Cryptocommunity review (2021) | De moeite waard? | korting

Cryptocommunity review. Nederland is een nieuwe crypto community rijker. In dit geval de cryptocommunity.nl van een project van Max Kruisberg, Abe Dijkstra en Maarten Oostland. Is cryptocommunity de moeite waard? Misschien ken je de eerste twee namen van cryptomanuals. Met hun cryptocommunity geven ze gehoor aan de missie: een brug slaan tussen jou en de blockchain. Is cryptocommunity het voertuig om dit te bereiken?

En nog veel meer. Het is een uitgebreid review geworden van deze nieuwe cryptocommunity. So let’s go… Of in de woorden van het cryptocommunity team:

Down the rabbit hole… 🐇

Cryptocommunity

Wat is cryptocommunity?

cryptocommunity review: screenshot welkomstscherm
cryptocommunitty.nl welkomstscherm

Crpytocommunity is het alles-in-1 platform voor crypto. Althans, dat zeggen ze zelf over deze kersverse crypto community. Zodra je inlogt zie je dit ook wel. In het ledengedeelte vind je:

 • De tijdlijn; Zoals je facebook tijdlijn, maar dan relevant zonder nutteloze chitchat en sensuur, maar met relevante en waardevolle content over bitcoin, crypto en de blockchain, investeren en beleggen
 • Het forum: Verspreid over verschillende boards kun je hier gericht meepraten over verschillende crypto gerelateerde onderwerpen.
 • De cursus: Opgedeeld in 8 modules vind je hier een complete crypto cursus.
 • Groepen: Specifiek over één onderwerp praten met een groep.
 • Exclusieve Discord server: Hier ben je up to date van alle relevante ontwikkelingen.

Natuurlijk vind je hier verder nog exclusieve content die ofwel door Cryptocommunity zelf gemaakt is. Of met zorg geselecteerd. Dit kunnen blog- en nieuwsberichten zijn. Maar ook heb je met de Cryptocommunity toegang tot exclusieve downloads welke alleen voor leden toegankelijk zijn.

En natuurlijk, omdat het een platform is, waar sociale interactie ook bijhoort. Je kunt er zelf je eigen profiel aanmaken.

Je hoort het al in de naam, het gaat om een community. Dus naast de kennis van de initatiefnemers en coaches kun je hier met en van elkaar leren. Hiermee skyrocket je naar het volgende level in kennis, kunde en resultaat.

Cryptocommunity forum review

Over 9 boards verdeeld komen hier de volgende onderwerpen aan bod:

 • Nieuwe leden
 • cryptocurrencies
 • cryptocurrency mining
 • Leden groepforums
 • succeslounge
 • Cursussen
 • Feedback
 • Off topic

Dit spreekt natuurlijk voor zich. Hieronder licht ik een paar van de boards extra uit.

Nieuwe leden

De naam zegt het al. Wil je het beste van uit je ervaring halen bij Cryptocommunity, dan is het aan te raden hier even door heen te gaan en je voor te stellen. Hiermee open je gelijk de deur en ben je meer dan een klein profielfotootje in de ledenlijst. Hier vind je ook de huisregels. De moeite om deze door te nemen. Het bevestigd je idee met een serieuze club te zijn verbonden.

Cryptocurrencies

De naam zegt het al; cryptocurrencies. Hier wordt gesproken over cryptocurrencies. In de breedste zin van het woord.

Cursussen

Hier kun je terecht met vragen en opmerkingen omtrend de cursussen elders in de community

Feedback

Ook van van meerwaarde: Feedback. Hier kun je gemakkelijk terecht met opmerkingen over de community. Verbeterpunten of wanneer je ergens tegenaanloopt. Ik vind dit een fijne toevoeging aan het forum. Omdat het cryptocommunity team hiermee aangeeft open te staan voor feedback en verbetering.

cryptocommunity.nl review - screenshot forum
Cryptocommunity.nl review screenshot forum

Cryptocummunity cursus

Verdeeld over 8 modules leer je hier de basis van je crypto trading en investeerders skills. Waar koop je crypto valuta? Hoe sla je het veilig op? En hoe kies je de beste coins? Ik ga er uitgebreid op in in het cryptocommunity crypto cursus review, verderop in dit artikel.

Cryptocommunity is een sociaal crypto platform

Je zou crryptocommunity samen kunnen vatten als een sociaal crypto community platform. Met al de deelnemers deel je de interesse en passie voor cryptomunten. En dankzij de inrichting met de tijdlijn, het inrichten van je eigen profiel, etc., zit er een fijn toegankelijk sociale sfeer aan vast.

Ik zie hierin gelijk een een groot voordeel. Je wordt niet afgeleid door al de ruis, reclames, onoverzichtelijkheden, etc. van grote sociale platformen. Facebook heb zelf bijvoorbeeld al lang verlaten. Het is fijn dat er serieuze communities als deze zijn.

Cryptocummunity review: downloads

Nog zo’n waardevolle gift van het cryptocommunity team: de downloads. Wanneer je lid bent van het forum heb je ook nog eens toegang tot deze waardevolle downloads. Dit zijn:

 • complete cryptomanual  (t.w.v. 97,-)
 • checklist crypto spotten  (t.w.v. 47,-)
 • quick start manual  (t.w.v. 27,-)
 • free manual  (t.w.v. 19,-)
 • crypto-portfolio tracker  (t.w.v. 147,-)

Complete cryptomanual: best practices  (t.w.v. 97,-)

Voordat cryptocommunity, cryptocommunity was. Was deze de meest complete handleiding om met crypto te beginnen. Met deze community zijn Abe en Max wel next level gegaan. Maar, daarmee is deze cryptomanual: best practises nog steeds een keiwaardevol e-book. Hierin wordt het volgende besproken:

 • Crypto Exchanges
 • Crypto Wallets
 • Online privacy en veiligheid
 • Doe je eigen onderzoek
 • Investeren en handelen
 • Portfolio management

In duidelijke taal is dit ebook opgesteld. In dit ebook vind je links naar de juiste tools etc..

Het hoofdstuk online privacy en veiligheid wil ik even extra credits geven. Wanneer je interesse hebt in crypto heb je waarschijnlijk al wel een lichte aversie tegen centrale macht en ben je op de hoogte dat je online privacy één grote illusie is.

In dit hoofdstuk behandelen Max en Abe de manieren om hier goed mee om te gaan. Net als de rest van deze cryptomanual; heel waardevol. Een goede start.

Checklist crypto spotten  (t.w.v. 47,-)

De een noemt het parels duiken, de andere crypto’s spotten. Doel is; die kleine cryptomuntjes selecteren die je nu nog voor een habbekrats kopen kunt, maar die een enorme waarde hebben.

Deze checklist is je leidraad om zelf jouw super crypto’s te spotten. Zie het als een leidraad en geen absolute wetenschap.

Quick start manual  (t.w.v. 27,-)

De naam zegt het al. De tools op een rijtje om snel met crypto te kunnen beginnen. Voldoende tekst en uitleg om je op gang te helpen met de beste crypto tools. Een kale quick start. Wil je meer leren, check dan de cursus en de best practises manual.

Free manual  (t.w.v. 19,-)

Deze free manual geeft je antwoord op verschillende beginnersvragen. En kun je zien als jouw inleiding tot de cryptowereld. Een goed document om mee te beginnen.

Crypto-portfolio tracker  (t.w.v. 147,-)

Wauw! Wat een prachtig stuk werk is dit zeg. Zoek je naar een manier om de waarde van je portfolio bij te houden dan heb je hier een héél gemakkelijke aan. Het zit super in elkaar en is makkelijk te bedienen. Je hoeft alleen even een API key op te halen en you’re good to go. Dit ophalen van de API key gaat overigens heel gemakkelijk. En wordt goed uitgelegd in het tabblad uitleg.

Cryptocommunity in het kort

Cryptocommunity.nl is inderdaad een alles-in-1 platform voor cryptocurrency. Het biedt ruimte voor dialoog en discussie, je vind er een overvloed aan studiemateriaal. Dit alles overgoten met een toegankelijk en vriendelijk sausje van Cryptocommunity.

Wie is cryptocommunity? Wie zijn de oprichters?

Cryptocummunity is een samenwerking van Max Kruisbrink, Abe Dijkstra en Maarten Oostland.

Wie is Max Kruisbrink?

Max Kruisbrink
Max

Sinds 2017 is Max actief met cryptocurrency. Hij is is voornamelijk geïnteresseerd in historische verbanden en patronen, etnische vraagstukken etc.. Zijn onderzoek is gericht op het verkrijgen van meer inzicht en gaat van de cryptocurrency markt als geheel naar specifieke coins. Zijn onderzoek doet hij met passie.

Samen met Abe en Maarten heeft hij twee crypto-partners gevonden om de brug te slaan tussen de blockchain en jou. Ze hebben namelijk de missie om iedereen die wil te “onboarden” in de blockchain.

Wie is Abe Dijkstra?

Abe Dijkstra
Abe Dijkstra bron: cryptocommunity.nl

Abe houdt van het grotere plaatje. De macro-economie en de rol van cryptocurrency, innovaties en het grotere plaatje. Na zijn Masterstudie Internationale Economie ontdekte hij Bitcoin en crpytovaluta. Sindsdien is hij actief geworden in het slaan van de brug tussen de “oude” en de “nieuwe” wereld zoals hij dat ziet.

Wie is Maarten Oostland?

Maarten Oostland Portret - bron cryptocommunity.nl
Maarten

In 2013 gingen de eerste € 100,- van Maarten op in Bitcoin. Je kunt wel raden dat dit hem geen windeieren heeft gelegd. Hij noemt zichzelf ook wel ex-googler. Na zijn 5 jarige carriëre bij Google in Amsterdam is hij sinds 2020 internetondernemer. Voornaamste drijfveer is financiële vrijheid. Met crypto en affiliate marketing heeft hij twee stevige pilaren om op te staan.

Is cryptocommunity betrouwbaar en veilig?

Als eerste. Toen ik aan de slag ging met dit cryptocommunity review kwam ik een verzoek tegen van Abe en Max om niet op betrouwbaarheid en dat soort dingen te focussen. Toch, vind ik het belangrijk dit wel te benoemen.

In deze wereld, en vooral als eht om crypto’s gaat ligt er veel gevaar op de loer. Oplichterspraktijken zijn er genoeg, evenals gedupeerden. Het is dus logisch om je af te vragen of cryptocommunity veilig en betrouwbaar is.

Zoals ik cryptocommunity ken, is het een betrouwbare partij. En is het veilig. In de Cryptocommunity wordt echt onwijs veel waarde geleverd. en de mensen achter de community: Abe Dijkstra, Max Kruisbrink en Maarten Oostland zijn allemaal diep gewortelde cryptofanaten.

Voor wie is Cryptocommunity geschikt?

De cryptocommunity richt zich op early adaptors. In andere woorden als je wat avontuurlijk van aard bent en graag nieuwe dingen wilt ontdekken is dit de plek voor jou.

Is het geschikt voor beginners?

Ja, je vindt hier al de tools en informatie om je ontdekkingstocht tot een succes te maken. Het is aan jezelf om de tools te gebruiken.

Cryptocommunity review crypto cursus

Essentieel onderdeel van de cryptocommunity: De cursus. In dit stuk van de cryptocommunity review, blik op de crypto cursus van Abe, Max en Maarten.

Het is een uitgebreide cursus, waarin de volgende onderwerpen aan bod komen:

 1. Introductie
 2. Complete start in 5 stappen
 3. Cryptocurrency kopen – Exchanges
 4. Cryptocurrency bewaren – Wallets
 5. Cryptocurrency onderzoek
 6. Online privacy en veiligheid
 7. Investeren en handelen
 8. Portfolio management

Dezelfde opbouw vind je terug in de download: cryptocurrency best practises, de complete cryptomanual.

In principe een mooi complete cursus. Maar, laten we het eens wat dieper bekijken.

Eerste wat mij als “informatie structurend denker” opvalt is, dat module 2 en 1 in de cursus zijn omgedraaid ten opzichte van wat er in de omschrijving staat over hoe de cursus te volgen. In de cursus staat introductie dus na de eerste 5 stappen. In dit cryptocommunity review, heb ik het neergezet zoals Abe, Max en Maarten het in de omschrijving aanbevelen.

Module 1: Introductie

“De beste manier om bekend te raken met de cryptocurrency markt en de bijkomende investeringsmogelijkheden, is om simpelweg te starten. Durf te experimenteren en neem de tijd om nieuwe kennis tot je te nemen.”

Citaat uit Introductie van cryptocommunity cursus

Dit citaat geeft duidelijk weer wat de bedoeling is. Cryptocommunity zorgt voor de kennis. Dat doen ze goed. Het is aan jou om deze kennis tot je te nemen en ermee aan de slag te gaan.

Module 2: Complete start in 5 stappen

Zie deze module als het bouwen van je auto. Je pakt de wielen, het stuur, de motor, etc.. En je zet het aan elkaar. Klaar voor vertrek. Trek je het naar crpytoland, dan houdt het dus in: klaar maken van account om crypto’s te kopen, veilige opslag van je crypto’s, het beheer van je crypto’s (wallets), en de juiste crypto brouwser installeren.

Neem deze module op je gemak door en doe mee, zodat je na deze module klaar bent voor vertrek.

Check de inhoud:

 • Stap 1: Waar kan ik cryptocurrency kopen?
 • Stap 2: Waar koop ik verschillende altcoins?
 • Stap 3: Waar sla ik cryptocurrencies veilig op?
 • Stap 4: Hoe beheer ik cryptocurrencies
 • Stap 5: Crypto browser

Module 3: Cryptocurrency kopen – Exchanges

Zelden ben ik zo’n uitgebreid hoofdstuk over exchanges en brokers tegengekomen als in deze cursus. In deze module worden er verschillenden genoemd. En vooral ook waar je op moet letten om jouw favoriet of favorieten te kiezen.

Het aanmeldproces van enkele meest gebruikte crypto exchanges wordt hier stap voor stap uitgelegd.

De lessen in deze module:

 • Wat zijn cryptocurrency exchanges
 • Centrale & decentrale exchanges
 • Aanmelden bij exchanges
 • Regulering van cryptocurrency exchanges
 • Best Practices
 • Broker exchanges
 • Trading exchanges: crypto-to-crypto

Module 4: Cryptocurrency bewaren – Wallets

Zit je in de crypto, dan ben jij je eigen bank. Dat komt met nieuwe verantwoordelijkheden. Ben je bij de bank en je verliest je pas of pin. Dan is dat meestal met een belletje weer opgelost. Met crypto moet je dit zelf allemaal beveiligen.

Het opslaan van crypto’s doe je in wallets. Kort gezegd is een wallet is digitale portemonnee. In deze module een stukje basis informatie over wallets.

En vervolgens de verschillende wallets uiteengezet. En hoe jij het beste je eigen bank kunt spelen met de juiste wallets.

Onderwerpen in deze module:

 • Wat zijn cryptocurrency wallets
 • Hoe werken cryptocurrency wallets
 • Cryptocurrency wallets
 • Best practices

Module 5: Cryptocurrency onderzoek

Hier kom je al serieus in actie en wordt je uitgedaagd je onderzoek te doen. Onderzoek staat aan de basis van je succes met crypto. In deze module komen verschillende begrippen aan bod, die je ongetwijfeld tegenkomt, wanneer je handelen of investeren gaat in crypto’s.

 • Waar beginnen
 • Cryptocurrency Types
 • Onderzoeksvragen
 • Coins Statistieken
 • Technische Analyse
 • Trading Tools
 • Cryptocurrency Cyclus
 • Bear- en Bull markten
 • Best Practices

Module 6: Online privacy en veiligheid

Misschien niet het eerste waar je aan denkt, maar super belangrijk. Nu is er niet de grote centrale partij; de bank die alles voor je in de gaten houdt. Maar nu ben jij je eigen bank. En dat komt met nieuwe verantwoordelijkheid. Ben je bang voor alles wat je moet weten en doen om jezelf en je crypto’s veilig te houden?

Deze module geeft je alle informatie die je nodig hebt + de beste tools om zelfverzekerd te kunnen zeggen dat je identiteit en je crypto’s veilig zijn.

De module splitst zich op in:

 • Cryptografie
 • Online veiligheid
 • best tools en practices

Module 7: Investeren en handelen

Met deze module heb je een introductie in het handelen en investeren in crypto. Max, Abe en Maarten benadrukken hierin het belang van een divers portfolio. De vershillen tussen investeren en handelen komen aan bod. Verwacht hier nog geen uitgebreide technische analyse.

Onderwerpen:

 • Basis Principes
 • Investeren
 • Handelen
 • Best Practices

Module 8: Portfolio management

Nogmaals wordt hier risico-/ kansspreiding benadrukt. Een goed portfolio beperkt zich niet tot de cryptomarkt. In deze module leer je uitgebreid waar je op moet letten om een sterk portfolio samen te stellen.

Portfolio management is onderverderdeeld in de volgende hoofdstukken:

 • Essentiële beleggingsconcepten
 • Algemeen Voorbeeld Portfolio
 • Cryptocurrency Portfolio
 • Investeer mogelijkheden
 • Best Practices

Oordeel over de cursus:

In de schoenen van een beginner zou ik dit een héél waardevolle cursus vinden. De universitaire achtergrond van Abe, Max zie je hierin duidelijk terug. Alleen al in de manier hoe alles gestructureerd is.

Wat kun je met de cryptocommunity cursus?

Na deze cursus ben je prima in staat je eigen bank te zijn. En weet jij vol zelfvertrouwen je weg door het cryptolandschap te bewandelen. Je kunt een portfolio samenstellen en je kent de basis van het crypto traden.

Kun je geld verdienen met deze cursus?

Kort antwoord: Ja, maar dat is afhankelijk van je eigen inzet.

Cryptocommunity: doen of laten?

De hamvraag: is cryptocummunity de moeite waard? Dat ligt er natuurlijk aan waar naar je oop zoek bent.

Ben je op zoek naar een specifiek platform over bitcoin en crypto en wil je met back up van een groep je kennis en vermogen doen groeien, dan is de cryptocommunity zeker een aanrader.

Ben je een crypto beginner?

Dan is hier helemaal veel winst voor je te halen. Naast de community is hier écht veel informatie te vinden, waar je daadwerkelijk wat mee kunt.

Ben je ervaren of gevorderde in de crypto?

Dan is het cursus materiaal sowieso de moeite waard om door te nemen. Om je basis verder te verstevigen.

Maar de grootste winst voor een gevorderde cryptofanaat zit in de community. Hier kun je delen in de groepen waar jij interesse in hebt. En kun je mee discusseren over bijvoorbeeld traden, crypto spotten, etc..

Let op

Deze community is kersvers. Dagelijks groeit de club leden, maar verwacht niet levendigheid á la gigacommunity facebook. Het is hier een stuk rustiger, en de mensen hebben allemaal tenminste één gelijkenis: de interesse in blockchain en crypto.

Mijn eerlijke ervaring met cryptocommunity

Eerlijk is eerlijk. Ik had wat vraagtekens bij deze community. Waarom?

Kritische houding

Omdat ik de voorloper hiervan ook ken: cryptomanuals. In een eerder review heb ik deze ook beschreven. Onder deze naam hebben Abe Dijkstra en Max Kruisbrink eerder enkele handleidingen uitgebracht. Deze zijn in dit cryptocommunity review ook besproken. Alles daarvan zat prima in elkaar, maar ik zag op hun website verder geen “leven”. Bijvoorbeeld het blog. Dit leek behoorlijk inactief.

Nu snap ik waarom, de mannen hebben hun team uitgebreid met Maarten Oostland en met zijn drieën een complete cryptocommunity uit de grond gestampt.

Je snapt dus wel dat ik kritisch begon aan de cryptocommunity. Het is goed in cryptoland kritisch te zijn. Want er is geld te verdienen. En er zijn er veel die een graantje meepikken willen.

Eerste indruk

Mijn verwachtingen zijn zwaar overtroffen. Ten eerste al in de overzichtelijke opzet van deze volwaardige community. En de waarde die je krijgt in de vorm van een crypto cursus en de e-books ofwel cryptomanuals. Ik hou van de kleurcombinatie, en hoe deze technische materie tot een toegankelijke licht verteerbare “maaltijd” is bereidt.

Top!

Het forum en de groepen

Deze zijn goed ingedeeld met relevante onderwerpen. En hierin is het toch: de leden vullen het forum. Aangezien het forum nu nog kersvers is, is het hier nog vrij rustig. Dagelijks worden er enkele berichten geplaatst.

Maar in sommige groepen is het nog stil. Hier mag nog wel een wind door gaan waaien om dit actief te kirjgen.

Maar, zoals schreef: kersvers. Ik geef het een kans. Jij?

Contact met cryptocommunity

Ik voelde mij gelijk welkom in de community dankzij de mailtjes van het team. Verder kan ik makkelijk met mijn vragen terecht. De toon is vriendelijk en persoonlijk en de lijntjes zijn kort.

De exclusieve content: crypto cursus en downloads

Super! Dit zit goed in elkaar. Vooral als crypto beginner is hier veel waarde te halen. Op het moment dat ik dit schrijf zijn ze “aan de andere kant” de videos aan het editen. Deze video’s gaan de crypto cursus nog verder uitbreiden. De cursus bestaat nu nog voornamelijk uit tekst.

Ik kijk uit naar de video’s.

Recensie en ervaring van leden

Ik kon nog weinig vinden van feedback op de cryptocommunity op andere websites zoals trustpilot. Onderstaande ervarignen zijn afkomstig van de website cryptocommunity.nl zelf.

crypto community recensie
cryptocommunity ervaring
Cryptocommunity ervaring
cryptocommunity review

Cryptocommunity kopen

Hier heb je twee opties:

 1. Levenslang toegang tot de community
 2. Levenslang toegang tot de community + de cursus

Optie 1 is tijdelijk afgeprijsd van € 467,- naar 97,-

Optie 2 is tijdelijk afgeprijsd van € 997,- naar 197,- Maar het eind is écht in zicht 🤫 Dus pak die kans nu he tnog kan.

Voordelen en nadelen

Voordelen

 • Overichtelijk en goed georganiseerde community
 • Waardevolle en kwalitatieve inhoud
 • Sociaal karakter
 • Toegankelijkheid
 • Geschikt voor beginners en gevorderden
 • Uitstekende ontmoetingsplaats voor crypto fanaten.
 • Fijne en goede sfeer.

Nadelen

 • Het is nog nieuw, het aantal leden moet nog groeien
 • Het biedt geen garantie op succes. Dit zul je zelf moeten doen. Crpytocommunity is de hengel, niet de vis.
 • Cryptocommunity moet opboksen tegen gevestigde namen in de markt.

Alternatieven voor cryptocommunity

Zijn er nog alternatieven? Ja, natuurlijk. De meest vergelijkbare alternatieven zijn:

 • Allesovercrypto Masterclass
 • MoneyTalks Community

Allesovercrypto Masterclass: The Zone

De Crypto Masterclass is de meest directe tegenhanger van de cryptocommunity. Het grootste verschil is dat bij de Masterclass de nadruk in in eerste instantie op de cursus heeft gelegen. Deze leidt je op van beginner tot professioneel trader/ investeerder. Alles komt aan bod. Deze cursus gaat meer de diepte in. De community: The Zone is er later bij gekomen. Dit is een behoorlijk levendig forum met een groot aantal leden.

Nadeel van crypto masterclass t.o.v. de cryptocommunity is de prijs. Deze ligt veel hoger, ongeveer het dubbele.

MoneyTalks Community

MoneyTalks Community is de nieuwe community van Madelon Vos en richt zich op Bitcoin en technische analyse. Deze community zit niet aan een cursus gebonden, maar aan een maandelijks opzegbaar lidmaatschap.

Samenvatting en conclusie: cryptocommunity.nl review

Cryptocommunity review (2021) | De moeite waard? | korting
cryptocommunity review cover

Is cryptocommunity de moeite waard? Ja, Abe Max en Maarten, hebben met de cryptocommunity een prachtige en complete community neergezet waar je zowel als beginner als gevorderde veel waarde uit halen kunt, als je met crypto aan de gang wilt. De kersverse community heeft veel potentie. Ik ben blij dat ik er lid van ben geworden. En heb er veel waarde uitgehaald. Ook de eerste leden uit deze club geen te kennen te blijven.

Cursus aanbieder: Organization

Waardering redacteur:
4.5

Cryptocommunity.nl FAQ’s

 1. Heb ik ook toegang tot cursussen?

  Hiervoor kun je kiezen, wanneer je de cryptocommunity koopt.

 2. Niet goed geld terug garantie?

  Uiteraard, de voorwaarden hiervoor zijn duidelijk en eerlijk. Binnen de gestelde termijn, kun jij annuleren.

Laatst bijgewerkt: 28/05/2021
Wouter
Wouter
Vrijheid creëren om mijn dromen te verwezenlijken en anderen helpen dit ook voor zichzelf te realiseren is de intentie van mijn blog: Geld en vrijheid. Met internet ligt de wereld letterlijk bij je op schoot. Met de vele mogelijkheden van het kent om geld te verdienen is financiële vrijheid creëren enkel een keuze. Ik deel mijn kennis en ervaringen met de intentie jouw te helpen in jouw weg met geld en vrijheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *