Cryptocurrency hulp? Top 3: Kies je crypto expert

Sleutel van succes in elk levensgebied is het volgen van een mentor. Dit zelfde geldt voor crypto. Jouw kans op succes met cryptocurrency zal een vogelvlucht nemen, wanneer je de juiste crypto expert volgt. Zoals de kans op een crashlanding zonder enige cryptocurrency hulp groot zal zijn. Waarvoor kies jij?

In dit artikel de top 3 crypto experts, waar je de beste informatie kunt vinden op het gebied van crypto currency. Stuk voor stuk kun je deze fanatiekelingen crypto expert noemen. Allemaal bieden ze unieke waarde, die jou helpen kan. Het is maar net wie je je het beste ligt.

Moeite met kiezen? Afsluitend een schematische weergave waarin de crypto experts naast elkaar staan.

Allesovercrypto.nl: Derek Westra en Patrick Suiker

Alles over Crypto founders Derek Westra en Patrick Suiker
Derek Westra en Patrick Suiker

De namen Derek Westra en Patrick Suiker kun je eigenlijk wel in één adem noemen. Sinds 2012/ 2013 is dit duo gevallen voor de aantrekkingskracht van de blockchain. De passie die zij voor crypto currency ervaren zou je bijna als een liefdesaffaire kunnen beschouwen.

Hun passie hebben Patrick Suiker en Derek Westra gebundeld met daadkracht, waarmee ze allesovercrypto.nl uit de grond hebben gestampt. Een uitgebreide website vol informatie over Bitcoin en de vele altcoin. Een betrouwbare plek om aan goede informatie te komen. Zij bieden cryptocurrency hulp met 3 producten:

Waarom kun je Derek en Patrick crypto expert noemen?

Zonder enige crypto hulp is dit duo aan het crypto avontuur begonnen. Ze ervaarden zowel de highs als de low. De initiële winst en verlies dat volgde zette deze mannen aan het denken. Ze zagen de potentie maar erkenden hun gebrek aan kennis en kunde. De gedachte kwam op:

Om succesvol te zijn hebben we cryptocurrency hulp nodig

Deze hebben ze gevonden. Alles van hun salaris ging op aan een duurbetaalde coach. Derek en Patrick hadden eeen droom dus, ze hadden het er maar wat graag voor over. Deze coach leefde toen al ruimschoots en overvloedig van Bitcoin. En hij leerde hen alle ins en outs, die zijn tarief ruimschoots goed maakten.

Deze coaching heeft de basis gelegd voor succesvol traden en investeren in cryptocurrency. Nu heeft het team de missie:

Nederland en België tot koploper te maken in de wereld van cryptocurrency.

Allesovercrypto

Met Allesovercrypto zijn ze hiermee goed op weg.

Misss Bitcoin: Madelon Vos

Madelon Vos, Misss Bitcoin
Misss Bitcoin: Madelon Vos (bron:wikipedia)

In tegenstelling tot de mannenteams op deze pagina is Madelon een éénpitter. Sinds 2012 is ze actief met Bitcoin. Haar aandacht gaat uit naar macro economische ontwikkelingen, cryptocurrency en trading. Madelon is heel actief met het crëeren van nieuwe waardvolle content. Dit doet zij op haar blog: madelonvos.nl en op haar Youtube kanaal.

Haar crypto expertise heeft Madelon gevat in 2 verschillende cursussen:

Voor deze 2 cursussen heeft Madelon een gratis proefversie beschikbaar. Nu starten ➡

Waarom kun je Madelon Vos crypto expert noemen?

Zij is sinds 2012 actief in de wereld van Bitcoin en cryptocurrency. Het verdiepen in macro economische ontwikkelingen en investeren en traden is er bij Madelon met de paplepel ingegoten. Ze weet waarover ze het heeft. Dit zie je ook terug in haar Youtube kanaal.

Cryptocommunity.nl: Maarten Oostland, Abe Dijkstra en Max Kruisbrink

Cryptomanuals oprichters Abe Dijkstra en Max Kruisbrink
Cryptomanuals: Abe Dijkstra en Max Kruisbrink

Net als Patrick en Derek zijn Abe en Max geleerde mannen. Een universitaire studie is geen van allen vreemd. Ook dit duo heeft een stevige daadkracht. En is sinds 2016 bezig met cryptomanuals. Aangezien de eerste cryptocurrency, Bitcoin sinds 2009 bestaat, is diet al een hele tijd.

Een crypto wallet voor iedereen

cryptomanuals

De nadruk bij deze crypto experts ligt meer op het slaan van de brug tussen de blockchain en de mensen. Zodat er steeds meer mensen gaan profiteren van de mogelijkheden die de nieuwe techniek brengt.

Dit doen zij voornamelijk door het verstrekken van handleidingen, waarmee je zelf aan de slag kunt.

Crypto experts vergelijken

AllesovercryptoMiss BitcoinCryptocommunity
crypto expertDerek Westra en Patrick SuikerMadelon VosAbe Dijkstra en Max Kruisbrink en Maarten Oostland
actief in crypto sinds201320122016
cursuscrypto masterclass (50% korting via gratis webinar)
crypto parels
Bitcoin Basics & Crypto’s
Technische analyse
Cryptocommunity cryptocursus
geschikt voorbeginnerbeginnerbeginner
gratis contentgratis bitcoin traininge book + gratis cursus materiaalgratis handleiding
actiefja, dagelijks nieuwe contentja, dagelijks nieuwe contentSuperactief met een kersvers forum
klantwaardering4,6/54,8/5
websiteallesovercrypto.nlmadelonvos.nlcryptomanuals.com
3 crypto experts van Nederland vergelijken

Samenvatting en conclusie: cryptocurrency hulp – Kies je crypto expert

Deze drie partijen kun je crypto experts noemen op het gebied van Bitcoin en cryptocurrency. Allemaal hebben ze een indrukwekkende weg gelopen. En waardevolle cursussen samengesteld. Derek en Patrick genieten evenals Madelon een goede reputatie die je terug ziet in hoge klantwaarderingen.

Wil je het beste halen uit je crypto investeringen? Dan is het aan te raden cryptocurrency hulp in te schakelen. Deze drie partijen kun je met recht crypto expert noemen. Het is aan jou te kiezen wiens methode je het beste past.

Laatst bijgewerkt: 13/05/2021
Wouter
Wouter
Vrijheid creëren om mijn dromen te verwezenlijken en anderen helpen dit ook voor zichzelf te realiseren is de intentie van mijn blog: Geld en vrijheid. Met internet ligt de wereld letterlijk bij je op schoot. Met de vele mogelijkheden van het kent om geld te verdienen is financiële vrijheid creëren enkel een keuze. Ik deel mijn kennis en ervaringen met de intentie jouw te helpen in jouw weg met geld en vrijheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *