eerste instantie misschien alles over crypto leren wilt, de mindset misschien als ondergeschikt ziet.

Maar, de mindset is van cruciaal belang voor je slagen. Het is de droom naar een beter leven, succes, rijkdom, geld, of… wat het is waarvoor jij warm draait dat je in beweging brengt. En wat de brandstof zal zijn in jouw crypto avontuur. Ik zal niet te diep op de rest van de onderwerpen ingaan. Ik ga ervanuit dat je zelf de waarde goed in kunt schatten. Zie de hoofdstukken uit deze module hieronder.

 • Je droom
 • De gemiddelde crypto trader
 • Je grootste angsten
 • De duurste fouten
 • En nu je emoties overwinnen
 • De tegenstander
 • De belangrijkste emotionele skills
 • Het zit allemaal tussen je oren
 • Zo blijven winnaars winnen
 • Jij bent belangrijk

Bonusmateriaal

Het Crypto Portfolio

Ik begin met een héél sterk product uit het bonusmateriaal van de Crypto masterclass. Deze crypto portfolio gaat tegenwoordig ook onder de naam crypto parels over de toonbank. 

Deze gids begeleid je stap voor stap de juiste munten uit te zoeken. Munten die de “x100” potentie hebben. Je leert met deze gids hoe je coins kunt onderzoeken. En uiteindelijk je munten kunt uitkiezen, waarmee je veel geld kunt verdienen. 

Om je wat uitzoekwerk te besparen hebben Derek Westra en Patrick Suiker ook nog hun crypto parels toegevoegd. Deze munten hebben zij zelf ook in hun portfolio. Deze gids is natuurlijk aan veranderingen in de markt onderhevig. De updates die daaruit volgen, komen ook bij jou terecht. Je blijft dus op de hoogte van de laatste crypto parels. 

De Bitcoin Bijbel

De naam zegt het al, al de informatie over Bitcoin en blockchain in één 132 blz tellend e-book. Veel van deze informatie is natuurlijk ook online te vinden. Maar, ik zie het voordeel wel in een betrouwbaar en gebundeld boek, dat ook nog eens in het Nederlands is. Jij ook? Het scheelt mij in ieder geval uren met zoeken op internet. En tijd is kostbaar.

Het Ultieme Investerings-Handboek

Hoe moet je crypto’s kopen en verkopen? Met dit handboek leer je het stap voor stap. Met aangereikte tools hoef je maar één keer je plan op te maken en kun je vervolgens zien hoe jouw investeringen voor je aan het werk zijn. 

E-book Pakket

 1. Het Altcoin Magazine
 2. Een leven zonder zorgen dankzij Bitcoin (5 beste tips)
 3. 12 waardevolle crypto tips voor beginners
 4. Bitcoin & cryptocurrency begrippenlijst

VIP Community – The Zone

Je bent het gemiddelde van de vijf mensen met wie je het meeste omgaat.

Jim Rohn
crypto masterclass forum statistieken

Sinds november is de Zone, de exclusieve facebookgroep verplaatst en samengevoegd met het leer platform van de crypto masterclass. Aan de statistieken hiernaast is te zien dat het forum hard groeit.

Is dit nou echt nodig?

In deze groep ben je omringd door gelijkgestemden, door mensen die meer weten van crypto dan jij, mensen die minder weten datn crypto dan jij. Iedereen is hulpvaardig. De betrokkenheid van iedereen is natuurlijk niet even hoog. Dat is afhankelijk van persoonlijke factoren. Maar, de intentie om een hechte community neer te zetten, waarmee je de cryptomarkt kunt masteren wordt hiermee zeker kracht bij gezet.

Voor mij is de Zone van grote waarde, er wordt informatie gedeeld over nieuwe crypto parels. Als ik ergens niet uitkom is de weg naar hulp makkelijk en kort.

Tip: Je zou alvast de app Huddle kunnen installeren op je smartphone, De online leeromgeving draait hierop. Zo heb je straks gemakkelijk toegang tot je leeromgeving, de community etc..

Lees hierover meer in de update oktober 2020 verder in dit artikel.

samenwerken in de vip community

De Million Dollar Template

Volgens de Allesovercrypto mannen, is deze template hét middel dat bepalend is voor je succes bij het traden in Crypto. Waarom? Omdat je een logboek moet bijhouden, waarmee je kunt berekenen welk risico je kunt nemen in je trades. 

Deze million dollar template rekent automatisch uit hoeveel geld je verantwoord kunt inleggen per trade. 

Crypto belastinggids

Zou jij je winsten graag aan de belastingdienst overdragen? Ik ook niet. Daarom ben ik blij met deze gids, die precies uitlegt hoe jij alles netjes en correct kunt bijhouden. Geen verassingen achteraf. 

Altijd de laatste updates

Met de masterclass en al de bonussen weet je genoeg om succesvol te zijn in de blockchain wereld. Maar Derek en Patrick blijven zich ontwikkelen. Al de nieuwe kennis die zij opdoen over crypto en relevante zaken blijven ze toevoegen als e-book of les. Zo blijf je op de hoogte. 

Update oktober 2020

Sinds oktober 2020 heeft de hele leeromgeving van de Crypto masterclass een flinke update gekregen. Hiermee zijn forum en lesmateriaal samengebracht op één platform. Om de kwaliteit hoog te houden, laat het Allesovercrypto team de facebook groep op den duur vallen. En ligt de focus op het forum binnen de lesomgeving.

Is dit beter?

In mijn ogen wel. Voornamelijk het forum gaat er sprongen mee vooruit.

 • Al de onderwerpen zijn duidelijk geordend,
 • het is makkelijker informatie terug te vinden,
 • meer privacy,
 • je kunt meedoen zonder facebook account. (Voor mij een pré, want ik heb net mijn account gedeactiveerd. = Tijdwinst = Aanrader 😉)
 • professionele uitstraling
 • meer betrokkenheid

Er is meer dan dat. Team Allesovercrypto blijft timmeren aan de inhoud en kwaliteit van de cursus. Waar het eerst een crpytocurrency beginnerscursus was. Kun je er na de laatste updates ook als gevorderde nog zeker wat van leren. Er wordt nu namelijk hard gewerkt aan om het lesmateriaal uit te breiden met lessen over:  daytraden, decentralized finance, staking en Uniswap.

Crypto masterclass kopen

Maximaal profiteren van de aankomende Bitcoin hype?
1st leren dan investeren

Meld je aan voor het gratis webinar via onderstaande knop ⬇
En pak jouw enorme korting 💰

Crypto masterclass review: Mijn eerlijke ervaring

review

Mijn woorden over de Crypto Masterclass zijn misschien nogal lovend en positief. Is dit niet te? Voor mij kwam deze cryptocurrency cursus op het juiste moment. Zonder deze cursus was ik misschien nog steeds aan het dromen over de bergen met goud die Bitcoin of één of andere altcoin mij zouden brengen.

Dankzij de cursus heb ik daadwerkelijk stappen gezet in de cryptowereld. Derek en Westra leggen alles op zo’n manier uit dat het echt héél gemakkelijk te begrijpen is. Ze maken de Blockchain daadwerkelijk voor iedereen toegankelijk. Hiermee maken ze de ogenschijnlijk complexe materie behapbaar voor iedereen.

Mijn basis in cryptoland is behoorlijk verstevigd. Ik groei elke dag, en het wordt steeds leuker en lucratiever.

Maak kennis met Derek Westra en Patrick Suiker in de gratis Bitcoin training

nu kijken 📺

Is Allesovercrypto betrouwbaar?

Betrouwbaarheid in dit wereldje is belangrijk. Helaas zijn er veel oplichters actief. Daarom heb ik Patrick en Derek uitvoerig onderzocht.

Conclusie: Derek Westra en Patrick Suiker zijn betrouwbaar. Al de cursusmateriaal van Allesovercrypto zit goed in elkaar en biedt waardevolle informatie, waar je daadwerkelijk mee vooruit kan. Daarnaast zijn de mannen er écht met de intentie jou te helpen om geld te verdienen met crypto. Natuurlijk zit er voor hun zelf ook een verdienmodel achter de cursus. Wat ik normaal vind, ze leveren hiermee enorme waarde.

Zijn Derek Westra en Patrick Suiker goede mentors?

Om hier antwoord op te geven, wil ik een veel gehoorde uitspraak aanhalen.

Iemand begrijpt een onderwerp pas, wanneer hij/ zij het aan een kind van 6 kan uitleggen.

of andersom;

Wanneer jij je kennis een onderwerp niet duidelijk aan een 6 jaar oud kind kunt overbrengen, begrijp je het zelf niet.

Veel gebruikte uitspraak

Ik noem dit, omdat de manier waarop Derek en Patrick de stof verwoorden heel duidelijk is en super gemakkelijk te begrijpen. Zelf ben ik dan wel géén kind van 6, maar ik begrijp het (tot noch toe) helemaal.

Beide crypto-trainers leggen de stof in begrijpelijke en duidelijke taal uit. Alles wat ze zeggen is op één manier te duiden. Tevens vind ik het gebruik van sheets erg fijn. Af en toe gooien ze er wat vaktermen doorheen, maar die kun je in de begrippenlijst terugvinden.

De introductie van het nieuwe forum was voor mij ook echt een pré. In hoofdstuk 7, kon ik een bepaalde toetsvraag maar niet goed beantwoorden. Ik begreep gewoon de vraag niet. En ik kon het niet plaatsen aan de uitleg die Derek in de voorgaande video gaf.

Toen ik in het forum om hulp vroeg, werd er alles aan gedaan door Martijn om het voor mij te verduidelijken. Het AOC-team gaat erin zo ver dat Martijn er een video voor op wil nemen. Martijn is een crypto-fanaat en versterking van het AllesOverCrypto-team. Hij houdt onder andere het forum in de gaten, waar hij vragen beantwoordt.

Voordelen en nadelen 

 • Snelweg naar succes met crypto

Het grootste voordeel van de crypto masterclass voor mij, is dat het de weg naar financiële vrijheid vergemakkelijkt. Zelf hoef ik niet uren te zoeken naar de juiste informatie. Deze crypto cursus is compleet en biedt naast het lesmateriaal ook een online community én antwoord op al je vragen via het forum.

 • The Zone community 

Met het nieuwe forum is alle informatie erg gemakkelijk terug te vinden. Een enorme sprong voorwaarts t.o.v. de geheime facebook groep: De Zone. Ook is het gevoel van saamhorigheid hier groter. Het AOC-team is in deze groep duidelijk aanwezig om te helpen bij vragen.

 • Ontwikkelen van de juiste mindset

Minstens net zo belangrijk als de kennis die je opdoet. Je mindset bepaalt voor het overgrote deel of je succesvol zal zijn in blockchain-land. 

Bijvoorbeeld: Kun jij je voorstellen wat je emoties met je doen in deze beweeglijke markt? En, hoe dit je acties beïnvloedt? In de gratis Bitcoin training wordt dit al aangestipt. Daarover later meer!

De juiste mindset maakt, dat je de geleerde lessen op de juiste momenten toepast. En zo zijn passief inkomen en financiële vrijheid binnen handbereik.  

 • je koopt expertise

Deze crypto cursus is gemaakt door experts. Deze expertise is tot hapklare brokken gemalen. Écht iedereen kan dit leren, mits je over de juiste mindset en doorzettingsvermogen beschikt. Ik heb Patrick eens horen zeggen; door de vragen van de studenten blijven wij ons ontwikkelen. En worden wij als maar beter. Zodat we kunnen nog betere mentors kunnen zijn. Dit is terug te zien in het blijven updaten van het lesmateriaal.

 • één op één coaching van crypto experts 

Je kunt je vast wel voorstellen dat iedereen tegen zijn eigen struikelblokken aanloopt. Met de één op één coaching kun je gericht werken en leren aan jouw succes met crypto. 

 • Je investeert in de toekomst 

De revolutie van crypto heeft een enorme potentie. Er zijn veel mensen actief om de problemen zoals schaalbaarheid en snelheid op te lossen. Wanneer dit getackelt is, is de sky the limit. Wanneer je nu tijd en energie investeert. Is het erg reëel, dat je veel geld gaag verdienen. En er je hele leven profijt van hebt.

pros 5201376 640
 • risico

Het grootste nadeel vind ik nog steeds het risico dat er hangt aan handelen in crypto. Maar, met de juiste kennis is dit risico te beperken. Deze masterclass leert je alles wat je nodig hebt om goede berekeningen te maken. Zodat je risico en winst goed tegen elkaar kunt afwegen. En gecacluleerd risico kunt nemen.

 • tijdsinvestering

Hoe kan dat? Net had je het over de snelweg naar succes. 

Het vraagt tijd om al de lessen door te nemen. De video’s te bekijken, de e-books te lezen, onderzoek te doen etc.. Passief inkomen genereren met cryptocurrency vraagt tijd. Je gaat niet over één nacht ijs. In dit geval zou je aan het gokken zijn. En dus, een grote kans lopen je geld te verliezen. Wanneer je tijd en energie steekt in de training, is de kans op succes groot. 

 • het gebruik van specifieke vaktaal

Door de videolessen heen worden specifieke vaktermen gebruikt, die niet direct voor iedereen te begrijpen zijn. Gelukkig, kun je deze allemaal nazoeken in de begrippenlijst. Dit is één van de bijgevoegde e-books.

Alternatieven voor de crypto masterclass

Is de Alles over crypto masterclass de enige? Is het écht de populairste crypro cursus voor beginners van Nederland en België?

Je kunt er bijna niet omheen. Daar is een reden voor. Deze crypto cursus is daadwerkelijk goed. Toch is het fijn enige vorm van keuze te hebben. En wat te vergelijken.

Er zijn zeker alternatieven. Deze zijn over het algemeen iets meer op bitcoin gericht. En leveren daarin ook prima kwaliteit.

Dit zijn de meest gelijkwaardige alternatieven

 • Madelon Vos: Bitcoin basics en crypto’s + technische analyse van A tot Z
 • De Bitcoin consultant: Online cursus bitcoin en crypto currency + Handelen in crypto currencies

Crypto masterclass vergelijken met ander bitcoin en crypto cursussen

EigenschappenCrypto masterclassMadelon VosDe Bitcoin consultant
Cursusleid(st)erDerek Westra, Robin Westra, Patrick Suiker, Martijn HouttuinMadelon VosJohn van Meer
Voor wieBeginner, gevorderdeBeginner, en gevorderde.
Losse cursus beschibaar naar niveau.
Beginner, en gevorderde. Losse cursussen beschikbaar
Unieke meerwaardeComplete start in crypto wereldSpecialiste in Bitcoin, TAGespecialiseerd in Bitcoin. Jaren ervaring als leider in workshops e.d.
Belangrijkste minpunt t.o.v. andere cursusIn het begin kan de hoeveelheid van de cursus overweldigen.Geen online forum, met gelijkgestemden. Wel directe betrokkenheid van MadelonBiedt weinig nieuws voor de meer ervaren crypto fanaat.
Klantervaring4.6/54.9/54.7/5
Prijs€ 1.997,-Basis: € 99,95
TA: € 219,95
Basis: € 49,-
TA: € 249,-
KortingKopen via webinar met € 1.000,- korting voor € 997,-10% korting met:
geldenvrijheid10
+
wanneer je begint met de basis cursus en opwaardeert met TA, €40,- korting
Basis cursus voor € 35,-
tijdelijk
Extra opmerkingÉcht de meest complete cursus die er is. De passieTop cursusPrima cursus die grote klanttevredenheid geniet.
Alternatieven voor de crypto masterclass vergelijken

Waarom de crypto masterclass kopen?

Waarom de crypto masterclass kopen en niet één van de andere cursussen? Waarin de crypto masterclass met kop en schouders boven de rest uitsteekt is de compleetheid van de hele cursus. Dit is daadwerkelijk een one-stop shop. Vooral nu ze met de laatste updates bezig zijn.

Waar de cursus eerst nog kritiek kreeg, dat hij voor de gevorderde crypto investeerder niet diepgaand genoeg is. Kun je er nu als gevorderde ook nog genoeg winst uit halen.

Daarnaast heeft het een levendig forum met een hechte “harde kern”. Er zijn andere crypto curussen, waarbij hieraan wordt gewerkt. Maar, Derek en Patrick lopen met hun AOC team op dit gebied écht een paar stappen voor op de rest.

Waarom de crypto masterclass niet kopen?

In het gratis webinar hebben Patrick Suiker en Derek Westra het meermaals over verschillende persoonlijkheidskenmerken die je moet hebben, wil je geld verdienen met bitcoin en crypto. Één daarvan: ben jij een actiontaker? Een tweede; ben jij bereid te leren? Als dit niet het geval is, kun je het geld beter in eigen zak houden. En hopen dat je ooit nog eens iets bereikt.

Crypto masterclass ervaringen

Is deze online training echt de populairste crypto cursus voor beginners van Nederland en België? Laten we kijken naar wat ervaringsverhalen van anderen. Deze ervaringen komen van trustpilot.

Crypto masterclass eerlijke ervaring
Laat je niet afschrikken door de titel 😉
recensie allesovercrypto
Hier is de recensent het eens met de duidelijke uitleg
trustpilot recensie allesovercrypto
trustpilot recensie allesovercrypto

Conclusie: Is de crypto masterclass je geld waard? 

Zonder kennis ben je aan het gokken

Allesovercrypto

crypto masterclass review

Wouter Buijs

Crypto Masterclass – Cryptocurrency beginnerscursus. Videocursus + e-books + vip community + forum + bonusmateriaal
crypto masterclass cryptocurrency cursus cover
Theorie
Praktisch toepasbaar
Leerzaam
Contact met trainers
Toegankelijk

Conclusie: crypto masterclass – de moeite waard?

Ja, deze crypto cursus is je geld dubbel en dwars waard. De training voorkomt dat je dure fouten maakt. Je leert namelijk van andermans fouten. Fouten waarvan de makers; Derek en Patrick veel geleerd hebben. Iets dat volgens Warren Buffet nog beter is dan leren van je eigen fouten. Je krijgt een héél volledig en compleet lespakket. Het forum geeft je een steuntje in de rug, inspireert en motiveert. En je bent verzekerd van levenslange updates. In verhouding tot wat je met deze cursus kunt verdienen, is het zijn investering meer dan waard. 

Zie jij jezelf al geld verdienen met crypto?
Pak je eerste winst: de korting via onderstaande knop!

Go get them Tiger!

4.7

Crypto masterclass kopen

Maximaal profiteren van de aankomende Bitcoin hype?
1st leren dan investeren

Meld je aan voor het gratis webinar via onderstaande knop ⬇
En pak jouw enorme korting 💰

geld en vrijheid begrippenlijst

Crypto masterclass FAQ’s 

 1. Voor wie is de crypto masterclass geschikt?

  In de basis is deze cursus gericht op beginners. Soms komt de vraag of je te jong of te oud kunt zijn voor de deze cursus. Antwoord daarop is: Je bent zo oud als jij je voelt. Één van de oudste studenten is in de 70.

  De lessen zijn zo opgebouwd, dat iedereen ze volgen kan.

  Het mooie van online cursussen is, dat je zelf je tempo bepalen kunt.

 2. Hoe is de garantie geregeld?

  Ben je nog niet zeker? 
  Allesovercrypto heeft een niet goed geld terug garantie van 14 dagen. Kom je er binnen die tijd achter dat de training niet bij je past, dan is een refund zo gedaan. 

  Waarom deze service? 

  Patrick en Derek willen de drempel laag houden, zodat iedereen de wereld van Bitcoin en blockchain in kan stappen. Met deze garantie loop je dus geen enkel risico. 

 3. En hoe weet je zeker dat je binnen 14 dagen mijn geld terug krijgt?

  Allesovercrypto is goed te bereiken. Je kunt Patrick en Derek bereiken via de website: Allesovercrpyto.nl/contact
  Hier kun jij je geld terugvragen. En tevens kun je ze vragen stellen.

  Zelf heb ik Patrick Suiker en Derek Westra goed onderzocht. Ik ben tot de conclusie gekomen dat ze betrouwbaar zijn. Tevens heb ik op het internet verschillende verhalen gevonden van mensen die bevestigden dat zij hun geld terug kregen. Zelfs de mensen die besloten van de aankoop af te zien, lieten een positef review achter op trustpilot.

  Als laatste; De verkopen gaan via Paypro. In het (ongebruikelijke) geval dat Allesovercrypto niet terugbetaald kun je hun aanschrijven. 

 4. Hoelang is de korting geldig?

  Per maand kunnen er zich 10 nieuwe mensen bij de Masterclass aanmelden. Wanneer de tiende zich aanmeldt, vervalt de korting. 

 5. Als het niet lukt de stof te leren, is er dan hulp?

  Ja, viahet forum: The Zone kun je om hulp vragen. 

 6. Er is al zoveel Bitcoin en crypto informatie te vinden op het internet, kan ik het mijzelf niet aanleren?

  Ongetwijfeld kun jij jezelf alles aanleren met de informatie die er te vinden is. Maar, wil je dat? De kracht van gebundelde informatie, praktische tips en begeleiding maakt dat jij sneller stappen vooruit maakt. 

  De crypto wereld staat niet stil. En Derek en Patrick houden de cryptocurrency cursus goed bij. De laatste ontwikkelingen nemen ze dus mee in de training, het lesmateriaal etc.. 

  Deze crypto cursus bespaard je tijd. En wanneer je de kennis goed in de praktijk brengt, brengt het je geld op.

 7. Leuk zo’n certificaat aan het einde van de cursus, maar wat kan ik ermee?

  Eerlijk gezegd, vroeg ik mijzelf dit ook af. Dit certificaat geeft aan dat je beschikt over kennis van de Blockchain en het crypto-landschap. Aangezien dit enorme groeimogelijkheden heeft, zullen steeds meer bedrijven hier interesse in hebben. 
  Je expertise aan kunnen tonen met een certificaat kan in je voordeel werken.

 8. Is deze cursus voor jong en oud?

  Ja, de lessen zijn zo opgebouwd, zodat deze voor alle leeftijden toegankelijk zijn. Uit mijn hoofd is één van de oudste studenten in de 70. Hij zegt de training met gemak te doorlopen. En zich alles eigen te maken. En van de jongeren hoor ik vaak terug, dat ze de lessen makkelijk opnemen.

Crypto masterclass kopen

 • Met onderstaande knop betaal je niet onnodig veel voor deze prachtige cursus.

nu kopen 🚀

crypto currency beginnersursus

Disclaimer:

Geld en vrijheid is geen financieel adviseur en de content op deze website is geen financieel advies. Alle informatie op deze website is informatief en geen aanbeveling om iets te kopen of verkopen. Doe goed onderzoek of raadpleeg een deskundige bij het maken van financiële beslissingen en investeer alleen geld dat je kunt missen. Je bent zelf verantwoordelijk voor je eigen investeringen.

Laatst bijgewerkt: 22/01/2021
Wouter
Wouter
Vrijheid creëren om mijn dromen te verwezenlijken en anderen helpen dit ook voor zichzelf te realiseren is de intentie van mijn blog: Geld en vrijheid. Met internet ligt de wereld letterlijk bij je op schoot. Met de vele mogelijkheden van het kent om geld te verdienen is financiële vrijheid creëren enkel een keuze. Ik deel mijn kennis en ervaringen met de intentie jouw te helpen in jouw weg met geld en vrijheid.
Wouter
Vrijheid creëren om mijn dromen te verwezenlijken en anderen helpen dit ook voor zichzelf te realiseren is de intentie van mijn blog: Geld en vrijheid. Met internet ligt de wereld letterlijk bij je op schoot. Met de vele mogelijkheden van het kent om geld te verdienen is financiële vrijheid creëren enkel een keuze. Ik deel mijn kennis en ervaringen met de intentie jouw te helpen in jouw weg met geld en vrijheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

crypto masterclass cover

crypto masterclass 

Jouw gids naar geld verdienen met crypto ➡