Crypto Masterclass review AllesOverCrypto ’22- gratis bonus

Ga jij geld verdienen met de Crypto Masterclass van Allesovercrypto?

Crypto Masterclass review - cover

Crypto Masterclass kopen of niet? Goed dat je voor dit Crypto Masterclass review hebt gekozen, want je bent uitgekomen op een review van deze cryptocurrency beginnerscursus dat de diepte ingaat. Dit Allesovercrypto review van de Crypto Masterclass met ruim 10.000 woorden beantwoordt al je vragen. Promiss! En voor de oplettende lezer, een enorme korting van ruim €1.000- + uniek en exclusief bonuspakket.

Dus heb je al van de Crypto Masterclass gehoord, twijfel je of het iets voor jou is of, ben je op zoek naar de beste crypto cursus die er is? Dit is het Allesovercrypto review is wat je zoekt. In dit artikel lees je over mijn eerste stappen met crypto’s. En hoe deze crypto cursus mij geholpen heeft om geld te verdienen met crypto’s.

🎁 Wil je het beste uit de cursus halen. En wil je de beste prijs pakken met korting en unieke bonussen. Dan ben je hier goed. In aanvullig op deze cursus heb ik een paar exclusieve bonussen voor je, waarmee jij jouw resultaat en plezier kunt vergroten.

Crypto Masterclass cover tr 1

Dit uitgebreide artikel is voor jou, wanneer je op zoek bent naar de beste crypto cursus. En je een duidelijk beeld wilt hebben van de Crypto Masterclass voordat je kopen gaat.

In dit Crypto Masterclass review leer je:

 • Mijn ervaringen met de cursus en de ervaringen en resultaten van deelnemers
 • De inhoud van de crypto masterclass
 • De organisatie en de mensen achter deze cursus: Allesovercrypto; Derek Westra, Patrick Suiker en team
 • Waarin de cursus uitblinkt
 • En waar het een steekje laat vallen – En heb ik een bonuspakket samengesteld om dit op te vangen, zodat jij het beste uit je cursus kunt halen. Dit vind hier.
 • En de beste manier om de Crypto Masterclass te kopen, met korting, bonus en exlusieve extra’s. 🤫 Dit vind je hier.

⌚ Waarschuwing vooraf: Dit is een uitgebreid artikel, met een leestijd van ongeveer 45 minuten. Het kan een idee zijn dit te bookmarken voor later.

Het is mijn intentie jouw een zo goed mogelijk beeld van deze cursus te geven, zodat jij weloverwogen kunt kiezen de crypto masterclass te kopen. En daarbij, wanneer je er eenmaal inzit de cursus aan te vullen op een paar punten zodat jij het beste resultaat kunt halen. Zie hiervoor de bonussen onderaan in dit Crypto Masterclass review.

Bedankt, veel leesplezier en succes;

Wouter

Nog een melding vooraf. De links in dit artikel zijn affiliatelinks. Voor jou betekent dit niets, je betaald niets meer. Integendeel – Je vind hier de beste manier om de Crypto Masterclass met korting en extra bonussen te kopen. Ik ontvang op mijn beurt weer een kleine commissie.

crypto masterclass - totaalpakket

Verdien jij al geld met crypto?

Begin direct met de Crypto Masterclass en pak deze korting + unieke bonus.

Deal bekijken »

Inhoud: Crypto Masterclass review

Crypto Masterclass review: Mijn eerste crypto ervaring

wouter vrij klein

Bitcoin! YES… Fantastich! Wat een tof idee. Een digitale munt. Digitaal goud… Haha, daar ga ik voor…

“Van 6 cent naar wat?”… “Wow! Daar kan niets tegenop. hoe… wat, waar… Nee laat maar, veel te moeilijk. Dit is vast niet voor mij weggelegd. Ik heb geen idee waar ik moet beginnen. Er komt wel een andere kans.”

Ken je die gedachte? Ik wel. Al te goed. Ergens in 2012 hoorde ik voor het eerst over het fenomeen Bitcoin. Helaas deed ik er niets mee. Als ik dat toen had gedaan, had mijn leven toen al een drastische ommezwaai kunnen maken.

Zo was het dus niet. Ik moest nog een tijdje kinderen en vrijgezellen begeleiden op hun middagje uit als klim- en outdoor instructeur. Prachtig werk, waarvan ik uiteindelijk in een veel te kleine huisje thuiskwam. Geen tuin, geen balkon, helemaal ingesloten, lawaai, etc.. Het beste dat ik betalen kon.

Om het leven eens goed te overdenken en uit te vinden wat er nu eigenlijk belangrijk voor mij was, ging ik op reis. Prachtig levensveranderend avontuur, waarvan ik zal je de details besparen.

Behalve dit detail, want het betekende een omslag in mijn denken.

Bitcoin Miljonair

Ik kwam een zogenaamde: “Bitcoin miljonair” tegen. Laten we hem even Barry noemen. Miljonair heb ik er zelf van gemaakt, maar kern was Barry bekostigde zijn hele avontuur van zijn bitcoins. Deze jonge Canadees leek niet veel “meer of minder” te zijn zijn dan ik… Als je jezelf al moet gaan vergelijken natuurlijk. Terwijl ik de Pesos aftelde om de dagen te overleven tot ik platzak terug in Nederland kwam, knoopte Barry nog vele onbezorgde dagen, weken of maanden vast aan zijn reisavontuur.

Het crypto-zaadje was geplant.

Wat deedt deze goedlachse vrolijke rijke jongen, nu anders dan ik? Hij moet toch iets weten, wat ik niet wist.

En dat was het: Hij wist iets, dat ik niet wist. Barry was inmiddels al lang buiten bereik. Zonder email, social media contacten, etc. is de wereld op eens weer heel groot.

Ojee…

Dan moet ik het in Nederland zien te vinden, dacht ik. Op zich een voordeel, omdat ik dan in mijn eigen taal leren kan.

Of je het er nu mee eens bent of niet: Google houdt alles bij wat je doet. En zo kwam Patrick Suiker van Allesovercrypto snel in beeld. Al fietsend door een Nederlands landschap vertelde hij over hoe crypto het leven voor hem een stuk makkelijker had gemaakt. En dat ik het ook zou kunnen.

Ja, ja, het zal wel.

Toch kon ik er niet om heen. Deze jonge hipster kwam ik overal tegen. Sorry voor deze opmerking waar nogal wat van een oordeel in doorschemert. Ik kan er niet omheen draaien dat ik wat jaloezie voelde naar hem.

Hij zat daar lekker op zijn fietsje te verkondigen dat je geld kon verdienen met crypto. En ik zat er (bijna) platzak bij. Ik moest wel even door een paar laagjes weerstand heen. Uiteindelijk besloot ik onderzoek te doen naar Patrick.

Aangezien het om een reclame ging was het mij al snel duidelijk dat Patrick Suiker samen met Derek Westra het gezicht vormt van Allesovercrypto.

Crypto Masterclass review: Is Allesovercrypto betrouwbaar?

Allesovercrypto is de samenwerking van Derek Westra en Patrick Suiker. Het is opgericht in 2017. Dit is zo’n vier jaar na de eerste kennismaking van Derek Westra en Patrick Suiker met crypto. Sinds de eerste dagen is ook Derek’s jongere broer Robin deel van dit crypto gezelschap.

Allesovercrypto, ook wel afgekort als AOC kun je zien als de beste startplaats van Nederland en België. Zo zegt team AOC dat natuurlijk zelf. Deze startplaats bestaat uit een uitgebreid en actief blog, waarin je superveel waardevolle informatie vindt over cryptocurrencies, de laatste trends, do’s en don’ts, etc.. Ook kun je hier alle koersen en cryptomunt-informatie vinden. Wat de naam beloofd zie je terug in de website: Je vindt hier letterlijk: Alles Over Crypto.

Waarom Allesovercrypto?

Één van de dingen die je in de lessen van de Crypto Masterclass zult leren is het ontdekken van jouw “Waarom”. Aan de motivatie waarom je iets doet hechten Derek en Patrick veel waarde. Mooi, want als dit duidelijk is, ben je telkens als het even tegenzit en je het bijltje erbij neer wilt gooien, is je “waarom” wat je nodig hebt om weer door te gaan en je succes te behalen.

Wat is nu dit waarom van Allesovercrypto?

Dit is het antwoord van Patrick:

Het is mijn missie dat Nederland voorop gaat lopen in de revolutie van cryptocurrency.

Patrick Suiker

Deze oneliner zegt natuurlijk al veel. Maar ik wil er nog iets dieper op ingaan om het te verduidelijken. Wat betekent dit voor jou en mij als deelnemers van de cursus?

Cryptocurrency verwachting

Zowel Derek als Patrick zien in cryptocurrencie het geld van de toekomst. En dat juist nú (nog) een goed moment is om te investeren.

Waarom?

Crypto Masterclass review verwachting Bitcoin

In het kort: Crypto en voornamelijk de blockchain hebben gigantisch veel mogelijkheden om de wereld ten goede te veranderen. Eerlijk, nu ik er wat meer in zit, zie ik wel dat de techniek in de verkeerde handen ook voor duistere praktijken gebruikt kan worden.

Laten we er vanuit gaan dat het in de handen van de goede handen blijft. Er zijn talloze projecten met hele idealistische motivaties. Projecten die daadwerkelijk goed lopen en potentie hebben. Potentie betekend in dit wereldje, dat er geld aan te verdienen is. Voorbeelden zijn Ethereum, Ripple en natuurlijk Bitcoin zelf.

Laten we eerlijk zijn, naast dat het de wereld verbeteren kan, willen we in eerste instantie toch ons eigen leven verbeteren. Ik in ieder geval wel.

Is Bitcoin een bubbel een bubbel?

Deze potentie en mogelijkheden worden een beetje overschaduwt door de uiteenlopende berichten die je hoort en leest in de media. Logisch wat het decentrale karakter van de blockchain en cryptocurrency, maakt dat centrale machten er nerveus van worden.

De mogelijkheden die de techniek biedt zou hun nog wel eens hun macht kunnen ontnemen.

Wanneer jij je iets verder in de materie verdiept zul je te weten komen dat Bitcoin géén bubbel is, maar dat het onderhevig is aan een marktcyclus. En dat je écht moet kijken naar wie de bron van deze berichten is. Waarschijnlijk zit er iets van manipulatie achter. Dit kan beide kanten opwerken. Zowel positief als negatief.

In de gratis bitcoin training welke Derek en Patrick houden gaan ze hier nog veel dieper op in. Voor nu is het goed om te onthouden:

Bitcoin en crypto hebben gigantisch veel mogelijkheden. Én dat als je hier goed op inspeelt je hier veel geld mee verdienen kunt.

Als de kansen voor het oprapen liggen, ga ik het wel zelf doen.

Eerlijk toen ik over de mogelijkheden hoorde had ik al snel mijn eerste geld in Bitcoin gestopt. Ik had nog wat “speelgeld” over van een misgelopen Forex-trading avontuur. En dacht. Hoppa. In de Bitcoin. En gaan traden. Hier is makkelijk geld te winnen. Dus ik doe mee.

Je kunt wel raden wat er gebeurde. In no-time zag ik mijn kapitaal verdampen. Ik gokte op een koersdaling- of stijging. En ja… Lang verhaal kort. Mijn speelgeld verdampte terwijl ik ernaar stond te kijken.

Investeren zonder kennis is als gokken.

vallen in niets e1614322822188

Echt waar? Luister naar de ervaringsdeskundige…

Dit is dus precies waarom deze mannen Allesovercrypto in het leven hebben geroepen.

Ook zij kennen zulke gebeurtenissen. Voor hun was het Litecoin dat hen hun eerste rijkdom schonk. Maar, waarbij ze ook de keerzijde van volatiliteit van de markt leerden. Winst en verlies volgen elkaar in rap tempo op.

Gelukkig hebben zij het doorzettingsvermogen gevonden, en de juiste coaching om dit spelletje helemaal meester te worden. En als ze dan Nederland tot de koploper willen maken, moeten er natuurlijk héél veel mensen aan boord komen in dit verhaal.

De wereld van de crypto’s kun je het beste vergelijken met het wilde westen ten tijde van de goldrush. Overal gevaren op de loer. Derek en Patrick kennen deze gevaren. En willen jou en mij wegwijs maken in deze wereld.

Zodat jij geld kunt gaan verdienen met crypto.

Daarom dus Allesovercrypto. Dit zul je vaak tegenkomen:

Eerst leren, dan investeren.

Allesovercrypto

Hiervoor hebben ze twee producten ontwikkeld:

 • Het crypto portfolio – Crypto Parels
 • De Cryptocurrency beginnerscursus – Crypto Masterclass

Hierover later meer. Ik was nog bij mijn onderzoek naar Patrick Suiker 😉

Wie is Patrick Suiker?

Patrick Suiker co-founder AllesOverCrypto

Voor mij is Patrick toch wel het eerste gezicht van Allesovercrypto. Toen ik wat meer over Patrick las, en toen ik hem hoorde en zag in de gratis bitcoin training die zij geven, vloeide mijn oordeel langzaamaan weg. Jaloezie maakte plaats voor gevoelens van vertrouwen.

Wat ik zo uit mijn onderzoek haalde waarbij ik LinkedIn, de website etc. afstruinde, is dat Patrick Suiker een ambitieuze man is met een flinke handelsgeest. Sinds zijn jonge jaren is het voor hem een sport om dingen te verhandelen.

Logisch dus dat hij een universitaire studie aanging in enterpreneurship. Als student verdiende hij zijn geld bij op Schiphol. Dit deed hij samen met Derek. In 2013 kwamen ze voor het eerst in aanraking met crypto.

In deze eerste ontmoeting maakten ze eigenlijk alle fouten die je kunt maken als crypto investeerder:

 • Luisteren naar een vriend
 • geen eigen onderzoek doen
 • te hoog inkopen
 • te laat verkopen
 • etc..

Deze eerste ervaring zou je dus niet als de beste kunnen zien. Maar voor dit duo was de wetenschap dat je in zo’n korte tijd zo veel verdienen kunt aan crypto de motivatie om alles te leren over crypto.

Uiteindelijk hebben Derek en Patrick een coach gevonden deze noemen zij David. Van het magere loon dat zij toen kregen op Schiphol betaalden zij deze crypto-trading-coach zijn hoge tarief om de crypto wereld meester te worden.

En toen… stonden zij plots aan deze kant als crypto traders en crypto beginnerscursus coaches.

Ergens hebben ze het dus goed gedaan, toch?

Oja, wat ik ook erg fijn vond van hem te horen was een “regel” waarmee Patrick is opgevoed en wat hij nog steeds in de praktijk brengt:

Je hebt twee handen: één om jezelf te helpen. En één om een ander te helpen.

Regel uit Patricks opvoeding

Mooi om te zien hoe dit in Allesovercrypto en de Crypto Masterclass naar buiten komt. Natuurlijk kan zo’n ontwikkeling niet onopgemerkt blijven. In de eerste dagen stond Patrick al met zijn gezicht in het VU Magazine. Hiervan kun je een stukje vinden op de website van Allesovercrypto. Zie de foto uit het magazine hieronder.

Crypto Masterclass review: Wie is Patrick Suiker bron- VU Magazine
Patrick Suiker – bron: VUmagazine

Wie is Derek Westra?

Crypto Masterclass review: Derek Westra oprichter van AllesOverCrypto

Door naar Derek. Na zo’n verhaal over Patrick, verdient deze crypto fanaat ook een eerlijk woordje. Wat mij het meeste op is gevallen is zijn liefde voor dieren, voornamelijk het Afrikaanse dierenrijk gaat hem aan het hart. Zo heeft hij een stichting waarmee hij Afrikaanse dieren helpt. Persoonlijk vind ik het een héél mooi teken dat getuigd van betrokkenheid, wijsheid en intelligentie, wanneer een (succesvol) ondernemer zich inzet voor een nobele zaak.

Leuk natuurlijk, zo’n nobele en betrokken ondernemer. Maar, wat weet hij nou eigenlijk van ondernemen en crypto? Ofwel is Derek Westra betrouwbaar.

Ik ken Derek Westra eigenlijk alleen via het beeldscherm. Ik ken hem van de online training. En natuurlijk uit de Crypto Masterclass. Daarnaast heb ik een enkele keer mailcontact met hem gehad, wanneer ik een vraag had. Wat nu minder voorkomt, omdat het team is uitgebreid.

Net als Patrick heeft Derek Westra een stevige studie achter de rug. Hij is een afgestudeerd gedragseconoom. En is sinds 2013 verliefd geworden op crypto. Zijn eerste ervaring met Litecoin beschreef ik net bij Patrick.

Vanuit het licht als gedragseconoom is hij gefascineerd door de crypto’s. Deze fascinatie leeft hij met Allesovercrypto. Daarnaast heeft hij het bedrijf Growth Hackers. De naam zegt het al, wat hij daarmee doet.

In de Crypto Masterclass ervaar ik hem als een enthousiaste en duidelijke spreker. Ik merk duidelijk zijn enthousiasme voor het vak. Hij weet waarover hij praat.

Wie is Robin Westra?

Robin Westra portret

Robin zou je kunnen zien als de techneut van Allesovercrypto. Dat is hem op het lijf geschreven. Je ziet hem niet zo heel veel terug in de Allesovercrypto. Hij is bachelor Computer Science, en daarmee de aangewezen persoon om de website te onderhouden.

Net als zijn broer heeft Robin een voorliefde voor cryptomunten en de blockchain ontwikkeld. Hij heeft een volkomen natuurlijk talent ontwikkeld om de parels van de shitcoins te onderscheiden.

Dit had je natuurlijk zelf ook wel kunnen lezen op de “over ons” pagina van Allesovercrypto.

Na de laatste updates in de Crypto masterclass zie en hoor je Robin ook terug in de Crypto Masterclass. Gelukkig, want hij heeft een waardevolle bijdrage. Zijn aandeel doet hij in de module: Je onbreekbare kluis.

Wie is Martijn Houttuin?

martijn Houttuin

Martijn zie ik behoorlijk veel terug in de Crypto Masterclass en in het community gedeelte “the Zone”. Waar Derek en Patrick een over het algemeen iets meer rustige vibe hebben door de cursus heen, komt Martijn op mij over als een behoorlijke enthousiasteling.

Af en toe zie ik hem langskomen met een loterij, welke hij presenteert als een ware gameshow host. Of in een gehaaste uitleg over hoe je bij een DeFi exchange een moeilijke handeling uitvoert zoals het liquidity providen.

DeFi exchanges en liquidity providen is trouwens een manier om passief inkomen op te bouwen met crypto. Hiervoor moet je natuurlijk wel weten wat je doet, en je eigen onderzoek kunnen doen.

In de laatste update van deze cryptocurrency beginnerscursus is ook dit stuk helemaal verwerkt. Martijn Houttuin is de enthousiaste presentator in deze module. Als mentor knalt zijn enthousiasme nog steeds door je beeldscherm. In de les weet hij dit enthousiasme een beetje te temperen, zodat het prettig blijft de hele les te volgen.

Logisch deze man is bachelor in sociologie, dus ergens heeft hij wel op moeten pikken hoe het mensenwereldje werkt. Of hij ooit nog voor zijn master gaat, laat hij in het midden. Het ondernemen en de cryptowereld fascineren hem veel te veel.

Logisch dat Martijn op de stoel van community manager is gekomen. Hier doet hij goed werk. Hij is actief en betrokken in the Zone.

Team Allesovercrypto

Is hiermee het team compleet? Nee hoor, natuurlijk werken er achter de schermen nog mensen, waarmee je niet direct in aanraking komt als je de cursus volgt. Er staat nog een héél team achter van marketing manager, schrijvers en een klantenservice medewerker. Al deze teamleden hebben één ding gemeen: hun liefde voor en het vertrouwen in crypto en de blockchain.

Eigenlijk verdienen zij ook een plaatsje in dit Crypto Masterclass review, maar aangezien je er minder mee te maken hebt laat ik hierbij.

Is Allesovercrypto goed bereikbaar?

Over de klantenservice wil ik nog wel een woordje kwijt. Deze positie wordt bemand door Joël Martina. Ik heb zelf een paar keer wat vragen gehad, – die ik toen die tijd niet in de community kon stellen –. Natuurlijk kreeg ik niet instant antwoord. Had ik ook niet verwacht, en ik voelde geen urgentie. Het zijn ook allemaal mensen aan de andere kant.

Maar de reactie kwam uiteraard binnen een prima acceptabele termijn. Binnen een dag of uiterlijk de volgende. Het antwoord was goed, helder en het heeft mij weer verder geholpen.

Is Allesovercrypto betrouwbaar?

Eerlijk gezegd; Ik hou niet zo van die reviews die gaan schreeuwen met betrouwbaarheid, scam, bedrog etc.. Maar ik begrijp héél goed dat je er iets over weten wilt. Zelf was ik ook sceptisch. Want, a: Crypto heeft in de ogen van de media een rare reputatie. En b; het internet kent ook vele drakenverhalen. En c: Ik had nog nooit van Allesovercrypto gehoord en wie er allemaal achter zitten.

Nou, ik ga er vanuit dat jij je inmiddels wel een beeld hebt kunnen vormen van Allesovercrypto; Derek Westra, Patrick Suiker, Robin Westra en Martijn Houttuin. En dat je net als ik tot de conclusie bent gekomen:

Ja, dit is een betrouwbaar bedrijf met een toffe missie, en het wordt gedragen door een fanatieke club mensen.

Is het dan allemaal koek en ei met Allesovercrypto?

In mijn speurtocht over het internet ben ik een enkele keer een negatief bericht tegen gekomen. In dit bericht zat een onverwachte twist. Deze specifieke ontevreden klant was blij met de afwikkeling van zijn klacht.

Dit bericht is al wat ouder, en het komt uit de tijd dat de Crypto masterclass werkelijk nog een beginnerscursus was. Het hielp je op weg. En dat was het. Samenvatting van het verhaal was dan ook: “Ik ben al redelijk ervaren, en heb de crypto masterclass gekocht, maar toen ik er aan begon zag ik dat het mij niets nieuws bracht. Ik heb geannuleerd. Dit ging prima, en ik had snel mijn geld terug ontvangen.”

Crypto Masterclass review - geld terug garantie
Geld terug garantie Alles over crypto – Bron: Trustpilot

Natuurlijk ben ik verder nog wat negatieve geluiden tegen gekomen op trustpilot. Deze laat noem ik hier niet, omdat de toon van deze berichten agressief is. En ik er moeite mee heb dit serieus te kunnen nemen. In geval van een negatieve uiting, reageert het team hier met een net antwoord op.

Eerlijk gezegd kan ik mij nu na de giga update moeilijk voorstellen, dat iemand té ervaren is voor deze crypto cursus om er geen meerwaarde uit te halen.

Als vanzelfsprekend is AOC ook netjes ingeschreven bij de KvK. En voldoet het bedrijf aan al zijn verplichtingen, etc..

Wat in het verlengde ligt van betrouwbaarheid en wat ik super netjes vind is de uitgebreide Crypto Belastinggids. In deze uitgebreide gids vind je antwoord op al je belastingvragen voor zowel Nederlander als Belg. Dit is iets dat je als trader gemakkelijk over het hoofd kan zien. En een meerwaarde aan de crypto cursus die ik zeker waardeer. Hierover later meer.

Ik kwam tot de slotconclusie: Is Allesovercrypto betrouwbaar? Ja, helemaal.

Kennis maken met Allesovercrypto? Gratis bitcoin training

Door naar de gratis bitcoin training. Het volgen van dit gratis webinar maakte natuurlijk deel uit van mijn hele onderzoeksproces. Ik was de eerste drempel over, vertrouwen was er en natuurlijk nog steeds het verlangen geld te verdienen met crypto.

Natuurlijk was er de belofte van de crypto parels aan het einde van dit webinar die mij extra motiveerde om tot het einde te blijven. Deze kan ik natuurlijk niet verklappen, omdat Patrick en Derek dan boos op mij worden. Wat ik er nu wel van kan zeggen: Wat een supermunt!

De belofte van deze parel motiveerde mij echt de tijd te nemen voor dit webinar. In eerste instantie moest ik een beetje wennen aan de aanpak van dit crypto duo, dat in eerste instantie misschien wat schools overkwam. Snel kon ik ontspannen en alle informatie opslurpen.

 • Opeens kende ik de bitcoin cyclus, en wist ik dus dat bitcoin geen bubbel is die telkens weer uit elkaar spat.
 • Wist ik dat ik met crypto mijn eigen bank ben en dat het héél belangrijk is om mijn crypto’s goed te bewaren.
 • Was het mij duidelijk wat het belangrijkste was in het traden. – Zelfbeheersing en controle van emoties.
 • Had ik mijn eerste tientje in Bitcoin gestopt.
 • En nog veel meer…

Leuk voordeel van Allesovercrypto

Nog een leuk voordeel van het volgen van dit webinar;

Tijdens dit webinar kun je de crypto masterclass met € 1.000,- korting kopen.

Nu ben ik inmiddels wel bekend met meerdere van zulke acties. Maar deze geldt écht alleen tijdens en tot kort na de bitcoin training. In andere woorden op is op. Ga je naar de directe verkooppagina van deze cursus dan kom je bij de normale prijs van € 1.997,- .

Voordat je direct je plek reserveert, blijf nog even hier. Je weet nog niet alles. En ik heb een speciale en unieke bonus voor je.

Blijf je nog even?

Voornamelijk omdat ik nog niet een compleet review had kunnen vinden, waarin ik écht iemands ervaring met de crypto cursus kon lezen, twijfelde ik nog even voordat ik de cursus kocht. (Daarom doe ik nu mijn uiterste best voor je 😉 om een een complete Crypto masterclass eerlijke recensie te schrijven met al mijn ervaringen.

Maar Derek en Patrick hadden mijn vertrouwen al gewonnen. Dus ja, daar ging ik dan.

Druk op de knop, spannend. Ik dacht nog aan de woorden: “Eerst leren, dan investeren” en hop. Daar ging mijn eerste investering. Niet in crypto’s maar in mijzelf. Hoe tof?!

Een warm welkom volgde via de email, met dankwoord, felicitaties en de inloggegevens. Natuurlijk een geautomatiseerd bericht. Zoals dat bij elke online biz het geval is tegenwoordig. Het was wel een bericht met schwung en enthousiasme. Ik kreeg er nog meer zin en vertrouwen in.

crypto masterclass - totaalpakket

Verdien jij al geld met crypto?

Begin direct met de Crypto Masterclass en pak deze korting + unieke bonus.

Deal bekijken »

Crypto Masterclass review: De cursus

Ik had er dan wel veel zin in. En mijn vertrouwen was in het webinar behoorlijk gegroeid. Eigenlijk had ik nog steeds géén idee wat deze cryptocurrency beginnerscursus nu eigenlijk inhield. Ik heb wel meerdere crypto masterclass reviews gevonden, maar ik had daarvan naast een generieke omschrijving van de cursus en een paar screenshots heb ik geen overtuigend review kunnen vinden, dat mij vertelde: hoe iemand de cursus persoonlijk had ervaren?

Dit en de mogelijkheid affiliate voor de crypto masterclass te zijn, motiveerden mij er toe deze cryptocurrency beginnerscursus zo uitgebreid mogelijk te reviewen voor een zo compleet mogelijk beeld.

 1. Ik heb de cursus gevolgd, of eigenlijk ik zit er nog middenin. – Je bent nooit uitgeleerd 😉
 2. Omdat ik de cursus volg kan ik een eerlijk beeld schetsen. Met zowel de goede en de minder goede kanten van deze cursus.
 3. Jij weet precies wat je kunt verwachten van de cursus.
 4. Én je krijgt de beste deal. Ja, écht de beste, want
 5. Ik heb een paar ultieme bonussen samengesteld die naadloos aansluiten, waardoor jij écht het beste uit de cursus, jezelf en je resultaten kunt halen. Hoe je deze bonussen claimt lees je onderin het review.

Wat is de Crypto Masterclass

Door naar het review van de crypto masterclass van Allesovercrypto.

Wat is de crypto masterclass: Het is een cryptocurrency beginnerscursus die je opleid tot crypto expert. En waarmee je daadwerkelijk geld kunt verdienen met crypto handelen en crypto investeren. De cursus is het resultaat van de missie van Patrick Suiker en Derek Westra om Nederland koploper te maken in de wereld van blockchain en cryptocurrency.

Crypto Masterclass review: De cursus in nummers

 • 182 lessen inclusief tussentijdse toetsen 😲Hoe moet je dat nou klaar spelen? – No worries ik heb een toffe tool voor je.
 • verdeeld over 8 modules
 • In totaal zo’n 36 uur aan lesmateriaal
 • 1 Community met 22 boards
 • 6 E-books met relevante informatie, begrippenlijst etc.
 • 1 Crypto portfolio met 10 Crypto parels met de x100 potentie
 • 1 team van coaches voor al je vragen en persoonlijke mentoring
 • 10 crypto fanaten, crypto traders, etc. met gezamenlijk meer dan een paar decennia aan crypto ervaring.

In de woorden van team AOC:

De crypto masterclass is een compleet pakket, waarmee je succesvol kunt investeren en traden in cryptocurrency.

Derek Westra & Patrick Suiker

Wat leer ik met de cryptocurrency beginnerscursus?

Ik heb alles geleerd wat nodig is, om succesvol in crypto te kunen traden en investeren. Precies Zoals Derek en Patrick beloven in hun statement.

Ik ben ingestroomd met weinig ervaring en achtergrondkennis. In de cursus kon ik alles vinden wat ik nodig had. Alleen mijn doorzettingsvermogen had ik nodig om alles meester te maken.

Nu ken ik de geschiedenis van geld, en zie ik van daaruit de enorm spannende tijd waarin we nu zitten met technieken als de blockchain en cryptocurrency. En dat juist nu superslim is om te investeren in crypto’s. Nu, voordat de grote menigte over de brug komt. En ik heb de juiste tools, vaardigheden en mindset om succesvol te kunnen traden, gevaren en oplichters te herkennen, kansen te spotten, etc.. Te veel om op te noemen eigenlijk. En ja… ik verdien geld met crypto.

Hoe leer je in de Crypto Masterclass?

Ik leer voornamelijk van de video’s. En daar is deze cursus rijk aan. Hij bestaat uit zo’n 34 uur aan video lesmateriaal. Deze video’s zijn altijd ondersteund met een begeleidende tekst, waarin de belangrijke punten genoemd worden.

Bij meer praktische lessen vind je hier natuurlijk minder tekst en een link naar de besproken tool of het handelsplatform. Als de les meer theoretische is, vind je hier nog waardevolle teksten inclusief video’s om het verhaal compleet te maken en te verdiepen. Zoals bij de les over de indicator: de MACD.

Of ik goed opgelet heb, kan ik gelijk toetsen in de toets die op de lessen volgen. Dit heeft bijna elke les. Deze bestaan uit zo’n 6 tot 15 meerkeuzevragen soms afgewisseld met een statement die juist of onjuist is. Ik merkte dat, wanneer ik de toetsen direct na de video’s maakte ik er 9 van de 10x in één keer doorkwam met een voldoende. Dat is hierbij uit mijn hoofd, 70% goed. Fouten maken mag dus.

De module: “Je onbreekbare kluis” is een uitzondering. Hier kom je niet verder zonder een 100% goed. Logisch, want het is gewoon superbelangrijk om alle ins en outs van de beveiliging van je geld te kennen. Het is overigens niet zo dat dit een moeilijke module is. Ik merkte dat goed opletten en meedoen voldoende was.

Wat ik dan wel irritant vond, was dat ik een paar een toets opnieuw moest doen, omdat ik simpelweg de vraagstelling verkeerd begreep. En daardoor het juiste antwoord niet kiezen kon. Ik nam dit detail maar voor lief en liet er mijn plezier in de cursus niet door vergallen.

Wat ik een beetje mis is de mogelijkheid om direct op de video’s te kunnen reageren. Zo kun je gerichte vragen stellen over een specifieke videoles. In mijn latere vergelijkingsonderzoek kwam ik dit weleens tegen.

Waar deze cursus deze simpele mogelijkheid mist, heeft het wel the zone; de community waar je met al je vagen terecht kunt en ook samen kunt leren.

Crypto Masterclass review: De inhoud van de cursus

crypto masterclass inhoud onderdeel 1

Sinds begin 2021 staat de nieuwe Crypto Masterclass 2.0 online. Ik moet eerlijk zeggen, dat ik behoorlijk overweldigd was nadat ik voor het eerst inlogde na deze update. Sinds zo’n beetje oktober 2020 kreeg ik verschillende berichten van Patrick dat de cursus wordt geupdatet. In maart 2021 is de update volbracht. Het platform is verhuisd. The zone is geïntegreerd in het platform. En de inhoud is nagelopen, geactualiseerd en enorm uitgebreid.

Ik was verbaasd over de ontzettend logische manier waarop deze crypto cursus is opgebouwd. Bijna geluidloos ging ik van totale beginner naar … het punt waar ik nu sta. Te bescheiden om “expert” te noemen. 😉

Deze cryptocurrency beginnerscursus is opgedeeld in 2 onderdelen:

 • Beginnen met crypto
 • Geld verdienen met Crypto Trading

Nog een groot verschil met andere crypto cursussen. Daar zie je vaak dat dit werkelijk twee curssusen zijn. En je dus twee keer moet betalen. Of dat je extra moet betalen voor toegang tot een community gedeelte.

In totaal vind je 15 modules in deze twee onderdelen. Deze modules zijn weer onderverdeeld in een aantal lessen. Afhankelijk van de module kunnen dit er wat meer of minder zijn. De grootste modules: De winning mindset en vrijheid dankzij crypto trading hebben beiden 23 hoofdstukken. Dit is inclusief de tussentijdse toetsen.

Een welkomstwoord vormt de kop van deze cursus. En een uitgebreid examen rond het de cursus af. Rond je dit examen met een voldoende af, dan weet je of je kans van slagen hebt in de cryptowereld. Doe je dat niet… Dan oefen je nog lekker verder. 😉 Ik zelf ben zo fanatiek met crypto’s, dat ik nog niet aan het eindexamen ben toegekomen. Het examen bestaat uit 60 vragen.

Aangezien je het crypto handelen voornamelijk in de praktijk leert, doe je dit natuurlijk al tijdens de cursus en hoef je niet te wachten op de “toestemming” van een geslaagd boodschap van de cursus.

Crypto Masterclass review: Module 1.1 – Het geld van de toekomst / inleiding

Ik voelde in eerste instantie wat weerstand om bij de geschiedenis te beginnen. Ik wilde direct door naar de praktijk en aan de slag. Achteraf gezien snap ik de meerwaarde van deze module. Hier begint de basis van het crypto traden, met dit begrip is mijn fundering om vanuit te traden veel stabieler geworden. Voor mij is het een waardevolle start van mijn crypto avontuur welke ik nog regelmatig teruglees.

In deze module:

 • De absolute kern – geld
 • Het digitale goud – Bitcoin
 • Het beste sinds het internet – Blockchain
 • Delete the middleman – Smart Contracts
 • De opvolger van geld – Cryptocurrency’s
 • We zijn nog lang niet te laat – Adoptiemodellen
 • Blockchain versus het internet

In deze module vond ik gelijk een link naar de begrippenlijst. Deze heb ik sinds het begin goed kunnen gebruiken. Want in de lessen komen nogal wat nieuwe begrippen en afkortingen langs: FOMO, MACD, bulls, bears, exchange, broker, altcoin, candlestick, trend, etc..

Deze module bestaat trouwens uit alleen geschreven lessen.

Crypto Masterclass review: Module 1.2 – Je eerste cryptocurrency

Hier zette ik gelijk mijn eerste praktische stappen in de crypto wereld. Na de vorige theoretische module is dit een welkome afwisseling voor mij geweest. Hier maakte ik gelijk kennis met twee van de belangrijkste crypto exchanges volgens Derek en Patrick. En ik kwam gelijk bij één van de kleinere terecht. Het verschil in gebruiksgemak tussen deze drie is enorm. Hoewel je van hieruit natuurlijk zelf verder kunt bouwen en je eigen exchange kunt kiezen, gebruik ik nog altijd de twee exchanges die in deze cryptocurrency cursus worden aangedragen.

In de module; Je eerste cryptocurrency:

 • Je eerste cryptocurrency via Bitvavo – Video van 26 minuten
 • Een level hoger met Binance – Video van 35 minuten
 • Crypto bemachtigen in de laagste regionen – Video van 26 minuten
 • Decentrale exchanges zijn de toekomst – Video van 20 minuten

In deze module vind je gelijk de links naar:

 • Het uitgebreide e-book de bitcoinbijbel.
 • En het crypto portfolio: crypto parels. – Jaar op jaar bewezen succes. Hierover later meer.

Crypto Masterclass review: Module 1.3 – Maak een killer start

De titel omschrijft precies de inhoud van deze module. Na de paar praktische stappen was het verleidelijk om direct mijn eigen weg te gaan volgen. Maar al snel kwam ik erachter dat het crypto terrein vol gevaren is.

Zo werd ik via een facebook bericht uitgenodigd aan één of andere gratis crypto-mining-app mee te doen. Voorvallen als deze en vele anderen passeren de revue in deze module. Ik leerde hier algemene red flags herkennen die duiden op bedrog en scams. En de eerste zaadjes voor een goede trading mindset werden geplant.

Nou viel het berichtje dat ik op facebook kreeg nog mee bij de vele oplichters praktijken waar Derek en Patrick mee te maken hebben gehad.

De uitdrukking:

“Het is goed om van je eigen fouten te leren, maar nog beter om van iemand anders fouten te leren”

Is helemaal van toepassing op deze module.

In deze module wordt het volgende behandeld:

 • Je grootste vijand ben jij – Video van 23 minuten
 • Ontmasker iedere oplichter – Video van 61 minuten
 • Deze fouten ga jij niet maken – Video van 37 minuten
 • Hoe ontdek je een goede cryptomunt – Video van 55 minuten

Crypto Masterclass review: Module 1.4 – De onbreekbare kluis

In een paar redelijk makkelijke maar superbelangrijke stappen had ik vervolgens mijn onbreekbare kluis gebouwd. Nadat ik in de vorige module op de hoogte kwam van de risico’s, wilde ik wel opletten in deze les, en alle stappen opvolgen om mijn crypto’s te beveiligen. – Ik ben mijn eigen bank. 💪

Korte, duidelijke en praktische video’s. Na de nieuwste update is het Robin die deze video’s verzorgt. Net als zijn broer is hij een fijn persoon om naar te luisteren. En legt hij alles goed uit.

De onbreekbare kluis betaat uit:

 • Jouw digitale kluis – crypto wallets – Video van 13 minuten
 • Je papieren portemonnee – paper wallets – Video van 17 minuten
 • De beste beveiliging – hardware wallets – Video van 16 minuten
 • Bewaar alles veilig met software wallets – Video van 10 minuten
 • Beveilig je crypto op een exchange met 2FA – Video van 15 minuten

Crypto Masterclass review: Module 1.5 – Je winsten cashen

Voordat ik überhaubt winsten had gemaakt, leerde ik al hoe dit uit te cashen. Ik had niet direct verwacht wat er allemaal bij kwam kijken. Ik kende inmiddels Bitvavo al een beetje. Die werkt écht super simpel. Maar, wil je het maximale uit je winsten halen dan maakt het zelfs nog verschil via welke weg je deze uitbetaald. Het is allemaal niet zo moeilijk, maar je moet het maar net even weten. En dat weet Martijn goed uit te leggen.

Ook heel handig. Als de belangdienst ook maar iets verneemt van winst en geld, zijn ze er als de kippen bij. In deze module vind je het e-book dat je uitgebreid uitgelegd hoe het zit met crypto’s en belasting. Zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Blij dat ze bij Allesovercrypto ook hieraan hebben gedacht.

In deze module: “Je winsten cashen”:

 • Je winst cashen via Bitvavo! – Video van 14 minuten
 • Binnen no-time je geld met Bitonic! – Video van 19 minuten
 • De hoogste winst dankzij Kraken – Video van 14 minuten

Crypto Masterclass review: Module 1.6 – De allereerste investeerder zijn

ICO, STO, IDO, IEO – Het lijkt de publieke omroep wel. In de wereld van crypto’s hebben deze begrippen toch een andere betekenis. Ik moet eerlijk zeggen dat ik, niet zo veel vertrouwen meer had in al de kleine en nieuwe crypto projecten. 2017 -18 is een periode geweest dat er veel stuk ging. Met veel gedupeerden tot gevolg.

Ondanks de negatieve vibe omtrend ICO’s, liggen er nog steeds kansen voor het oprapen. Het leuke eraan is, grote potentie, kleine investering. In andere woorden grote winsten kunnen volgen uit kleine investeringen. Het risico is natuurlijk nog steeds groot, en daarom is onderzoek hierbij ook super belangrijk.

Goed onderzoek leer je doen met het crypto portfolio Crypto Parels. Hierin laten Derek Westra en Patrick Suiker ook hun selectie crypto parels zien, waarin zij nieuw vermogen zien. Deze superhandige gids verkoopt AOC normaal gesproken los. Maar, bij de Masterclass is dit een gratis bonus.

Om je even op te warmen voor deze module:

Het verhaal van de meest succesvolle ICO: NXT. In 5 jaar had je hier € 13.000.000,- Dat is 13 miljoen mee kunnen verdienen, met een investering van … 100… 🤩

Daarvoor had je natuurlijk wel op het hoogtepunt moeten uitkeren.

Derek, Patrick en kornuiten geloven er nog steeds heilig in. Geen wonder, dat deze module een stevige upgrade heeft gekregen.

In deze module: De allereerste investeerder zijn:

 • Wat is een ICO, STO of IEO? – Video van 19 munuten
 • Wat is een Initial Defi Offering? – Video van 18 minuten
 • Zo ontdek je de beste ICO’s – Video van 19 minuten
 • Zo word jij de eerste investeerder met de ICO – Video van 16 minuten
 • Investeer veiliger met de IEO – Video van 18 minuten
 • Zo profiteer je als eerst van de DeFi Hype – Video van 22 minuten

Crypto Masterclass review: Module 1.7 – Een Passief crypto inkomen

In deze module ging er een nieuwe wereld voor mij open. Dit sluit aan op mijn idee van crypto. Geld verdienen en er niets voor hoeven doen. Is dit écht de module waarop ik zat te wachten?

In no-time haalde de realiteit mij als een sneltrein in. En stond ik weer met twee voeten op de grond. Als het zo makkelijk was, deed iedereen het natuurlijk al. Martijn legt in deze video’s uit hoe je passief inkomen kunt opbouwen met crypto’s op een verantwoorde manier.

Haal je niets in je hoofd, er komen zeker risico’s bij kijken. Dat wordt natuurlijk ook benadrukt. Ben je hiervan eenmaal op de hoogte en weet je waar je op moet letten… Het zijn gouden tijden. En de kansen liggen voor het oprapen.

 • Gratis crypto met airdrops – Video van 14 minuten
 • Passief inkomen dankzij staken – Video van 17 minuten
 • Hoe kan je zelf crypto minen? – Video van 24 minuten
 • Passief inkomen met masternodes – Video van 19 minuten
 • Passief inkomen met yield farming – Video van 23 minuten

De naam van deze module verwarde mij, met wat ik aan lesmateriaal kreeg. In plaats van trends in grafieken de baas te worden, gaan de lessen over nieuwe en populaire ontwikkelingen: Metamask, DeFi, Uniswap, etc.. Mij klonk het allemaal nogal ingewikkeld. Zonder uitleg, is het dat ook wel. Gelukkig weet Martijn deze stof in zijn enthousiasme in hapklare en duidelijke brokken aan te leveren. Het leuk is, dat hierin nog een toffe mogelijkheid tot passief geld verdienen, zoals het liquidity providen. Nog een avontuur dat ik ben aangegaan.

In crypto trends de baas:

 • Hoe werkt Metamask? – Video van 24 minuten
 • Hoe werkt Uniswap? Deel 1 – Swappen – Video van 29 minuten
 • Hoe werkt Uniswap? Deel 2 – Liquidity providen – Video van 19 minuten [crypto masterclass deel 2 – screenshot inhoud geld verdienen met crypto]

Crypto Masterclass review: Module 2.1 – The Winning Mindset

cropped succes mindset

Na de gratis bitcoin training had ik het kunnen verwachten: Dit is een belangrijke module. In totaal vond ik hier zo’n 6,5 uur aan videolessen die je in de goede trading mindset zetten. Super waardevol, want zoals ik in mijn eerdere kleine handelspogingen heb gemerkt in bijvoorbeeld de Forex-markt kunnen emoties de overhand nemen. In toestanden van stress die ik nu ken als “FOMO” of “FUD” heb ik heel wat dure fouten gemaakt.

Ik durf wel te zeggen dat jouw kans van slagen voor een groot deel afhankelijk is van deze module. Natuurlijk is het belangrijk de regels van het traden te kennen.

Maar, wat denk je dat er gebeurd, wanneer je emoties de overhand nemen?

In no-time zit je verstand niet meer aan het stuur en gooi je alles wat je weet over traden overboord.

Belangrijk dus.

Een blik op de lessen van deze module:

 • Je droom – Video van 36 minuten
 • De gemiddelde crypto trader – Video van 31 minuten
 • Je grootste angsten – Video van 31 minuten
 • De duurste fouten – Video van 23 minuten
 • En nu je emoties overwinnen – Video van 68 minuten
 • De tegenstander – Video van 32 minuten
 • De belangrijkste emotionele skills – Video van 51 minuten
 • Het zit allemaal tussen je oren – Video van 27 minuten
 • Zo blijven winnaars winnen – Video van 76 minuten
 • Jij bent belangrijk – Video van 17 minuten

Ik ben blij dat deze module deel uitmaakt van deze crypto cursus.

Ik heb er een kleine kanttekening bij.

En dat is deze: Deze crypto traders zijn geen psychologen, geen mindset coaches of iets van die trend. Het zijn mannen die hun vak verstaan en welke dit tot een compleet pakket hebben gesmeed.

Hoe uitgebreid deze module ook is, de benadering van de mindset is soms iets te cognitief. Te veel in het hoofd zeg maar. Zelf ben ik als gevoelsmens al jaren bezig met persoonlijke ontwikkeling, mindset en zelfs meditatie. – Wat Patrick en Derek ook noemen in de lessen als hulpmiddel – Ik vind het fijn om deze module iets dieper aan te pakken.

Waarom?

Omdat ik weet en meermaals heb gemerkt op verschillende vlakken in mijn leven, dat er nog een hele belevingswereld onder bepaalde emoties ligt. En dat het puur boven de grond afknippen van het onkruid nog niet maakt dat het probleem is opgelost. De wortels zitten nog in de grond. Met als gevolg een zichzelf herhalend patroon, waarbij je toch telkens weer op een net iets andere manier dezelfde fouten maakt.

Daarom ben ik naast deze module op mijn eigen manier op de thema’s ingegaan die in deze module worden besproken. Verschillende meditaties en visualisaties hebben mijn geholpen, één te worden met de wortels van mijn angsten. En deze vervolgens te verwijderen. De resultaten hiervan zie ik terug in dieper vertrouwen, fijner gevoel door de dag, en natuurlijk betere resultaten in het traden. Deze methode en handvatten heb ik speciaal voor jou als toekomstig crypto trader uitgewerkt in mijn e-workbook: Mindset Booster.

rsz 1mindsetbooster

Omdat je al zo ver bent gekomen in deze Crypto Masterclass review. Zoals ik eerder heb genoemd: Ik besloot affiliate voor Allesovercrypto te worden. Zodat ik jou goed kan informeren over de cursus én de beste deal voor je kan regelen, zodat je niets te veel betaald en toch op de eerste rang kunt zitten.

Als lezer van dit review: krijg je van mij de bonus Mindset Booster gratis, wanneer je via mijn link de crypto masterclass koopt. Lees hier hoe jij jouw exemplaar claimt.

Crypto Masterclass review: Module 2.2 – Vrijheid dankzij crypto trading

genieten van succes

En toen kwam de zware kluif. Het gedeelte van de cursus waar ik als een berg tegenop had gekeken. Als gevoelsmens keek ik op tegen zoiets “droogs” als grafieken. Achteraf bleek het helemaal geen zware kluif te zijn. Wel een uitgebreide.

Uiteindelijk heb ik dankzij deze module mijn eerste trades gezet. Ja, zoals ze mij leerden in de mindset module: Ik heb geld verloren. Maar ik heb meer gewonnen. Dit dankzij de goede uitleg van risicomanagement – in andere woorden verliezen minimaliseren én winsten maximaliseren, het leren plaatsen van stop-loss orders. En natuurlijk het leren lezen van grafieken. Wat toch eigenlijk best leuk bleek te zijn. Vooral nu ik weet hoe ik er geld mee verdienen kan.

Wat leer je in deze crypto masterclass module?

 • Investeren versus crypto trading – Video van 26 minuten
 • De basis van trading: de crypto exchange – Video van 28 minuten
 • Profiteer optimaal van bubbels en marktcyclussen – Video van 25 minuten
 • Begrijp de koers dankzij candlesticks – Video van 35 minuten
 • Word trading expert met Tradingview – Video van 27 minuten
 • De kern van trading – Support en Resistance – Video van 34 minuten
 • Jouw eeuwige verzekering – de Stop-Loss – Video van 21 minuten
 • Bescherm je trades met risicomanagement + Uitleg Million Dollar Template – 2 Video’s van 72 en 28 minuten
 • Doorzie het grotere plaatje met timeframes – Video van 16 minuten
 • Herken de belangrijkste patronen – Video van 55 minuten
 • Trade mee met een professional – Video van 52 minuten
 • Crypto Masterclass vidoe screenshot timeframes
crypto masterclass - totaalpakket

Verdien jij al geld met crypto?

Begin direct met de Crypto Masterclass en pak deze korting + unieke bonus.

Deal bekijken »

Crypto Masterclass review: Module 2.3 – De beste crypto trading tools en indicatoren

Handelen in cryptocurrency voor beginners - tradingview chart
Tradingview

Eenmaal vertrouwd met Tradingview, candlesticks en de essentiele patronen en trends, stond ik open voor meer. Ik vond het frapant om te merken hoe een natuurlijk fenomeen zichzelf zelfs in koersgrafieken laat zien. Deze module was wederom een waardevolle en uitgebreide toevoeging aan mijn trading toolbox.

Ik leerde over de volgende trading tools en indicatoren:

 • Profiteer van de trend met de Moving Average – Video van 27 minuten
 • Voorspel elke reversal met RSI – Video van 59 minuten
 • De elegantie van MACD – Video van 22 minuten
 • Weet wat de prijs gaat doen met Bollinger Bands – Video van 46 minuten
 • Ichimoku Clouds – De indicator die alles zegt – Video van 22 minuten
 • Fibonacci – Het natuurwonder in trading – Video van 52 minuten
 • Bemeester elke cyclus met Elliot Waves – Video van 10 minuten

Crypto Masterclass review: Module 2.4 – Word crypto trading Master

Waarom doet de markt, wat hij doet?

Ja. Nu ik weet hoe het spelletje werkt. Is het een logische stap om in te gaan op het waarom van de markt. Voor mij als dromer, was dit wel een waardevolle toevoeging aan de cursus. Want soms duurt het lang voordat ik iets begrijp, omdat ik de gedachte erachter wil kunnen snappen. Hier werd alles mij een stuk duidelijker. Je wordt met deze lessen letterlijk één met de markt. Zoals Neo één met de Matrix is werd.

Voor de acteur betekende dat dikke moneys in zijn pockets. Voor Neo totale inzicht en controle in het systeem. Voor jou en mij, een dieper inzicht in de markt. Wat dan weer betere resultaten oplevert, omdat je beter kunt handelen

Trading Master is een titel die je met vlag en wimpel hebt verdient als jij je dit hebt eigen gemaakt.

Wat kent de trading master?

 • Word één met de markt met Order Flow Dynamics – Video van 55 minuten
 • Bitcoin is King – Video van 40 minuten
 • Zeker van je zaak met Confluence – Video van 37 minuten
 • De beste strategieën dankzij Price Action en Trading Ranges – Video van 90 minuten
 • The road to millions met je eigen Trading Strategie – Video van 52 minuten
 • The next level – Futures, Shorten en Leverage – Video van 69 minuten
 • Automatiseer je trading met Crypto Trading Bots – Video van 61 minuten
 • Bescherm je portfolio met Hedging – Video van 47 minuten
 • Profiteer van prijsverschillen met Arbitrage Trading – Video van 38 minuten

Crypto Masterclass review: Module 2.5 – Crypto trading Extra lessen

Voordat je het examen induikt zijn er nog een paar extra lessen. Deze zijn momenteel nog geschreven. Zoals ik het zie, is er in deze laatste module enige overlap met eerdere lesstof. Het kan zijn dat dit nog zijn plek moet vinden in de rest van het programma. Deze cursus heeft een enorme update gehad en het is flink uitgebreid.

Dit zijn de extra lessen:

 • Letten op koop- of verkoopmomenten met timeframes?
 • Trendlijnen en Patronen
 • Wat is een Trading Indicator?
 • Zelf een trading strategie opstellen

Zoals je kunt zien, heb je deze onderwerpen letterlijk of in iets andere vorm al voorbij zien komen.

Crypto Masterclass review: community – The Zone

rsz proost 839865 1920

Voor mij was het verplaatsen van the crypto masterclass community The Zone van Facebook naar de online leeromgeving een schot in de roos. Het leden aantal van deze community groeit enorm. Dagelijks zie ik meer berichten in deze community langskomen in de verschillende topics. Een waardevolle toevoeging aan de Crypto Masterclass, waarvoor ik blijf terugkomen.

Dit zijn de boards uit the Zone:

 • Mededelingen
 • Ideeën/Feedback Masterclass
 • Stel jezelf voor
 • Livestreams
 • Beginnersvragen
 • Belasting & Juridisch
 • Blockchain & Technisch
 • Beveiliging & Wallets
 • Bitcoin & Cryptomunten
 • Crypto kopen
 • Crypto uitbetalen
 • Exchanges
 • Nieuws
 • Cryptoportfolio parels nieuws
 • Mindset
 • Off Topic
 • Oplichting
 • Passief inkomen
 • Private Sales
 • Trading
 • Inspiratie & Successen
 • Bots

✅ Tip: Je zou alvast de app Huddle kunnen installeren op je smartphone, De online leeromgeving draait hierop. Zo heb je straks gemakkelijk toegang tot je leeromgeving, de community etc..

Voordelen van the zone:

 • Al de onderwerpen zijn duidelijk geordend,
 • het is makkelijker informatie terug te vinden,
 • meer privacy,
 • je kunt meedoen zonder facebook account.
 • professionele uitstraling
 • meer betrokkenheid
 • Makkelijk contact leggen met Derek, Patrick, Martijn en de rest van het AOC team.

Crypto Masterclass review: extra’s – De cadeaus van Allesovercrypto 🎁

Voordat we het stuk: “wat is de crypto masterclass” afluiten en doorgaan. Nog even een paar bonussen die je bij de crypto cursus krijgt. De meeste extra’s zitten verweven in de cursus. Het crypto portfolio dat ik hieronder benoem is wel een verhaal apart.

Het Crypto Portfolio: Crypto Parels

crypto parels klein

Ik dacht eerst, alleen het crypto portfolio te kopen, want deze kun je namelijk voor € 97,- kopen in de webshop van Allesovercrypto. Ik dacht het met dit portfolio wel te redden. Achteraf ben ik superblij dat ik de héle Masterclass gekocht heb. Omdat ik dit er gelijk bij kreeg.

In deze gids heb ik geleerd waar ik op moet letten bij het selecteren van zogenaamde crypto parels. De fundamentele analyse zeg maar. Als je weet dat er duizenden cryptomunten zijn. En dat dagelijks nieuwe bijkomen. Dan weet je, dat dit een enorm uitzoekwerk is.

Deze gids is wat dat betreft ook een enorme time-saver, want Derek en Patrick geven hierin ook gelijk hun 10 crypto parels prijs.

Gemiddeld genomen heb ik nu een rendement gemaakt op deze parels van zo’n 400%!

In andere woorden het crypto portfolio mag de serieuze crypto investeerder niet ontbreken.

De Bitcoin Bijbel

De naam zegt het al, al de informatie over Bitcoin en blockchain in één 132 blz tellend e-book. Veel van deze informatie is natuurlijk ook online te vinden. Delen hiervan vind je ook terug in de cursus. Je zou het kunnen zien als een lekker e-book om op je gemak te lezen als je even van de cursus los wilt. En je toch in Bitcoin verdiepen wilt.

Het Ultieme Investerings-Handboek

Hoe moet je crypto’s kopen en verkopen? Met dit handboek leer je het stap voor stap. Met aangereikte tools hoef je maar één keer je plan op te maken en kun je vervolgens zien hoe jouw investeringen voor je aan het werk zijn.

E-book Pakket

 • Het Altcoin Magazine
 • Een leven zonder zorgen dankzij Bitcoin (5 beste tips)
 • 12 waardevolle crypto tips voor beginners
 • Bitcoin & cryptocurrency begrippenlijst

De Million Dollar Template

De Million Dollar Template is essentieel onderdeel van de Crypto Masterclass. Dankzij deze template weet ik per trade welk risico kan nemen in verhouding tot de winst die ik denk te kunnen halen. Super uitgebreid. Toen ik dit voor het eerst opende was het mij niet gelijk duidelijk. In combinatie met de video les uit de cursus heb ik het gemakkelijk op kunnen pakken.

Crypto belastinggids

Zo’n dingetje dat erbij hoort… Belastingen. Met deze gids weet je in ieder geval waar je aan toe bent. Het heeft mij een hoop zoeken en frustraties gescheeld.

Wij maken het niet leuker… Wel gemakkelijker… Je kent hem wel. 😉

✔ Altijd de laatste updates van Allesovercrypto

De Crypto Masterclass blijft in ontwikkeling, net als het crypto landschap. Zo blijf je op de hoogte van de laatste trends, ontwikkelingen en kansen. En je betaald er niets extra’s voor. All-in.

crypto masterclass - totaalpakket

Verdien jij al geld met crypto?

Begin direct met de Crypto Masterclass en pak deze korting + unieke bonus.

Deal bekijken »

Voor wie is de Crypto Masterclass geschikt?

Voor wie is deze cryptocurrency beginnerscursus geschikt? En heb je er als gevorderde ook nog wat aan? Logische vragen. En “voor iedereen” is natuurlijk te kort door de bocht, want zo is het gewoon niet. Voor wie dan wel?

Doorzetters

Niet dat je aan bepaalde eisen moet voldoen. Maar ik was in eerste instantie overweldigt door het aanbod van informatie. Enig doorzettingsvermogen en time-management is wel nodig om deze grote cursus tot een goed eind te brengen en je het traden eigen te maken.

Nu heb ik in mijn eerdere reisavontuur behoorlijk wat barriëres moeten nemen. Ik bedoel. Een fietstocht vanuit Zwolle naar Sagres – Portugal doe je niet op één dag. En 800 km lopen met een iets te zwaar beladen rugzak vraagt ook wel om het nodige doorzettingsvermogen. Dus ja ik wist al wat doorzetten was.

Nu achter de p.c. is het natuurlijk wel wat anders. Maar, net als op de fiets heb ik een doel voor ogen. En dat doel, maakt dat ik telkens weer de tijd neem om de lessen te volgen, en mijn beste beentje voor te zetten.

Time managers

Ook het kunnen managen van je tijd is doorslaggevend voor je succes, omdat de kans aanwezig is dat je ofwel helemaal koppie onder gaat en de rest van je leven vergeet. Ofwel de andere belangrijke dingen in je leven over het hoofd gaat zien. Je partner en kinderen bijvoorbeeld.

Doorzettingsvermogen en time-managen staan dus op je lijstje van persoonlijkheidskenmerken en skills. Heb je hier moeite mee? – Verderop lees je hoe ik dit probleem heb getackelt.

Alle niveaus

Je zal ook niet gemist hebben dat Patrick en Derek universitair geschoold zijn, Martijn een bachelor degree heeft, etc.. Dan is het verleidelijk om te denken dat het alleen voor slimme mensen is weggelegd. Niets is minder waar. De stof kan natuurlijk nogal complex zijn, maar de lessen zijn zo ingedeeld dat iedereen van elk niveau ze écht volgen kan. De manier waarop de lessen worden gegeven, vind ik één van de krachtige punten van de cursus.

Action takers

Hiervoor is wel één voorwaarde: Je moet wel gemotiveerd zijn dit te willen leren. En dit daadwerkelijk gaan doen. Want, zonder motivatie en actie kom je nergens.

Emoties

Naast dat je met deze instelling alles kunt leren over crypto is er nog een belangrijk stuk, dat in de crypto masterclass naar voren komt: emoties. In de ogen van Derek en Patrick is het uiteindelijk niet de kennis maar zijn het je emoties die bepalen of jij succes gaat behalen.

Want, je kunt alles nog zo goed leren over hoe de markt werk, hoe je analyses maakt, hoe je orders plaatst, etc.. Wanneer emoties de kop opsteken kan het zijn dat je al deze kennis overboord gooit, omdat je emoties het beter denken te weten.

In het geval van crypto traden is dit niet zo. Écht niet!

En toch, al weet ik dit, ben ik all in gegaan op verkeerde momenten om vervolgens met spijt gevoelens achter te blijven en te zien dat de grafiek een héél andere kant op ging. Niet lekker dit. Écht niet fijn. Ik kan het je niet aanraden.

Nu ik weet hoe emoties met je aan de loop kunnen gaan, snap ik nog dieper de meerwaarde van de mindset module van de Crypto Masterclass.

Later ben ik meerdere crypto cursussen gaan vergelijken. Voornamelijk om een compleet review voor je neer te kunnen zetten. En dit stuk ben ik nergens zo uitgebreid tegengekomen als in deze cryptocurrency cursus.

Crypto cursus voor jong en oud

Op het voorstellen board in the Zone zie ik van alles langskomen aan mensen die beginnen aan deze crypto cursus. Van jong tot oud… Wat is oud eigenlijk?

Ben je jonger dan 18

Wat betreft investeren en traden kom je dan even iets moeilijker. Dan zul je met een volwassene een account aan moeten maken bijvoorbeeld. Maar aan de cursus kun je prima deelnemen.

Is de Crypto Masterclass de moeite waard?

Ja, daar gaat het natuurlijk allemaal om. Is het de moeite waard? Kun je geld verdienen met de Crypto Masterclass?

Kun je geld verdienen met de Crypto Masterclass?

Ik liet net al vallen dat ik een stevig rendement heb gehaald uit de investeringen in de crypto parels. Gemiddeld is de waarde hiervan met zo’n 400% gestegen voor mij.

Daarnaast ben ik tegenwoordig rustig aan het traden en zet ik over het algemeen voor trades over een iets langere termijn. Alles wat ik geleerd heb in de crypto masterclass pas ik succesvol toe.

Onverwacht hield mijn werk sneller op dan ik dacht. Sindsdien leef ik van de winsten die ik haal uit de crypto’s en van de affiliate marketing.

Dus… Mijn doel is bereikt. Ik ben vrij.

Ben ik de enige?

Crypto Masterclass resultaten van andere deelnemers

Dagelijks zie ik berichten langskomen van studenten die de cursus hebben terugverdient. Screenshots van deze comments uit de Zone, mag ik hier helaas niet plaatsen. Maar ik kan wel paar citaten aanhalen. Dan kun je straks zelf in the Zone kijken of het klopt 😉

99% van de traders maakt geen winst in het eerste jaar… Wie is dit wel gelukt?

85% JA

Ik ben super trots! Heb 605 euro ingezet. En nu al bijna 100 euro winst… … Snel door met de MC…

Ik ben stiekem een beetje stout geweest en ben iets meer begonnen dan ik niet erg vind om te verliezen en …. tromgeroffel ik heb mijn masterclass terugverdiend.

Ik kon het niet laten om te investeren gisteren… … De prijs voor de Crypto Masterclass heb ik er nu ruimschoots uit 😀

Citaten uit de Succes lounge van the Zone.

Crypto Masterclass ervaringen en recensies

Wat zeggen de mensen op de review sites over de crypto masterclass. Hier cryptocurrency beginnerscursus recensies en ervaringen. Deze zijn afkomstig van Trustpilot.

Crypto masterclass eerlijke ervaring
Laat je niet afschrikken door de titel 😉
recensie allesovercrypto
Hier is de recensent het eens met de duidelijke uitleg
trustpilot recensie allesovercrypto
trustpilot recensie allesovercrypto

Crypto Masterclass review: voordelen en nadelen

Wat is een goed Crypto Masterclass review, zonder de voor- en nadelen? Geen goed review. Laten we die eens onder de loep nemen. Het klinkt nogal positief. Niet alleen van mij, maar ook van andere deelnemers aan deze cryptocurrency cursus. Je zou bijna denken dat het één en al zonneschijn is. Net als met alles heeft ook deze cursus zijn voors en zijn tegens. Dit is wat ik er uit heb kunnen halen:

Voordelen

 • De crypto masterclass is compleet. Je leert alles wat nodig is om succesvol te zijn met crypto. Er is geen andere cursus die zo’n compleet pakket biedt.
 • De community: The zone. Hiermee kun je sneller progressie maken je winsten, kennis en je rendement vergroten. Nadat je de cursus hebt gehaald kun je hier nog steeds veel waarde uit halen.
 • De cursus is verrijkend op verschillende levensgebieden
 • Je koopt expertise.
 • De crypto masterclass is geschikt voor verschillende niveaus. Je kunt als beginner en gevorderde instromen. In beide gevallen is er genoeg te leren en te winnen.
 • één op één coaching
 • Livestreams
 • Met deze cursus doe je een verantwoorde en betrouwbare investering in je toekomst. De Blockchain en crypto openen de mogelijkheden en de wegen voor je. Zelf kun je deze wegen inslaan en er je voordeel uithalen.
 • Naast praktische tools, kennis en vaardigheden leer je ook de juiste mindset ontwikkelen.
 • Als je kennis uit deze cursus goed toepast kun je er geld mee verdienen.

Nadelen

 • Risico – Aan handelen en/ of traden in crypto hangt nog steeds een risico. Met deze Masterclass heb je wel de tools in handen verantwoord met dit risico om te gaan. Daarnaast kun je nog steeds tegen crypto aankijken als een experiment. Één met potentie dat wel.
 • Het is vrij technisch en er wordt vaktaal gebruikt. Dat kun je natuurlijk wel verwachten van een cursus die draait om computercode traden en handelen. Gelukkig weten ze dit bij Allesovercrypto. En is er een uitgebreide begrippenlijst aan de cursus toegevoegd.
 • Tijdsinvestering: Ruim 34 uur aan lesmateriaal. En dan nog het oefenen, teruglezen, etc.. Je moet er de tijd maar voor hebben. – Lees hieronder 👇 hoe ik dit overwon.

Tijdsinvestering

Dit was voor mij het moeilijkste punt. Ik kom uit een hoveniersleven. Daarnaast rijd ik de boodschappen rond voor een ecologische tuinder en supermarkt. Op zich een lekker leven van veel buiten en veel leuke gesprekken. Met als keerzijde: vroeg opstaan en lange dagen maken. In het weekend is er natuurlijk mijn vriendin die nog eens wat leuks wil doen. En heb je zo af en toe ook nog eens wat.

Kortom: Ik had geen idee waar ik de tijd vandaan moest halen om deze cursus door te nemen en de stof eigen te maken.

Time Manager
rsz timemanager

Om het beste uit deze cursus te halen, was het dus niet de eerste stap om te beginnen met leren. Nee, ik sloeg als eerste de agenda open. Ik stelde mijn doel helder voor ogen, wist orde te scheppen in de relaxte wanorde waarin ik leefde, stelde prioriteiten en ik ging ervoor.

In andere woorden: Ik ben een meester geworden in time managen. Ik weet zeker dat ik niet het beste uit deze cursus – en de rest van mijn leven zou halen, wanneer ik hier niet mee begonnen was.

Als je goed hebt opgelet, schrijf ik dit review als affiliate. En heb ik ervoor gekozen dit te doen om jou zo goed mogelijk te helpen het beste uit de cursus en jezelf te kunnen halen. Vandaar dat ik het logisch vind, om jou de Time Manager gratis te geven als bonus, wanneer je de Crypto Masterclass via mij koopt. Hier lees jij deze deal claimt. Ik zweer het… Dit gaat je helpen het beste uit de cursus te halen. 👑

Wat ik het opvallend goed vind aan de Crypto Masterclass

De manier van uitleg.

Elk detail wordt zo uitgelegd dat ik het makkelijk begrijpen kan. Ik ga er vanuit dat dit voor iedereen zo is. Ook al gaat het om technische details etc. de uitleg is zo duidelijk en compleet dat het kwartje simpelweg helemaal bij mij door valt.

Dit komt door:

 • de logische manier waarop de lessen zijn opgebouwd. Bij de meer theoretische lessen is dat zo:
  • Waar gaat de les over
  • Waarom is deze les belangrijk
  • Korte symbolische/ metaforische/ theoretische uitleg – afhankelijk van wat past
  • Veel praktijk voorbeelden
  • Samenvattend: Wat heb je geleerd
 • Duidelijke presentatiesheets
 • Duidelijke voorbeelden uit de praktijk van bijvoorbeeld Tradingview en/of binance
 • Helder taalgebruik, fijne stemmen om naar te luisteren.
 • Complete uitleg: Naast het hoe en wat, leer je ook het waarom van bepaalde trends, ontwikkelingen etc. Hierdoor wordt je makkelijker één met de stof.

Wat ik soms wat minder vond van deze crypto cursus

Sommige lessen zijn lang. Er zitten lessen tussen van ruim een uur. Dit is soms wel een erg lange zit. Voornamelijk de drempel om de les aan te zetten was dan vrij hoog. Eenmaal in de les begreep ik het wel, was elke minuut waardevol. En begreep ik dat het nodig was om er zo’n uitgebreide les van te maken.

crypto masterclass - totaalpakket

Verdien jij al geld met crypto?

Begin direct met de Crypto Masterclass en pak deze korting + unieke bonus.

Deal bekijken »

Zijn er alternatieven voor de Crypto Masterclass

Ik ben natuurlijk dik tevreden met deze cursus, maar ik wil je de alternatieven niet onthouden. Ik kan wel zeggen dat het de populairste crypto cursus van Nederland en België is, maar is dit ook écht? Wat doen de andere cursussen?

Alternatieven zijn er. Trading cursussen, en steeds meer crypto cursussen. De meest vergelijkbare cursussen zet ik hier voor je op een rijtje:

 • Madelon Vos: Bitcoin basics en crypto’s + technische analyse van A tot Z – Crypto en Trading Academy
 • Cryptocommunity
 • De Bitcoin Consultant

Crypto masterclass vergelijken met ander bitcoin en crypto cursussen

EigenschappenCrypto masterclassMadelon VosCrptocommunity.nlDe Bitcoin consultant
Cursusleid(st)erDerek Westra, Robin Westra, Patrick Suiker, Martijn HouttuinMadelon VosMax Kruisbrink, Abe Dijkstra, Maarten OostlandJohn van Meer
Voor wieBeginner, gevorderdeBeginner, en gevorderde.
Losse cursus beschibaar naar niveau.
BeginnerBeginner, en gevorderde. Losse cursussen beschikbaar
Unieke meerwaardeComplete start in crypto wereld, uitgebreide communitySpecialiste in Bitcoin, TACommunity belangrijker dan cursusGespecialiseerd in Bitcoin. Jaren ervaring als leider in workshops e.d.
Belangrijkste minpunt t.o.v. andere cursusIn het begin kan de hoeveelheid van de cursus overweldigen. Geen online forum, met gelijkgestemden. Wel directe betrokkenheid van MadelonCursus leidt op tot bepaald punt. Het échte handelen leer je hier nog niet.Biedt weinig nieuws voor de meer ervaren crypto fanaat.
Klantervaring4.6/54.9/5Nieuw, 1e berichten zijn positief4.7/5
Prijs€ 1.997,-Basis: € 99,95
TA: € 219,95
€ 15,- per maand

Eenmalig € 497,- voor community

Eenmalig € 997,- voor community + cursus
Basis: € 49,-
TA: € 249,-
KortingKopen via webinar met € 1.000,- korting voor € 997,-10% korting met:
geldenvrijheid10
+
1 maand lang gratis toegang tot de MoneyTalks Community.
Tijdelijk

Eenmalig € 97,- voor community

Eenmalig € 497,- voor community + cursus
Basis cursus voor € 35,-
tijdelijk
Extra opmerkingÉcht de meest complete cursus die er is. De passie van Derek, Patrick en het team springt er vanafTop cursus, Madelon weet het complexe écht super duidelijk te brengen en toegankelijk te maken. Top cursus voor beginners. Heerlijk toegankelijk en een fijne sfeerPrima cursus die grote klanttevredenheid geniet.
Alternatieven voor de crypto masterclass vergelijken

Samenvatting en conclusie

Het was een lange zit. Blij dat je er nog bent. Het eindoordeel: Ik ben super tevreden met deze crypto cursus en ik kan hem aanraden.

Crypto Masterclass review AllesOverCrypto '22- gratis bonus
AllesOverCrypto Crypto Masterclass Review Cover

Vanaf het eerste moment dat ik de crypto masterclass instapte ben ik tevreden. In eerste instantie overweldigd door de veelheid ervan. Nadat ik mijn tijd goed had ingepland was dit geen struikelblok meer. En kon ik ontspannen de cursus in. Het viel mij op dat de Crypto Masterclass vol zit met plezier en ontspanning. Het is verbazingwekkend hoe zoiets technisch zo licht en begrijpelijk uitgelegd wordt door team AOC. Daarnaast is de lesstof super compleet. Het grootste verschil met de rest vind je in de mindset module. Vooral in het traden is dit giga belangrijk. Dit zul je nog wel merken. Het is goed uitgewerkt. Maar, je kunt er nog net iets dieper in om sneller en beter resultaat te halen.. - Hiervoor mijn Mindset Module De lengte van sommige lessen is soms behoorlijk. Je zult er écht de tijd voor vrij moeten maken om hiermee aan de slag te kunnen gaan. Grootste voordeel - Alle expertise op één plaats. Altijd up to date en levenslange toegang. Je mist dus nooit de nieuwste ontwikkelingen.

Cursus aanbieder: Organization

Naam aanbieder cursus: Allesovercrypto.nl - Derek Westra en Patrick Suiker

Cursus aanbieder URL: https://geldenvrijheid.nl/go/crypto-masterclass

Waardering redacteur:
4.7

Plezier en ontspanning in compleet lesmateriaal

Plezier en ontspanning is sowieso iets waarmee de cursus gevuld is. De manier waarop de stof gebracht wordt is heerlijk. Het smaakt altijd naar meer. Daarnaast vind ik het super hoe er aan de verschillende leerstijlen van mensen is gedacht: Er is video, er is tekst en uitleg, etc.. Theorie en praktijk wisselen elkaar prima af. En er zit een logische opbouw in de lesstof. En de stof is compleet

Ondersheidend vermogen

De Crypto Masterclass onderscheidt zich écht met de mindset module. Dit heb ik nergens zo uitgebreid zien terugkomen. Maar, de aanpak ervan kan nog net iets beter. Wanneer jij jezelf toestaat nog iets meer naar bijvoorbeeld angst te kijken, kun je het op zo’n laag oplossen voor jezelf dat het véél gemakkelijker wordt om ermee om te gaan. Dus ook in het crypto traden. Met mijn Mindset Booster weet ik zeker dat jij in no-time je emoties de baas bent.

Alternatieven

Er zijn alternatieven. Deze zijn meestal goedkoper, maar geen van hen is zo compleet als deze crypto cursus. De cursus van Madelon Vos is voornamelijk gericht op Bitcoin en technische analyse. De cryptocommunity cursus zet je in het zadel, maar het stuk verdiepingswerk komt niet aan bod.

Grootste nadeel

Het grootste nadeel van de cursus vind ik eigenlijk de lengte van sommige lessen. Soms van meer dan een uur. Ik moest zoeken naar een manier om dit in mijn leven in te passen. Mijn time management skills hebben mij hier zeker bij geholpen.

Ik weet dat dit niet voor iedereen zo makkelijk is. Daarom krijg je mijn e-book: de Time Manager + mijn werkblad gratis als je de Crypto Masterclass via mij besteld. Hoe je dit doet lees je hier.

Grootste voordeel

Naast dat je al de expertise op één centrale plaats bij elkaar hebt en dat je levenslang toegang krijgt tot de community: The Zone, heb ik veel gehaald uit de Mindset lessen. Dit zie je nergens anders op zo’n manier terugkomen.

Wel ben ik voor mijzelf nog een stuk dieper de mindset ingedoken, omdat ik de aanpak van een stel techneuten en handelaars niet diepgaand genoeg vond gaan. Ik wilde dit stuk nog meer uitdiepen om écht de beste resultaten uit mijzelf, mijn crypto traden en mijn leven te halen.

Mijn methode heb ik in een superhandig stappenplan verwerkt. Dat ik je graag geef. Lees hier hoe je het krijgen kunt.

Crypto Masterclass waar voor je geld?

Ja, dat zeg ik niet alleen. Maar met mij nog velen in de succeslounge van de The Zone. Met regelmaat zie je daar zulke berichten langskomen:

Crypto Masterclass review ervaringen van deelnemers
Citaat uit: The Zone – Crypto Masterclass
crypto masterclass - totaalpakket

Verdien jij al geld met crypto?

Begin direct met de Crypto Masterclass en pak deze korting + unieke bonus.

Deal bekijken »

Crypto Masterclass kopen?

Al je vragen beantwoord en klaar om de Crypto Masterclass te kopen? Er zijn verschillende wegen naar Rome.

 1. De Crypto Masterclass nu kopen.
 2. Eerst het gratis webinar: bitcoin training kijken
 3. Het complete pakket van de Crypto Masterclass claimen + unieke geldenvrijheid bonus: Time Manager + Mindset Booster

1. Crypto Masterclass nu kopen

Dit is een mogelijkheid. Het grote voordeel hiervan is, je hebt direc toegang. Het nadeel is: Je betaald: € 1.997,00 in plaats van de actieprijs van 997 die je tijdens het gratis webinar kunt claimen.

2. Eerst het gratis webinar: bitcoin training kijken

Het voordeel hiervan is, dat je de € 1.000,- korting claimt en voor 997 aan de slag kunt. Het nadeel… Er zijn maar een paar plekken beschikbaar dus je moet er snel bij zijn. En je kunt niet direct aan de slag.

3. Het totale vrijheidspakket: Crypto Masterclass kopen + het geldenvrijheid succespakket gratis ontvangen

 • Direct beginnen
 • + € 1.000,- korting
 • + de bonussen van de Crypto Masterclass
 • + Geldenvrijheid bonus = Time Manager + Mindset Booster

Crypto Masterclass kopen 🛒

3 stappen:

 1. Open een nieuwe incognito browser tab.
  • Sneltoets: pc: Ctrl+alt+N
  • of sneltoets: MAC: ?+Shift+N
  • Of wis je browsergeschiedenis.
 2. Kopieer deze link: https://geldenvrijheid.nl/go/crypto-masterclass/ en plak hem in de incognito browser.
  • Let op: Deze link is 48 uur geldig en telt af vanaf je eerste bezoek.
 3. Koop de Crypto Masterclass en stuur me een screenshot van je aankoopbevestiging e-mail en/of factuur. Dit kun je hier doen door een mail te sturen naar: info@geldenvrijheid.nl of ga naar: https://geldenvrijheid.nl/claim-je-bonus/
crypto masterclass - totaalpakket
rsz 1mindsetbooster
rsz timemanager

Waarom op deze manier? – Jij weet zeker dat jij de korting en je bonus pakt. Ik weet zeker dat ik mijn commissie krijg. Iedereen blij.

Crypto Masterclass FAQ’s

Is de Crypto Masterclass de moeite waard?

Lang verhaal kort: Ja. Voor een compleet diepte review met mijn ervaring, de ervaringen van deelnemers, bespreking van de inhoud, voordelen en nadelen verwijs ik je graag door naar het review.

Is de crypto masterclass de populairste cursus van Nederland en België?

Dat kun je wel zeggen. Deze crypto cursus heeft het grootste aantal leden. En dit aantal blijft snel groeien. Er zijn goede alternatieven, maar deze staan iets in de schaduw van Allesovercrypto.

Kun je de Crypto Masterclass kopen met korting?

Ja je kunt de Crypto Masterclass met korting kopen. Dit kan via het webinar: gratis bitcoin training. In dit artikel vind je een nog betere deal.

Kun je gratis toegang krijgen tot de Crypto Masterclass?

Je kunt de bitcoin training gratis bekijken. Maar gratis toegang tot de cursus is niet mogelijk. Wel is er voor jou als lezer van dit Crypto Masterclass review een speciale bonus. Deze vind je onderaan het review.

Hoe is de garantie geregeld?

Ben je nog niet zeker?
Allesovercrypto heeft een niet goed geld terug garantie van 14 dagen. Kom je er binnen die tijd achter dat de training niet bij je past, dan is een refund zo gedaan.
Waarom deze service?
Patrick en Derek willen de drempel laag houden, zodat iedereen de wereld van Bitcoin en blockchain in kan stappen. Met deze garantie loop je dus geen enkel risico.

Niet goed geld terug?

Ja, daar zijn ze bij Allesovercrypto heel eerlijk in. Ze willen de drempel zo laag mogelijk maken. En ze begrijpen dat je misschien eerst wilt kijken. De garantie is 14 dagen.

Waar inloggen op de Crypto Masterclass?

Nadat jij je hebt aangemeld krijg je automatisch de inloggegevens in je inbox. En de link naar het inlogscherm van de cursus.

Hoe vind ik de tijd om de cursus te volgen?

Je kunt de cursus op je eigen tempo volgen. Zelfs, wanneer je druk bezet bent. Met de exclusieve bonus die je via geldenvrijheid.nl kunt claimen, kun je zeker je prio’s stellen en je tijd indelen.

Is de Crypto Masterclass voor alle leeftijden en niveau’s geschikt?

Ja, je bent nooit te jong of te oud. Dat bestaat niet. De lesstof is voor iedereen te begrijpen en bestaat uit zowel videoles als tekst, waardoor je bijna alles na kunt lezen. Bepaalde lessen die meer praktisch zijn, zijn alleen als video les toegevoegd. In de community zie ik uiteenlopend publiek.

Disclaimer:

Geld en vrijheid is geen financieel adviseur en de content op deze website is geen financieel advies. Alle informatie op deze website is informatief en geen aanbeveling om iets te kopen of verkopen. Doe goed onderzoek of raadpleeg een deskundige bij het maken van financiële beslissingen en investeer alleen geld dat je kunt missen. Je bent zelf verantwoordelijk voor je eigen investeringen.

Laatst bijgewerkt: 07/03/2022
Picture of Wouter
Wouter
Vrijheid creëren om mijn dromen te verwezenlijken en anderen helpen dit ook voor zichzelf te realiseren is de intentie van mijn blog: Geld en vrijheid. Met internet ligt de wereld letterlijk bij je op schoot. Met de vele mogelijkheden van het kent om geld te verdienen is financiële vrijheid creëren enkel een keuze. Ik deel mijn kennis en ervaringen met de intentie jouw te helpen in jouw weg met geld en vrijheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

blank

Verdien jij al geld met crypto?

De Ultieme gids naar geld verdienen met bitcion en crypto ➡