Is Bitcoin moeilijk? Makkelijk beginnen met Bitcoin

Er zijn vele misvattingen over bitcoin. In de media kom je alleen de extremen tegen. De grote winsten, maar voornamelijk de grote verliezen. De toon wordt gezet dat bitcoin en moeilijk is. Écht? Is bitcoin moeilijk?

Na dit artikel weet je:

  • het belang van kennis
  • dat bitcoin eigenlijk niet zo moeilijk is, misschien zelfs makkelijk
  • hoe je zelf héél makkelijk je eerste bitcoin koopt
  • waar je het beste bitcoin kunt kopen, afhankelijk van je doel
  • waar je crypto experts, hulp en cursussen kunt vinden, zowel gratis als betaald.

Gratis Bitcoin Training?

Wil je alles leren over Bitcoin, de blockchain en altcoin? En hoe je hier geld mee kunt verdienen?

👇 Meld je nu aan voor de gratis bitcoin training 👇

Is Bitcoin moeilijk?

Hoewel Bitcoin en de blockchain een behoorlijk ingewikkeld en moeilijk technisch verhaal zijn. Hoef je tegenwoordig geen doorgewinterde programmeur meer te zijn om Bitcoin te kunnen kopen. En te beginnen met investeren in Bitcoin. Zelfs is het héél gemakkelijk om te beginnen met traden. Daarvoor is het wel een pré, wanneer je zelf je voorspellingen kunt doen. Dit kun je leren, door je de tools meester te maken waarmee je een technische analyse kunt maken.

Is Bitcoin kopen moeilijk of makkelijk?

Dankzij de groei van Bitcoin, blockchain projecten en het aantal altcoins, is het eenvoudig geworden om je Bitcoin te kopen. Er zijn namelijk tal van plekken waar jij Bitcoin en altcoins kopen kunt. Deze plekken heten crypto brokers of -exchanges. Er zijn nog meer manieren om je crypto te kopen. Maar, dit zijn de meest makkelijke manieren om je Bitcoin te kopen. Zonder risico van oplichting etc..

De makkelijkste manier om Bitcoin te kopen

Robert-Reinder Nederhoed spant de kroon, met zijn bedrijf Bitmymoney, heeft hij écht al de moeilijkheden omtrend het kopen van crypto overwonnen. Bij deze crypto broker kun je makkelijk, veilig en snel 3 verschillende cryptomunten kopen: Bitcoin, Ethereum en Litecoin. Maar veel mensen hebben toch geld verloren met Bitcoin?

Het bericht dat veel mensen geld hebben verloren met Bitcoin hoor je inderdaad veel in de media. Het zelfde geldt voor de andere cryptomunten die een tijdlang populair zijn geweest. Denk aan: Ethereum, Litecoin en Bitcoin Cash.

Tegenover de mensen die geld hebben verloren met Bitcoin, staan de mensen die (veel) geld hebben gewonnen met Bitcoin en andere cryptocurrency.

Voor iedereen is de koers het zelfde. Wat zal het verschil zijn?

Bitcoin en cryptocurrency zijn volotiel. Dat betekent dat het ene moment je Bitcoin veel waard kan zijn, en het volgende moment, kan het veel minder waard zijn. In meer of mindere mate is dit hetzelfde bij Forex, en op de aandelenbeurs.

Wat de verliezers vaak doen, is op het verkeerde moment kopen; Wanneer Bitcoin duur is. En op het verkeerde moment verkopen: Wanneer Bitcoin Goedkoop is.

Je kunt je wel voorstellen, dat je op deze manier geld verliest. Een winnaar doet het juist andersom. Dit kan een winnaar doen, omdat hij zijn emoties onder controle houdt. En, omdat hij weet waar mee hij bezig is. Het grootste verschil tussen een winnaar en verliezer als het gaat om geld verdienen met Bitcoin is kennis.

Zonder kennis is Bitcoin moeilijk. Met kennis is Bitcoin makkelijk.

Er zijn genoeg cryptocursussen, waar je deze kennis kunt opdoen. In een gratis Bitcoin webinar, is al een waardevolle inleiding waarin je leert wat bitcoin is, hoe jij je eerste bitcoin kunt kopen, en hoe het werkt. geld management systeem

Denk op de lange termijn

Lange termijn investeren vs Bitcoin traden: Wat is het moeilijkst

In beide gevallen is het zonder kennis van wat je doet een onbegonnen reis. Wanneer je kiest voor het traden op lange termijn, kies je wel voor een makkelijkere manier van investeren in Bitcoin.

Er zijn natuurlijk meer cryptocurrency die je kiezen kunt, maar dat vereist nogal wat onderzoek. Het beste crypto portfolio samenstellen is een kunst, dat goed onderzoek vereist.

Als daytrader heb je het een stuk moeilijker. Dan is het namelijk de kunst om écht op je eigen vaardigheden te kunnen vertrouwen. Daarvoor is het belangrijk je eigen analyses te kunnen maken. Dit vraagt om crypto kennis en expertise.

Hoewel ik aan kan raden om als eerste te investeren in kennis, is investeren in bitcoin niet moeilijk. Je kunt het eigenlijk direct doen. Ben je van plan te gaan traden in de toekomst. Dan is Bitvavo een goedkope en betrouwbare keuze. Ben je meer voor het lange termijn investeren dan is Bitmymoney een makkelijke, snelle en iets minder goedkope, maar betrouwbare keuze.

Begin direct met handelen bij Bitvavo.

En verhandel je eerste € 1.000,- GRATIS

bezoek website ➡

Koop je eerste bitcoin bij Bitmymoney

En ontvang je eerste € 5,- gratis in Bitcoin bij je eerste aankoop.

bezoek website ➡

Investeringstip: Denk op de lange termijn

Je kunt waarschijnlijk zelf verzinnen, dat je geen geld moet investeren dat je niet missen kunt. Het is soieso een risicovolle onderneming. Maar wanneer jij niet te veel op de koersen wilt letten en toch voor een relatief lage prijs je bitcoin wilt kopen kun je het volgende doen:

Met regelmaat, bijvoorbeeld wekelijks of maandelijks op een vast moment voor een x-bedrag je bitcoin te kopen. Zo hoef je minder op de koers te letten, en spreidt je de aankoop momenten over pieken en dalen. Zodat je gemiddelde aankoopprijs lager komt te liggen. Dit wordt ook wel de DCA methode genoemd.

Wanneer je dit structureel doet, vergroot dit je kansen om succesvol geld te verdienen met bitcoin. Makkelijk toch?

Bitcoin beveiligen, is dat moeilijk?

Het stukje beveiliging is ook belangrijk om te benoemen in dit verhaal. Hoewel het niet meer moeilijk is, is het wel wat complexer als het geld dat je op de bank hebt staan. Het beste is het namelijk om zelf voor de beveiliging van je bitcoin te zorgen. Het valt namelijk niet onder de verantwoordelijkheid van de bank, maar onder jouw eigen verantwoordelijkheid.

Beginnen met Bitcoin in 2 stappen

  1. Open gratis een account bij broker of exchange
  2. Koop je bitcoin (of andere cryptocurrency)

Is het echt zo makkelijk?

Ja, maar neem alsjeblieft de moeite om je te verdiepen in de materie. Wil je serieus geld verdienen met bitcoin dan is kennis écht noodzakelijk. Ik heb genoeg mensen gezien die “gewoon” één of ander expert volgen. Dat is halfgoed, je moet zelf ook kunnen beoordelen wat de markt doet. Dus; kies je crypto expert en volg een cursus.

En neem de beveiliging serieus. Cryptomaan is een specialistische webshop, waar je veel informatie over beveiliging kunt vinden.

Samenvatting en Conclusie: Is Bitcoin moeilijk? Of is het makkelijk geld verdienen?

Praktisch gezien is het echt niet moeilijk om je bitcoin te kopen. De techniek heeft zich zo ver ontwikkeld dat het makkelijk voor je is gemaakt. In principe ben je 2 stappen verwijdert van je eerste bitcoin investering.

  1. Je maakt gratis een account aan bij Bitvavo of Bitmymoney
  2. vervolgens koop jij jouw eerste bitcoin

Om je kansen op succes te vergroten is het belangrijk te investeren in kennis. Zonder kennis ga je domme fouten maken, omdat je emoties de baas gaan spelen. Dit leidt in het geval van crypto eerder tot verlies dan winst. In de beginners cursus; cryptomasterclass van allesovercrypto wordt dit onderwerp uitgebreid besproken. Tevens leer je hier écht alles wat nodig is om een crypto expert zijn. Zie jij al voor je je hoe je goed verdient met bitcoin? Stap 1. Check het gratis webinar van deze training, leer, en maak gebruik van de enorme korting aan het einde op deze complete crypto masterclass. Meld je aan voor het webinar ➡.

Nog een héle goede om mee te beginnen. De Bitcoin en crypto starterpack. Meld je aan om deze gratis te downloaden. 👇

bitcoin starterpack

Verdien jij al geld met Crypto?

Meld je nu aan en download jouw Bitcoin en crypto starterpack vandaag nog. 👇

Disclaimer:

Geld en vrijheid is geen financieel adviseur en de content op deze website is geen financieel advies. Alle informatie op deze website is informatief en geen aanbeveling om iets te kopen of verkopen. Doe goed onderzoek of raadpleeg een deskundige bij het maken van financiële beslissingen en investeer alleen geld dat je kunt missen. Je bent zelf verantwoordelijk voor je eigen investeringen.

Laatst bijgewerkt: 07/04/2021
Picture of Wouter
Wouter
Vrijheid creëren om mijn dromen te verwezenlijken en anderen helpen dit ook voor zichzelf te realiseren is de intentie van mijn blog: Geld en vrijheid. Met internet ligt de wereld letterlijk bij je op schoot. Met de vele mogelijkheden van het kent om geld te verdienen is financiële vrijheid creëren enkel een keuze. Ik deel mijn kennis en ervaringen met de intentie jouw te helpen in jouw weg met geld en vrijheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *