Crypto portfolio review: Crypto Parels | Mijn resultaat 2023

Crypto Parels

Het Allesovercrypto Crypo Parels review: Heb je het over een crypto portfolio, dan moet je deze gids wel tegen zijn gekomen: De crypto parels. Is dit crypto portfolio écht de moeite waard? Is het daadwerkelijk het beste crypto portfolio van 2023? In dit diepte review neem ik deze gids uitvoerig onder de loep. Hoe zit hij in elkaar? En is er geld mee te winnen?

Voordat we het crypto parels review induiken. Mijn resultaten met de parels:

En dat met inleg van 10- 20 Euro per munt 🤩 Need I say more?

Dit crypto parels diepte review is voor jou, wanneer je op het punt staat het portfolio: Crypto parels te kopen. En je nog niet helemaal zeker van je zaak bent. In dit review bespreek ik de inhoud, de makers: Allesovercrypto, mijn 1e resultaten, voordelen, nadelen. Ik heb zelfs een unieke bonus uitgewerkt, waarmee je het maximale uit deze gids kunt halen.

Nu bekijken »

crypto parels kopen - CTA gratis bonus

Waarom een bonus? Ik ben te spreken over deze gids. En wanneer je besluit via één van de links op deze pagina de crypto parels te kopen. Ontvang ik een kleine commissie. Het zijn affiliatelinks. En jij? Jij betaalt de beste prijs. En jij krijgt een bonus.

🎁 In het portfolio kwam ik één ding in tegen, waarvoor ik een passende oplossing ken. Omdat jij hiermee beter rendement uit je investering kunt halen, krijg je deze van oplossing van mij cadeau. Lees hier meer.

Succes en veel leesplezier,

Wouter

Crypto Parels Review video 🎥

Crypto Portfolio review: Crypto Parels

In welke cryptomunt investeren?

Nog niet zo héél lang geleden, liep ik rond met een vraag. Hoe hard ik ook zocht, het antwoord kon ik niet vinden. De antwoorden op deze vraag leken ook behoorlijk uiteen te liggen. Ik was op zoek naar nieuwe cryptomunten om in te investeren.

In welke cryptomunt investeren? Wat wordt de nieuwe bitcoin? Wat zijn de crypto toppers?

Verschillende experts hadden verschillende meningen en antwoorden op deze vragen. Voor bitcoin fanatics is Bitcoin nog steeds the one and only. Logisch, Bitcoin breekt record na record. Deze cryptoment kent zo zijn beperkingen, waar de vele altcoins stuk voor stuk vooruitstrevende oplossingen voor hebben.

Zo heeft bijvoorbeeld Ethereum een stevige plaats naast Bitcoin verworven. Vroege Ether investeerders zitten er nu ook wel gebeiteld bij.

crypto parels

Zoals ik begreep van Derek Westra en Patrick Suiker waren het NEO wat eerst Antshares heette, en RaiBlocks (nu NANO), die bij dit duo de drive aanwakkerde op zoek te gaan naar de crypto toppers. Of zoals zij het noemen: de crypto parels. Deze twee cryptomunten hebben zij namelijk “gemist”. Waardoor ze veel geld hebben laten liggen. Relatief kleine investeringen van € 100,- in deze munten had ze tonnen op kunnen leveren.

Maar, ze waren ze vergeten. Gelukkig voor ons hebben Derek Westra en Patrick Suiker geleerd van hun fouten. Nu hebben zij stevig zicht op de cryptomarkt kennen ze de kansen etc.. Hun expertise hebben ze gevangen in hun portfolio Crypto Parels. Een portfolio dat zij minimaal jaarlijks updaten, zodat je altijd de beste parels hebt.

Welke cryptomunt is de nieuwe bitcoin?
Een selectie cryptomunten

De beste cryptomunten van 2022: Welke munt is de nieuwe bitcoin?

Natuurlijk was ik niet gelijk overtuigd van het expertise van Derek en Patrick. Eerst moest googlen en zoeken: Beste cryptomunten van 2022, of crypto toppers 2022, etc..

Op deze zoekopdrachten kwamen natuurlijk genoeg lijstjes van altcoins naar voren. Waarbij Bitcoin natuurlijk de onbetwiste winnaar is. Logisch. In al de altcoin samen zit nog niet zoveel geld als in Bitcoin. En het heeft een goede reputatie.

Verder klonken deze lijstjes allemaal heel aannemelijk. Maar ik miste toch wat van een fundering. Hoe kan ik zelf bepalen wat een goede cryptomunt is, en wat niet?

Zo ben ik bijvoorbeeld zo’n 15% kwijtgeraakt in een investering in Ripple, toen ik op Youtube iemand enthousiast hoorde vertellen dat het nu de tijd is om hierin te investeren. Na een korte stijging, ging deze volatiele munt weer hard omlaag.

😵 de kant en klare crypto toppers lijstjes. Ik ga zelf onderzoek doen.

Waar begin ik?

Duizenden cryptomunten. Naar verwachting haalt 90% het niet. Scams, oplichting. Experimentele fase van crypto in het algemeen. Als onderzoeken en techniek niet je sterkste punten zijn. Duizelt het je snel.

Mij in ieder geval wel.

Ik kwam uit bij de Crypto Parels van Alles over crypto. Één van de dingen die Derek en Patrick prediken is:

Eerst leren dan investeren

Het verhaal dat zij om hun crypto portfolio hebben gebouwd, overtuigde mij ervan hun crypto parels te kopen.

Ga jij x100 met jouw Crypto Parels?

Stel jouw winnende portfolio samen met het expertise van Allesovercrypto.

Crypto parels review: eerste indruk

crypto parels klein

Eenmaal ingelogd en met toegang tot het crypto portfolio, zag ik dat ik meer kreeg dan alleen de gids. Naast de gids krijg je namelijk toegang tot de checklist: “Parels duiken” de excelsheet: parels duiken om je resultaten in op te slaan, handige kortingslinks de samenvatting van de gids. En natuurlijk de complete gids: de crypto parels.

Het complete portfolio opende ik natuurlijk als eerst. Dat het document 96 bladzijdes telt, stemde mij natuurlijk gelijk blij. Dit is niet zomaar een lijstje. Dit is onderbouwd. De gids is grofweg opgebouwd in onderdelen:

 • Onderzoekscriteria
 • Het portfolio
 • Aankoop instructies
 • Slotwoord

Hierbij een stukje uit de inhoudsopgave. De volledige kan ik natuurlijk niet laten zien, omdat ik dan de crypto parels prijs geef. Ik ga er vanuit dat je dat begrijpt. 😊

crypt parels review - screenshot inhoudsopgave onderzoekscriteria
screenshot van crypto parels onderzoekscriteria

Crypto portfolio review: Crypto parels, een must have voor elke crypto investeerder?

Zoals ik er naar kijk, is de crypto parels een must have voor elke crypto investeerder. Mij heeft het enorm veel tijd bespaard in vinden van mijn crypto toppers. Omdat aan de ene kant ik een complete uitleg heb gekregen over hoe ik het zelf moet doen. En twee, omdat het grootste werk al voor mij is gedaan en er al 10 projecten worden aangedragen met enorme potentie.

In het stukje over mijn resultaten kun je lezen hoeveel de gids mij heeft opgeleverd.

Spoileralert: De prijs van de gids heb ik er al ruimschoots uit!

Waarom zijn de crypto parels een must have?

 • Jaarlijks ge-update
 • Timesaver voor het samenstellen van je crypto portfolio
 • Het grote voorwerk is gedaan
 • Je krijgt zelf de tools om de potentie van de crypto parels te checken.

Overtuigd van het crypto portfolio? direct bestellen ➡

Voor wie is crypto parels geschikt?

Er zijn net zo goed de goudzoekers en avonturiers die het een super uitdaging vinden om de nieuwe crypto parels te vinden. Mensen die het doen enkel met het zicht op: veel geld verdienen met een kleine investering. Of mensen die op zoek zijn naar toffe projecten met veel potentie, omdat ze daadwerkelijk meerwaarde aan de wereld zouden kunnen leveren.

Voor beide avonturiers zijn de crypto parels geschikt. Omdat je toegang krijgt tot een met zorg gelecteerde gids waarin de beste munten al voor je zijn uitgezocht en onderzocht. Daarnaast vind ik je in de gids een uitgebreide uitleg over hoe jij je eigen onderzoek kunt doen.

En, ook héél handig. Je vind stap voor stap uitgelegd hoe je de verschillende cryptomunten kopen kunt. Zoals je misschien al had geraden, zijn ze niet bij elke grote exchange te vinden.

Is het crypto portfolio: crypto parels geschikt voor beginners?

De gids is zo opgebouwd, dat je er als beginner prima mee aan de slag kunt. De stap voor stap uitleg waarin je leert hoe je de verschillende cryptomunten kopen kunt is duidelijk en helder. Je zou kunnen zeggen: “foolproof”. En dus zeker ook geschikt voor beginners.

Een fout die ik zelf heb gemaakt. En welke voor beginners ook op de loer ligt is: cryptomunten aankopen om ze vervolgens te “vergeten” Er geen zicht meer op te houden. Met het risico dat je een enorme piek mist, welke je veel geld had op kunnen leveren. – Mij is het gebeurd.

Ik heb ervan geleerd. Om dit te voorkomen ben ik op zoek gegaan naar een oplossing om altijd zicht op mijn portfolio te houden. Hoe ik dit doe leg ik je graag uit in de gratis portfolio monitoring handleiding. Wil jij ook het beste rendement halen? Lees hier hoe jij deze handleiding gratis kunt downloaden.

Jouw ultieme Crypto portfolio samenstellen: Hoe doe je dat?

Om je een indruk te geven van het voorwerk dat Derek Westra, Patrick Suiker en team voor je hebben gedaan. Een duik in de verschillende aspecten van het onderzoek. Waar let je allemaal op bij het selecteren van je crypto pareltje?

Vooronderzoek is de key. In het onderzoek van je cryptoproject zijn er grofweg 4 hoofdcategorieën die je meeneemt:

 1. Het bedrijf
 2. Concurrentie
 3. Marktomstandigheden
 4. Persoonlijke omstandigheden

Het bedrijf

Hierbij kun je denken aan zaken als;

 • Het managementteam. Is hier voldoende kennis aanwezig. En heeft het team eerdere succesvolle ervaring opgedaan?
 • het product: Voegt het daadwerkelijk waarde toe? 
 • Bestaat het bedrijf al lang of is het nieuw? Mensen willen vaak iets nieuws… cryptocoins van een jonger bedrijf hebben dus meer kans in waarde te stijgen. 
 • De White paper en roadmap. Is dit realistisch en zijn de doelen helder geformuleerd. Een duidelijke White paper is een goed teken. Vaak zijn ze wel ergens op de website van het bedrijf te vinden. 
 • Heeft het bedrijf de marketing goed voor elkaar? Key factor voor succes is communicatie met de doelgroep en de klanten. Is de boodschap duidelijk? En slagen de marketingactiviteiten erin het vertrouwen te winnen.
 • Zo komen we bij het volgende, want in het verlengde hiervan liggen de hype-gevoeligheid en de achterban ofwel de community. Hoe betrokken zijn deze eerste investeerders? En tsja… hype-gevoeligheid zegt het ook al. Is de coin gevoelig voor een hype, dan kan deze nog eens heel hard stijgen in waarde. 

Concurrentie

Een gedetailleerde concurrentie analyse kan veel vertellen over de kansen van je crypto investering. 

Hierbij kun je bovenstaande doornemen, maar dan voor een vergelijkbaar bedrijf. Geef daarbij ook aandacht aan het product/ dienst. Waarin zijn deze vergelijkbaar, waar liggen de verschillen? Wat maakt het onderscheid tussen de twee bedrijven ben hun cryptocoins? En natuurlijk, hoe zij het in de markt doen kan een goede indicatie zijn.

Marktomstandigheden

De crypto markt is enorm volatiel. Winsten kunnen in een oogwenk in verlies zijn omgeslagen. De markt kan snel en veel bewegen. 

Natuurlijk is de kun je een marktcyclus ontdekken. Als je deze kent heb je een grotere kans geld met cryptocurrency te verdienen. Het loont zich loont zich dus eerst te investeren in kennis. 

Persoonlijke omstandigheden

Ook dit is van doorslaggevend belang om succesvol te investeren in crypto. Het is bijvoorbeeld geen garantie dat je snel veel geld verdient. Als je snel en veel wilt, ben je hier fout. Haastige spoed is zelden goed. En de kans om geld te verliezen met zo’n mindset is groot.  

De beweeglijkheid van de markt vraagt om een goede mindset. Je moet de verschillende stages in de marktcyclus kunnen herkennen én de bijhorende gevoelens meester zijn, om juiste keuzes te kunnen maken. Dus, ja stressbestendigheid is een persoonlijkheidskenmerk van belang. 

Tevens moet je doelen kunnen stellen. Verder is er de bereidheid te leren. Een enorm doorzettingsvermogen om alles te leren en te implementeren op een verantwoordelijk tempo. 

Kennis opdoen is één ding. Tweede is toepassen. Ben jij een actiontaker? Kun jij je voorstellen hoe jij je voelt, wanneer je investeringen door het dak 🚀 gaan?

genieten van succes

Risicokapitaal

Meer concrete van de persoonlijke omstandigheden is je budget. In de wereld van investeerders is risicokapitaal een bekend begrip. Hiermee wordt het budget bedoelt dat je bereid bent te verliezen, tegenover de mogelijke winsten die je kunt maken. 

Een goede investeerder op welk vlak dan ook, weegt dit mogelijke winst en verlies goed af tegen elkaar. 

Crypto Portfolio samenstellen

Nu je weet wat je risicokapitaal is, en welke cryptomunten je wilt opnemen in je portfolio kun je kijken naar hoe je dit verdeeld. De meeste investeerders houden maar een klein deel van hun portfolio vrij voor crypto parels. Omdat deze cryptomunten een hoog risico met zich meebrengen.

De keerzijde van dit hoge risico is natuurlijk de kans op hoge winsten. Winsten als x100 ofwel x1000. Daarom, nemen veel crypto investeerders de pareltjes op in hun portfolio. Meestal zo’n 10 -< 20%.

Wat is crypto parels portfolio?

crypto parels inhoud

Een diepere duik in het crypto portfolio: Crypto parels van Alles over crypto. Wat is het? Het een gids van 96 bladzijden, waarin je leert hoe jij je eigen parels kunt opduiken. Én, het zijn de 10 + 1 crypto parels die Derek Westra en Patrick Suiker zelf ook in hun portfolio hebben opgenomen.

Daarnaast krijg je nog verschillende bonussen, waarmee je nog meer geld kunt verdienen. Als je het goed doet tenminste.

Wanneer je goede analyses weet te maken, wordt het met de tijd natuurlijk wel gemakkelijker. En daar zijn hulpmiddelen voor! Één daarvan is de crypto portfolio van Allesovercrypto. Tegenwoordig is dit prachtige hulpmiddel omgedoopt tot crypto parels. Wil je hier meer over weten? En zoek je antwoord op de vragen; Wat is de crypto portfolio? En is het de moeite waard?

truspilot recensie allesovercrypto
Ervaring met de cursus van Allesovercrypto

Inhoud crypto-parels

Deze gids geeft je al de informatie die je nodig hebt om zelf je cryptocoins te selecteren. Dit a.d.h.v. een uitgebreide selectielijst eneen blik in de portfolio van Derek en Patrick. Verder vind je nformatie over veiligheid en hoe crypto te kopen.

Introductie

In de intro lees je wat meer over waarom Derek en Patrick dit portfolio gemaakt hebben en waarom ze op zoek zijn gegaan naar crypto parels.

Je wordt als het ware goed opgewarmd voor de rest van de stof. Deze stof is erg enthousiasmerend. Samen met een aantal praktijkvoorbeelden, is dit heel motiverend de rest van de stof in te duiken. 

Dit doen ze onder andere door het ophalen van een herinnering: Een vergeten lijstje met veelbelovende cryptomunten, waarop zij twee munten hadden gemarkeerd als munten met veel potentie. Deze munten, AntShares (nu NEO) en RaiBlocks (nu NANO) hadden Derek en Westra met een inleg van € 100,- € 150.000,- op kunnen leveren. De gemiste kans, motiveerde de crypto experts altijd hun ogen op te houden voor nieuwe kansen en er daadwerkelijk op in te springen.

Selectiecriteria

Dit is echt een enorme meerwaarde van het product. Met de selectiecriteria die je hier worden gegeven, leer je namelijk ook écht zelf. Zodat je na het bestuderen van deze gids al goed je eigen portfolio kunt samenstellen. 

Sla Je Munten Veilig Op!

Onbeveiligde munten zijn een gewilde prooi voor hackers. Dat wil je niet, toch? Gelukkig vertellen Derek en Patrick je hier hoe je dat kunt voorkomen. En hoe jij je parels veilig kunt houden. 

10 (+ 1) Crypto Parels

Uiteindelijk wordt je goed op weg geholpen met een overzicht van de 10 (+ 1) beste crypto parels. De coins die de meeste potentie hebben om enorm te hard te gaan groeien in waarde. 

In een handig overzicht staan deze munten bij elkaar. Deze crypto parels kun je natuurlijk niet overal kopen. Daar is aangedacht: De brokers en exchanges waar je deze sleeping giants kopen kunt, staan in dit overzicht vermeld.

En, omdat veilig opslag van je crypto portfolio ook belangrijk is, kun je in dit overzicht ook vinden waar je een veilige wallet kunt vinden: Paper wallet, software wallet en soms mobile wallet.

Wist je dat:
Deze munten hebben Derek en Patrick zelf ook in hun portfolio. 

🙊 ons geheim 😉

Hoe koop je crypto?

Leuk! Weten welke je hebben wilt. Maar, waar en hoe kun je deze cryptomunten kopen? Dat wordt hier helder uitgelegd. Alle ins en outs komen naar voren. Derek en Patrick laten alles stap voor stap zien. Zodat je snel aan de slag kunt met het kopen van crypto. 

Tot slot

Belangrijke mededeling: Kennis alleen is niet genoeg. Toepassen van de kennis maakt dat je een succes wordt met crypto. Dus… Neem actie.

Ga jij door het dak met de Crypto Parels?

Met het Crypto Portfolio: Crypto Parels kun je niet anders…

Bonus

Naast het uitgebreide portfolio krijg je nog twee gidsen cadeau bij de Crypto Parels:

 • De belastinggids – Ja, ook met cryptocurrency heb je hiermee te maken.
 • 12 waardevolle cryptotips voor beginners.
 • Aankoopinstructies

Unieke geldenvrijheid.nl bonus: Nooit de kansen missen: Handleiding portfolio monitoring.

Is geld verdienen met crypto makkelijk?

Alles bij elkaar is geld verdienen met crypto toch wel een tijdrovende klus. Het is niet iets dat je ondoordacht gaat doen. Het is belangrijk te weten wat je doet. Zonder kennis ben je ook maar aan het gokken.

Het risico in deze wereld is groot. De koersen zijn enorm volatiel. Veel projecten klappen kapot. Het is niet meer zo gemakkelijk, als vele succesverhalen doen geloven. Aan de andere kant is het ook niet zo idioot als wat je van de mainstream nieuwsberichten moet geloven.

Met de crypto parels hebben Derek Westra en Patrick Suiker een enorme brug geslagen om het geld verdienen met crypto te vergemakkelijken en voor meer mensen toegankelijk te maken. Ook beginners.

Ik moet er natuurlijk wel bij zeggen dat deze gids in geen geval financieel advies is. En dat je altijd zelf je eigen onderzoek moet blijven doen.

Dat gezegd hebbende: Deze gids heeft zich jaar op jaar bewezen. Vorig jaar hebben Derek en Patrick met een investering in hun crypto parels van €10,- per munt, € 135.0000 opgehaald. 😲

Altijd up to date

Yes, Heerlijk! Een team dat zich aan zijn belofte houdt. Voorafgaande aan het nieuwe jaar, kreeg ik meerdere mails over het updatewerk van Derek Westra en Patrick Suiker aan hun crypto portfolio voor het volgende jaar.

Crypto parels update maart 2022

Begin maart kreeg ik wederom een mailtje vanuit het hoofdkwartier van Allesovercrypto. Het blijkt maar weer hoe actief het team is met het bijhouden van hun crypto portfolio. Na gedegen onderzoek vond het team het de hoogste tijd om de bezem eens stevig door de selectie te halen. Maar liefst 8 van de 10 parels zijn vervangen!

In deze nieuwe update zie je duidelijk de NFT gerelateerde crypto tokens en munten hun intrede doen. Hiermee ben je dus klaar voor de nieuwe hype met giga veel potentie. Eentje, waarbij de kansen voor het oprapen liggen.

De NFT space zou je een beetje kunnen vergelijken met Bitcoin in 2008 / 2009. Je weet wat er met bitcoin is gebeurd. Het voordeel van de NFT markt is, dat deze nu al super stevig staat. En dat er nu al super veel geld verdiend wordt.

Profiteer jij hiervan met een paar van deze wel onderzochte parels, die je nu nog voor redelijk weinig in je wallet houden kunt?

Crypto parels 2022 update december 2021

De boodschap dat er nieuwe crypto parels gevonden waren en dat het hele portfolio nog eens grondig werd doorlopen, maakte mij ongeduldig. Ik was nieuwsgierig naar het nieuwe portfolio.

En hop, op de laatste dag van het jaar kreeg ik de update naar het nieuwe portfolio. (Zoals ook jij vanaf nu altijd de updates van het crypto portfolio krijgt, als jij deze koopt tenminste. Dat kan hier »  )

Het nieuwe crypto portfolio stemde mij blij, het verraste mij. 6 van de 10 parels hebben hun plek weten te behouden. Échte toppers dus. De 4 nieuwe altcoins, zijn tevens héél toffe projecten. Ik ruik mogelijkheden!

Is geld verdienen met crypto makkelijk?

Samengevat kun je wel stellen dat je over nogal wat kennis en vaardigheden moet beschikken wil je geld verdienen met crypto. Vergeet hierbij de mindset ook niet! Héél belangrijk voor je succes. Aangezien je nog steeds bij mij bent in dit lange artikel, kun je wel stellen dat het goed zit met je doorzettingsvermogen en leergierigheid! Dat zal in je voordeel werken. 

Maar, eerlijk is eerlijk. In het begin is geld verdienen met crypto niet makkelijk. Er zijn veel factoren waarmee je rekening dient te houden. De punten hierboven geven je hopelijk al een goede indicatie. 

Is het niet te laat om in crypto te investeren?

De cryptowereld is inderdaad nog klein. Maar deze wereld heeft zo’n enorme potentie, dankzij de vele toepassingen die het kent. Denk aan smartcontracts, dapps – decentralized apps, etc.. Het is een kwestie van tijd en een goede oplossing vinden voor de schaalbaarheid, voordat de grote massa het accepteerd. Deze golf wil je niet missen. Er is héél veel te verdienen. Dus leer. En investeer.

Geen tijd voor nog een héél artikel? Ik wil je toch nog even dit lijstje laten zien. Een lijstje van “x100” munten die mensen veel geld hebben opgeleverd.

Had je 100,- euro in IOTA gelegd dan had je nu €1,2 miljoen gehad.
100,- euro in NEO is €28 duizend euro geworden.
100,- euro in Ethereum is €465 duizend euro geworden.

De opgenomen munten in dit crypto portfolio hebben dezelfde potentie.

Nog even de voor- en nadelen op een rijtje

Voordelen

 • Gemaakt door crypto experts
 • Super kwaliteit portfolio
 • Jaar op jaar bewezen.
 • Relatief goedkoop – gewaardeerd op € 200,- Maar te koop voor € 97,- Dus: € 100,- voordeel
 • Er is geen beter portfolio op de markt
 • Enorme timesaver; je koopt expertise en een goed onderbouwd crypto portfolio
 • Inclusief aankoop instructies van de crypto parels. Erg handig, want het kan wat complex zijn. Maar met deze instructies kun je het allemaal zelf.
 • Je leert zelf “parels duiken”
 • En je krijgt de tools om dit georganiseerd te doen.
 • Kleine investering, Grote potentie

Nadelen

 • Ben je nieuw met crypto? Dan kan het soms wat tijd en energie kosten om uit te zoeken hoe het werkt. Ookal wordt dit helder uitgelegd. Zie het als leren fietsen. In het begin was het moeilijk.
 • Cryptocurrencies zijn risicovol en volatiel.
 • Ondanks uitvoerig onderzoek van AOC en jezelf biedt dit nog geen garantie op grote winsten.
 • Het is géén snel geld. Het vereist kennis, vaardigheden en geduld.
 • Dit is géén garantie
 • Wanneer je als beginner “opeens” 10 cryptomunten in bezit hebt kun je het overzicht verliezen en kansen missen. – Hiervoor heb ik een oplossing gevonden. Deze krijg je gratis van mij bij aankoop van het crypto portfolio. Lees hier, hoe jij je deze bonus ontvangt.

crypto parels 2022 kopen

Koop de gids en scoor die winstgevende crypto parels

Is het crypto portfolio waar voor je geld?

Zijn de crypto parels de moeite waard? Ik kan natuurlijk wel blijven blaffen over wat een uitgebreid portfolio het is, maar resultaten zeggen natuurlijk het meest. Ik moet eerlijk zeggen, dat ik in eerste instantie nog iets terughoudend was.

Dit komt, omdat ik eerder veel geld in één of ander idealistisch crypto project hebt gestopt zonder erbij na te denken. Tot op de dag van vandaag weet ik nog niet of dit daadwerkelijk de beloofde gouden bergen levert.

Daarom heb ik in eerste instantie met kleine bedragen een 5 van de 10 munten gekocht.

Mijn resultaten

Welke munten dat zijn, kan ik naturlijk moeilijk zeggen. Ik hoop dat je dat begrijpt. 😉 Hier heb ik de tussentijdse resultaten voor je op een rijtje. Ze verrasten mij enorm:

In andere woorden: Zowel de aankoopsprijs van de gids, als de investering in de verschillende cryptomunten heb ik ruimschoots terugverdient.

Maar…

Gemiste Kans

Wat ik wel kan noemen is een kans die ik gemist heb. Één van de munten had zo’n plotse steiging gemaakt, dat hij op een gegeven moment op zo’n beetje 10x zo hoog stond. Dit was échter een piek van korte duur. Hierna viel de koers weer terug. Om vervolgens weer rustig aan door te kabbelen.

Achteraf was dit dus een goed moment geweest om wat winst te cashen. Of eventueel een trade te doen. In ieder geval iets, om mijn winsten te vergroten.

Geldenvrijheid.nl exclusieve bonus bij aankoop Crypto Parels

Van deze gemiste kans heb ik natuurlijk geleerd. Dit gebeurd mij geen tweede keer. Ik moest een tool vinden, waarmee ik gemakkelijk mijn munten bij kon houden. Ik heb goed en uitvoerig onderzoek gedaan, verschillende systemen geprobeerd om uiteindelijk bij een eenvoudige app uit te komen, waarmee ik gratis mijn crypto portfolio kan bijhouden.

Als unieke bonus geef ik je de instructies voor deze apps graag cadeaau, zodat jij geen kansen hoeft te missen en optimaal kunt profiteren van je investering in de crypto parels.

Lees hier, hoe jij deze bonus mee kunt pakken. En geen kans meer hoeft te missen.

Ervaringen van anderen

Specifieke product recensies van anderen op een site als Trustpilot heb ik niet kunnen vinden. Natuurlijk kun je wel je feedback geven over AOC op deze website. Maar, anderen schrijven vooral over de crypto masterclass. Waar de crypto parels ook onderdeel van zijn. Over het algemeen krijgt Allesovercrypto goede gebruikersreviews zoals onderstaand.

Crypto masterclass eerlijke ervaring

Alles over crypto review

De gids hebben we nu al uitvoerig besproken. En de namen Derek Westra, Patrick Suiker en Allesovercrypto zijn nu al meermaals langsgekomen. Maar wat is het en wie zijn dat nou allemaal?

Wat is allesovercrypto?

Allesovercrypto is opgericht in 2017. En is eensamenwerking van Derek Westra en Patrick Suiker. Dit is zo’n vier jaar na de eerste kennismaking van Derek Westra en Patrick Suiker met crypto. Hun eerste geld wonnen en verloren zij met Litecoin. Sinds de eerste dagen is ook Derek’s jongere broer Robin deel van dit crypto gezelschap.

Allesovercrypto, ook wel afgekort als AOC kun je zien als de beste startplaats van Nederland en België. Zo zegt team AOC dat natuurlijk zelf. Deze startplaats bestaat uit een uitgebreid en actief blog, waarin je superveel waardevolle informatie vindt over cryptocurrencies, de laatste trends, do’s en don’ts, etc.. Ook kun je hier alle koersen en cryptomunt-informatie vinden. Wat de naam beloofd zie je terug in de website: Je vindt hier letterlijk: Alles Over Crypto.

Natuurlijk willen ze ook geld verdienen met Allesovercrypto. Volkomen legitiem lijkt mij… Er zijn er nog maar weinig die van de lucht kunnen leven. Hiervoor hebben ze de crypto parels in het leven geroepen. En de crypto masterclass. In het crypto masterclass review ga ik nog veel dieper in op Derek Westra, Patrick Suiker en Allesovercrypto. Het portfolio krijg je trouwens gratis bij deze uitgebreide cursus.

Conclusie: Crypto parels, het beste crypto portfolio? 

Crypto portfolio review: Crypto Parels | Mijn resultaat 2023
cryptoportfolio crypto parels review

Crypto parels: Een goede investering? Ja, Derek en Patrick hebben een sterk portfolio samengesteld met veel potentie. De keuze voor hun crypto parels hebben ze goed onderbouwd. Met deze portfolio heb je: 1. de kennis om zelf crypto parels te herkennen. 2. een goede selectie crypto munten, die flink in waarde kunnen stijgen. Dit biedt natuurlijk geen garantie. Ook de veiligheid en plan van aanpak om munten te kopen zijn van meerwaarde. Erg praktisch en voor iedereen te begrijpen. Naast het daadwerkelijke portfolio, krijg je toegang tot werkbestanden waarmee je zelf op onderzoek uit kunt gaan om je crypto parels te vinden.

Cursus aanbieder: Organization

Naam aanbieder cursus: Alles Over Crypto

Cursus aanbieder URL: https://geldenvrijheid.nl/go/crypto-parels

Waardering redacteur:
4.6

Wil jij optimaal profiteren van je crypto-investering?

Crypto Parels kopen 🛒

✔ Korting

✔ Unieke geldenvrijheid bonus

3 stappen:

 1. Open een nieuwe incognito browser tab.
  1. Sneltoets: pc: Ctrl+alt+N
  2. of sneltoets: MAC: ?+Shift+N
  3. Of wis je browsergeschiedenis.
 2. Kopieer deze link: https://geldenvrijheid.nl/go/crypto-parels/ en plak hem in de incognito browser.
 3. Koop de Crypto Masterclass en stuur me een screenshot van je aankoopbevestiging e-mail en/of factuur. Dit kun je doen door een mail te sturen naar: info@geldenvrijheid.nl of ga naar: https://geldenvrijheid.nl/claim-je-bonus/
crypto parels kopen - CTA gratis bonus

Waarom een bonus? Ik ben te spreken over deze gids. En wanneer je besluit via één van de links op deze pagina de crypto parels te kopen. Ontvang ik een kleine commissie. En jij betaald de beste prijs. In het portfolio kwam ik één ding in tegen, waarvoor ik een passende oplossing ken. Omdat jij hiermee beter rendement uit je investering kunt halen, krijg je deze van oplossing van mij cadeau. Win-win-win. 😀

Crypto portfolio review: Crypto Parels | Mijn resultaat 2023

Behaal je goede resultaten met de Crypto parels van Allesovercrypto? In dit crypto complete portfolio review (4.000+ woorden), lees je alles! + Ruim 50% Korting

Crypto parels FAQ’s

Crypto Parels PDF

Je krijgt het crypto portfolio digitaal toegestuurd als pdf. Je kriigt twee versies. De samenvatting, waarin je de omschrijving van crypto parels vindt, met hun voor- en nadelen. En de complete gids, zoals in dit review omschreven.

Crypto Portfolio inloggen

Wanneer jij je portfolio Crypto parels hebt gekocht kun je naar: Allesovercrypto.nl/premium om hem te bekijken en dowloaden.

Blijft het crypto portfolio up to date?

Ja, regelmatig wordt het crypto portfolio ge-update. Je hebt altijd toegang tot de meest actuele gids. Het kan zijn dat er crypto parels vervangen worden door andere. Dit betekent niet dat de “oude” parels slecht zijn, maar dat er zijn nieuwe/ betere zijn opgedoken.

Wat is een crypto parel?

Een crypto parel is een crypto munt met een enorme potentie. De muntjes zijn nu nog vaak goedkoop te kopen. Maar ze kunnen wel x100 gaan, wanneer ze ontdekt worden. Er is dus veel geld aan te verdienen. Maar, het is goed zoeken. – Daarom deze gids – Hiermee vind je de beste.

Waar kan ik crypto parels kopen?

Het portfolio kun je kopen bij Allesovercrypto: Bezoek de website
De cryptomunten zelf kun je kopen bij verschillende exchanges en brokers. Deze staan in het portfolio vermeld.

Disclaimer:

Geld en vrijheid is geen financieel adviseur en de content op deze website is geen financieel advies. Alle informatie op deze website is informatief en geen aanbeveling om iets te kopen of verkopen. Doe goed onderzoek of raadpleeg een deskundige bij het maken van financiële beslissingen en investeer alleen geld dat je kunt missen. Je bent zelf verantwoordelijk voor je eigen investeringen.

Laatst bijgewerkt: 08/02/2023
Wouter
Wouter
Vrijheid creëren om mijn dromen te verwezenlijken en anderen helpen dit ook voor zichzelf te realiseren is de intentie van mijn blog: Geld en vrijheid. Met internet ligt de wereld letterlijk bij je op schoot. Met de vele mogelijkheden van het kent om geld te verdienen is financiële vrijheid creëren enkel een keuze. Ik deel mijn kennis en ervaringen met de intentie jouw te helpen in jouw weg met geld en vrijheid.

4 reacties

 1. Hallo Wouter!
  Super bedankt voor je review over de Crypto Parels!
  Als absolute beginner was ik al de mannen van alles over crypto tegen gekomen. Na hun mantra : verzamel kennis… weet wat je doet was ik al tot de conclusie gekomen om de crypto parel portfolio te kopen.
  Ik vond het super tof om te zien dat jij met 10-20 euro per munt een leuk rendement hebt kunnen behalen!!!
  Ik ga jou zeker volgen om mijn kennis te vergroten!
  Tnx!

  1. Super bedankt voor je reactie C-stance!

   Fijn dat je ermee geholpen bent. Denk ook aan de tweede mantra van Patrick: eerst leren dan investeren! En dat leren doe je goed met deze gids.

   Veel succes,

   Groetjes Wouter

 2. Dag Wouter,

  Krijgen de parels ook een koersdoel mee ?
  Ik zit momenteel op Bitvavo en Binance en ben een beetje bang dat ik op diverse andere platformen accounts moet aanmaken om ze te kunnen kopen. Klopt dit ?

  Groetjes,
  Erik

  1. Goedendag Erik,

   Goed dat je het vraagt.

   Ik kan me goed voorstellen dat het even te veel werk lijkt, een nieuw account aan te maken om de parels te kunnen kopen.

   Zelf ben ik inmiddels de tel kwijt van hoeveel accounts ik heb.

   Daarvoor heb ik dan wel mijn parels. En deze hebben mij tot dusver leuke bedragen opgeleverd…

   Het heeft in ieder geval het aanmaken van een paar accounts geloond.

   Alles is inderdaad niet te krijgen bij Bitvavo en/of Binance. Beide heel fijne platformen trouwens.

   Een groot deel van de nieuwe selectie, ongeveer de helft is te krijgen bij 1 en dezelfde exchange.

   Eerlijk gezegd, ik zou mij de moeite van het aanmaken van een paar accounts niet besparen, tegenover de kansen van deze 10. Een dagje werken ken ik inmiddels wel … Net als het resultaat ervan.

   Daarnaast, krijg je er een heel handig hulpmiddel bij uitgelegd, waarmee jij je hele portfolio makkelijk kunt bijhouden. Als je via deze pagina besluit de parels aan te schaffen tenminste..

   Ik hoop dat je hier wat aan hebt!

   Succes met je keuze.

   Groetjes Wouter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

crypto parels

crypto parels 2021 

De Nieuwe parels zijn bekend! Check deze toppers hier ➡