Jacko Meijaard ervaring: betrouwbaar als affiliate coach?

Heb je van de affiliate marketing revolutie gehoord? Dan ben je vast benieuwd naar ervaringen met Jacko Meijaard. In dit review deel ik mijn eerlijke ervaring.
Jacko Meijaard

Omdat je bij dit review terecht bent gekomen, ga ik ervanuit dat je iets meer wilt weten over Jacko Meijaard. En dat je wilt lezen over ervaringen met Jacko. Tegelijkertijd ga ik ervanuit dat je al van de Affiliate marketing revolutie en Internet Succes Gids hebt gehoord. Beiden zijn het geesteskinderen van Jacko Meijaard.

Waarom is Jacko Meijaard de go-to online ondernemer als het om affiliate marketing gaat? Is hij daadwerkelijk zo goed als hij beweert? En eigenlijk nog het belangrijkst: Waarom biedt hij de affiliate marketing revolutie aan via internetsuccesgids.nl? Er zijn natuurlijk meerdere affiliate marketeers die vergelijkbare cursussen aanbieden. En deze zullen je ongetwijfeld ook goed op weg helpen. Waarom, moet je nou bij Jacko zijn?

Inhoud:Jacko Meijaard ervaring: betrouwbaar als affiliate coach?

Hoofdvraag:

Is Jacko Meijaard een betrouwbare en goedecoach bij het starten met affiliate marketing?

Om dit te kunnen beantwoorden ga ik dit lijstje vragen af:

  • Waarom is Jacko Meijaard met affiliate marketing begonnen?
  • Wat heeft Jacko Meijaard bereikt? Is hij succesvol?
  • Waarom deelt Jacko Meijaard zijn kennis middels de affiliate marketing revolutie en internet succesgids?
  • Waarom is Jacko Meijaard nog steeds de nummer 1 als het om affiliate marketing gaat?

Natuurlijk benoem ik mijn ervaringen met Jacko Meijaard.
 

Waarom is Jacko Meijaard met affiliate marketing begonnen?

In de tijd dat Jacko Meijaard begon als affiliate marketing, was hij niet dezelfde als nu. Hij studeerde journalistiek, maar haalde er geen plezier uit. Hij wilde op een andere manier zijn geld verdienen. In die tijd 2009-2010, was zijn hoofdreden; vrijheid. Je zult hem onderstaande quotes vast wel eens hebben horen zeggen:

Loondienst, moet je vragen of je naar de tandarts mag. Niets voor mij.

– Jacko Meijaard

Ik wil zoveel mogelijk geld verdienen en er zo weinig mogelijk voor doen. En affiliate marketing is daarvoor een héél goed verdienmodel.

– Jacko Meijaard

Het antwoord op de vraag: “Waarom Jacko Meijaard met affiliate marketing begon?” is dus vrijheid.

Wat heeft Jacko Meijaard bereikt? Is hij succesvol?

Om deze vraag te beantwoorden, dienen we eerst te kijken naar zijn eerste doel, dat Jacko Meijaard zichzelf stelde. Dit was: €7.500,- winst per maand halen met affiliate marketing.

Heeft Jacko dit doel bereikt?
Ja.

Inmiddels heeft hij dit doel veelvuldig overtroffen. Tegenwoordig komt er bijna dagelijks een veelvoud van dit bedrag binnen. Dan kun je toch van succes spreken. Toch?

Is hiermee Jacko’s ultieme doel bereikt?

Als een ware ondernemer blijft Jacko zich doelen stellen. Hij moedigt ook de leden van de affiliate marketing revolutie aan, hetzelfde te doen. Nu heeft hij zich nieuwe doelen gesteld. Zo, is het doel het ultieme wordpress thema te ontwikkelen voor een affiliate marketing website gerealiseerd. Hieruit is Marketheme 2.0 ontstaan. Dit thema wordt door vele affiliate marketeers gebruikt. En hij heeft natuurlijk Internet Succes Gids en de Affiliate marketing revolutie in het leven geroepen.

Het voornaamste wat mij opvalt in zijn doelen, is dat hij naast de zakelijke doelen, (winst, groei van affiliate marketing revolutie, grotere afzet van marketheme etc.) persoonlijke doelen stelt. Doelen die de kwaliteit van zijn leven bepalen. Hierbij kun je denken aan zaken als; sporten, persoonlijke ontwikkeling, lezen, etc.. Daaruit leidt ik af, dat het Jacko niet enkel om het geld te doen is, maar daadwerkelijk de kwaliteit van het leven en vrijheid. 

Je zou dus kunnen zeggen: Ja, Jacko heeft zijn ultieme doel bereikt. Het meetbare doel van € 7.500 p/mnd. Het voornaamste doel dat Jacko Meijaard heeft bereikt is dat van: vrijheid. Samen met “plezier hebben in mijn business, zijn dit de twee voornaamste redenen dat Jacko zich nog met hart en ziel inzet voor zijn business. 

Hoe ik Jacko inmiddels ken als coach via de mail, de webinars etc. kun je zeggen dat Jacko naast succesvol online ondernemer, tevens succesvol is als mens. Ik vind het inspirerend om te zien hoe hij in openheid deelt dat hij zakelijke en persoonlijke doelen blijft stellen.  

Wil je leren van de #1 affiliate marketeer van Nederland; Jacko Meijaard?

Waarom deelt Jacko Meijaard zijn kennis met de affiliate marketing revolutie en Internet Succes Gids

affiliate marketing revolutie van Jacko Meijaard

Wederom is vrijheid hier het antwoord. Maar, de vrijheid voor zichzelf heeft hij al bereikt. Met de affiliate marketing revolutie heeft Jacko Meijaard als doel, dat anderen vrijheid voor zichzelf bereiken. Hij wil dat ook anderen zich financieel vrij maken. Met de affiliate marketing revolutie verdient hij eigenlijk maar een schijntje ten opzichte van wat Jacko met zijn affiliate websites verdient. Het is hem puur te doen, om het plezier dat hij ervaart, wanneer zijn leden successen behalen. Daartoe deelt hij met passie al zijn expertise en ervaring.

Omdat ik het leuk vond om andere mensen te begeleiden in de affiliate marketing. En om andere mensen hun doelen en vrijheid te laten realiseren. 

– Jacko Meijaard

Nu denk je misschien, zit Jacko Meijaard daar zichzelf daarmee niet in de weg? Nee, de markt voor affiliate marketing groeit nog steeds jaarlijks een paar procenten. Er gaan enorme bedragen om in deze industrie. Er is meer dan genoeg voor iedereen om extra geld bij te verdienen.

Je zult Jacko’s oprechte betrokkenheid merken, wanneer één van de leden van de affiliate marketing revolutie zijn/ haar succes deelt in het forum van Internet Succes Gids. Of, wanneer je zelf met een vraag zit. In de coaching calls heb ik Jacko meermaals horen benoemen hoe hij met zijn vriendin de successen van zijn leden deelt, hoe dat hem verblijdt, en motiveert door te blijven gaan.

Waarom is Jacko Meijaard nog steeds de nummer 1 als het om affiliate marketing gaat?

Wanneer je Jacko Meijaard volgt op instagram zul je zien, dat hij met grote regelmaat de successen van zowel zichzelf als van zijn leden deelt. De bedragen liegen er niet om. Dit is al voldoende reden, om hem nog steeds de nummer 1 affiliate marketeer van Nederland te noemen.

Als je voorbij deze uitspattingen van geld, claims van passief inkomen en financiële vrijheid kijkt, zie je een ondernemer die gespecialiseerd is in zijn vakgebied, daadwerkelijk waarde levert, zijn kennis openlijk deelt en plezier heeft in wat hij doet. Plezier in zijn business is één van de redenen dat hij immer blijft groeien. 

De combinatie van succes op zowel zakelijk als persoonlijk vlak maakt Jacko Meijaard voor mij de nummer 1 affiliate marketeer van Nederland. 

Is er dan niets negatiefs te melden over Jacko?

Een succesvol mens heeft altijd te doen met kritiek en “haters” zoals dat tegenwoordig genoemd wordt.
 
Zelf was ik in eerste instantie wantrouwig naar het idee van affiliate marketing en de affiliate marketing revolutie. Nadat ik zijn webinar heb bekeken en wat meer onderzoek had gedaan, besloot ik de sprong te wagen. En de affliate marketing revolutie van Jacko Meijaard te kopen. Ik ben sindsdien in een stijgende lijn terecht gekomen.

Mijn ervaring met Jacko Meijaard

Uit dit review over Jacko Meijaard heb je misschien al kunnen afleiden dat ik één van de leden van de affiliate marketing revolutie ben. Niet alleen dat, ik ben tevens in zijn 10K club gestapt. (Zeker de moeite waard die clarity-call in te plannen, wanneer de deuren voor nieuwe instroom weer opengaan).
Dat mijn mening misschien wat gekleurd is, omdat ik je iets wil “verkopen”. Nee, ik wil je niets verkopen. 

Zoals de naam van deze website; mijn doel is: vrijheid. Vrijheid voor mij, vrijheid voor jou. Geld zie ik als een middel om deze vrijheid te bereiken. Jacko’s affiliate marketing revolutie is een manier om dit geld te realiseren. Wanneer je op zoek bent naar een makkelijke manier om geld te verdienen, een passief inkomen te genereren, en je financieel vrij wilt zijn, dan heb je aan Jacko Meijaard een héél goede coach.

 

Hoe is Jacko als coach en mentor?

Het eerste wat mij opviel was de helderheid van zijn uitleg en de rust in zijn stem. Jacko Meijaard weet alles op een manier uit te leggen dat je het begrijpt. De affiliate marketing revolutie is natuurlijk ook opgezet, met de intentie dat iedereen ermee uit de voeten kan.

Op het forum van Internet Succes Gids deelt hij regelmatig mee in discussies. Waar nodig vult hij informatie aan, deelt hij mee in het vieren van een succes, of deelt hij zelf een waardevolle post. Hij is immer aanwezig, maar niet op de voorgrond. En dat ervaar ik als fijn.

Als lid van de 10K club, kan ik altijd terecht over de mail met vragen om hulp, feedback etc.. Jacko antwoord altijd snel, binnen enkele uren, of uiterlijk de volgende dag. Met zijn antwoord kan ik altijd weer verder. Soms is zijn antwoord geschreven, soms spreekt hij een bericht in. Maar altijd merk ik dat hij de tijd en de moeite neemt voor mijn vraag.

Ook de webinars die hij maandelijks geeft zijn inspirerend, informatief en leerzaam. De onderwerpen die Jacko behandeld zijn altijd relevant. Naast de direct relevante en praktische onderwerpen, behandeld hij zaken als mindset e.d., omdat hij hiervan ook de waarde en het belang erkend. Zelf ben ik het hier volledig mee eens. In deze wereld zijn doorzettingsvermogen en leergierigeid bijvoorbeeld erg belangrijk. Een enkele maal komt het voor dat hij een webinar minder goed heeft kunnen voorbereiden. Maar, dat merk je niet in de kwaliteit van de webinar. Het is altijd een plezier één van zijn webinars (coachingcalls) te volgen. 

Andere ervaringen met Jacko Meijaard

Jacko Meijaard ervaring
Ervaring met Jacko Meijaard
Ervaring met Jacko Meijaard en affiliate marketing revolutie

Conclusie: Is Jacko Meijaard een betrouwbare en goede coach bij het starten met affiliate marketing?

Ik kan enkel een volmondig: JA! geven. Waarom?

  1. Jacko’s motivatie is vrijheid. En anderen helpen dit te realiseren
  2. Jacko Meijaard heeft binnen enkele jaren zijn eerste doel € 7.500 p/mnd met affiliate marketing verdienen overtroffen. Dit doel had hij oorspronkelijk als ultiem levensdoel gezet, voor tegen zijn 65e. Plezier in zijn business inspireert hem nu door te blijven gaan. 
  3. Jacko blijft sindsdien doelen stellen, die hem uitdagen te blijven ontwikkelen en groeien.
  4. Jacko is professioneel, gespecialiseerd en betrokken
 

Affiliate marketing revolutie kopen

En Jacko Meijaard als jouw mentor en coach om online geld te verdienen? Volg de groene knop hieronder. Of, lees meer in de affiliate marketing revolutie review

koop affiliate marketing revolutie

claim jouw 84% korting

Laatst bijgewerkt: 14/10/2020

Ben je hiermee verder geholpen? Is er iets onduidelijk, heb je een vraag, of wil je iets delen. Je bent vrij een reactie achter te laten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Start vandaag nog met online geld verdienen
affiliate marketing cursus

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten