Cryptomanuals review: quick start geld verdienen met crypto?

Is geld verdienen met crypto moeilijk? Abe Dijkstra en Max Kruisbrink, zeggen van niet. Met de juiste kennis en vaardigheden kun je gemakkelijk navigeren in de wereld van Blockchain, Bitcoin, Ethereum, Litecoin etc.. Met Cryptomanuals slaan deze mannen de brug naar het grote publiek. En dat is maar goed ook, want er is veel te leren, beleven en bovenal veel geld te verdienen in cryptoland. 

Wat houden de cryptomanuals in? Zijn ze voor jou geschikt? En bieden deze handleidingen daadwerkelijk de waarde die ze beloven? Nadat je dit Cryptomanuals review hebt gelezen, weet je of het wat voor je is. 

In dit review nemen we de twee handleidingen onder de loep

 1. best practices manual
 2. quick start manual

En natuurlijk ga ik in op de makers, hun missie en het bedrijf cryptomanuals. Om af te sluiten met mijn ervaring en de conclusie, waarin ik antwoord geef op de vraag: Zijn de cryptomanuals een quick start om geld te verdienen met crypto?

Duik je mee in the Rabbithole? 

Wat wil Cryptomanuals bereiken

Een cryptocurrency wallet voor iedereen

Cryptomanuals

Sinds 2016 zijn de eigenaren van Crypto Manuals aan de slag om een platform te creëren, waarmee Abe Dijkstra en Max Kruisbrink een groter begrip voor de nieuwe economie willen vergroten. Ze willen het instappen in de wereld van cryptocurrency, blockchain en Bitcoin voor jou en het grote publiek vergemakkelijken. 

Dit komt uit hun begrip dat er een grote kenniskloof is in het begrip van het financieel systeem. Deze kenniskloof staat veel mensen in de weg om te beginnen met crypto’s. Dat is zonde, want er zit veel potentie, groei en geld in de blockchain

Het zou zonde zijn geen gebruik te maken van deze voor de hand liggende groei en er (veel) geld mee te verdienen. 

Wat we doen: De brug slaan.

Cryptomanuals

Wat is Cryptomanuals

Deze brug wordt geslagen met een online platform. Op deze website van Crypto manuals vind je al de informatie vindt over de blockchain, crypto en bitcoin. Daarnaast geeft het inzicht in de sociale en economische ontwikkelingen die deze technologie een boost kunnen geven.

Ze hebben veel gratis informatie beschikbaar in de vorm van blogs en e-books. Natuurlijk hebben de mannen achter het bedrijf een verdienmodel bedacht. Dit uit zich in twee betaalde crypto manuals: 

 1. Cryptomanual: Quick start
 2. Qryptocurrencies Best Practices

Voordat we daar op ingaan, wil ik wat over deze zelf uitgeroepen crypto-experts en bruggenbouwers vertellen: Max Kruisbrink en Abe Dijkstra

Video: Kennis maken met cryptomanuals

Kennis maken met Cryptomanuals

Wie zijn Max Kruisbrink en Abe Dijkstra

Zowel Max Kruisbrink als Abe Dijkstra zijn beiden universitair geschoold. En hebben een enorme passie voor de Blockchain. De werkervaring van beide mannen is indrukwekkend. Zoals ik het zie zijn zowel Max Kruisbrink als Abe Dijkstra capabel om een bedrijf als Cryptomanuals te runnen. 

Gezamenlijk hebben ze 6 jaar ervaring in de wereld van Blockhain en Bitcoin. Dat is minder lang als Derek Westra en Patrick Suiker van Allesovercrypto. Zij zijn sinds 2013 actief in deze wereld. Voor Max en Abe begon het crypto avontuur iets later. Zij zijn sinds 2016 actief aan het bouwen aan hun Cryptomanuals. 

Het is moeilijk te navigeren in de wereld van cryptocurrency. Waar en hoe moet je beginnen? Wat en wanneer moet je crypto kopen? 

Max Kruisbrink

We bouwen een online platform waarmee je succesvol kunt instappen in de crypto omgeving. Dit doen we door barrières weg te halen en kwaliteit van hoge waarde te bieden. 

Abe Dijkstra

Als je wilt kun je verder onderzoek doen naar deze mannen. Beiden hebben ze een profiel op Linkedin. Hier is niets raars te vinden. Op mij komt het duo over als een betrouwbaar koppel dat weet waarover het praat. Ze hebben een duidelijke visie. Met Cryptomanuals geven ze daar goed uiting aan. 

Cryptomanuals oprichters Abe Dijkstra en Max Kruisbrink
Cryptomanuals oprichters Abe Dijkstra en Max Kruisbrink

Voor wie zijn de cryptomanuals 

Wie heeft er wat aan deze manual? Het zal niet gek zijn dat met de visie die Abe en Max hebben, de Cryptomanuals voornamelijk op beginners gericht zijn. Je hebt géén enkele kennis en ervaring nodig om deze e-books aan de slag te gaan. 

Wil je succesvol zijn met crypto. In andere woorden, wil je geld verdienen aan investeren, traden of staken van cryptocurrencies dan moet je wel in actie komen en de opgedane kennis in praktijk brengen. Ook al ben je beginner, je dient wel zelfstandig te zijn en gedisciplineerd om financieel vrij te worden met behulp van deze crypto manuals.  

Wil je eerst kijken of het wat voor je is?

De gratis cryptomanuals geven je al een goede start in de crypto omgeving. Abe en Max hebben twee e-books vol informatie over de crypto markt, waarom deze (nog steeds) interessant is, waarom hier nog steeds veel geld te verdienen is. En hoe je hier in een paar stappen mee aan de slag kunt gaan. 

Download de gratis cryptomanuals

Hoe gaan deze crypto e-books jou verder helpen?

Leuk Die crypto manuals. Maar, wat heb je er eigenlijk aan? Wat is de toegevoegde waarde van deze cursus. De crypto manuals stomen je klaar van rooky tot crypto investeerder en trader. Met het doorwerken van deze manuals leer je over het crypto landschap. Je leert o.a.:

 • hoe en waar crypto’s aan te kopen
 • hoe je veilig je cryptomunten kunt opslaan
  • welke wallets er voor cryptocurrencies zijn en welke het beste zijn.
 • over online veiligheid
 • en je leert de juiste crypto pareltjes vinden met onderzoek en analyse van de vele projecten die er zijn. 
 • en meer… 

Wanneer je het lesmateriaal goed doorwerkt zal dat je veel tijd besparen, omdat je het wiel niet opnieuw hoeft uit te vinden. Nog een groot voordeel is, dat je leert van andermans fouten. Als je oplet, maak je deze fouten dus niet. En kun je sneller geld gaan verdienen met crypto.

cryptomanuals cryptocurrency handleiding

Cryptocurrencies Best Practices: inhoud

De best practices is het meest uitgebreide e-book dat Abe en Max hebben samengesteld. Dit is opgedeeld in de volgende hoofdstukken. 

 1. Crypto Exchanges
 2. Crypto Wallets
 3. Privacy en beveiliging
 4. Doe je eigen onderzoek

1. Crypto exchanges

De exchanges zijn je startplaats in de wereld van cryptocurrency. Hier kun je verschillende munten kopen en verkopen, verhandelen dus. Ook kun je er je cryptomunten opslaan. Je leert hoe jij je kunt aanmelden bij deze exchanges. En je leert aan de hand van verschillende overwegingen een route uit te stippelen voor jezelf. Een plan is namelijk cruciaal voor succes. 

2. Crypto wallets

Zoals je een portemonnee voor je cash hebt, heb je wallets voor je cryptomunten. In de basis zijn er verschillende manieren om je munten op te slaan. Je leert de verschillen tussen een cold- en hot wallet. En welke manieren de beste zijn om je cryptocurrencies te bewaren. Je leert dus gelijk hoe jij je portfolio veilig op kunt slaan. 

3. Privacy en beveiliging

Dit is een héél belangrijk hoofdstuk, omdat de crypto wereld een geliefd doelwit is voor hackers. Daarnaast is er niet één groot centraal orgaan dat de veiligheid van je geld garandeert, zoals bij een bank het geval is. 

Heb je crypto munten in bezit, dan zul je zelf voor de beveiliging ervan moeten zorgen. De verschillende veiligheidsrisico’s komen aan bod. En hoe jij jezelf hier tegen kunt wapenen met goede wachtwoorden, 2FA, etc.. 

4. Doe je eigen onderzoek

Voornaamste voorwaarde om succesvol te investeren en traden met crypto’s is het kunnen doen van je eigen onderzoek. Na dit hoofdstuk kun je zelf je eigen cryptocurrencies kiezen. Want, In dit hoofdstuk leer je manieren om de statstieken te bekijken, technische- en marktanalyses te maken. En je leert de karakteristieken van een bear- en bullmarkt. Zodat je hier op een goede, winstgevende manier mee om kunt gaan. 

In het laatste hoofdstuk van het Cryptocurrencies’ Best Practices leer je de manieren van statistieken bekijken, technische- en marktanalyses te maken en krijg je de ins en outs van de bear- en de bullmarkten als lesstof. Je weet nu ook hoe je de beste cryptocurrencies kiest omdat je er een gedegen onderzoek en analyse op los kunt laten. 

Bonus

Met deze gids krijg je ook toegang tot de online community van Cryptomanuals. Hier ben je omringd door gelijkgestemden en exclusieve content.

Tevens krijg je toegang tot de online leeromgeving. Deze is nog in ontwikkeling. 

“Wij verkopen geen cryptocurrency projecten, maar bieden tools

en gereedschap aan om deze zelf op waarde te schatten. Kortom,

wij verkopen geen vis, maar een hengel.”

Cryptomanuals

Quick Start: inhoud 

On principe is de Quick start manual een beknopte versie van Best Practices. Delen als uitgebreid cryptotraden en portfoliobeheer missen hierin. De gids is erop gericht je een snelle start in de crypto handel te maken. 

Is dit een te snelle start en wil je toch meer weten over het traden. Dan is de upgrade naar de best practice manual mogelijk.

Mijn ervaring met cryptomanuals

Ik ben onder de indruk van deze crypto handleidingen! 

De expertise is uit zich in elke regel. Dat de mannen Abe Dijkstra en Max Kruisbrink boven de materie staan maak ik op uit het taalgebruik. De teksten zijn eenvoudig te lezen, en er wordt geen woord te veel gebruikt. 

De Cryptomanuals zijn goed geschreven en voor iedereen begrijpelijk. Dat de handleidingen gericht zijn op beginners is duidelijk. Er wordt geen stap overgeslagen. De uitleg is duidelijk en volledig, zonder dat je verloren gaat in details.

Voordelen

 • Expertise in begrijpelijke taal uitgelegd
 • Bondige informatie
 • Praktische tips, waar je daadwerkelijk mee aan de slag kunt
 • Toegang tot de online community
 • De prijs beide e-books zijn erg goedkoop en je krijgt er giga veel waarde voor terug.

Nadelen

 • Er zit (nog) geen cursus achter. Je krijgt wel toegang tot een online leeromgeving. Maar, een concrete cursus is nog in ontwikkeling. Aldus de mannen. Zie de video waarin Abe en Max meer uitleggen.
 • Tijdinvestering om alles door te werken. Je moet wel echt geïnteresseerd zijn, in het geld verdienen met crypto, om je hierin te willen verdiepen.

Ervaring van anderen 

Eigenlijk staan de enige ervaringsverhalen van klanten die ik gevonden heb op de website zelf. Dat deed wat alarmbellen rinkelen, want bij scam sites is dit vaak ook het geval. Maar! De recensies kwamen eerlijk en integer over. Dit in tegenstelling tot scam sites, waar bergen met goud worden beloofd. Als je het aan mij vraagt zijn dit betrouwbare recensies. Oordeel zelf: 

eerlijke ervaring met cryptomanuals
cryptomanuals review
cryptomanuals ervaring

Conclusie: Cryptomanuals, de quick start naar geld verdienen met crypto?

Je zult héél blij zijn met dit antwoord: Dat ligt helemaal aan jezelf. 

De kennis die je terugkrijgt voor je investering is enorm! En de investerig is behoorlijk laag. De quickstart kost € 47,- en de Best Practices kost € 97,-. Er is geen twijfel over mogelijk dat de Abe en Max een betrouwbare bron zijn op het gebied van expertise. Daarnaast heb ik geen slecht woord kunnen vinden over deze twee. Met Cryptomanuals slagen Abe Dijkstra en Max Kruisbrink erin hun missie te realiseren. Ze willen namelijk de brug slaan tussen het grote publiek en de wereld van crypto, blockchain, bitcoin etc., waarbij ze mensen willen “onboarden” in deze wereld. 

Een belangrijke vraag die jij jezelf kunt stellen is: Heb ik genoeg aan een handleiding? 

De mannen zijn namelijk wel bezig een online leerplatform op te zetten, maar die is nog ontwikkeling. Het alternatief:  de Crypto Masterclass  van Allesovercrypto is een aantal stappen vooruit met online leeromgeving, community, en complete gidsen. De investering hierin is natuurlijk wel hoger. 

Op de belangrijkste punten: kwaliteit, betrouwbaarheid, bereikbaarheid scoren beide partijen goed. Het is maar net, wat jou beter past. 

Garantie

Mocht je er na je aankoop achterkomen dat deze handleidingen niets voor jou zijn, dan is er een 14 dagen niet goed geld terug garantie.

cryptomanuals kopen 

Ga down the rabbithole, en start vandaag nog je crypto-avontuur!

Verdien jij straks je geld online en passief met Crypto?

cryptomanuals cryptocurrency handleiding

cryptomanuals kopen

Laatst bijgewerkt: 22/01/2021
Picture of Wouter
Wouter
Vrijheid creëren om mijn dromen te verwezenlijken en anderen helpen dit ook voor zichzelf te realiseren is de intentie van mijn blog: Geld en vrijheid. Met internet ligt de wereld letterlijk bij je op schoot. Met de vele mogelijkheden van het kent om geld te verdienen is financiële vrijheid creëren enkel een keuze. Ik deel mijn kennis en ervaringen met de intentie jouw te helpen in jouw weg met geld en vrijheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *