Daytraden met Bitocol? Ja/Nee: Ultieme cryptotrading uitleg✅

Kun je daytraden met Bitocol? Deze vraag is bijna overbodig voor een crypto exchange met het motto van traders voor traders. Ja, je kunt crypto traden met Bitocol! En niet zo’n beetje. Het team van deze handelsbeurs bestaat uit cryptofanaten van het eerste uur.

Voor de ontwikkelaars van dit platform stond bitcoin al als een huis, toen ik nog dacht dat de Euro heilig was.

Dit is de ultieme samensmelting van doorgewinterde programmeurs die eerder andere exchanges hebben geholpen groot te worden met traders die precies weten wat belangrijk is, om succesvol te kunnen zijn.

De vraag; Of Bitocol goed is voor crypto trading, is hiermee ook direct beantwoordt.

In dit artikel lees je, waarom ik zo enthousiast ben over Bitocol. Waarom het geschikt is voor daytraden. En hoe Bitocol vorm geeft aan de intentie laagdrempelig voor iedereen te willen zijn.

Kortom: Je bent hier dus aan het juiste adres voor een complete uitleg over het traden in en met de handelsbeurs van Bitocol!

Wil je direct beginnen?

Dan is dit je eerste stap: Aanmelden bij Bitocol 💪

Bitocol: By Traders For Traders

 • Bespaar op de eerlijke fees (max 0.25%) met de Loyalty token (BCL)
 • Makkelijk succes met copy trading: Kopieer gratis de trades van een sterk team professionele traders
 • Super gebruiksvriendelijk

Samenvatting: Daytraden met Bitocol, een goede keuze

Bitocol zet het motto: “by traders for traders” kracht bij, door een uitermate krachtige handelsbeurs neer te zetten. Met een gigantische liquiditeit, lage fees en een complete handelsweergave heb je alles, wat nodig is om succesvol te kunnen daytraden. Ook belangrijk om te weten, het bedrijf heeft de beveiliging en betrouwbaarheid goed op orde. De sterke meerwaarde, waarmee Bitocol crypto daytraden erg laagdrempelig en toegankelijk maakt voor een groot publiek is copy trading. Hiermee kun je simpelweg traden en leren tegelijk, door de strategie en trades van master traders te volgen.

Bitocol Details:

 • Handelsvolume: Hoog
 • Transactiekosten: <0.25%
 • Beschikbare cryptovaluta: +/- 45
 • Handelsparen met: Euro | USDT
 • Automatisch traden: Ja, via API
 • Unieke features: Copy trading met master tradres | Gebruiksvriendelijk | Hoge liquiditeit

Kun je Daytraden met Bitocol?

Om te kunnen cryptotraden heb je een paar basis functionaliteiten nodig. Of je kunt daytraden met Bitocol is dus afhankelijk van in hoeverre de handelsbeurs in deze functionaliteiten voorziet.

Wat heb je nodig om te kunnen daytraden?

 • Koersgrafiek
 • Mogelijkheid tot het plaatsen van verschillende orders
 • Inzicht in de markt en het orderboek
 • Grote liquiditeit
 • En eerlijke fees

Voorziet Bitocol in deze functionaliteiten?

Ja! In de handelsweergave vind je al de essentiële functionaliteiten om te kunnen cryptohandelen. En dit alles in een overzichtelijk jasje.

 • Wil je direct je crypto kopen of verkopen, dan kun je een markt order plaatsen.
 • Maar, ook kun je de prijs waarvoor je koopt vastleggen in een limiet order.
 • Met een stop limiet order, kun je een stop loss of take profit order plaatsen.

Om dit allemaal zo goed mogelijk te laten werken, waarbij jij als trader niets misloopt heeft het platform een razendsnel order matching systeem ontwikkeld. Hiermee kunnen tot 500.000 trades per seconde worden verwerkt!

Daarbij biedt de exchange een gigantisch handelsvolume. Er is dus hoge liquiditeit, met als logisch gevolg een kleinere spread, wat ook drukkend werkt op de kosten.

Verder kun je met de Bitocol’s slogan: “By traders, For traders” verwachten dat ze eerlijke fees hanteren die zowel goed zijn voor jou als handelaar als de handelsbeurs zelf. Jij wil de laagste kosten, zij willen nog wat overhouden nadat al de programmeurs die een soepele en veilige handelservaring verzorgen zijn betaald.

De fees komen dan ook niet hoger dan het marktconforme: 0,25%

Maar!!

Hier kun je tot 20% op besparen.

Dit voordeel pak je mee door BCL, de BitCcol Loyalty Token in je wallet te houden.

Als vanzelf sprekend heb je toegang tot de meest actuele koers via een Tradingview koersgrafiek die wordt ingeladen. Je kunt hierop tekenen zoveel je wilt om tot een juiste analyse te komen.

Samengevat: Kun je cryptotraden met Bitocol?

Ja, de handelsbeurs van Bitocol voorziet in al de essentiële hulpmiddelen om te kunnen traden. Hierbij maakt het platform gebruik van een gigasnel ordermatching systeem, wat voordelig uitwerkt bij je handelen. En hanteert het bedrijf eerlijke fees.

Bitocol Copy trading: Unieke meerwaarde voor daytraders

Deze feature heb ik met opzet niet direct genoemd, want het verdient een ereplaats in dit artikel. Ik zei het al:

By traders for traders

Motto Bitocol

Ik heb het hier over Copy trading!

Met copytrading kun je als gevorderde, maar zeker ook als beginner direct aan de slag met daytraden. Je volgt simpelweg de strategie van het team professionele crypto traders van Bitocol.

Je bespaard dus gigantisch op tijd, omdat je direct leert van hoe zij het doen. En je dus direct beginnen kunt met daytrading, terwijl je leert van de stappen van de meesters.

Wat is Copy trading?

Ik hoef je vast niet uit te leggen wat de vertaling is van copy: kopie. Trading, handelen en traden zijn termen die je hier door het hele artikel al afgewisseld van elkaar lezen kunt.

Definitie copy trading

Copy trading is dus: het kopiëren van de trades en/of tradingstrategie van 1 of meerdere professionele traders.

Voor Bitocol is copy trading 1 van de belangrijkste onderdelen van de handelsbeurs, omdat het helpt de crypto handelsbeurs zo laagdrempelig mogelijk te maken voor een zo groot mogelijk publiek.

Dus ook voor mensen (misschien wel zoals jij), die nog weinig of geen ervaring hebben met crypto trading. En die een betrouwbaar referentiekader nodig hebben, om daadwerkelijk te beginnen.

Hoe werkt Copy trading bij Bitocol?

Bitocol heeft verschillende traders, waarvan je de trades kopiëren kunt. Deze zogenaamde master traders kun je zelf beoordelen op hun behaalde resultaten uit het verleden. (Let op: geen garantie voor de toekomst 😉)

Op basis van:

 • past performance,
 • allocatie van assets
 • en strategie

kies je 1 of meerdere traders die je wilt volgen.

De master traders delen de strategie die zij hanteren met overzichtelijke en duidelijke briefings, die jij kopiëren kunt.

Vervolgens neem jij deze instructies over. Je vult de orderformulieren in volgens het voorbeeld dat de master trader je aanreikt.

Copy trading tips

 • Als je nieuw bent rust hierin het gevaar om van de ene naar de andere master trader te springen. Ongeduld en teleurstellend resultaat kunnen hier mogelijke redenen voor zijn.
 • Om teleurstelling en mogelijke verliezen te voorkomen is het daarom belangrijk te realiseren dat de master traders een voor hun werkende strategie hanteren. En dat deze hun op de lange termijn altijd goed heeft gediend.
 • Het zou dus zonde zijn, om op korte termijn te oordelen. En te snel te hoppen.
 • Dat gezegd hebbende, kun je wel je kansen spreiden door op verschillende “paarden” master traders in te zetten. En deze te volgen. Zo kun je na verloop van tijd beoordelen welke voor jou het beste werkt.
 • En: Moet ik dit erbij zeggen? Riskeer alleen geld dat je bereid bent te verliezen. ⚠

Bitocol: By Traders For Traders

 • Bespaar op de eerlijke fees (max 0.25%) met de Loyalty token (BCL)
 • Makkelijk succes met copy trading: Kopieer gratis de trades van een sterk team professionele traders
 • Super gebruiksvriendelijk

Meer lezen over Bitocol?

Daytraden met Bitocol FAQ’s

Kun je automatisch crypto traden bij Bitocol?

Ja. Bitocol heeft een API sleutel beschikbaar, via deze kun jij je crypto trading bot aansluiten op jouw handelsaccount. Hiermee kun jij je trading strategie automatiseren.

Disclaimer:

Geld en vrijheid is geen financieel adviseur en de content op deze website is geen financieel advies. Alle informatie op deze website is informatief en geen aanbeveling om iets te kopen of verkopen. Doe goed onderzoek of raadpleeg een deskundige bij het maken van financiële beslissingen en investeer alleen geld dat je kunt missen. Je bent zelf verantwoordelijk voor je eigen investeringen.

Laatst bijgewerkt: 04/07/2022
Picture of Wouter
Wouter
Vrijheid creëren om mijn dromen te verwezenlijken en anderen helpen dit ook voor zichzelf te realiseren is de intentie van mijn blog: Geld en vrijheid. Met internet ligt de wereld letterlijk bij je op schoot. Met de vele mogelijkheden van het kent om geld te verdienen is financiële vrijheid creëren enkel een keuze. Ik deel mijn kennis en ervaringen met de intentie jouw te helpen in jouw weg met geld en vrijheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *