gratis bitcoin training

Er is veel geld te verdienen in Bitcoin en cryptocurrency. De ontwikkeling van de blockchain gaat snel en er is veel mogelijk. Dat betekent dat je veel geld kunt verdienen met Bitcoin of één van de vele altcoin. Zou gratis bitcoin training je een goede start geven en je voorbereiden op de volatiele crypto markt?

Want, even zo goed kun je veel verliezen in de blockchain wereld. Zonder de juiste kennis is het crypto landschap een gevaarlijk mijnenveld, waarin ontploffingen op de loer liggen… (Je geld kwijtraken, bedrog, etc..)

Wat maakt het verschil tussen veel geld verdienen met Bitcoin en geld verliezen? 

Kennis! 

Wil je succesvol zijn met Bitcoin? Alles leren over cryptocurrency en Bitcoin een goed eerste stap. 

Gelukkig zijn er mensen met de intentie Nederland koploper te maken op het gebied van blockchain, bitcoin en crypto. En mensen die iedereen willen onboarden in deze krachtige techniek. Mensen met jarenlange ervaring. Veel van deze ervaring is gebundeld in verschillende cursussen, handleidingen, en trainingen. 

Super waardevolle kennis hebben deze mensen beschikbaar gemaakt in de vorm van een gratis Bitcoin training, gratis crypto cursus, of een bitcoin en cryptocurrency boek.

“De blockchain technologie is een interessante ontwikkeling die waarschijnlijk nog meer impact gaat hebben dan het internet.”

Harm van Wijk

Zie jij ook de mogelijkheden van de blockhain en crypto? 

Dan zal dit artikel een snoepje voor je zijn! Hier vind je een paar pareltjes van cursussen, trainingen en boeken over de blockchain Bitcoin en crypto. 

Blockchain, Bitcoin en crypto cursus Nederland

De beste partijen die hun kennis over crypto delen in Nederland zijn voor mij: 

 • Allesovercrypto
 • Madelon Vos
 • Crypto manuals

Crypto masterclass vs Cryptomanuals 

Deze partijen hebben veel gelijk. Zowel Allesovercrypto als Cryptomanuals bestaat uit een jong en klein team van geïnspireerde crypto-experts. Derek Westra en Patrick Suiker zijn al wat langer werkzaam in het werkveld. Abe Dijkstra en Max Kruisbrink iets korter. 

Beide teams hebben een missie:

Het is mijn missie dat Nederland voorop gaat lopen in de revolutie van cryptocurrency. 

Allesovercrypto

Een crypto wallet voor iedereen.

Cryptomanuals

Je ziet, zowel Derek en Patrick als Abe en Max hebben tot doel gesteld de blockchain voor iedereen beschikbaar te stellen. Zodat iedereen er geld mee kan gaan verdienen. Ze kennen de mogelijkheden en moeilijkheden. Ze hebben expertise. Er is een klein verschil in ervaring. Allesovercrypto draait al langer mee. Maar, de visie, leergierigheid en het enthousiasme van de mannen van Cryptomanuals zorgen ervoor, dat het gat in ervaring te verwaarlozen is. Beide teamns hebben het doel jou succesvol te leren handelen in cryptocurrency.

Crypto cursus voor beginners van Allesovercrypto

cover crypto masterclass cryptocurrency cursus
crypto masterclass

De mannen van Allesovercrypto lopen een paar jaar voor op de mannen van Cryptomanuals. Dat is terug te zien in hun ontwikkeling. Met Allesovercrypto hebben Derek en Patrick al een complete cryptocurrency beginnerscursus, waarin je alles leert over Bitcoin en cryptocurrency.

In oktober 2020 hebben ze deze cursus nog een flinke upgrade gegeven. Door “the Zone” het forum van Facebook te verplaatsen naar hun eigen beveiligde leeromgeving. Voor mij een enorme pré, omdat ikFacebook een nogal afleidende platform vind.

Verder bestaat deze crypto cursus voor beginners uit een uitgebreid lespakket van informatieve video’s, tutorials video’s, en achtergrondinformatie in de vorm van teksten. Net als op school, heeft deze beginnerscursus ingebouwde toetsen om je voortgang te checken. 

De cryptocurrency en Bitcoin handleiding van Cryptomanuals

cryptomanuals cryptocurrency handleiding
cryptomanuals e-book

Abe en Max richten zich met hun cryptomanuals op het publiek dat zichzelf wil scholen. In de handleidingen wordt niets voorgekauwd op een manier die zelfredzaamheid plat legt. Je krijgt zeker niet te weten wat je moet doen. Je leert met deze crypto boeken hoe je handelt in cryptocurrency,  hoe je geld verdient met Bitcoin etc.. Natuurlijk, leggen net als bij Allesovercrypto alles wel stap voor stap uit. Zodat je er praktisch mee aan de slag kunt. Net als bij Derek en Patrick krijg je hier toegang tot een community gedeelte. De online leeromgeving is nog volop in ontwikkeling, en heeft veel potentie.

Welke crypto cursus is de beste? 

Of je nou voor de geschreven expertise van cryptomanuals gaat, of voor de volledige training van allesovercrypto. In beide gevallen haal je kennis, ervaring en expertise in huis. Het is aan jou om de kennis in actie om te zetten. Actie ondernemen is de voorbode van succes. 

Ik zou kiezen voor de aanpak en het team dat mij het meeste aanspreekt: 

Hou je meer van video’s en het idee van een volledige cursus met toetsmomenten? Om vanuit een stevige fundering aan de slag te gaan?

Kies dan voor Allesovercrypto en de Crypto Masterclass

Zit je liever met je neus in de e-books en leer je het beste van (digitaal) papier? En weet je dit zelf in praktijk te brengen?

Dan zijn de cryptomanuals een uitstekende start

Ojee… Keuzes! Welke crypto beginners cursus moet je nu kiezen? Ben je er nog niet uit. En wil je eerst even rondkijken in de etalage? Beide partijen hebben hoogwaardig en gratis crypto cursusmateriaal voor je klaar staan. 

Gratis bitcoin training van Allesovercrypto

In de gratis bitcoin training geven Derek en Patrick een enorme hoeveelheid aan informatie weg. In deze training van ruim 2 uur. Leer je over Bitcoin, de marktcyclus, de blockchain, de juiste mindset om succesvol te kunnen traden, en hoe je geld kunt verdienen met crypto. Als je deze webinar goed volgt, heb je aan het einde hiervan je eerste Satoshi of Bitcoin gekocht. Wat is Satoshi? Dat leer je in de webinar. 

Deze training is drie keer in de week te zien. En biedt een paar bonussen voor de kijkers die tot het eind blijven kijken. Namelijk:

 • een crypto parel, dat is een crypto munt met veel potentie
 • een tijdelijke korting bovenop op de bestaande korting, wanneer je besluit de crypto beginnerscursus te kopen. – Ik heb deze tijdelijke korting goed nagetrokken, en voor zover ik kan nagaan is deze écht tijdelijk. En, alleen geldig nadat jij je hebt ingeschreven voor het webinar. 

Wil jij het meeste uit de gratis bitcoin training halen, en goed bij de les blijven? 

Dan is het verstandig alvast een account aan te maken bij Bitvavo. Dit is een Nederlandse exchange met een goede reputatie en toegankelijk voor beginners.. Je kunt hier goedkoop handelen en traden in crypto.

Als jij je aanmeldt bij Bitvavo via mij kun jij je eerste € 1.000,- gratis verhandelen in de eerste week. Natuurlijk, is dit aanbod ook geldig via een ander. Maar hé… nu je hier toch bent. Het is een kleine moeite, en dit venster blijft open staan…

Account aangemaakt? 

Tof, dan ben je klaar voor de gratis bitcoin training. Meld je aan voor de gratis training via de knop hieronder. . 

Aanmelden: gratis Bitcoin training

 • Leer hoe je crypto kunt kopen
 • en hoe je geld gaat verdienen
 • begrijp precies hoe bitcoin en crypto werken
 • weet welke sleeping giant jou kan verrijken.
 • begrijp jouw beste cryptomunten te selecteren
gratis bitcoin training

Gratis Bitcoin Training kijken

Gratis crypto cursus van Cryptomanuals

Ook Abe en Max hebben goed gedacht aan jou. Vooral als je eerst kennis wilt maken en wilt weten of de mannen wel echt waardevolle informatie hebben over cryptovaluta, waarmee je van start kunt. In twee verschillende crypto e-books gaan ze in op: 

 • algemene vragen over de blockchain, Bitcoin en crypto 
 • en het beginnen met traden in crypto wordt behandeld in de quick start manual. 

Ook hierbij heb je een voorsprong met een account bij Bitvavo. Heb je er nog geen aangemaakt. Doe dat dan nu. Account openen bij Bitvavo. Voor zover mij bekend is, is het aanmaken van een account bij Bitvavo het snelst en gemakkelijkst gedaan. Niet zeker? Volg deze stappen om een Bitvavo account te openen. Dus ga ervoor. Actie ondernemen is één van de belangrijkste voorwaarden van succes.

Gedaan!? Door naar de crypto manuals via onderstaande knop.

Download gratis cryptomanuals

 • Leer de basis van crypto:
 • Waarom je moeite zou doen hierin te investeren
 • Waarom de cryptomarkt interessant is
 • wat je nodig hebt om te beginnen met cryptocurrency
 • Hoe je veilig kunt handelen met crypto
 • En nog veel meer!
cryptomanuals cryptocurrency handleiding

Download gratis free cryptomanuals

Gratis Bitcoin basics en crypto’s training van Madelon Vos

Niet meegenomen in bovenstaande vergelijking, maar zeker de moeite waard om een kijkje te nemen. Is de gratis training van Madelon Vos. Madelon Vos is sinds 2012 actief in Bitcoin. De mensen smeekten haar op een gegeven moment bijna om een cursus.

Naar deze wensen heeft zij geluisterd. Twee prachtige cursussen leiden je op van rookie tot keiharde bitcoin trader.

Haar cursussen: Bitcoin basics en crypto’s en de cursus handelen in crypto’s met de technische analyse. Zijn de kroon op de inspanningen van deze bitcoin expert. Nu doet ze moeite om het imago van Misss Bitcoin van haar af te schudden. Ze is meer dan dat. Madelon is: technnische analyse, bitcoin, macro economie, goud, investeren, etc..

Haar gratis cursus vind je hier:

Gratis cursus Madelon Vos ➡

gratis ebook: Het Bitcoin en crypto starterpack

bitcoin en crypto starterpack gratis ebook cover

Lastig hè?… Kiezen

Exclusief voor de lezers van geldenvrijheid.nl, jij dus…

 • Ervaring ✔
 • Kennis ✔
 • Betrouwbaarheid ✔
 • beste tools ✔
 • handigste kortingslinks ✔
 • one stop shop ✔
 • dikke vette tijdsbesparing ✔
 • compleet ✔
 • actueel ✔

Het gratis bitcoin en crypto starterpack is een complete en gratis cursus voor beginners Hierin vind je alles voor een vliegende start met bitcoin en crypto. Zodat geld verdienen en crypto straks net zo vanzelfsprekend is voor jou als het voor mij en de vele bitcoin en crypto hulpbronnen die er zijn.

bitcoin starterpack

Verdien jij al geld met Crypto?

Meld je nu aan en download jouw Bitcoin en crypto starterpack vandaag nog. 👇

Gratis boek cryptocurrency Nederlands

Leer je liever vanuit je luie stoel met een goed boek op schoot en een glas wijn, kefir, of water naast je? Dat kan ik mij goed voorstellen. Ook al heeft de digitale snelweg de toekomst in handen. En is het internet van waarde een enorme speeltuin van mogelijkheden. Offline zonder afleiding leer je nog steeds het makkelijkst. 

Harm van Wijk van beleggen.com heeft de meest gestelde vragen over Bitcoin en cryptocurrency verwerkt in een volledig boek. Het boek gaat in op de vraag: Hoe verdien je geld met de Bitcoin zonder technische kennis en zonder veel risico te lopen? In dit boek leer je alles over cryptocurrency van 5 crypto experts: Harm van Wijk, Herbert Robijn, Leon van Dam, Wouter en Ad Quick. 

Het boek is gratis, maar het moet natuurlijk wel even verstuurd worden. Om deze kosten te dekken vraagt Harm je om de verzendkosten te betalen. 

Kun jij je voorstellen, wat je met de opgedane kennis uit dit boek gaat doen? 

Bestel het bitcoin boek via onderstaande knop. 

Bestel het boek

 • De basis van de Bitcoin – Hoe is de Bitcoin ontstaan?
 • Wetgeving / Regulatie -​Waar moet je om denken?
 • Platforms / Wallets – Hoe houd je je Bitcoins veilig?
 • De techniek achter de Bitcoin – Hoe werkt de Bitcoin?
 • Handelen in de Bitcoin​- Hoe kun je handelen met deze digitale valuata?
 • Alles over Altcoins​- De (vaak hele interessante) alternatieven voor de Bitcoin
 • Minen van Bitcoins – De beste manier om geld te verdienen met de Bitcoin
Gratis Bitcoin boek van Harm van Wijk

Bestel het crypto boek

Samenvatting en conclusie

In Nederland kun je verschillende cursussen vinden, die hoogwaardige kwaliteit bieden aan lesmateriaal over cryptovaluta, bitcoin en de blockchain. Allemaal behandelen ze de informatie op een andere manier. Welke manier om alles te leren over cryptocurrency het beste bij jou past, is voor jou om te ontdekken. Grofweg zijn dit de mogelijkheden:

 • Volledige cryptocurrency cursus voor beginners van Allesovecrypto
 • Complete crypto handleidingen van cryptomanuals
 • Een cryptocurrency en bitcoin boek samengesteld door beleggingsprofessionals van beleggen.com

Alledrie deze partijen hebben een vorm van een gratis bitcoin training of crypto cursus. Via deze weg kun je laagdrempelig kennis maken met de coaches en mentoren uit het veld. Je leert van alledrie de basis om te kunnen beginnen traden, investeren of minen in cryptocurrency. 

Een account bij een exchange is noodzakelijk om ook maar iets met crypto te kunnen doen. Bij Bitvavo kun je gratis een account aanmaken en kun je in je eerste week € 1.000,- gratis crypto traden. Rondneuzen en ontdekken hoe Bitvavo werkt geeft je al een voorsprong.


Gerelateerd:

Laatst bijgewerkt: 16/02/2021
Picture of Wouter
Wouter
Vrijheid creëren om mijn dromen te verwezenlijken en anderen helpen dit ook voor zichzelf te realiseren is de intentie van mijn blog: Geld en vrijheid. Met internet ligt de wereld letterlijk bij je op schoot. Met de vele mogelijkheden van het kent om geld te verdienen is financiële vrijheid creëren enkel een keuze. Ik deel mijn kennis en ervaringen met de intentie jouw te helpen in jouw weg met geld en vrijheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *