Gratis cursus technische analyse: nu starten? Meld je aan

Wil jij beginnen met traden? Technische analyse geeft je de cruciale tools om succesvol te traden Wat is TA? Met een gratis cursus technische analyse weet je wat het is. En stop jij de eerste essentiële tools in je je traders toolbox.

Het mooie van technische analyse is, dat het een universeel inzetbare skill is. Je kunt het toepassen op alle asset en commoditie markten waar je te maken hebt met vraag en aanbod. Denk aan: Bitcoin en crypto, aandelen, de internationale geldmarkt; Forex, etc..

Gratis leren crypto traden?

Succes met de gratis cursus technische analyse van Madelon Vos.

Meld je aan om de cursus te volgen👇

Wat is TA?

Technische analyse is het berekenen van toekomstige koersbewegingen op basis van resultaten uit het verleden.

Waarom een gratis cursus technische analyse?

Waarom een gratis cursus technische analyse? Toen ik begon handelen in crypto’s verloor ik nogal wat. Ik had geen idee waarmee ik bezig was. En ik liet mij leiden door emoties. Waarom? Omdat ik de kennis niet had. Dan nemen emoties snel de overhand. En dan verlies je geld.

Gaandeweg kwam ik erachter dat technische analyse voor veel succesvol bitcoin en crypto traders de basis vormt om succesvol te kunnen handelen. Het klonk mij nogal wetenschappelijk en wiskundig.

Dus, voordat ik er volledig in sprong, besloot ik een gratis cursus te volgen. Gewoon, om te kijken of TA wat voor mij zou zijn. Om gratis al wat kennis op te doen. En om mijn twijfels weg te nemen, voordat ik “all in” zou gaan.

Madelon Vos snapt de drempel waar veel nieuwe traders en handelaren voor staan. Om de drempel te verlagen heeft zij een deel van haar crypto en trading academy gratis beschikbaar gemaakt.

Gratis cursus technische analyse van Madelon Vos

Een héél goede online gratis cursus technische analyse is de cursus van Madelon Vos. Bitcoin was haar leermeester. Zij heeft de enorme beweeglijkheid van Bitcoin zo in zich opgenomen, en eigen gemaakt en een héél sterke toolbox samengesteld waarmee zij al jaren succesvol is met bitcoin traden en investeren.

Haar expertise heeft ze op verzoek van velen tot een complete cursus TA gesmeed. De gratis cursus technische analyse is een preview van deze volledige cursus.

Madelon Vos- portret
Madelon Vos

Wat leer je in de gratis cursus technische analyse?

In deze gratis cursus leer je al de basis van grafieken. Hoe je deze kunt lezen, de verschillende candlesticks, trendsignalen, RSI, etc.

In de afsluitende video van deze cursus komen de verschillende onderdelen samen en zie je dat het allemaal gezamenlijk de bevestiging vormt om juiste trades te kunnen zetten.

Heb je er wat aan?

Ja, je hebt er zeker wat aan.

Ervaringen met de gratis cursus technische analyse

De gemiddelde waardering van Madelon Vos en deze cursus is 4.7 / 5. Binnen haar gratis cursus vond ik nog een héél enthousisaste beoordeling van één van haar cursisten, die ik graag met je wil delen.

gratis cursus technische analyse review
klantervaring

Dit is maar één van de vele positieve berichten die Madelon en de cursus ontvangen.

Samenvatting en conclusie: gratis cursus technische analyse- Doen of laten?

Als beginner in het traden van bitcoin en crypto of héél wat anders is technische analyse een essentieel onderdeel. Uit een volledige betaalde cursus haal je natuurlijk het meeste resultaat. Maar, deze gratis cursus technische analyse van Madelon Vos is een héél waardevolle start als beginner in het handelen in bitcoin, crypto’s, aandelen, opties etc..

Heb je nog een beetje drempelvrees: Dan zou ik het zeker doen.

Aanmelden voor de gratis cursus technische analyse kan via onderstaande knop. 👇

Gratis leren crypto traden?

Succes met de gratis cursus technische analyse van Madelon Vos.

Meld je aan om de cursus te volgen👇

Laatst bijgewerkt: 03/04/2021
Wouter
Wouter
Vrijheid creëren om mijn dromen te verwezenlijken en anderen helpen dit ook voor zichzelf te realiseren is de intentie van mijn blog: Geld en vrijheid. Met internet ligt de wereld letterlijk bij je op schoot. Met de vele mogelijkheden van het kent om geld te verdienen is financiële vrijheid creëren enkel een keuze. Ik deel mijn kennis en ervaringen met de intentie jouw te helpen in jouw weg met geld en vrijheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *