Crypto Mastery of Crypto Signals kopen? | Gratis Bonus

Wat is voor jou de beste online cryptocurrency-dienst?

Wil jij op de juiste manier in cryptocurrency gaan handelen? En ben je daarvoor uitgekomen bij de online diensten Crypto Mastery en Crypto Signals? Dan wil je ongetwijfeld tussen deze twee diensten de juiste keuze maken. Om je hier een handje bij te helpen, heb ik een uitgebreide Crypto Mastery vs. Crypto signals vergelijking gemaakt.

Op basis van deze vergelijking kan ik twee dingen concluderen:

 • Zowel de Crypto Mastery als de Crypto Signals zijn hele interessante diensten. Ongeacht of je voor Crypto Signals of Mastery kiest, kan je op de juiste manier handelen.
 • De beste keuze is per persoon verschillend. Tussen Crypto Mastery en Crypto Signals bestaan subtiele verschillen. Juist deze subtiele verschillen zorgen ervoor dat een ieder zijn/haar voorkeur voor een van deze twee online diensten heeft.

Wil je weten of je beter Crypto Mastery of Crypto Signals kunt kopen? Dan raad ik je graag aan om dit artikel op je gemakje door te nemen. In dit artikel maak ik een uitgebreide vergelijking, zodat je voor jezelf de juiste keuze kunt maken!

En voor de oplettende lezer: Een unieke bonus. 🤫

Winnen met crypto traden?

 • Leer van de professionals
 • Krijg dagelijks de beste signalen
 • Verdien geld met crypto traden
Crypto Signals | Crypto traden met signalen

Passief inkomen met Crypto?

 • Altijd op de hoogte van de laatste kansen
 • Weet wanneer je het beste in kunt stappen
 • Verdien geld met de laatste trends
Crypto Mastercy | passief inkomen met crypto

Geld verdienen met Crypto: Mijn ervaringen

wouter vrij klein

Geld verdienen met crypto is als leren lopen: Het gaat met vallen en opstaan. Zo was het voor mij dus ook. Het verlangen naar een vrije levensstijl riep, en ik was er zeker van daar met crypto te komen. Het voordeel dat je makkelijk in- en uitstappen kunt, en de uitspraken dat de kansen voor het oprapen liggen, maakte dat ik niet direct hulp zocht.

Uiteraard zag ik dit terug in teleurstellende resultaten. En zag ik een steile lijn ontstaan… Naar beneden. Frustratie lag om de hoek, net als de gedachte de handdoek in de ring te gooien en op dezelfde manier verder door het leven te gaan.

Echt niet!

Dankjewel Allesovercrypto

Toen… stuitte ik op de mannen van Allesovercrypto tegen. Deze boden toen nog enkel Crypto Masterclass en de Crypto Parels aan. Deze crypto cursus heeft mij over mijn dode punt geholpen. En voor een groot deel bijgedragen aan mijn succes met Crypto geld te verdienen.

Heerlijk.

Vrij.

Crypto Signals en Mastery de laatste diensten van Allesovercrypto

Nu, met de abonnementen: Crypto Signals en Mastery wordt geld verdienen nog makkelijker gemaakt. En hoef ik dat wat ik geleerd heb niet aan de kant te schuiven, maar ik ben in ieder geval veel minder tijd kwijt aan technische analyse, crypto kansen spotten, etc..

Ik kan mijn in ieder geval focussen op wat echt belangrijk is:

Het leven in al zijn facetten.

En jij?

Met het juiste abonnement en een beetje doorzettingsvermogen, ben jij straks ook precies waar je altijd had willen zijn.

Maar, ben je bewust van de crypto risico’s. – Hier zijn ze bij Allesovercrypto altijd heel eerlijk over.

Daarom zoals de grondleggers van Allesovercrypto; Patrick Suiker en Derek Westra zeggen: Eerst leren dan investeren.

Dus:

Waar kies jij voor?

 • Crypto Mastery? – Als eerste de nieuwe winstgevende trends ontdekken?
 • Crypto Signals? – Keihard winstgevend leren crypto traden
 • Of misschien wel allebei…

Plus: Ik heb geleerd de lastigste persoon op Aarde te managen: Mijzelf. Naast de praktische informatie, kennis en vaardigheden die ik de verschillende diensten van Allesovercrypto haal, heb ik mijn angsten en frustraties om geld (en andere zaken) onder de loep genomen.

En, wat denk je, hoeveel dit mij geholpen heeft 📈😀

Dit cruciale stuk Mindset die van flinke meerwaarde is, zie ik niet terugkomen in deze crypto-diensten.

🎁 Daarom een cadeautje voor jou bij de een abonnement Crypto Signals of Mastery. Lees hier meer…

Welke moet ik nu kiezen? Crypto Mastery of Signals

Wat voor jou de beste keuze is, hangt vooral van je eigen voorkeuren af. Beide diensten brengen veel voordelen met zich mee, maar brengen ook aandachtspunten met zich mee. Je zou voor jezelf daarom een goede vergelijking moeten maken. Een vergelijking waarbij je alle min- en pluspunten tegen elkaar af gaat wegen.

Waarom is AllesOverCrypto de beste keuze voor Crypto Signals of Mastery?

Wil je meer leren over het handelen in cryptocurrency? Dan ben je sowieso bij AllesOverCrypto aan het juiste adres. Zoals ik eerder in dit artikel al aangaf, heb ik zelf heel veel aan AllesOverCrypto gehad. Deze organisatie heeft mij doen inzien dat je echt heel veel geld kunt verdienen met crypto.

Maar dat is niet het enige. AllesOverCrypto heeft mij ook in laten zien dat je heel veel kanten met cryptocurrency op kunt. Je kunt op meerdere manieren van de aanwezigheid van cryptocurrency profiteren.

Waarom zou je dat dan niet doen?

Juist; dat is een goede vraag waar eigenlijk geen antwoord op gegeven kan worden.

Als je meer over cryptocurrency en traden wilt leren, zit je bij AllesOverCrypto goed. Met alle dank aan de ontwikkelaars/oprichters van dit leuke bedrijf!

Alles Over Crypto founders Patrick Suiker en Derek Westra
De oprichters van AllesOverCrypto: Derek Westra en Patrick Suiker

Signals of Mastery van AllesOverCrypto en Martijn Houttuin

Zoals je mogelijk al weet, is AllesOverCrypto door drie ondernemers opgericht. Dit zijn drie ondernemers die stuk voor stuk veel kennis over cryptocurrency hebben. Enige jaren geleden besloten zij om hun handen in een te slaan; het gaat hierbij om Derek Westra, Patrick Suiker en Robin Westra.

Door de jaren heen hebben zij een flink bedrijf op weten te bouwen. Dit hebben zij niet alleen gedaan, maar hebben ze met behulp van de juiste mensen gedaan. Een van de mensen die bij zowel Crypto Mastery als bij Crypto Signals een belangrijk rol heeft gespeeld, is Martijn Houttuin.

Hij trad eigenlijk nooit op de voorgrond op, maar hij was een van de belangrijkste pionnen binnen AllesOverCrypto. De nadruk hierbij ligt wel op ‘was’, aangezien hij eind 2021 opgestapt is bij dit bedrijf. Desalniettemin is zijn kennis van grote invloed geweest op de uiteindelijke inhoud van Crypto Mastery en Crypto Signals.

Hiermee zijn zowel de karren Crypto Signals als Mastery terug in de handen van Robin, Derek en Patrick gekomen om te trekken. Net als altijd gaat dat met grote passie en hun jarenlange expertise gepaard. Dit zie je terug in de resultaten van de deelnemers. (Misschien wel jij.)

Crypto Signals Review

Crypto Signals | Crypto traden met signalen

Heb je interesse om op de juiste manier met crypto trading aan de slag te gaan? En wil je graag daarvoor alle kennis op doen? Dan is het interessant om je voor Crypto Signals aan te melden. Dit is een unieke dienst waarmee je gaat leren handelen in cryptomunten.

Wanneer kan ik het beste een cryptomunt kopen en verkopen? Op welke momenten kan je het beste een cryptomunt kopen of verkopen? Welke signalen moet je hiervoor in de gaten houden? En op welke manier kan je de cryptomunten kopen en verkopen? Dat zijn enkele vragen die centraal staan in deze online dienst.

Zoals je hierboven al hebt kunnen lezen, is Crypto Signals ontwikkeld door AllesOverCrypto. Met deze dienst combineert AllesOverCrypto eigenlijk twee componenten met elkaar:

 • Experts aan het werk: met deze dienst zet AllesOverCrypto haar eigen experts aan het werk. De tips die je via deze dienst doorgespeeld krijgt, komen namelijk allemaal vanuit de experts. Het enige wat jij hoeft te doen, is de tips van deze experts op te volgen.
 • Klantenbinding: met Crypto Signals werkt AllesOverCrypto gericht aan haar klantenbinding. Door deze dienst aan te bieden, weet men haar klanten simpelweg bij zich te houden. Dat blijkt ook uit het feit dat je zowel een maandelijks- als een jaarlijks abonnement af kunt sluiten.

Als je voor Crypto Signals kiest, krijg je 7 dagen per week koop- en verkoopsignalen binnen. Deze krijg je binnen op je computer, tablet of telefoon via de Discord chat app.

Verder krijg je toegang tot een 2-wekelijkse livestream. In deze livestream krijg je van een expert uitleg over het doen van een technische analyse en een On-chain analyse.

Tot slot krijg je feedback op je eigen trading analyses. Aan de hand van deze feedback breng je je trading skills naar een alsmaar hoger niveau!

Al met al draait alles bij Crypto Signals om het leren crypto traden. Hierbij spelen de signalen een belangrijke rol, maar ook de Crypto Signal Group. Als je eenmaal lid van deze group bent, ga je hier ongetwijfeld veel plezier aan beleven.

En wat is Crypto Signals niet?

Crypto Signals is geen dienst waarmee je slapend rijk wordt. Volgens AllesOverCrypto zou dit met Crypto Mastery wel mogelijk moeten zijn, maar met Crypto Signals dus niet.

Daarnaast kan je met Crypto Signals alleen een actief inkomen creëren. Om geld met crypto te verdienen, moet je serieus met crypto traden aan de slag gaan. Dit kost tijd en vraagt om de nodige motivatie vanuit je kant. Al met al is dit géén dienst waarmee je probleemloos een passief inkomen opbouwt. 

Crypto Signals en crypto trading

Het belangrijkste onderwerp binnen Crypto Signals is crypto trading. Je gaat leren crypto traden, je gaat het maximale uit crypto halen en je gaat geld verdienen.

Met dank aan Crypto Signals geniet je van vele voordelen:

Crypto Signals wat levert het op
Crypto Signals: Wat levert het op?

Crypto Signals en Discord

Binnen deze dienst van AllesOverCrypto speelt de Discord app een cruciale rol. In deze app komen namelijk de beste koop- en verkoopsignalen te staan. Deze signalen worden alleen door experts in de app gezet; je kunt hierdoor met je ogen dicht deze signalen opvolgen.  

Hoe je toegang tot de Discord app krijgt? Dit doe je door je aan te melden en vervolgens de Discord app te downloaden. Nadat je je voor Crypto Signals aangemeld hebt, krijg je een uitgebreide uitleg over het downloaden/gebruiken van de Discord app.

Wat kan Crypto Signals jou opleveren?

Met dank aan Crypto Signals ga je leren crypto traden. Je gaat leren om het maximale uit crypto te halen, je gaat geld verdienen door de signalen van de experts op te volgen, en je kunt ontspannen je dag doorbrengen, waarbij je alleen maar de Discord app hoeft te volgen.

 • Je haalt het maximale uit crypto door de coins op het juiste moment te kopen en te verkopen.
 • Je verdient geld door de tips van de ervaren experts op te volgen.
 • Je ontspant, terwijl je weet dat de experts het meeste werk voor je uit handen nemen.

Winnen met crypto traden?

 • Leer van de professionals
 • Krijg dagelijks de beste signalen
 • Verdien geld met crypto traden
Crypto Signals | Crypto traden met signalen

Passief inkomen met Crypto?

 • Altijd op de hoogte van de laatste kansen
 • Weet wanneer je het beste in kunt stappen
 • Verdien geld met de laatste trends
Crypto Mastercy | passief inkomen met crypto

Crypto Mastery review

Crypto Mastercy | passief inkomen met crypto

Wil je op de hoogte blijven van de beste crypto kansen? Wil je inzicht in de meest opvallende crypto trends krijgen? En wil je perfect in kunnen spelen op de trends? Dan is Crypto Mastery wellicht de meest interessante dienst voor je.

Binnen deze dienst ligt de focus vooral op het inspelen op de trends. Door vroeg bij trends te zijn, kan je ongekend veel geld verdienen. Hoe je deze trends kunt vinden én hoe je hier op in kunt spelen, vertellen de experts van AllesOverCrypto je.

Uiteindelijk is het stappenplan binnen deze dienst helder:

 • Vroeg bij trends zijn: door de crypto trends goed in de gaten te houden, kan je (erg) vroeg bij trends zijn.
 • Inspelen: met dank aan Crypto Mastery kan je vervolgens inspelen op de trends. Je grijpt daarmee de crypto kansen met twee handen aan.
 • Profiteren: met dank aan Crypto Mastery kan je uiteindelijk veel geld verdienen. Het is zelfs mogelijk om een crypto passief inkomen op te bouwen!

Wil je leren cryptoparels te vinden? Ook dan is de Crypto Mastery de beste dienst voor je. Met dank aan veel handige informatie en tips ben je in staat om de beste cryptoparels in een vroegtijdig stadium te herkennen.

En wat is Crypto Mastery niet?

Crypto Mastery is geen dienst waarbij je alles aangereikt krijgt. Je krijgt alleen de beste trends aangereikt, mar verder zou je wel zelf de juiste trades moeten plaatsen. Mocht je onverhoopt achter elkaar een paar slechte trades plaatsen, dan verdampt je vermogen als het ware.

Inspelen op trends is het sleutelwoord binnen Crypto Mastery. Je krijgt signalen over de meest opvallende trends, waarna je hier zelf op in kunt gaan spelen. De experts van AllesOverCrypto doen het voorwerk voor je, waarna jij dit alleen maar af hoeft te maken.

Stel jij jezelf ook regelmatig de vraag ‘hoe krijg ik een passief inkomen met crypto?’? Dan is het antwoord op deze vraag mogelijk de Crypto Mastery. Door op de juiste trends in te spelen, kan je een flink passief inkomen op gaan bouwen!

Crypto Mastery en discord

Binnen Crypto Mastery staat de Discord app centraal. Dit wordt ook wel de Crypto DeFi groep genoemd, waarin de beste trends gedeeld worden. Aan de hand van deze trends kan je vervolgens voor jezelf de juiste trades plaatsen.

Wat kan Crypto Mastery jou opleveren?

Met Crypto Mastery kan je vroeg bij de beste trends zijn. Door hier vervolgens tijdig op in te spelen, profiteer je optimaal. Je bent hiermee veel andere traders voor, waardoor je extreem van koersstijgingen profiteert.

AllesOverCrypto zegt hier zelf het volgende over:

hW43lns dY5s8DV2Lpp7FwElPRx13DdL7397ZepncNRrsW6Q9MlzTPP pNHpmx9vr2zvUbkMZ2kZkbAAimAXKrRItshuKVtCKrS8s2kRuRtvFWjBhXxbidxuQT
Crypto Mastery: Wat kan het je opleveren?

Crypto Mastery vs. Crypto Signals | De voor- en nadelen

Zoals je in dit artikel hebt kunnen lezen, zijn zowel Mastery als Signals interessante diensten. Wat voor jou de beste dienst is, hangt vooral van je eigen voorkeuren af. Om je een extra handje met deze keuze te helpen, zetten wij alle voor- en nadelen op een rijtje.

Crypto Mastery voor- en nadelen

 • Veel signalen over onder meer Yield farming, staking en ICO’s
 • Je bespaart dankzij Crypto Mastery een hoop tijd
 • De signalen worden alleen door experts gestuurd
 • De Crypto Mastery Discord is onderscheidend
 • Je gaat echt leren crypto traden
 • Geen gratis trial beschikbaar
 • Opzegtermijn van 1 maand

Crypto Signals voor- en nadelen

 • Je profiteert optimaal van vroege trends
 • Je geniet van veel gemak dankzij Crypto Signals
 • Fijne community en goede begeleiding vanuit de experts
 • Crypto Signals bestaat uit meerdere discord groepen
 • Ongemerkt ben je mogelijk veel tijd kwijt aan het bijhouden van alle apps

Gemiste kans

 • Als je de signalen opvolgt, kun je geld verdienen. Maar, de grootste saboteur: je eigen emoties kunnen je tegenstrijdige beslissingen laten maken, waardoor een winstgevende kans een verliesgevende kans kan worden. Simpelweg, omdat je door emoties gestuurd het signaal, niet correct opvolgt en te vroeg of laat handelt. Het overkomt de beste! Emoties en mindset worden niet genoeg behandelt.

Jouw Kans

 • Met mijn unieke Mindset Module de wortels van de emoties uit je systeem halen. Wat is hiervan de win? 1. Dat je beter luistert naar de signalen 2. Dat je hierdoor meer geld kunt verdienen 3. Dat je meer vrijheid ervaart in je leven.

Wil jij ook maximaal profiteren van Crypto Mastery of Signals met de Mindset Module? Lees hier meer over deze module. En hoe jij deze *Gratis* kunt bemachtigen.

win

Crypto Mastery of Crypto Signals kopen 🛒

3 stappen:

 1. Open een nieuwe incognito browser tab.
  • Sneltoets: pc: Ctrl+alt+N
  • of sneltoets: MAC: ?+Shift+N
  • Of wis je browsergeschiedenis.
 2. Kopieer deze link voor Crypto Signalshttps://geldenvrijheid.nl/go/signals/ Of deze link voor Crypto Mastery:  https://geldenvrijheid.nl/go/mastery/ En plak hem in de incognito browser.
 3. Koop de Crypto Mastery of Singals of allebei en stuur me een screenshot van je aankoopbevestiging e-mail en/of factuur. Dit kun je hier doen door een mail te sturen naar: info@geldenvrijheid.nl of ga naar: https://geldenvrijheid.nl/claim-je-bonus/

Waarom op deze manier? – Jij weet zeker dat jij je bonus claimt! En ik een vergoeding in de vorm krijg van een kleine commissie voor mijn werk. 😊 Op deze manier weten we zeker dat jouw koop via mij komt. En ik die vergoeding krijg. Ik ben namelijk affiliate voor Allesovercrypto. Dankjewel voor de extra moeite.

Crypto Mastery Allesovercrypto 1
Crypto Signals Allesovercrypto 1
rsz mindsetmodulemockup

Privé gegevens: Ik heb ze niet nodig. Alleen tijd en datum zijn voor mij een check om de aankoop terug te kunnen leiden. Daarom kun jij je persoonlijke gegevens voor jezelf houden. Een screenshot waarop ik Tijd en datum kan terugzien is dus al voldoende.

Crypto Signals of Mastery: Wie haalt de beste resultaten?

Zowel met Crypto Signals als met Crypto Mastery zijn prima resultaten te behalen. Dit is mijn eigen ervaring, maar is ook de ervaring van veel andere gebruikers. Om je hier een indruk van te geven, zet ik enkele ervaringen voor je op een rijtje.

Crypto Signals en Crypto Mastery prijs

Of je beter voor Crypto Signals of beter voor Crypto Mastery kunt kiezen, is afhankelijk van meerdere factoren. Een van die factoren is je aanwezige budget. Gelukkig kosten Signals en Mastery precies hetzelfde!

Crypto Signals:

 • Maandelijks: 47 euro per maand
 • Jaarlijks: 497 euro

Crypto Mastery:

 • Maandelijks: 47 euro per maand
 • Jaarlijks: 497 euro

Let op: het aangaan van een jaarabonnement is een stuk voordeliger. In dat geval betaal je per maand namelijk een bedrag van 41,42 euro.

Ook is het goed om te weten dat AllesOverCrypto een opzegtermijn van 1 maand hanteert.

Crypto Mastery of Signals kopen?

Wil je een keuze tussen Crypto Mastery of Crypto Signals maken? Dan is mijn advies om dit artikel nogmaals heel goed door te nemen. In dit artikel heb ik immers een uitgebreide vergelijking tussen beide diensten gemaakt.

Graag sluit ik dit artikel in stijl af. Dit doe ik door te benoemen in welke situaties je het beste voor een van deze twee diensten kunt kiezen.

Kies voor Crypto Mastery als:

 • … je een passief inkomen op wilt bouwen
 • … je op de hoogte wilt blijven van de laatste trends
 • … als je zonder moeite de unieke kansen in de wereld van crypto wilt benutten
 • … als je het maximale uit crypto wilt halen en optimaal wilt profiteren

Want Crypto Mastery belooft:

 • Je benut zonder moeite de unieke kansen
 • Je hebt hier geen cryptokennis voor nodig
 • Je kunt met al je vragen terecht bij de experts
 • Je bent en blijft op de hoogte van de laatste trends

En ze doen dit aan de hand van…:

 • Meerdere discord groepen
 • Experts
 • De beste analyses met betrekking tot vroegtijdige trends

Kies voor Crypto Signals als:

 • … je op de juiste manier wilt leren crypto traden
 • … je de juiste signalen van de juiste experts wilt ontvangen
 • … je een hoop tijd wilt besparen

Want Crypto Signals belooft:

 • Je maakt zonder moeite 7 dagen per week veel winst
 • Je leert hoe professionele crypto traders denken
 • Je leert hoe je altijd je ogen op de markt kunnen hebben, zonder online te zijn

En ze doen dit met:

 • 7 dagen per week koop- en verkoopsignalen in de discord chat app
 • 2-wekelijks een livestream
 • De beste tips/signalen door experts verzameld
 • Feedback op je eigen trading analyses

Voor wie is dit sowieso niet geschikt?

Deze diensten zijn niet geschikt voor mensen die geen kapitaal hebben, voor mensen die bang zijn om te verliezen, voor mensen die geen risico willen nemen, en voor mensen die niet bereid zijn om te leren.

Conclusie: Crypto Mastery vs. Signals

Wil jij een passief inkomen met crypto opbouwen? Dan is Crypto Mastery de betere optie voor je. Wil je leren handelen in cryptomunten? Dan is Crypto Signals de beste optie voor je.

Maar – is het noodzakelijk om voor één van beide diensten te kiezen? Nee, in mijn ogen kan je het beste voor een combinatie van deze twee diensten gaan. Dan geniet je echt van een alles-in-één pakket. En het geld dat je hieraan kwijt bent, verdien je binnen de kortste keren weer terug.

Graag wil ik hier nog één ding aan toevoegeon: je moet je emoties nooit de baas laten zijn. Aangezien dat risico in deze beide diensten niet besproken wordt, heb ik zelf een e-book geschreven. Dit is een 26-pagina’s tellend boek met de naam Mindset Module.

In dit boek bespreek ik uitgebreid hoe je je emoties uit kunt schakelen. Dat is bijzonder hard nodig, aangezien veel slechte trades worden geplaatst door de invloed van emoties. Met dit boek vul ik dan ook perfect het gat op dat tussen deze beide abonnementen van AllesOverCrypto valt.

Bovendien merk ik dat de vraag naar dit boek immens is. Ik wil binnenkort geld voor dit boek gaan vragen, maar tijdelijk kan je dit boek nog gratis ontvangen. Dat doe je door je via deze link aan te melden voor een van de diensten van AllesOverCrypto. Als je dat via deze link doet, ontvang je het Mindset Module boek van mij gratis. Hoe je deze exclusieve bonus kunt claimen, lees je hieronder:

Crypto Mastery of Crypto Signals kopen 🛒

3 stappen:

 1. Open een nieuwe incognito browser tab.
  • Sneltoets: pc: Ctrl+alt+N
  • of sneltoets: MAC: ?+Shift+N
  • Of wis je browsergeschiedenis.
 2. Kopieer deze link voor Crypto Signalshttps://geldenvrijheid.nl/go/signals/ Of deze link voor Crypto Mastery:  https://geldenvrijheid.nl/go/mastery/ En plak hem in de incognito browser.
 3. Koop de Crypto Mastery of Singals of allebei en stuur me een screenshot van je aankoopbevestiging e-mail en/of factuur. Dit kun je hier doen door een mail te sturen naar: info@geldenvrijheid.nl of ga naar: https://geldenvrijheid.nl/claim-je-bonus/

Waarom op deze manier? – Jij weet zeker dat jij je bonus claimt! En ik een vergoeding in de vorm krijg van een kleine commissie voor mijn werk. 😊 Op deze manier weten we zeker dat jouw koop via mij komt. En ik die vergoeding krijg. Ik ben namelijk affiliate voor Allesovercrypto. Dankjewel voor de extra moeite.

Crypto Mastery Allesovercrypto 1
Crypto Signals Allesovercrypto 1
rsz mindsetmodulemockup

Privé gegevens: Ik heb ze niet nodig. Alleen tijd en datum zijn voor mij een check om de aankoop terug te kunnen leiden. Daarom kun jij je persoonlijke gegevens voor jezelf houden. Een screenshot waarop ik Tijd en datum kan terugzien is dus al voldoende.

Laatst bijgewerkt: 14/03/2022
Wouter
Wouter
Vrijheid creëren om mijn dromen te verwezenlijken en anderen helpen dit ook voor zichzelf te realiseren is de intentie van mijn blog: Geld en vrijheid. Met internet ligt de wereld letterlijk bij je op schoot. Met de vele mogelijkheden van het kent om geld te verdienen is financiële vrijheid creëren enkel een keuze. Ik deel mijn kennis en ervaringen met de intentie jouw te helpen in jouw weg met geld en vrijheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *