Crypto portfolio review: Wat zijn de crypto parels 2021?

Heb je het over een crypto portfolio, dan moet je de gids van Allesovercrypto wel tegen zijn gekomen: De crypto parels. Is dit crypto portfolio écht de moeite waard? Is het daadwerkelijk het beste crypto portfolio van 2021? In dit crypto parels review neem ik deze gids uitvoerig onder de loep.

Maar, waarom eigenlijk investeren in zoiets als een crypto portfolio? Bitcoin is toch dé cryptomunt… Het is zeker een hele grote jongen. En Bitcoin heeft een revolutie geïniteerd die zijn weerga niet kent. Maar, net als in 2008, zijn er nog steeds om de haverklap toffe kleine projecten met baanbrekende ideeën die de wereld kunnen veranderen.

En… die veel geld kunnen opleveren, met een minimale investering.

Daarom dus.

Dan is het nog de vraag: Is Crypto parels, de crypto portfolio van Allesovercrypto.nl (Derek en Patrick) de moeite waard? Zijn deze mannen betrouwbaar?

Voordat ik het crypto parels review induik. Om te kijken of het de moeite waard is om te kopen. Eerst een blik op het proces om een sterk crypto portfolio samen te stellen. Want dat is niet meer hetzelfde in 2021 als toen. Zo krijg je een beeld van het werk dat Derek en Patrick al voor je hebben gedaan. Zodat je begrijpt: Waarom het crypto portfolio 2021 een must have is voor elke crypto investeerder.

Direct naar het crypto portfolio review ➡

crypto parels 2021 kopen

Koop de gids en scoor die winstgevende crypto parels

In welke cryptomunt investeren?

Welke munt wordt de nieuwe Bitcoin? Wanneer je met deze vraag het internet opgaat kom je een overvloed aan informatie tegen. Tevens kom je lijstjes tegen, je kent ze wel:

Welke cryptomunt is de nieuwe bitcoin?
Een selectie cryptomunten

De beste cryptomunten van 2021

Hierin komen de grote Bitcoin en veelbelovende altcoin naar voren komen. Afgaande op de bondige en goed geschreven informatie is het natuurlijk héél verleidelijk om een gok te wagen. 

En..  

Precies, een gokje te wagen. Denk je dat succesvolle crypto traders en investeerders gokken? 

Crypto traden is geen digitale gokkast. Wil je geld verdienen met crypto? Dan is enige kennis wel een pré. Zodat je deze: “beste cryptocurrency van 2020 of 2021” -lijstjes zelf kunt beoordelen. En weloverwogen keuzes kunt maken. Zodat succes en passief inkomen een stuk realistischer voor je worden. 

Kennis je grootste kapitaal

Een weloverwogen keuze, is een keuze gebaseerd op een uitgebreid onderzoek naar het bedrijf en het product van de verschillende Cryptocurrencies. 

Waarom Crypto parels een must have is voor elke investeerder

De markt voor crypto bestaat uit meer dan Bitcoin, Ehtereum en Litecoin. Er zijn nu duizenden crypto projecten. Heb jij de tijd om deze allemaal te onderzoeken? In dit crypto portfolio hebben Derek Westra en Patrick Suiker het grote werk al voor je gedaan. Zij weten hoe je een sterk crypto portfolio samensteld.

Met behulp van de uitgebreide uitleg van de onderzoekscriteria, kun je zelf nagaan of de geselecteerde crypto parels voor jou ook de moeite waard zijn om in te investeren.

Waarom zijn de crypto parels een must have?

 • Jaarlijks ge-update
 • Timesaver voor het samenstellen van je crypto portfolio
 • Het grote voorwerk is gedaan
 • Je krijgt zelf de tools om de potentie van de crypto parels te checken.

Overtuigd van het crypto portfolio? direct bestellen ➡

crypto portfolio samenstellen: Hoe doe je dat?

Hoe maak je de goede keuze? Vooronderzoek is dus heel belangrijk, wanneer je online geld verdienen wilt met crypto. Er zijn veel factoren om rekening mee te houden. Grofweg zijn er vier hoofdcategorieën om onderzoek naar te doen:

 1. Het bedrijf
 2. Concurrentie
 3. Marktomstandigheden
 4. Persoonlijke omstandigheden

Het bedrijf

Hierbij kun je denken aan zaken als;

 • Het managementteam. Is hier voldoende kennis aanwezig. En heeft het team eerdere succesvolle ervaring opgedaan?
 • het product: Voegt het daadwerkelijk waarde toe? 
 • Bestaat het bedrijf al lang of is het nieuw? Mensen willen vaak iets nieuws… cryptocoins van een jonger bedrijf hebben dus meer kans in waarde te stijgen. 
 • De White paper en roadmap. Is dit realistisch en zijn de doelen helder geformuleerd. Een duidelijke White paper is een goed teken. Vaak zijn ze wel ergens op de website van het bedrijf te vinden. 
 • Heeft het bedrijf de marketing goed voor elkaar? Key factor voor succes is communicatie met de doelgroep en de klanten. Is de boodschap duidelijk? En slagen de marketingactiviteiten erin het vertrouwen te winnen.
 • Zo komen we bij het volgende, want in het verlengde hiervan liggen de hype-gevoeligheid en de achterban ofwel de community. Hoe betrokken zijn deze eerste investeerders? En tsja… hype-gevoeligheid zegt het ook al. Is de coin gevoelig voor een hype, dan kan deze nog eens heel hard stijgen in waarde. 

Concurrentie

Een gedetailleerde concurrentie analyse kan veel vertellen over de kansen van je crypto investering. 

Hierbij kun je bovenstaande doornemen, maar dan voor een vergelijkbaar bedrijf. Geef daarbij ook aandacht aan het product/ dienst. Waarin zijn deze vergelijkbaar, waar liggen de verschillen? Wat maakt het onderscheid tussen de twee bedrijven ben hun cryptocoins? En natuurlijk, hoe zij het in de markt doen kan een goede indicatie zijn.

Marktomstandigheden

De crypto markt is enorm volatiel. Winsten kunnen in een oogwenk in verlies zijn omgeslagen. De markt kan snel en veel bewegen. 

Natuurlijk is de kun je een marktcyclus ontdekken. Als je deze kent heb je een grotere kans geld met cryptocurrency te verdienen. Het loont zich loont zich dus eerst te investeren in kennis. 

Persoonlijke omstandigheden

Ook dit is van doorslaggevend belang om succesvol te investeren in crypto. Het is bijvoorbeeld geen garantie dat je snel veel geld verdient. Als je snel en veel wilt, ben je hier fout. Haastige spoed is zelden goed. En de kans om geld te verliezen met zo’n mindset is groot.  

De beweeglijkheid van de markt vraagt om een goede mindset. Je moet de verschillende stages in de marktcyclus kunnen herkennen én de bijhorende gevoelens meester zijn, om juiste keuzes te kunnen maken. Dus, ja stressbestendigheid is een persoonlijkheidskenmerk van belang. 

Tevens moet je doelen kunnen stellen. Verder is er de bereidheid te leren. Een enorm doorzettingsvermogen om alles te leren en te implementeren op een verantwoordelijk tempo. 

Kennis opdoen is één ding. Tweede is toepassen. Ben jij een actiontaker? Kun jij je voorstellen hoe jij je voelt, wanneer je investeringen door het dak 🚀 gaan?

genieten van succes
Yes! geld verdienen met crypto

risicokapitaal

Meer concrete van de persoonlijke omstandigheden is je budget. In de wereld van investeerders is risicokapitaal een bekend begrip. Hiermee wordt het budget bedoelt dat je bereid bent te verliezen, tegenover de mogelijke winsten die je kunt maken. 

Een goede investeerder op welk vlak dan ook, weegt dit mogelijke winst en verlies goed af tegen elkaar. 

Is geld verdienen met crypto makkelijk?

Samengevat kun je wel stellen dat je over nogal wat kennis en vaardigheden moet beschikken wil je geld verdienen met crypto. Vergeet hierbij de mindset ook niet! Héél belangrijk voor je succes. Aangezien je nog steeds bij mij bent in dit lange artikel, kun je wel stellen dat het goed zit met je doorzettingsvermogen en leergierigheid! Dat zal in je voordeel werken. 

Maar, eerlijk is eerlijk. In het begin is geld verdienen met crypto niet makkelijk. Er zijn veel factoren waarmee je rekening dient te houden. De punten hierboven geven je hopelijk al een goede indicatie. 

Wanneer je goede analyses weet te maken, wordt het met de tijd natuurlijk wel gemakkelijker. En daar zijn hulpmiddelen voor! Één daarvan is de crypto portfolio van Allesovercrypto. Tegenwoordig is dit prachtige hulpmiddel omgedoopt tot crypto parels. Wil je hier meer over weten? En zoek je antwoord op de vragen; Wat is de crypto portfolio? En is het de moeite waard? Lees dan verder.

Is de crypto portfolio 2021 waar voor je geld?

Goeie vraag! Daarvoor wil ik duiken in de waarde die het biedt. De crypto parels, zoals deze portfolio nu heet, heeft een indrukwekkende inhoud. Het beloofd veel. 

Wat is de crypto parels portfolio? 

crypto parels
crypto parels: het portfolio en tools
Je krijgt toegang tot het crypto portfolio via Google Drive.

De crypto parels is een portfolio van Allesovercrypto. In andere woorden de parels is gebundelde expertise van Patrick Suiker en Derek Westra: de crypto-experts van Nederland. Een tweetal met de missie Nederland de voorloper op het gebied van Cryptocurrency en Blockchain te maken. 

Om dit te bereiken delen zij hun kennis met de intentie dat vele Nederlanders en Belgen geld kunnen verdienen met crypto. Hiernaast willen Derek en Patrick graag mensen helpen. En natuurlijk vinden zij stabielere inkomstenstroom naast het inkomen uit de cryptohandel ook erg fijn. Met Allesovercrypto is de intentie deze twee doelen te combineren. 

Als we de ervaringen en reviews lezen, (zie voorbeeld hieronder)  lijkt Allesovercrypto goed op weg te zijn Nederland en België tot koploper te maken. Er is veel interesse en enthousiasme over de producten, zoals de crypto parels. En veel mensen weten nu dankzij de hulp van dit gedreven duo en deze portfolio geld te verdienen met crypto.

truspilot recensie allesovercrypto
Ervaring met de cursus van Allesovercrypto

Inhoud crypto-parels

Deze gids geeft je al de informatie die je nodig hebt om zelf je cryptocoins te selecteren. Dit a.d.h.v. een uitgebreide selectielijst eneen blik in de portfolio van Derek en Patrick. Verder vind je nformatie over veiligheid en hoe crypto te kopen.

Introductie

In de intro lees je wat meer over waarom Derek en Patrick dit portfolio gemaakt hebben en waarom ze op zoek zijn gegaan naar crypto parels.

Je wordt als het ware goed opgewarmd voor de rest van de stof. Deze stof is erg enthousiasmerend. Samen met een aantal praktijkvoorbeelden, is dit heel motiverend de rest van de stof in te duiken. 

Dit doen ze onder andere door het ophalen van een herinnering: Een vergeten lijstje met veelbelovende cryptomunten, waarop zij twee munten hadden gemarkeerd als munten met veel potentie. Deze munten, AntShares (nu NEO) en RaiBlocks (nu NANO) hadden Derek en Westra met een inleg van € 100,- € 150.000,- op kunnen leveren. De gemiste kans, motiveerde de crypto experts altijd hun ogen op te houden voor nieuwe kansen en er daadwerkelijk op in te springen.

Selectiecriteria

Dit is echt een enorme meerwaarde van het product. Met de selectiecriteria die je hier worden gegeven, leer je namelijk ook écht zelf. Zodat je na het bestuderen van deze gids al goed je eigen portfolio kunt samenstellen. 

crypt parels review - screenshot inhoudsopgave onderzoekscriteria
screenshot van crypto parels onderzoekscriteria

Sla Je Munten Veilig Op!

Onbeveiligde munten zijn een gewilde prooi voor hackers. Dat wil je niet, toch? Gelukkig vertellen Derek en Patrick je hier hoe je dat kunt voorkomen. En hoe jij je parels veilig kunt houden. 

10 (+ 1) Crypto Parels

Uiteindelijk wordt je goed op weg geholpen met een overzicht van de 10 (+ 1) beste crypto parels. De coins die de meeste potentie hebben om enorm te hard te gaan groeien in waarde. 

In een handig overzicht staan deze munten bij elkaar. Deze crypto parels kun je natuurlijk niet overal kopen. Daar is aangedacht: De brokers en exchanges waar je deze sleeping giants kopen kunt, staan in dit overzicht vermeld.

En, omdat veilig opslag van je crypto portfolio ook belangrijk is, kun je in dit overzicht ook vinden waar je een veilige wallet kunt vinden: Paper wallet, software wallet en soms mobile wallet.

Wist je dat:

Deze munten hebben Derek en Patrick zelf ook in hun portfolio. 

🙊 ons geheim 😉

Hoe koop je crypto?

Leuk! Weten welke je hebben wilt. Maar, waar en hoe kun je deze cryptomunten kopen? Dat wordt hier helder uitgelegd. Alle ins en outs komen naar voren. Derek en Patrick laten alles stap voor stap zien. Zodat je snel aan de slag kunt met het kopen van crypto. 

Tot slot

Belangrijke mededeling: Kennis alleen is niet genoeg. Toepassen van de kennis maakt dat je een succes wordt met crypto. Dus… Neem actie.

crypto parels 2021 kopen

Koop de gids en scoor die winstgevende crypto parels

Bonus

Naast het uitgebreide portfolio krijg je nog twee gidsen cadeau bij de Crypto Parels:

 • De belastinggids – Ja, ook met cryptocurrency heb je hiermee te maken.
 • 12 waardevolle cryptotips voor beginners.

Altijd up to date

Crypto parels 2021

Yes, Heerlijk! Een team dat zich aan zijn belofte houdt. Voorafgaande aan het nieuwe jaar, kreeg ik meerdere mails over het update werk van Derek Westra en Patrick Suiker aan hun crypto porftfolio 2021.

De boodschap dat er nieuwe crypto parels gevonden waren en dat het hele portfolio nog eens grondig werd doorlopen, maakte mij ongeduldig. Ik was nieuwsgierig naar het nieuwe portfolio.

En hop, op de laatste dag van het jaar kreeg ik de update naar het nieuwe portfolio. (Zoals ook jij vanaf nu altijd de updates van het crypto portfolio krijgt, als jij deze koopt tenminste. Dat kan hier ➡ )

Het nieuwe crypto portfolio stemde mij blij, het verraste mij. 6 van de 10 parels hebben hun plek weten te behouden. Échte toppers dus. De 4 nieuwe altcoins, zijn tevens héél toffe projecten. Ik ruik mogelijkheden! En vertrouw op de mogelijkheden van deze crypto parels.

Is het niet te laat om in crypto te investeren?

De cryptowereld is inderdaad nog klein. Maar deze wereld heeft zo’n enorme potentie, dankzij de vele toepassingen die het kent. Denk aan smartcontracts, dapps – decentralized apps, etc.. Het is een kwestie van tijd en een goede oplossing vinden voor de schaalbaarheid, voordat de grote massa het accepteerd. Deze golf wil je niet missen. Er is héél veel te verdienen. Dus leer. En investeer.

Geen tijd voor nog een héél artikel? Ik wil je toch nog even dit lijstje laten zien. Een lijstje van “x100” munten die mensen veel geld hebben opgeleverd.

Had je 100,- euro in IOTA gelegd dan had je nu €1,2 miljoen gehad.

100,- euro in NEO is €28 duizend euro geworden.

100,- euro in Ethereum is €465 duizend euro geworden.

De opgenomen munten in dit crypto portfolio hebben dezelfde potentie.

Nog even de voor- en nadelen op een rijtje

Voordelen

 • Gemaakt door crypto experts
 • Super kwaliteit portfolio
 • Jaar op jaar bewezen.
 • Relatief goedkoop – gewaardeerd op € 200,- Maar te koop voor € 97,- Dus: € 100,- voordeel
 • Er is geen beter portfolio op de markt
 • Je krijgt een GRATIS crypto bonus pack cadeau
 • Enorme timesaver; je koopt expertise en een goed onderbouwd crypto portfolio
 • Inclusief aankoop instructies van de crypto parels. Erg handig, want het kan wat complex zijn. Maar met deze instructies kun je het allemaal zelf.
 • Je leert zelf “parels duiken”
 • En je krijgt de tools om dit georganiseerd te doen.
 • Kleine investering, Grote potentie

Nadelen

 • Ben je nieuw met crypto? Dan kan het soms wat tijd en energie kosten om uit te zoeken hoe het werkt. Ookal wordt dit helder uitgelegd. Zie het als leren fietsen. In het begin was het moeilijk. Maar nu?
 • Cryptocurrencies zijn risicovol.
 • Ondanks uitvoerig onderzoek van AOC en jezelf biedt dit nog geen garantie op grote winsten.
 • Het is géén snel geld. Het vereist kennis, vaardigheden en geduld.
 • Dit is géén garantie

crypto parels 2021 kopen

Koop de gids en scoor die winstgevende crypto parels

Mijn resultaten

Sinds ongeveer oktober investeer ik geleidelijk kleine bedragen in enkele van deze cryptomunten. Ik moet eerlijk zeggen, ik ben niet gelijk in alle 10, eigenlijk 11 cryptomunten gedoken. Simpelweg, omdat ik het belangrijk vind mijn cryptovaluta in de gaten te kunnen houden. Daarom heb ik niet in één keer al de cryptovaluta zelf onderzocht en heb ik nog niet in alles geïnvesteerd.

Ik zie flinke schommelingen. Bij de kleine muntjes kan het zo dat ze in 1 dag 80% of meer stijgen of dalen. De één doet het goed. De ander wat minder. Het is nog wachten op de grote doorbraak.

Update: Dat er weer een groeiende interesse is in crypto is goed te merken. Mijn investeringen zijn inmiddels al stevig in waarde gestegen. Een verdubbeling is geen zeldzaamheid. 😀

Crypto parels resultaten van Allesovercrypto

Onlangs deelde Patrick Suiker het vermogen dat de crypto portfolio hem gebracht had in één van de eerdere jaren. Met een investering van € 10,- op toen nog een 17 tal cryptomunten, hebben hij en Derek Westra € 135.000,- verdient. Hoppa! In the pocket.

Ervaringen van anderen

Specifieke product recensies van anderen op een site als Trustpilot heb ik niet kunnen vinden. Natuurlijk kun je wel je feedback geven over AOC op deze website. Maar, anderen schrijven vooral over de crypto masterclass. Waar de crypto parels ook onderdeel van zijn. Over het algemeen krijgt Allesovercrypto goede gebruikersreviews zoals onderstaand.

Crypto masterclass eerlijke ervaring

Conclusie: Crypto parels, het beste crypto portfolio van 2021? 

crypto portfolio review: crypto parels

Wouter

Crypto portfolio: Crypto Parels van Allesovercrypto. In welke cryptomunten investeren?
crypto parels
Inhoud
Kwaliteit
Praktisch toepasbaar
Leerzaam
Portfolio

crypto parels een goede investering?

Ja, Derek en Patrick hebben een sterk portfolio samengesteld met veel potentie. De keuze voor hun crypto parels hebben ze goed onderbouwd. Met deze portfolio heb je:
1. de kennis om zelf crypto parels te herkennen. 2. een goede selectie crypto munten, die flink in waarde kunnen stijgen. Dit biedt natuurlijk geen garantie.

Ook de veiligheid en plan van aanpak om munten te kopen zijn van meerwaarde. En erg praktisch.

Naast het daadwerkelijke portfolio, krijg je toegang tot werkbestanden waarmee je zelf op onderzoek uit kunt gaan om je crypto parels te vinden.

Check voor de volledige conclusie met voor- en nadelen mijn review.

4.6

crypto parels 2021 kopen

Koop de gids en scoor die winstgevende crypto parels

Eerst leren dan investeren

Het is goed te leren van je fouten. Het is nog beter te leren van andermans fouten.

Warren Buffet

De ervaring en expertise van Patrick Suiker en Derek Westra groeit sinds 2013. Als je ze geloven mag (wat ik volledig doe) hebben ze veel fouten gemaakt. Hiervan hebben ze geleerd. (Belangrijk kenmerk van succesvol ondernemen.) Één van de lessen die deze crypto fanaten bracht tot waar ze nu zijn is; leer van iemand die al bereikt heeft, wat jij wil bereiken. Zo was een zekere David, de mentor op hun weg.

Nu heeft dit tweetal (inmiddels viertal) meer dan voldoende in huis om anderen te begeleiden op hun weg naar succesvol crypto investeerders en/ of -traders.

De lievelingsquote van Patrick is: 

“Ik heb twee handen. Één om mijzelf te helpen, één om een ander te helpen.”

Deze gedachte heeft bijgedragen aan de totstandkoming Allesovercrypto, de crypto parels portfolio. En een training waarbij je stap voor stap wordt begeleid succesvol te traden met crypto. Met deze Crypto Masterclass zal je veel sneller geld verdienen met crypto. Want je leert van de lessen uit andermans fouten. Fouten die jezelf dus niet hoeft te maken. Praktische lessen uit de eerste hand van ervaren en kennisrijke crypto-traders.

Kennis maken met dit duo en de crypto masterclass? Check de gratis Bitcoin training. Via onderstaande knop kun jij je gratis aanmelden.

Gratis Bitcoin Training?

Wil je alles leren over Bitcoin, de blockchain en altcoin? En hoe je hier geld mee kunt verdienen?

👇 Meld je nu aan voor de gratis bitcoin training 👇

Crypto parels FAQ’s

 1. Is het portfolio digitaal of uitgeprint

  Je krijgt het crypto portfolio digitaal toegestuurd. Wel kun je het zelf uitprinten

 2. Blijft het crypto portfolio up to date?

  Ja, regelmatig wordt het crypto portfolio ge-update. Je hebt altijd toegang tot de meest actuele gids. Het kan zijn dat er crypto parels vervangen worden door andere. Dit betekent niet dat de “oude” parels slecht zijn, maar dat er zijn nieuwe/ betere zijn opgedoken.

 3. Wat is een crypto parel?

  Een crypto parel is een crypto munt met een enorme potentie. De muntjes zijn nu nog vaak goedkoop te kopen. Maar ze kunnen wel x100 gaan, wanneer ze ontdekt worden. Er is dus veel geld aan te verdienen. Maar, het is goed zoeken. – Daarom deze gids – Die helpt je daarbij

 4. Waar kan ik crypto parels kopen?

  Het portfolio kun je kopen bij Allesovercrypto: Bezoek de website
  De cryptomunten zelf kun je kopen bij verschillende exchanges en brokers. Deze staan in het portfolio vermeld.crypto parels

Disclaimer:

Geld en vrijheid is geen financieel adviseur en de content op deze website is geen financieel advies. Alle informatie op deze website is informatief en geen aanbeveling om iets te kopen of verkopen. Doe goed onderzoek of raadpleeg een deskundige bij het maken van financiële beslissingen en investeer alleen geld dat je kunt missen. Je bent zelf verantwoordelijk voor je eigen investeringen.

Laatst bijgewerkt: 13/02/2021
Wouter
Wouter
Vrijheid creëren om mijn dromen te verwezenlijken en anderen helpen dit ook voor zichzelf te realiseren is de intentie van mijn blog: Geld en vrijheid. Met internet ligt de wereld letterlijk bij je op schoot. Met de vele mogelijkheden van het kent om geld te verdienen is financiële vrijheid creëren enkel een keuze. Ik deel mijn kennis en ervaringen met de intentie jouw te helpen in jouw weg met geld en vrijheid.
Wouter
Vrijheid creëren om mijn dromen te verwezenlijken en anderen helpen dit ook voor zichzelf te realiseren is de intentie van mijn blog: Geld en vrijheid. Met internet ligt de wereld letterlijk bij je op schoot. Met de vele mogelijkheden van het kent om geld te verdienen is financiële vrijheid creëren enkel een keuze. Ik deel mijn kennis en ervaringen met de intentie jouw te helpen in jouw weg met geld en vrijheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

crypto parels

crypto parels 2021 

De Nieuwe parels zijn bekend! Check deze toppers hier ➡