internet succes gids review: hoe, wat en waarom?

Heb je van de Jacko Meijaard gehoord? Dan zul je hebben gemerkt dat je niet om de internet succes gids heen komt. De ISG lijkt het Jacko’s visitekaartje te zijn voor de affiliate marketing revolutie. Maar, is dat alles?

Ik merk het bouwen aan mijn affiliate marketing business, dat ISG meer is, dan enkel een visitekaartje en promotiemiddel voor de affiliate marketing revolutie. In dit artikel ga ik daarom dieper in op deze website van Jacko, en zoek ik naar: hoe, wat en waarom. 

  • Waarom bestaat de internet succes gids?
  • Hoe helpt ISG Jacko Meijaard zijn missie te realiseren?
  • Wat is Internet Succes Gids?
  • Mijn ervaring

Inhoud:internet succes gids review: hoe, wat en waarom?

internet succes gids logo
Het logo van internet succes gids

Waarom bestaat de internet succes gids

Om antwoord te kunnen geven op de vraag, waarom ISG bestaat, moeten we beginnen bij de geestesvader van deze kennisbank op het gebied van online marketing, online bedrijven, SEO, affiliate marketing, en nog veel meer. Deze geestesvader is: Jacko Meijaard.

Ik noem Jacko bewust vader. Alle informatie van ISG is het resultaat van Jacko’s expertise van ruim een decennium. De content is van hoge kwaliteit. En biedt antwoord op vele vragen betreffende online ondernemen, affiliate marketing, SEO, SEA, etc..

Expertise alleen is natuurlijk niet genoeg. Uit de website pik je ook het plezier dat Jacko Meijaard in zijn business stopt.

Nu hebben we dus twee redenen voor het bestaan van deze online kennisbank. De derde en eigenlijk de belangrijkste is; vrijheid. Jacko streefde ernaar financieel vrij te zijn. Affiliate marketing is voor hem het perfecte voertuig geworden dit te bereiken. Nu hij een financieel vrij leven voor zichzelf heeft bereikt, wil hij anderen ondersteunen om via het internet geld te verdienen en zo financieel vrij te zijn.

Hoofdredenen voor Internet succes gids op een rijtje

  •  Vrijheid, 
  • plezier in zijn business en 
  • willen helpen 
zijn de hoofdredenen voor Jacko Meijaard om dit project te starten. Maar, hoe helpt dit Jacko zijn missie uit te dragen?
jacko meijaard
Jacko Meijaard, initiatiefnemer internet succes gids

Hoe helpt internet succes gids Jacko Meijaard zijn missie te realiseren?

Nu we weten dat vrijheid, plezier hebben in wat je doet en inspireren, Jacko’s drijfveren zijn voor de internet succes gids, kunnen we verder. Hoe helpt ISG Jacko Meijaard hierbij?

Kennisbank

In eerste instantie is de website een enorm grote kennisbank op het gebied van affiliate marketing en relevante onderwerpen zoals: SEO, SEA, e-mail marketing, social media marketing, etc.. In het kort alles wat je moet weten om succesvol te kunnen ondernemen. Jacko zorgt ervoor dat deze kennisbank blijft groeien met relevante en kwalitatief hoogwaardige content.

Landingspagina

Op de landingspagina val je direct in Jacko’s verhaal. Hij nodigt je uit door te klikken naar de onthulling van de *€ 7.500,- per maand formule, ofwel de affiliate marketing revolutie. Hiermee komen we bij de tweede functie van Jacko Meijaard’s website: Het promoten van de affiliate marketing revolutie.

Het openbare gedeelte van internet succes gids vervult hiermee de intentie van informeren en inspireren. En, natuurlijk het promoten van zijn cursus.

uitleg

 

*als je Jacko al langer volgt, weet je misschien dat deze claim in veelvoud wordt behaald. Voor de gevorderde leden van de affiliate marketing revolutie is dat hetzelfde. De verse affiliate marketeers bouwen geïnspireerd en gemotiveerd dit te realiseren.

 

Wat is de affiliate marketing revolutie?

De affiliate marketing revolutie is de online video training van Jacko Meijaard, waarmee je al de stappen doorloopt van dummie t/m succesvolle affiliate marketeer. Met de video’s leer jij je website in te richten, verdien modellen toe te passen, op te schalen, email-marketing toe te passen, en je werkt aan de juiste mindset om succesvol internet ondernemer te zijn.

In mijn affiliate marketing revolutie review ga ik hier dieper op in. Met de affiliate marketing revolutie geeft Jacko vorm aan de intentie; anderen te helpen financieel vrij te worden met affiliate marketing.

De affiliate marketing revolutie is deel van het ledengedeelte van internet succes gids.

Wat is internet succes gids?

Uit bovenstaande kun jij je vast wel een beeld vormen wat internet succes gids is? Het is de realisatie van het willen inspireren, motiveren en helpen. Het openbare gedeelte is een enorme kennisbank en begrippenlijst, waarin je oneindig veel informatie vinden kunt over alles wat betreft online ondernemen en met name: affiliate marketing. Voor mij is het een waardevolle go-to, om duidelijke en praktische informatie te vinden. Maar, het is meer dan dat:

  1. Internet succes gids is een enorme online kennisbank op het gebied van affiliate marketing en relevante onderwerpen.
  2. Internet succes gids is het platform waarop Jacko’s leden de affiliate marketing revolutie video cursus kunnen volgen
  3. Internet succes gids is een forum, waarop leden elkaar kunnen vinden, successen kunnen delen, hun vragen kunnen stellen, kunnen leren van elkaar, etc..
 
Het Forum

Het forum wil ik nog even uitdiepen. Het forum heeft een aantal boards, waarin verschillende onderwerpen worden besproken. Zie de onderwerpen in de afbeelding hieronder. Binnen deze onderwerpen kun je topics aanmaken zoveel je wilt. Het forum is altijd levendig. En zoals je aan de boards kunt zien, geeft Jacko Meijaard aandacht aan het ontstaan van het community gevoel, naast dat er natuurlijk ook voldoende ruimte is voor al de technische en affiliate marketing gerelateerde vragen.

internet succes gids forum
Internet succes gids forum

Meer van de ISG ontdekken?

Mijn ervaring met internet succes gids

Om eerlijk te zijn, zag ik de website in eerste instantie enkel als de gateway naar de affiliate marketing revolutie. Ik landde erop in mijn zoektocht naar meer informatie over de AMR. En keek ook niet zo heel veel verder. Dat is gaandeweg gegroeid.

De website

De kennisbank is voor mij een héél waardevol onderdeel van de ISG website. Jacko Meijaard heeft hier echt héél veel werk in gestopt. Dit zie je terug in de kwaliteit van de content. Jacko heeft hier héél veel relevante onderwerpen behandelt. 

De video cursus AMR

De affiliate marketing revolutie video cursus in het ledengedeelte is een aanrader, wanneer je met affiliate marketing wilt beginnen. Maar, daarover meer in het review.

Het forum

Het forum is een inspirerende ontmoetingsplaats tussen gelijkgestemden, in dit geval is het gemeenschappelijke kenmerk: affiliate marketing. Het “stel jezelf voor”- gedeelte, was voor mij een warm welkom. Het was fijn een aantal bemoedigende reacties te krijgen. Tevens is het fijn nieuwe leden persoonlijk te verwelkomen. De expertise binnen het ISG forum is enorm! Op technische vragen over WordPress, affiliate marketing, websites etc.. heb ik altijd snel antwoord.

Ik merk wel, dat wanneer je meer energie stopt in het forum, ik er ook meer voor terug krijg. Dat is een motiverende wisselwerking.

Ik ben blij deel te zijn van deze community affiliate marketeers en via internet succes gids mijn passief inkomen te realiseren en zo financieel vrij te zijn! Het is een prachtige wereld, die héél anders is dan ik in eerste instantie had verwacht. En dat, ligt waarschijnlijk aan de open en toegankelijke sfeer die Jacko Meijaard heeft neergezet.

Conclusie

Ik schreef het al: Ik ben blij deel te zijn van ISG. Het inspireert en motiveert mij met affiliate marketing aan de slag te zijn, daarnaast de website een ware encyclopedie op het gebied van affiliate marketing. Beter, dan een boek!

Jacko Meijaards intenties heeft hij goed weten te vangen in internet succes gids. Het klopt. 

Wordt lid van internet succes gids

en claim die korting

Laatst bijgewerkt: 26/03/2021
Picture of Wouter
Wouter
Vrijheid creëren om mijn dromen te verwezenlijken en anderen helpen dit ook voor zichzelf te realiseren is de intentie van mijn blog: Geld en vrijheid. Met internet ligt de wereld letterlijk bij je op schoot. Met de vele mogelijkheden van het kent om geld te verdienen is financiële vrijheid creëren enkel een keuze. Ik deel mijn kennis en ervaringen met de intentie jouw te helpen in jouw weg met geld en vrijheid.

Meer lezen over /

Is KuCoin Betrouwbaar en veilig? Cover

Is KuCoin Betrouwbaar?

Is KuCoin Betrouwbaar? Als je de ervaringen op TrustPilot leest, twijfel je al snel. Dit staat haaks op mijn ervaring. Lees alles over de veiligheid van KuCoin

Lees verder »

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wanneer begin jij met Online Geld verdienen?

Dagen
Uren
Minuten
Seconden
Je hebt iets groots gemist.
Begin nu met 50% korting!*
* Voor +/- 2 tientjes
Gebruik kortingscode: KORTING
Start vandaag nog met online geld verdienen
affiliate marketing cursus