Ecologisch affiliate programma

Beste netwerk voor duurzaam geld verdienen

ecologisch affiliate programma

Wat is het beste ecologisch affiliate programma in Nederland? Stel, je hebt een missie: Geld verdienen met affiliate marketing. In eerste instantie overweldigt de wereld je met de vele affiliate netwerken die er in Nederland zijn. Het zijn er tientallen. Op al deze netwerken kun je nog eens duizenden aan affiliate programma’s vinden.

Maar jij bent gedreven om duurzame producten te gaan promoten. En op een manier die goed voor je voelt geld te verdienen met affiliate marketing.

Please:

Maak niet dezelfde fout als ik.

In 2020 begon ik met mijn eerste affiliate marketing website. Daar ben je nu. Aan de titel kun je al zien waar het mij om te doen is: geld en vrijheid.

Is dat voor jou ook (deel van) je motivatie? Lees dan verder, zodat jou een jaar vechten bespaard blijft. En je direct kunt beginnen jouw authentieke zelf te “moneytizen”. Op een easy-peasy manier. Lekker surfend op een golf van creativiteit, terwijl je de fijne kneepjes van het affiliate marketing vak leert.

Het is mogelijk.

Echt waar, ik beloof het je.

In dit artikel gaan we op zoek naar het beste netwerk voor de bewuste affiliate marketeer, die duurzaam en/of ecologische affiliate producten wil promoten.

Direct geld verdienen met Affiliate Marketing?

affiliate marketing cursus

Meld je direct aan bij de grootste affiliate marketing community van Nederland en België.

 • Ruim 15.000 leden – Enorm veel kennis en expertise
 • Makkelijk te volgen stap voor stap cursus
 • Bewezen methode – De succesformule van Jacko Meijaard zelf.

PS. Nu beginnen is 84% korting pakken, voor 47,- kun je starten. Je eerste winst 🤑

Wat is een affiliate netwerk?

Bijna elke webshop, cursusaanbieder, vakantiepark, touroperator is aangesloten bij een affiliate netwerk. Bij deze netwerken kun jij je aanmelden als publisher/ affiliate. Op de marktplaats van dit affiliate netwerk kun je gaan shoppen naar affiliate marketing programma’s van de aanbieders.

Een affiliate netwerk is dus een tussenpersoon waar vraag en aanbod samenkomen.

Hoeveel affiliate netwerken zijn er in Nederland?

Alleen al in Nederland zijn er tientallen affiliate netwerken. De ene wat groter dan de andere. De een meer gericht op cursussen, de ander meer op fysieke producten en weer een ander op software.

Is er een ecologisch affiliate netwerk?

Nee, er zijn geen ecologische affiliate marketing netwerk. Maar niet getreurd, binnen al deze netwerken kun je wel duurzame en ecologische programma’s vinden. Mocht je de niche van spiritualiteit in willen duiken dan kun je zelfs een programma vinden. Ik vertel je later hoe ik mijn ecologische affiliate producten vind.

Heads up: Is er veel te verdienen met ecologisch affiliate marketing?

Dat je wat verder zoeken moet naar een geschikt affiliate programma zegt waarschijnlijk al genoeg. Er is minder aanbod. Dat betekent in 9 van de 10 gevallen ook minder vraag. Dat is in deze niche natuurlijk ook het geval.

Het blijft dus belangrijk goed je vooronderzoek te doen en te kijken naar de mogelijkheden en kansen. Een bewuste insteek is mooi. Maar je wilt wel eer van je werk, toch? Er moet geld verdient worden.

En het liefst zoveel om dat riante leven dat je voor je ziet te realiseren.

Affiliate marketing revolutie: De startplaats voor elke affiliate marketeer: Ook de duurzame

Voor mij was de Affiliate marketing revolutie van Jacko Meijaard de perfecte startplaats om te beginnen. Met de exclusieve aanbieding die je in dit review kunt vinden, kun je voor een paar tientjes starten. Plus; ik heb een paar bonussen 🎁 voor je als je aan de AMR begint. Hiermee ga je zeker supersnel scoren.

In deze community vind ik antwoorden op mijn vragen, inspiratie en leer ik elke dag weer. De succesverhalen van anderen waren deel van de inspiratie door te blijven bouwen aan mijn website.

Direct geld verdienen met Affiliate Marketing?

affiliate marketing cursus

Meld je direct aan bij de grootste affiliate marketing community van Nederland en België.

 • Ruim 15.000 leden – Enorm veel kennis en expertise
 • Makkelijk te volgen stap voor stap cursus
 • Bewezen methode – De succesformule van Jacko Meijaard zelf.

PS. Nu beginnen is 84% korting pakken, voor 47,- kun je starten. Je eerste winst 🤑

Oeps…

En hier ging het toch een beetje mis: Ik had mij het verkeerde doel gesteld. Geld verdienen. Mijn focus op geld verdienen. En hier super veel over leren. En tegelijkertijd behoorlijk afbranden, omdat ik continue diep in de nieuwe materie van crypto’s, traden, technische analyse etc. zat.

Super interessant. Maar nogal technisch. En ik vergat waar het mij om te doen was: Vrijheid. Een duurzaam leven, een moestuin, etc.

Ecologische affiliate marketing website

Na lang twijfelen begon ik dan eindelijk aan mijn tweede project. Een affiliate website waarin duurzaamheid, ecologische producten, etc. centraal staan. Een website waarin ik authentiek mijzelf kan zijn.

Heerlijk.

Eenmaal in deze niche openen zich steeds meer deuren. Het is alsof je een nieuwe bril opzet nadat je jarenlang met -10 door het leven bent gegaan van. LD naar SuperHD met superpixel perfect view.

Prachtig.

Hoe vind je een ecologisch affiliate programma?

Ik vertel je graag hoe ik in eerste instantie zocht naar een ecologisch affiliate programma. Dit is de manier die ik niet aanraadt:

 1. Ik meldde mij aan bij een affiliate netwerk
 2. Ik surf door de verschillende categorieën,
 3. Ik blijf teleurgesteld achter, want ik kan niets vinden

Niet zo succesvol dus. Wat ik bij de verschillende affiliate netwerken ervaar, is dat je per categorie kunt zoeken. En dat duurzaam, ecologisch of spiritueel er niet altijd tussen staan.

Zie hier een selectie van de categorieën van tradetracker:

affiliate programma tradetracker
Selectie van categorieën van de affiliate programma’s van Tradetracker

Hoe dan wel het beste ecologisch affiliate programma vinden?

Omdat mijn hart op de goede plek zit, zal ik mijn geheim met je delen 😉. Ik doe gewoon alsof ik iemand van mijn eigen doelgroep ben. Eigenlijk dus alsof ik mijzelf ben.

 1. Ik stel mij voor dat ik mijn doelgroep ben, en ik volg mijn eigen zoekopdrachten. Waar gaat mijn interesse naar uit? Welke zoekopdrachten geef ik in? Wat wil ik weten? Waar ben ik naar op zoek?
 2. Welke websites komen er naar voren? Hieruit selecteer ik de affiliate websites.
 3. Ik volg de affiliate links.
 4. Ik kijk welke aanbieders erachter zitten.
 5. En bij welk affiliate netwerk deze zijn aangemeld.
 6. Ik zoek op de naam van de aanbieder bij dit affiliate netwerk
 7. Dit proces herhaal ik net zo lang tot ik genoeg aanbieders heb verzameld om mee te beginnen. Drie is een goed begin.
 8. Voíla

Door naar de volgende stap: een affiliate marketing website maken.

De grootste affiliate netwerken in Nederland

Vaak zul je bij de grotere en meeste bekende affiliate netwerken uitkomen. Je kunt je alvast aanmelden bij deze netwerken. Om vervolgens bovenstaand stappenplan te volgen om de beste affiliate programma’s te vinden voor jouw duurzaam en ecologisch project.

Bol.com

En vergeet Bol niet. Bij Bol.com kun je letterlijk alles vinden. Dus producten in het kaliber dat past in jouw website. Je dient hiervoor wel een website te hebben die al wat content heeft. Anders wordt je afgewezen voor het affiliate programma van bol.

Dat is overigens geen probleem, wanneer je meer content op je website hebt staan kun je een nieuw verzoek indienen. Wanneer je hierbij wat tekst en uitleg geeft, wordt je meestal snel goedgekeurd.

Het beste netwerk voor duurzame affiliate programma’s

In mijn zoektocht kom ik telkens weer bij Tradetracker terecht.

Het grootste deel van de aanbieders met een duurzaam, ecologisch en/of spiritueel karakter vind ik op Tradetracker. Op PayPro zijn ook een paar toffe cursussen te vinden in de categorie mindfullness, yoga, meditatie e.d. Het nadeel is dat Paypro super populair is vanwege de hoge commissies en dat je dus veel concurrentie zult tegenkomen.

Conclusie: Is er een ecologisch affiliate programma te vinden?

Ja, er zijn er genoeg te vinden. In aanloop naar dit artikel heb ik opnieuw wat onderzoek gedaan. Weer kwam ik mooie aanbieders tegen met goede affiliate programma’s. Vaak kom je uit bij fysieke producten. Daarop liggen de commissies lager dan bij digitale producten zoals cursussen en/of software.

Het geld ligt hier misschien niet voor het oprapen, maar de concurrentie is over het algemeen wel wat lager. Hierdoor zul je sneller zichtbaar zijn in Google en bezoekers naar je website krijgen.

Bijvoorbeeld mijn tweede website gericht op zelfvoorzienend leven, heeft op moment van schrijven drie artikelen online staan. Waarvan er twee op de focus zoekwoord op de eerste pagina ranken. Dit heeft natuurlijk ook te maken met waardevolle content die ik maak, gebaseerd op goed zoekwoordenonderzoek.

Dit heb ik geleerd in mijn eerste jaar affiliate marketing, waarbij de cursus van Jacko Meijaard, de Affiliate Marketing Revolutie een perfecte leerschool is geweest. – En nog steeds is. – Met mijn unieke bonus die je krijgt als je via onderstaande link begint aan de videocursus weet ik zeker dat je nog sneller gaat scoren in Google… En in je portemonnee.

Succes, maak er wat moois van. Ik lees graag of je hiermee geholpen bent, dus laat een reactie achter.

Direct geld verdienen met Affiliate Marketing?

affiliate marketing cursus

Meld je direct aan bij de grootste affiliate marketing community van Nederland en België.

 • Ruim 15.000 leden – Enorm veel kennis en expertise
 • Makkelijk te volgen stap voor stap cursus
 • Bewezen methode – De succesformule van Jacko Meijaard zelf.

PS. Nu beginnen is 84% korting pakken, voor 47,- kun je starten. Je eerste winst 🤑

Laatst bijgewerkt: 02/06/2021
Wouter
Wouter
Vrijheid creëren om mijn dromen te verwezenlijken en anderen helpen dit ook voor zichzelf te realiseren is de intentie van mijn blog: Geld en vrijheid. Met internet ligt de wereld letterlijk bij je op schoot. Met de vele mogelijkheden van het kent om geld te verdienen is financiële vrijheid creëren enkel een keuze. Ik deel mijn kennis en ervaringen met de intentie jouw te helpen in jouw weg met geld en vrijheid.

Meer lezen over

Is KuCoin Betrouwbaar en veilig? Cover

Is KuCoin Betrouwbaar?

Is KuCoin Betrouwbaar? Als je de ervaringen op TrustPilot leest, twijfel je al snel. Dit staat haaks op mijn ervaring. Lees alles over de veiligheid van KuCoin

Lees verder »

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wanneer begin jij met Online Geld verdienen?

Dagen
Uren
Minuten
Seconden
Je hebt iets groots gemist.
Begin nu met 50% korting!*
* Voor +/- 2 tientjes
Gebruik kortingscode: KORTING