cryptocurrency cursus review: crypto masterclass

Aan de slag met crypto? Dan ben je vast de crypto masterclass al tegen gekomen. In dit review vertel ik je graag meer over deze crypto cursus. Is het je geld waard?

Op de vraag; “hoe verdien je geld met crypto?” hebben Derek Westra en Patrick Suiker het antwoord. Met de Crypto masterclass leer je alles wat je moet weten om succesvol te traden en investeren in cryptocurrencies en hoe de blockchain voor jouw werken kan. Is deze cryptocurrency cursus (voor beginners) jouw aandacht en geld waard? En is het gelukt, de complexe stof zo te bundelen dat je er zelfs als complete beginner mee uit de voeten kan? Wanneer je deze cryptofanaten moet geloven wel. Lees mijn ervaringen met deze cursus in mijn cryptocurrency cursus review.

In deze crypto masterclass review gaan we onder andere in op:

 • Het hoe, wat en waarom van deze training,
 • de inhoud,
 • ervaringen van anderen,
 • en mijn eigen ervaring

Waarom deze cryptocurrency beginnerscursus?

Derek Westra en Patrick Suiker hebben één missie. Deze missie is: 

Het is mijn missie dat Nederland voorop gaat lopen in de revolutie van cryptocurrency. 

Allesovercrypto

Deze cryptocurrency cursus is één van de producten die vorm geeft aan deze missie, door jou van de juiste kennis te voorzien en die specifieke vaardigheden aan te leren, waarmee je direct kunt investeren in cryptocurrency. 

Derek en Patrick brengt het voldoening anderen te helpen. Met deze cursus geven ze vorm aan de gedachte van Patrick: 

Je hebt twee handen. Één om jezelf te helpen, één om een ander te helpen. 

Patrick Suiker

De reden voor deze twee cryptofanaten om met crypto te beginnen was: Vrijheid. Ze wilden vrij kunnen leven. Los van de 9 to 5 loop waar menigeen in verzandt. Nog steeds is vrijheid de drijfveer voor dit duo. Met de Crypto Masterclass is het de intentie deze vrijheid ook voor jou mogelijk te maken.

Wat is de Crypto Masterclass? 

De crypto masterclass is een online beginnerscursus over cryptocurrency. Je leert stap voor stap alles wat je moet weten over Bitcoin, de blockchain, de vele altcoin, etc.. De training bestaat uit uren lesmateriaal in de vorm van  instructievideo’s, e-books, persoonlijke mentoring door crypto-experts, en meer. De waarde die Derek Westra en Patrick Suiker bieden met deze cryptocurrency cursus is enorm! Hieronder leg ik uit waarom.

De belofte van Allesovercrypto is:

de crypto masterclass is een compleet pakket, waarmee je succesvol kunt investeren en traden in cryptocurrency.

Derek Westra & Patrick Suiker

Mocht je struikelen over het woord: “beginnerscursus”, doe dit alsjeblieft niet. Daarmee doe je de inhoud van de crypto cursus tekort. Deze cursus begint bij het begin: Wat is crypto, wat is de blockchain, etc.. Stap voor stap wordt alles uigelegd. Zodat beginners er ook goed mee uit de voeten kunnen. Er is zelfs gedacht aan een uitgebreide begrippenlijst. Beginnerscursus sluit de gevorderden absoluut niet uit. Als gevorderde zul je de coaches uitdagen zichzelf te blijven verbeteren.

Wat leer ik met deze cryptocurrency beginnerscursus?

cover crypto masterclass cryptocurrency cursus
crypto masterclass

In het kort heb ik hierboven antwoord gegeven op de vraag; wat leer je met deze crypto masterclass? Maar ik duik er graag dieper in voor je. 

Met de Crypto masterclass leer je veel.Je leert meer dan genoeg om succesvol te investeren in crypto. Zodat je er je geld mee te verdienen. Je leert de “hard skills”. Deze vormen de basis om te handelen in crypto. Én je ontwikkelt je “soft skills”. Zodat je naast vaardigheden en kennis ook beschikt over de winning mindset.  

Samengevat:

Met deze masterclass leer je precies wat cryptocurrencies zijn, wat blockchain technologie inhoudt. Én hoe je geld kunt verdienen door te investeren en handelen in crypto.

crypto masterclass

Inhoud

Het eerste onderdeel van de crypto cursus bestaat uit 29 video’s. In totaal is dit ruim 9.5 uur lesmateriaal. Elke nieuwe module sluit naadloos aan op de vorige. Hierin leer je succesvol te investeren in Bitcoin en andere cryptocurrencies. Al de specifieke vaktermen komen aan bod. 

 1. Inleiding
 2. Module 1: Het geld van de toekomst
 3. Module 2: Je eerste crypto kopen
 4. Module 3: Bouw je onbreekbare kluis
 5. Module 4: De verdiende beloning
 6. Module 5: Wees de eerste investeerder
 7. Module 6: De toekomst – Crypto Trading
 8. Module 7: The Winning Mindset

Dit onderdeel wordt afgesloten met een examen van 60 vragen. Wanneer je met een goede score slaagt, sta je stevig in je schoenen om succesvol te investeren in crypto. Daarnaast worden je inspanningen beloond met een certificaat. 

Bonusmateriaal

Het Crypto Portfolio

Ik begin met een héél sterk product uit het bonusmateriaal van de Crypto masterclass. Deze crypto portfolio gaat tegenwoordig ook onder de naam crypto parels over de toonbank. 

Deze gids begeleid je stap voor stap de juiste munten uit te zoeken. Munten die de “x100” potentie hebben. Je leert met deze gids hoe je coins kunt onderzoeken. En uiteindelijk je munten kunt uitkiezen, waarmee je veel geld kunt verdienen. 

Om je wat uitzoekwerk te besparen hebben Derek Westra en Patrick Suiker ook nog hun crypto parels toegevoegd. Deze munten hebben zij zelf ook in hun portfolio. Deze gids is natuurlijk aan veranderingen in de markt onderhevig. De updates die daaruit volgen, komen ook bij jou terecht. Je blijft dus op de hoogte van de laatste crypto parels. 

De Bitcoin Bijbel

De naam zegt het al, al de informatie over Bitcoin en blockchain in één 132 blz tellend e-book. Veel van deze informatie is natuurlijk ook online te vinden. Maar, ik zie het voordeel wel in een betrouwbaar en gebundeld boek, dat ook nog eens in het Nederlands is. Jij ook? Het scheelt mij in ieder geval uren met zoeken op internet. En tijd is kostbaar.

Het Ultieme Investerings-Handboek

Hoe moet je crypto’s kopen en verkopen? Met dit handboek leer je het stap voor stap. Met aangereikte tools hoef je maar één keer je plan op te maken en kun je vervolgens zien hoe jouw investeringen voor je aan het werk zijn. 

E-book Pakket

 1. Het Altcoin Magazine
 2. Een leven zonder zorgen dankzij Bitcoin (5 beste tips)
 3. 12 waardevolle crypto tips voor beginners
 4. Bitcoin & cryptocurrency begrippenlijst

VIP Community – The Zone

Je bent het gemiddelde van de vijf mensen met wie je het meeste omgaat.

Jim Rohn

Omring jij jezelf graag met gelijkgestemden? De kracht van een community is groot. In deze exclusieve facebook groep van mensen die deelnemen aan de crypto masterclass ben je omringd door mensen die veel geld willen verdienen met cryptocurrency. Kun jij je voorstellen, hoe aanstekelijk hun successen op jou zullen doorwerken? En hoeveel hulp je kunt vragen en geven? 

Is deze community echt nodig? Niets is nodig. Ik moet eerlijk zeggen, zelf ben ik ook meer op mijzelf. Maar, ik merk wel dat door te delen en te lezen hoe anderen het doen, ik mij sneller ontwikkel. Waardoor mijn resultaten sneller verbeteren. 

samenwerken in de vip community

De Million Dollar Template

Volgens de Allesovercrypto mannen, is deze template hét middel dat bepalend is voor je succes bij het traden in Crypto. Waarom? Omdat je een logboek moet bijhouden, waarmee je kunt berekenen welk risico je kunt nemen in je trades. 

Deze million dollar template rekent automatisch uit hoeveel geld je verantwoord kunt inleggen per trade. 

Crypto belastinggids

Zou jij je winsten graag aan de belastingdienst overdragen? Ik ook niet. Daarom ben ik blij met deze gids, die precies uitlegt hoe jij alles netjes en correct kunt bijhouden. Geen verassingen achteraf. 

Altijd de laatste updates

Met de masterclass en al de bonussen weet je genoeg om succesvol te zijn in de blockchain wereld. Maar Derek en Patrick blijven zich ontwikkelen. Al de nieuwe kennis die zij opdoen over crypto en relevante zaken blijven ze toevoegen als e-book of les. Zo blijf je op de hoogte. 

Crypto masterclass eerlijke recensie

Je hebt misschien al gemerkt, ik ben nogal goed te spreken over deze beginnerscursus van Allesovercrypto. Goed gezien. Aanvankelijk was ik erg sceptisch over alles wat te maken had met crypto. Voornamelijk, omdat ik er niets van af wist. En omdat de mensen om mij heen reageren met: Crypto is gevaarlijk; Bitcoin is een bubbel, etc.. Leuk die goedbedoelde adviezen van mensen die er niets van af weten, toch?  

Gelukkig heeft mijn onderzoek naar Allesovercrypto en deze beginnerscursus mijn beeld verandert. In de gratis Bitcoin training geven de mannen héél waardevolle informatie. Één van de dingen die ik hier leerde is;  Bitcoin is geen bubbel, maar een cryptomunt onderhevig aan een marktcyclus. En dat je met kennis van deze marktcyclus veel geld kunt verdienen. Deze webinar is zeker de moeite waard om te bekijken. 

Is Allesovercrypto betrouwbaar?

Eerst wilde ik weten of Derek Westra en Patrick Suiker betrouwbaar zijn. Dit werd zo’n verhaal dat ik er een apart bericht over heb geschreven. In het Allesovercrypto review geef ik antwoord op deze vraag.

In het kort: Derek Westra en Patrick Suiker zijn betrouwbaar. Al de cursussen en trainingen van Allesovercrypto zitten goed in elkaar en bieden waardevolle informatie, waar je daadwerkelijk mee vooruit kan. 

Beheersen de coaches de stof?

Om hier antwoord op te geven, wil ik een veel gehoorde uitspraak aanhalen.

Iemand begrijpt een onderwerp pas, wanneer hij/ zij het aan een kind van 6 kan uitleggen.

of andersom;

Wanneer jij je kennis een onderwerp niet duidelijk aan een 6 jaar oud kind kunt overbrengen, begrijp je het zelf niet.

Veel gebruikte uitspraak

Ik noem dit, omdat de manier waarop Derek en Patrick de stof verwoorden heel duidelijk is en super gemakkelijk te begrijpen. Zelf ben ik dan wel géén kind van 6, maar ik begrijp het (tot noch toe) helemaal.

Beide crypto-trainers leggen de stof in begrijpelijke en duidelijke taal uit. Alles wat ze zeggen is op één manier te duiden. Tevens vind ik het gebruik van sheets erg fijn. Af en toe gooien ze er wat vaktermen doorheen, maar die kun je in de begrippenlijst terugvinden.

Voordelen en nadelen 

 • Snelweg naar succes met crypto

Het grootste voordeel van de crypto masterclass voor mij, is dat het de weg naar financiële vrijheid behoorlijk makkelijk maakt. Zelf hoef ik niet uren te zoeken naar de juiste informatie. Deze crypto cursus is compleet en biedt naast het lesmateriaal ook een hechte community én 1 op 1 coaching met Patrick Suiker, één van de crypto-experts van Allesovercrypto. 

 • The Zone community 

De kracht van saamhorigheid en gelijkgestemden is groot. De motivatie, inspiratie en energie die ik hieruit punt zijn groot. En versnellen mijn successen. 

 • Ontwikkelen van de juiste mindset

Minstens net zo belangrijk als de kennis die je opdoet. Je mindset bepaald voor het overgrote deel of je succesvol zal zijn in blockchain-land. 

Bijvoorbeeld: Kun jij je voorstellen wat je emoties met je doen in deze beweeglijke markt? En, hoe dit je acties beïnvloedt? 

De juiste mindset maakt, dat je de geleerde lessen op de juiste momenten toepast. En zo zijn passief inkomen en financiële vrijheid binnen handbereik.  

 • je koopt expertise

Deze crypto cursus is gemaakt door experts. Deze expertise is tot hapklare brokken gemalen. Zodat jij minstens net zo’n expert wordt. Ik heb Patrick eens horen zeggen; door de vragen van de studenten blijven wij ons ontwikkelen. En worden wij als maar beter. Zodat we kunnen nog betere mentors kunnen zijn..  

 • één op één coaching van crypto experts 

Je kunt je vast wel voorstellen dat iedereen tegen zijn eigen struikelblokken aanloopt. Met de één op één coaching kun je gericht werken en leren aan jouw succes met crypto. 

 • Je investeert in de toekomst 

De revolutie van crypto staat nog in de kinderschoenen. En gaat nog enorm groeien. Wanneer je nu tijd en energie investeert. Is het erg reëel, dat je veel geld gaag verdienen.

 • risico

Het grootste nadeel vind ik nog steeds het risico dat er hangt aan handelen in crypto. Maar, met de juiste kennis is dit risico te beperken. Deze masterclass leert je alles wat je nodig hebt om goede berekeningen te maken. Zodat je risico en winst goed tegen elkaar kunt afwegen. 

 • tijdsinvestering

Hoe kan dat? Net had je het over de snelweg naar succes. 

Het vraagt tijd om al de lessen door te nemen. De video’s te bekijken, de e-books te lezen, onderzoek te doen etc.. Passief inkomen genereren met cryptocurrency vraagt tijd. Je gaat niet over één nacht ijs. In dit geval zou je aan het gokken zijn. En dus, een grote kans lopen je geld te verliezen. Wanneer je tijd en energie steekt in de training, is de kans op succes groot. 

 • het gebruik van specifieke vaktaal

Door de videolessen heen, wordt soms verwezen naar bepaalde termen die ik niet altijd kende. Later werd mij duidelijk, dat ik deze allemaal terug kon vinden in de begrippenlijst. Dit is één van de e-books.

Crypto masterclass ervaringen

Is deze online training echt de populairste crypto cursus voor beginners van Nederland en België? Laten we kijken naar wat ervaringsverhalen van anderen.

Crypto masterclass eerlijke ervaring
Laat je niet afschrikken door de titel 😉
recensie allesovercrypto
Hier is de recensent het eens met de duidelijke uitleg
trustpilot recensie allesovercrypto
truspilot recensie allesovercrypto

Is deze cursus voor jong en oud?

Ja, de lessen zijn zo opgebouwd, zodat deze voor alle leeftijden toegankelijk zijn. Uit mijn hoofd is één van de oudste studenten in de 70. Hij zegt de training met gemak te doorlopen. En zich alles eigen te maken. En van de jongeren hoor ik vaak terug, dat ze de lessen makkelijk opnemen.

Conclusie: Is de crypto masterclass je geld waard? 

Zonder kennis ben je aan het gokken

Allesovercrypto

Ja, deze crypto cursus is je geld dubbel en dwars waard. De training voorkomt dat je dure fouten maakt. Je leert namelijk van andermans fouten. Fouten waarvan de makers; Derek en Patrick veel geleerd hebben. Iets dat volgens Warren Buffet nog beter is dan leren van je eigen fouten. Je krijgt een héél volledig en compleet lespakket. De facebook community geeft je een steuntje in de rug, inspireert en motiveert. En je bent verzekerd van levenslange updates. In verhouding tot wat je met deze cursus kunt verdienen, is het zijn investering meer dan waard. 

Crypto masterclass kopen

 • Met onderstaande knop betaal je niet onnodig veel voor deze prachtige cursus.

crypto masterclass kopen

Crypto masterclass FAQ’s 

Is deze crypto cursus voor jong en oud?

Ja, de lessen zijn zo opgebouwd, zodat deze voor alle leeftijden toegankelijk zijn. Uit mijn hoofd is één van de oudste studenten in de 70. Hij zegt de training met gemak te doorlopen. En zich alles eigen te maken. En van de jongeren hoor ik vaak terug, dat ze de lessen makkelijk opnemen.

Hoe is de garantie geregeld?

Ben je nog niet zeker? 

Allesovercrypto heeft een niet goed geld terug garantie van 14 dagen. Kom je er binnen die tijd achter dat de training niet bij je past, dan is een refund zo gedaan. 

Waarom deze service? 

Patrick en Derek willen de drempel laag houden, zodat iedereen de wereld van Bitcoin en blockchain in kan stappen. Met deze garantie loop je dus geen enkel risico. 

En hoe weet je zeker dat je binnen 14 dagen mijn geld terug krijgt?

Allesovercrypto is goed te bereiken. Je kunt Patrick en Derek bereiken via de website: Allesovercrpyto.nl/contact

Hier kun jij je geld terugvragen. En tevens kun je ze vragen stellen. Zelf heb ik Patrick Suiker en Derek Westra goed onderzocht. Ik ben tot de conclusie gekomen dat ze betrouwbaar zijn. Tevens heb ik op het internet verschillende verhalen gevonden van mensen die bevestigden dat zij hun geld terug kregen. 

Als laatste; De verkopen gaan via Paypro. In het (ongebruikelijke) geval dat Allesovercrypto niet terugbetaald kun je hun aanschrijven. 

Hoelang is de korting geldig?

Per maand kunnen er zich 10 nieuwe mensen bij de Masterclass aanmelden. Wanneer de tiende zich aanmeldt, vervalt de korting. 

Als het niet lukt de stof te leren, is er dan hulp?

Ja, via de facebookgroep: The Zone en het Forum kun je om hulp vragen. 

Er is al zoveel Bitcoin en crypto informatie te vinden op het internet, kan ik het mijzelf niet aanleren?

Ongetwijfeld kun jij jezelf alles aanleren met de informatie die er te vinden is. Maar, wil je dat? De kracht van gebundelde informatie, praktische tips en begeleiding maakt dat jij sneller stappen vooruit maakt. 

De crypto wereld staat niet stil. En Derek en Patrick houden de cryptocurrency cursus goed bij. De laatste ontwikkelingen nemen ze dus mee in de training, het lesmateriaal etc.. 

Leuk zo’n certificaat aan het einde van de cursus, maar wat kan ik ermee?

Eerlijk gezegd, vroeg ik mijzelf dit ook af. Dit certificaat geeft aan dat je beschikt over kennis van de Blockchain en het crypto-landschap. Aangezien dit enorme groeimogelijkheden heeft, zullen steeds meer bedrijven hier interesse in hebben. 

Je expertise aan kunnen tonen met een certificaat kan in je voordeel werken.

crypto masterclass kopen

Laatst bijgewerkt: 14/10/2020

Ben je hiermee verder geholpen? Is er iets onduidelijk, heb je een vraag, of wil je iets delen. Je bent vrij een reactie achter te laten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leren over ... en geld verdienen met Bitcoin?
gratis bitcoin training

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten