Crypto portfolio review: Wat zijn de crypto parels 2020?

Wat zijn er veel cryptocoins om in te investeren. Wat zijn de beste coins? En hoe kun je zelf kiezen? De Crypto portfolio beweert een volledige gids te zijn, die hulp biedt. Vind je echt dé crypto parels van het jaar? Ik vertel je graag meer in dit review.

Nadat Bitcoin een nieuwe revolutie initieerde met cryptocurrency en de blockchain, groeit cryptoland nog steeds. Zowel in populariteit als in aanbod. Het is een kwestie van tijd, voordat de grote massa met cryptomunten in aanraking komt. Wil je investeren, dan is nu een héél goed moment! Maar, wat zijn de beste crypto? Welke coins hebben de x100 potentie? Allesovercrypto zegt met Crypto parels dé gids te zijn om dit te weten te komen. In dit crypto portfolio review nemen we de crypto parels onder de loep. Met hoofdvraag:

Is Crypto parels, de crypto portfolio van Derek en Patrick de moeite waard?

Eerst wat meer over het kiezen van een goede cryptomunt. Daar gaat het allemaal om. Het crypto portfolio review komt daarna.

In welke cryptomunt investeren?

Welke munt wordt de nieuwe Bitcoin? Wanneer je met deze vraag het internet opgaat kom je een overvloed aan informatie tegen. Tevens kom je lijstjes tegen, je kent ze wel:

Welke cryptomunt is de nieuwe bitcoin?
Een selectie cryptomunten

De beste cryptocurrencies van 2020

Hierin komen de grote Bitcoin en veelbelovende altcoin naar voren komen. Afgaande op de bondige en goed geschreven informatie is het natuurlijk héél verleidelijk om een gok te wagen. 

En..  

Precies, een gokje te wagen. Denk je dat succesvolle crypto traders en investeerders gokken? 

Crypto traden is geen digitale gokkast. Wil je geld verdienen met crypto? Dan is enige kennis wel een pré. Zodat je deze: “beste cryptocurrency van 2020” -lijstjes zelf kunt beoordelen. En weloverwogen keuzes kunt maken. Zodat succes en passief inkomen een stuk realistischer voor je worden. 

Kennis je grootste kapitaal

Een weloverwogen keuze, is een keuze gebaseerd op een uitgebreid onderzoek naar het bedrijf en het product van de verschillende Cryptocurrencies. 

Waarop moet je letten bij het kopen van cryptocurrencies?

Hoe maak je de goede keuze? Vooronderzoek is dus heel belangrijk, wanneer je online geld verdienen wilt met crypto. Er zijn veel factoren om rekening mee te houden. Grofweg zijn er vier hoofdcategorieën om onderzoek naar te doen:

 1. Het bedrijf
 2. Concurrentie
 3. Marktomstandigheden
 4. Persoonlijke omstandigheden

Het bedrijf

Hierbij kun je denken aan zaken als;

 • Het managementteam. Is hier voldoende kennis aanwezig. En heeft het team eerdere succesvolle ervaring opgedaan?
 • het product: Voegt het daadwerkelijk waarde toe? 
 • Bestaat het bedrijf al lang of is het nieuw? Mensen willen vaak iets nieuws… cryptocoins van een jonger bedrijf hebben dus meer kans in waarde te stijgen. 
 • De White paper en roadmap. Is dit realistisch en zijn de doelen helder geformuleerd. Een duidelijke White paper is een goed teken. Vaak zijn ze wel ergens op de website van het bedrijf te vinden. 
 • Heeft het bedrijf de marketing goed voor elkaar? Key factor voor succes is communicatie met de doelgroep en de klanten. Is de boodschap duidelijk? En slagen de marketingactiviteiten erin het vertrouwen te winnen.
 • Zo komen we bij het volgende, want in het verlengde hiervan liggen de hype-gevoeligheid en de achterban ofwel de community. Hoe betrokken zijn deze eerste investeerders? En tsja… hype-gevoeligheid zegt het ook al. Is de coin gevoelig voor een hype, dan kan deze nog eens heel hard stijgen in waarde. 

Concurrentie

Een gedetailleerde concurrentie analyse kan veel vertellen over de kansen van je crypto investering. 

Hierbij kun je bovenstaande doornemen, maar dan voor een vergelijkbaar bedrijf. Geef daarbij ook aandacht aan het product/ dienst. Waarin zijn deze vergelijkbaar, waar liggen de verschillen? Wat maakt het onderscheid tussen de twee bedrijven ben hun cryptocoins? En natuurlijk, hoe zij het in de markt doen kan een goede indicatie zijn.

Marktomstandigheden

De crypto markt is enorm volatiel. Winsten kunnen in een oogwenk in verlies zijn omgeslagen. De markt kan snel en veel bewegen. 

Natuurlijk is de kun je een marktcyclus ontdekken. Als je deze kent heb je een grotere kans geld met cryptocurrency te verdienen. Het loont zich loont zich dus eerst te investeren in kennis. 

Persoonlijke omstandigheden

Ook dit is van doorslaggevend belang om succesvol te investeren in crypto. Het is bijvoorbeeld geen garantie dat je snel veel geld verdient. Als je snel en veel wilt, ben je hier fout. Haastige spoed is zelden goed. En de kans om geld te verliezen met zo’n mindset is groot.  

De beweeglijkheid van de markt vraagt om een goede mindset. Je moet de verschillende stages in de marktcyclus kunnen herkennen én de bijhorende gevoelens meester zijn, om juiste keuzes te kunnen maken. Dus, ja stressbestendigheid is een persoonlijkheidskenmerk van belang. 

Tevens moet je doelen kunnen stellen. Verder is er de bereidheid te leren. Een enorm doorzettingsvermogen om alles te leren en te implementeren op een verantwoordelijk tempo. 

Kennis opdoen is één ding. Tweede is toepassen. Ben jij een actiontaker? Dan is je eerste stap naar een passief inkomen met crypto al gezet. Hoera voor de financiële vrijheid! 

Vrijheidservaring van geld verdienen met crypto

risicokapitaal

Meer concrete van de persoonlijke omstandigheden is je budget. In de wereld van investeerders is risicokapitaal een bekend begrip. Hiermee wordt het budget bedoelt dat je bereid bent te verliezen, tegenover de mogelijke winsten die je kunt maken. 

Een goede investeerder op welk vlak dan ook, weegt dit mogelijke winst en verlies goed af tegen elkaar. 

Wil je de cryptoparels ontdekken? Én leren hoe je sucesvol de beste munten kiest?

Crypto portfolio: crypto parels kopen

Is geld verdienen met crypto makkelijk?

Samengevat kun je wel stellen dat je over nogal wat kennis en vaardigheden moet beschikken wil je geld verdienen met crypto. Vergeet hierbij de mindset ook niet! Héél belangrijk voor je succes. Aangezien je nog steeds bij mij bent in dit lange artikel, kun je wel stellen dat het goed zit met je doorzettingsvermogen en leergierigheid! Dat zal in je voordeel werken. 

Maar, eerlijk is eerlijk. In het begin is geld verdienen met crypto niet makkelijk. Er zijn veel factoren waarmee je rekening dient te houden. De punten hierboven geven je hopelijk al een goede indicatie. 

Wanneer je goede analyses weet te maken, wordt het met de tijd natuurlijk wel gemakkelijker. En daar zijn hulpmiddelen voor! Één daarvan is de crypto portfolio van Allesovercrypto. Tegenwoordig is dit prachtige hulpmiddel omgedoopt tot crypto-parels. Wil je hier meer over weten? En zoek je antwoord op de vragen; Wat is de crypto portfolio? En is het de moeite waard? Lees dan verder. Ik probeer je zo goed mogelijk een eerlijk antwoord te geven. 

Is de crypto portfolio 2020 waar voor je geld?

Goeie vraag! Daarvoor wil ik duiken in de waarde die het biedt. De crypto parels, zoals deze portfolio nu heet, heeft een indrukwekkende inhoud. Het beloofd veel. 

Wat is de crypto parels portfolio? 

crypto parels
crypto parels

De crypto parels is een portfolio van Allesovercrypto. In andere woorden de parels is gebundelde expertise van Patrick Suiker en Derek Westra: de crypto-experts van Nederland. Een tweetal met de missie Nederland de voorloper op het gebied van Cryptocurrency en Blockchain te maken. 

Om dit te bereiken delen zij hun kennis met de intentie dat vele Nederlanders en Belgen geld kunnen verdienen met crypto. Hiernaast willen Derek en Patrick graag mensen helpen. En natuurlijk vinden zij stabielere inkomstenstroom naast het inkomen uit de cryptohandel ook erg fijn. Met Allesovercrypto is de intentie deze twee doelen te combineren. 

Als we de ervaringen en reviews lezen, lijkt Allesovercrypto goed op weg te zijn Nederland en België tot koploper te maken. Er is veel interesse en enthousiasme over de producten, zoals de crypto parels. En veel mensen weten nu dankzij de hulp van dit gedreven duo en deze portfolio geld te verdienen met crypto.

Inhoud crypto-parels

Deze gids geeft je al de informatie die je nodig hebt om zelf je cryptocoins te selecteren. Dit a.d.h.v. een uitgebreide selectielijst eneen blik in de portfolio van Derek en Patrick. Verder vind je nformatie over veiligheid en hoe crypto te kopen.

Introductie

In de intro lees je wat meer over waarom Derek en Patrick dit portfolio gemaakt hebben en waarom ze op zoek zijn gegaan naar crypto parels.

Je wordt als het ware goed opgewarmd voor de rest van de stof. Deze stof is erg enthousiasmerend. Samen met een aantal praktijkvoorbeelden, is dit heel motiverend de rest van de stof in te duiken. 

Selectiecriteria

Dit is echt een enorme meerwaarde van het product. Met de selectiecriteria die je hier worden gegeven, leer je namelijk ook écht zelf. Zodat je na het bestuderen van deze gids al goed je eigen portfolio kunt samenstellen. 

Sla Je Munten Veilig Op!

Onbeveiligde munten zijn een gewilde prooi voor hackers. Dat wil je niet, toch? Gelukkig vertellen Derek en Patrick je hier hoe je dat kunt voorkomen. En hoe jij je parels veilig kunt houden. 

15 Crypto Parels

Uiteindelijk wordt je goed op weg geholpen met een overzicht van de 10 beste crypto parels. De coins die de meeste potentie hebben om enorm te hard te gaan groeien in waarde. 

Met nog een serie van 5 bonusmunten die veel potentie hebben is de lijst compleet. Deze hebben vaak iets meer risico. Maar… wanneer ze stijgen, betekent dit ook grotere winsten. 

Je ziet een mooi overzicht en krijgt hier ook wat meer uitleg bij. Vervolgens hebben ze er nog 5 bonusmunten achteraan geplakt die ook veel potentie hebben.

Deze munten hebben Derek en Patrick zelf ook in hun portfolio. 

Hoe Koop Je Crypto?

Leuk! Weten welke je hebben wilt. Maar hoe koop je die munten? Dat wordt hier helder uitgelegd. Alle ins en outs komen naar voren. Derek en Patrick laten alles stap voor stap zien. Zodat je snel aan de slag kunt met het kopen van crypto. 

Tot Slot

Belangrijke mededeling: Kennis alleen is niet genoeg. Toepassen van de kennis maakt dat je een succes wordt met crypto. Dus… Neem actie.

Is het niet te laat om in crypto te investeren?

Dan wil ik je toch nog even dit lijstje laten zien een lijstje van “x100” munten die mensen veel geld hebben opgeleverd.

 • Had je 100,- euro in IOTA gelegd dan had je nu €1,2 miljoen gehad.
 • 100,- euro in NEO is €28 duizend euro geworden.
 • 100,- euro in Ethereum is €465 duizend euro geworden.

De opgenomen munten in de portfolio hebben dezelfde potentie.

Verder is deze nieuwe techniek nog steeds in opmars. Voorspelling is, dat het nog enorm gaat groeien. Die golf wil je niet missen.

Conclusie: Is de crypto parels portfolio waar voor je geld? 

Ja, de heren van Allesovercrypto hebben een héél complete gids voor je samengesteld, waarmee je twee héél belangrijke dingen krijgt: 

 1. de kennis om zelf je onderzoek te doen naar goede crypto parels
 2. een selectie van munten die veel potentie hebben. 

Ook de veiligheid en plan van aanpak om munten te kopen zijn van meerwaarde. En erg praktisch.

Nog even de voor- en nadelen op een rijtje

 • Gemaakt door crypto experts
 • Super kwaliteit portfolio
 • Jaar op jaar bewezen
 • Relatief goedkoop + momenteel 50% korting
 • Er is geen beter portfolio op de markt
 • Je krijgt een GRATIS crypto bonus pack cadeau
 • Jaar op jaar succes dankzij deze gids. 
 • Vereist wat inspanning om te leren, maar is dat niet met elk leerproduct?
 • Cryptocurrencies zijn risicovol, daarom eerst leren.
 • Het is géén snel geld. Het vereist kennis en vaardigheden.

Crypto parels kopen?

Wil jij weten wat de nieuwe parels zijn? En véél geld verdienen?

Koop dan deze gids.

Via onderstaande knop claim je exclusieve korting

crypto parels

Crypto parels kopen

Het is goed te leren van je fouten, maar het is nog beter te leren van andermans fouten.

Warren Buffet

Eerst leren dan investeren

Patrick Suiker en Derek Westra hebben inmiddels 7 jaar ervaring. Gezamenlijk dus 14 jaar(!) in de cryptowereld. Als je ze geloven mag (wat ik volledig doe) hebben ze veel fouten gemaakt. Hiervan hebben ze geleerd. Belangrijk kenmerk van succesvol ondernemen. 

De lievelingsquote van Patrick is: 

“Ik heb twee handen. Één om mijzelf te helpen, één om een ander te helpen.”

Deze gedachte heeft bijgedragen aan de totstandkoming Allesovercrypto, de crypto parels portfolio. En een training waarbij je stap voor stap wordt begeleid succesvol te traden met crypto. Met deze Crypto Masterclass zal je veel sneller geld verdienen met crypto. Want je leert van de lessen uit andermans fouten. Fouten die jezelf dus niet hoeft te maken. 

Leren van andersmans fouten? En skyrocket naar veel geld verdienen met Crypto?

Leer meer over de Crypto Masterclass

Laatst bijgewerkt: 15/10/2020

Ben je hiermee verder geholpen? Is er iets onduidelijk, heb je een vraag, of wil je iets delen. Je bent vrij een reactie achter te laten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vind de beste crypto munten
crypto parels

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten