Hardwarewalletonline.nl review

Op zoek naar een hardware wallet? Dan zul je snel op hardware wallet online terecht komen. In dit hardwarewalletonline.nl review nemen we deze officiële reseller van Ledger en Trezor onder de loep. Wat is nog meer te koop? En is hardware wallet online een betrouwbare plek om je wallet te kopen?

Er zijn klanten aan het woord. En natuurlijk mag een vergelijking met de grote jongens Bol.com, Cryptomaan en Coolblue niet ontbreken.

Kortom een compleet hardware wallet online review.

Nu je wallet uitzoeken?

Direct naar de winkel met onderstaande knop 👇

wat is hardwarewalletonline.nl?

Hardeware wallet online is een webshop waar je terecht kunt voor je hardware wallet. Het is onderdeel van Servatius Trading B.V.. Servatius staat ingeschreven in de K.v.K. met nummer: 71416595 en is gevestigd in Maastricht. Hardwarewalletonline.nl zelf is gevestigd in Waspik.

Hardwarewalletonline is met Cryptomaan een betrouwbaar partner om je hardware wallet te kopen. Net als Cryptomaan is HWO (Hardwarewalletonline) een officieële reseller van de verschillende merken hardware wallets: Trezor en Ledger. Daarnaast kun je hier ook terecht voor je Bitbox en cryptosteel

hardwarewalletonline.nl logo
Het logo van Hardware wallet online


Wat is het doel van Hardwarewalletonline?

Het doel van HWO is het voor de cryptohandelaren en – investeerders gemakkelijk maken om hun crypto-assets te beveiligen. En goed op te slaan.

Dit doet HWO met hun webshop: hardwarewalletonline.nl . Op hun blog: hardwarewalletonline.nl/blog/ deelt HWO waardevolle content en nieuws met betrekking tot beveiliging van Bitcoin en crypto.

De website

hardewarewalletonline.nl review screenshot website
Landingspagina

Wanneer je aankomt op de homepagina zie je direct wat het bedrijf te bieden heeft: Hardware wallets. De website oogt netjes, verzorgd en betrouwbaar.

Je kunt op verschillende manieren navigeren over de website van Hardwarewalletonline.nl. Via het menu aan de bovenkant, de grote blauwe knop neemt je mee naar het assortiment, of door te scrollen kom je ook meer informatie tegen.

De website is gebruikvriendelijk en je weg is makkelijk terug te vinden.

Het blog

HWO houdt een blog bij. Dit doen ze ook actief. In de afbeelding hieronder zie je de eerste pagina van het blog. Wanneer je naar de data kijkt zie je dat er wekelijks enkele berichten worden geplaatst. De onderwerpen zijn uiteenlopend van aanbiedingen tot relevante informatie over beveiliging etc.. Natuurlijk vind je hier ook uitgebreide en eerlijke productreviews en -vergelijkingen van de producten uit de webshop.

Het enige nadeel vind ik, dat het blog niet direct vanaf de webshop te benaderen is. Je moet er speciaal naar navigeren: hardwarewalletonline.nl/blog

Hardwarewalletonline.nl blog
Het blog van HWO

Waarvoor kun je bij hardwarewalletonline.nl terecht

Het antwoord op deze vraag zal je vast niet verassen. Bij HWO kun je terecht voor hardware wallets. Deze zijn verkrijgbaar van Trezor, Ledger en het Zwitserse Bitbox, daarnaast heeft het nog enkele crypto-beveiligings gerelateerde producten. Én, een uitgebreid en waardevol blog.

Nu je wallet uitzoeken?

Direct naar de winkel met onderstaande knop 👇

Webshop

De webshop: super straight forward. In de webwinkel vind je een klein, maar volledig en specifiek assortiment. Je vindt er alles wat je nodig hebt om je crypto veilig op te slaan. En om je toegang tot websites en dus ook veel crypto exchanges te beveligen. Dit laatste kan met de Yubico en/of Yubikey welke te verkrijgen zijn in de webshop. Op de productpagina’s kun je prima terugvinden welke cryptovaluta je kunt opslaan op de specifieke wallet.

Hardwarewalletonline.nl review webshop screenshot
screenshot van webwinkel

Producten

Bij Hardwarewalletonline.nl kun je terecht voor de toppers op het gebied van cold storage en cryptobeveiliging:

 • Ledger Nano X
 • Ledger Nano S
 • Ledger Blue
 • Ledger Nano X + Nano S (voordeelbundel)
 • Ledger
 • Trezor
 • Trezor Model T
 • Cryptosteel capsule
 • Cryptosteel
 • Bitbox Bitcoin Only Edition
 • Bitbox multi edition (Biotcoin en altcoin)
 • Yubico Security Key NFC
 • Yubikey 5 NFC
 • Kabel voor de GSM usbc
 • Kabel voor de GSM micro usb

Voor het meest actuele aanbod: Check de webwinkel.

Nu je wallet uitzoeken?

Direct naar de winkel met onderstaande knop 👇

Prijzen

De prijzen van Hardwarewalletonline.nl zijn marktconform. Wanneer ik de prijzen van de twee vlaggenschepen: de Nano Ledger X en de Trezor T naast elkaar vergelijk met Cryptomaan. Dan zie ik nauwelijks verschil. Het verschil van ongeveer € 1,- in het voordeel van HWO.nl is te verwaarlozen. En eigenlijk niet meer te noemen dan een verschil in afronding om tot een aantrekkelijk ogende prijs te komen.

Service

Klantenservice

De klantenservice is goed bereikbaar. De voorkeur gaat uit naar email. Maar, Hardwarewalletonline.nl heeft verschillende kanalen openstaan. Je kunt contact opnemen via Facebook, telefoon en whatsapp.

 • Email:  info@hardwarewalletonline.nl
 • Telefoon: 085-3011790
 • Whatsapp: 0630622927

Betalingsmogelijkheden

Je kunt betalen met:

 • iDEAL
 • Bitcoin en Ethereum
 • PayPal (+1.0%)
 • Creditcard (+1%)
 • Klarna Achteraf betalen (+2%)
 • Bankoverschrijving

Levering en verzending

Uiterlijk 23:45u besteld is de volgende dag in huis. Dit is natuurlijk alleen geldig als het product op voorraad is. Ook op zaterdag wordt er verzonden.

En HWO levert in Nederland, België, Luxembug, Duitsland en andere landen in de Europa.

Dit zijn de tarieven:

 • België / Duitsland : €0,-
 • Voor orders onder €20,00 (€40,00 in BE + DE) wordt een kleine bijdrage gevraagd
 • Luxemburg: €6,95
 • Denemarken / Frankrijk / Oostenrijk/ Verenigd Koninkrijk (UK): €8.95

Je pakketje wordt verzonden via PostNL of DPD en is in principe de volgende dag in huis. Afhankelijk van bepaalde omstandigheden zoals één waar de wereld nu globaal door verhinderd wordt.

Garantie en retourbeleid

Ook het garantie en retourbeleid heeft Hardwarewalletonline.nl goed op orde. De voorwaarden voldoen aan de norm. Heb je te maken met een defect is het alleen zelf de verzendkosten van jouw huis naar het adres van Hardwarewalletonline.nl te betalen. Dit is € 5 á 6, maar pin mij er niet op vast. En het adres is: Hooiweg 11 5165N Waspik

Voor het ongebruikelijke geval dat je een klacht hebt, kun je hiermee terecht. Dit gaat via de stichting Webwinkelkeur.

Is Hardwarewalletonline.nl betrouwbaar?

Hardware Wallet Online betrouwbaar? checklist van webwinkelkeur
Checklist van webwinkelkeur.nl

Hierboven zie je een afbeelding afkomstig van webwinkelkeur.nl. Op deze website worden webwinkels goed doorgelicht. Dit is een service die de webwinkel zelf dient te betalen. En waar de klanten reviews kunnen achterlaten. Hier is HWO beoordeeld met een 9.2/10. Meer klantenervaringen lees je hier.

Daarnaast is Hardwarewalletonline.nl als deel van Servatius Trading B.V ingeschreven bij K.v.K. Het heeft alle documenten op orde. Ook de stukken waar het gaat om garantie- en retourbeleid etc..

En, wanneer je contact opneemt om welke reden dan ook, krijg je snel antwoord.

officiële reseller

Tevens is Hardwarewalletonline.nl een officiële reseller, ofwel een officieel verkooppunt van Hardware wallets van Ledger en Trezor.

Hardwarewalletonline.nl vs bol.com

Dat crypto groeit in populariteit zie je terug in de verkrijgbaarheid van deze specialistische producten. In toenemende mate kun je ze ook bij Bol.com kopen. Hier mist wel specialistische uitleg, en het assortiment is niet volledig. Van Trezor is er bijvoorbeeld niet alles te vinden.

De prijzen van Bol.com liggen over het algemeen hoger, vooral waar het gaat om de Yubikeys, (De website toegangbeveiliging, een soort van fysieke 2FA). De Leger Nano S koop je goedkoper bij Bol. Maar de Ledger Nano X dan weer goedkoper bij Hardwarewalletonline.nl

Hardware wallet online vs Coolblue

Bij Coolblue kun je alleen terecht voor de Ledger. Yubikey, cryptosteel etc. kun je hier niet vinden. Ook bij Coolblue koop je de Ledger Nano S een paar Euro goedkoper dan bij Hardwarewalletonline.nl. Maar bij de Ledger Nano X is geen prijsverschil.

Hardware wallets blijven een specialistisch product dat je het best kunt kopen bij een toegewijde webwinkel. Ook bij Coolblue ontbreekt het aan sprecialistische kennis. Bij Hardwarewalletonline.nl kun je uitgebreid en volledig advies verwachten.

Andere alternatieven voor Hardware wallet online

Cryptomaan.nl

Net als Hardewarewalletonline.nl een betrouwbare Nederlandse partner waarbij jij je wallet kunt kopen. Cryptomaan heeft een iets breder assortiment. En je kunt op de website makkelijker navigeren naar informatie. Bijvoorbeeld kun je er gemakkelijk Nederlandse gebruikershandleidingen downloaden. Cryptomaan review lezen.

wallets.nl

Wallets.nl is géén op zich staande webshop. De producten die hierop worden aangeboden bestel je uiteindelijk bij Cryptomaan.nl.

mijnhardwarewallet.nl

Mijn hardware wallet is ook géén op zich staande webshop. Via mijnhardwarewallet.nl koop jij je cryptowallet direct bij Ledger, Trezor of ergens anders.

Niets mis mee, maar je mist de kwalitatieve service van Cryptomaan

Ervaringen met Hardware wallet online

Mijn eerlijke ervaring

Ik vind het altijd leuk om met “kleine” bedrijven te maken te hebben. Het contact verloopt soepel en persoonlijk en je merkt dat betrokkenheid met product, markt en mens/ klant gewoon soepel en persoonlijk verloopt. Zo ook bij Hardwarewalletonline.nl

Ik verkies zelf het mail contact, omdat dat kanaal altijd open staat. Zelfs in de drukke kerstperiode verliep contact soepel en kreeg ik snel reactie.

klantenervaringen

Natuurlijk ben ik ook op zoek gegaan naar ervaringen met de HWO. Deze klantervaringen met Hardware wallet online zijn afkomstig van webwinkelkeur.nl. Over het algemeen zijn de ervaringen posititief en enthousiast. Ik heb enkele afwijkende reacties toegevoegd, om een beeld te vormen hoe het bedrijf omgaat met negatieve feedback. Want, een goed bedrijf herken je door een goed omgang met klachten en minder positief gestemde feedback.

hardware wallet online review klantervaring leveringsklacht
Klachten worden serieus genomen.
Hardwarewalletonline.nl recensie van klant
1e bericht geeft aan hoe HWO omgaat met menselijke fouten.
hardware wallet online klantervaringen
3 op een rij

Over het algemeen zien de klantenreacties er uit als op bovenstaande afbeelding. Rijen met positieve feedback en hoge scores sieren de lijst. Een gemiddelde score van 9.2/ 10 heeft Hardwarewalletonline.nl zeker verdient.

Samenvatting en conclusie

Hardwarewalletonline.nl review

Wouter

hardwarewalletonline.nl logo
assortiment
service
kwaliteit
levering

Samenvatting

Bij Hardwarewalletonline.nl kun jekun je verschillende hardware wallets kopen van de grote merken: Ledger, trezor en het zwitserse Bitbox.

Verder is het assortiment klein en specifiek. Het is een complete winkel voor je crypto – en bitcoin beveiliging.

Het prijsniveau is marktconform. En doet niet onder voor zijn directe en indirecte concurrentie. In enkele gevallen kom je iets duurder uit, maar dit gaat slechts om enkele Euro’s. En daarmee is de meerwaarde van service kennis en specialisme goedkoop betaald.

Hardeware wallet online is een erkende webwinkel en zet zich in voor een goede klantervaring. Het staat altijd open voor diealoog en is goed te bereiken.

Kortom: Hardwarewallet online is een betrouwbare partner voor je hardware wallet.

4.5

Nu je wallet uitzoeken?

Direct naar de winkel met onderstaande knop 👇

HWO FAQ’s

 1. Wat is het adres van Hardwarewalletonline?

  Hooiweg 11 5165NL Waspik

 2. Wat is het telefoonnummer van Hardware wallet online?

  Bellen: 085-3011790
  Whatsapp: 0630622927

 3. Wat is het emailadres van Hardwarewalletonline.nl

   info@hardwarewalletonline.nl

 4. Heeft hardwarewalletonline.nl kortingsacties?

  Ja, er is af en toe een kortingsactie. Hiervoor kun je de facebookpagina in de gaten houden: https://nl-nl.facebook.com/hardwarewalletonline/ en/of het blog: hardwarewalletonline.nl/blog/

 5. Kun je met iDEAL betalen?

  Ja, hiervoor worden geen extra kosten in rekening gebracht.
  En je kunt betalen met:

  Bitcoin en Ethereum
  PayPal (+1.0%)
  Creditcard (+1%)
  Klarna Achteraf betalen (+2%)
  Bankoverschrijving

Laatst bijgewerkt: 22/01/2021
Wouter
Wouter
Vrijheid creëren om mijn dromen te verwezenlijken en anderen helpen dit ook voor zichzelf te realiseren is de intentie van mijn blog: Geld en vrijheid. Met internet ligt de wereld letterlijk bij je op schoot. Met de vele mogelijkheden van het kent om geld te verdienen is financiële vrijheid creëren enkel een keuze. Ik deel mijn kennis en ervaringen met de intentie jouw te helpen in jouw weg met geld en vrijheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *