Jacko Meijaard review: persoonlijk en eerlijke ervaring

Jacko Meijaard review;  Een zoekopdracht welke een lijst aan review- en ervaringen toont over Jacko Meijaard en zijn Affiliate marketing revolutie. Woorden als opgelicht, scam en bedrog vliegen je om de oren. De titels doen een beroep op je onbewuste sensatielust. Voor je het weet zit je een 13 in een dozijn review over de affiliate marketing revolutie te lezen. Terwijl je alleen maar op zoek bent naar betrouwbare informatie en eerlijke, echte ervaringen over Jacko Meijaard en zijn AMR. 

Tsja, het is ook een hele kunst om op te vallen op de eerste pagina van Google met je geld verdienen-  of review website. Het is dringen om een plaatsje en die felbegeerde kliks op de link naar jouw Jacko Meijaard ervaring.

Er is natuurlijk maar zoveel te vertellen over deze affiliate marketing cursus. De inhoud van de videotraining is voor iedereen hetzelfde. Die inhoud is zeker goed! De cursus neemt je mee van rookie naar affiliate marketing koning 👑.

Je bent hier, omdat je wat over Jacko wil weten, toch? Zal ik beginnen met mijn motivatie om de AMR te kopen en mijn persoonlijke en eerlijke ervaring met Jacko Meijaard? Ok, let’s go. Ik neem je graag mee in mijn affiliate marketing avontuur, met Jacko als coach.

Passief inkomen met affiliate marketing, kan dat?

Vers uit een driedaags seminar over financiële vrijheid en passief inkomen Googlede ik naar een passende cursus. Ik wist; 

Er is héél veel mogelijk als het om passief inkomen gaat! 

Wouter

 Affiliate marketing bleek toch één van de meest laagdrempelige manieren om online geld te verdienen. En passief inkomen te genereren. Daarnaast vond ik het op de een of andere manier ook gewoon tof klinken. 

Via affiliate marketing kwam ik al snel bij Jacko Meijaard en de affiliate marketing revolutie terecht. Eigenlijk kon ik niet om dit icoon heen. Internet succes gids is een autoriteit op het gebieden van online marketing en gerelateerde onderwerpen. 

Ik zag Jacko’s claim van € 7.500,- per maand passief verdienen meermaals langs komen. Tevens kwam ik de bekende tandarts uitspraak tegen:

Werken voor een baas, niets voor mij. Moet je vragen of je naar de tandarts mag. 

Jacko Meijaard

Toen ik verder zocht, vond ik veel review blogs over Jacko Meijaard en de affiliate marketing revolutie. Logisch natuurlijk, want de AMR is natuurlijk een populair affiliate product, waar geld aan te verdienen is. Er zijn steeds meer mensen die anders geld willen verdienen. Dus is een Jacko Meijaard ervaring of review wel een poging waard om een graantje mee te pikken uit de overvloedige internet gelden. 

Affiliate marketing revolutie kopen?

Ik besloot naar de “geheime kortingspagina” te gaan. Deze is natuurlijk helemaal niet zo geheim, hij wordt namelijk op alle reviewsites genoemd. De exclusiviteit van de korting bleek natuurlijk ook niet zo speciaal voor die ene reviewsite te zijn.  

De korting was natuurlijk wel een feit. Zoals dat nu nog steeds elke dag opnieuw is, maar hij was niet zo tijdgebonden als de landingspagina deed vermoeden. 

Hmm.. schaarste creëren, een bekende marketingtruc. 

In ieder geval: ik maakte de keuze: 

marketing revolutie kopen? Ja! 

Niet vanwege de korting, naar vanwege een veel dieper verlangen. Het verlangen naar online geld verdienen, financieel vrij zijn, passief inkomen, in het kort;

vrijheid!

jacko meijaard
Jacko Meijaard voor de camera

Jacko’s motivatie: financiële vrijheid

Zoals ik op kon maken uit de verschillende berichten van Jacko, was dit ook zijn motivatie om met affiliate marketing te beginnen in 2008. Dit verlangen naar vrijheid, maakte dat Jacko all-in ging om dit te realiseren. Nu het hem gelukt is, wil hij anderen helpen online geld te verdienen.

Geld was écht niet de eerste motivatie voor Jacko om met Internet succes gids te beginnen. Het vermogen Jacko Meijaard was toen namelijk al op zo’n niveau, dat hij niet meer hoefde te werken voor zijn geld. Hij werd letterlijk slapend rijk. En dat is nog steeds zo. 

In de audiocursus van de 10k club vertelt hij, hoe hij zo snel (in minder dan 10 jaar) de status financieel vrij heeft bereikt. Hij kent in ieder geval de kunst van geld voor hem te laten werken. Dit is gelukt via investeringen in bijvoorbeeld dividend aandelen en cryptovaluta.

Maar, zoals hij openlijk toegeeft in Q&A sessies op Instagram is affiliate marketing nog steeds zijn grootste inkomstenbron. Hij heeft zijn hele workflow weten te automatiseren. Zijn bedrijf werkt voor hem. Dat is toch veel beter dan voor jouw bedrijf… of nog erger voor je baas werken. En zelf berooid achter blijven.

Kort samengevat. Jacko Meijaards voornaamste reden om met de AMR te beginnen is: mensen helpen. Hij heeft affiliate marketing weten te vormen tot een passieve inkomstenbron. En wil jou helpen dit voor jezelf te bereiken. 

Lukt dit?

Check de ervaringen van anderen:

Jacko Meijaard ervaring met affiliate marketing revolutie

Ga jij ook voor vrijheid?

Start de affiliate marketing revolutie

Beginnen met affiliate marketing

Het was in het vroege voorjaar van 2020 dat ik de AMR kocht. Naast mijn werk begon Ik te bouwen aan mijn website. ‘s Ochtends vroeg om 6 uur, voor werktijd nam ik de videocursus door. 

Hierbij maakte ik één grote fout! Let op, zodat jij dezelfde fout niet hoeft te maken. Ik sloeg het eerste hoofdstuk inspiratie en motivatie over 🤫. Dat wist ik toch al?! Dommmmm. 

Ik wist waarom ik aan het bouwen was. Maar, dankzij de toenemende werkuren, reistijd en opstapeling van vermoeidheid liet ik mijn website liggen. Weken lang gebeurde er niets! Terwijl er niets veranderde aan de uitzichtloze situatie waarin ik zat. 

Ik liet letterlijk geld liggen.

Een stelling die Jacko deelde op Instagram zorgde voor de ommezwaai. De quote luidde: 

Geen tijd is geen prioriteit

Uit één van Jacko’s Instagram berichten

Sinds die dag bouw ik consistent aan mijn affiliate website. Soms ongeduldig, omdat de resultaten niet direct op mijn werk volgen. Soms onzeker over de kwaliteit van mijn content. Maar altijd blijf ik investeren en bouwen in mijn website, in leren en groeien.

Ik lag wat te stoeien met WordPress en zocht hiervoor een eenvoudig en snel thema. Hier struikelde ik over mijn perfectionisme. Gelukkig had ik al kennis van Websites maken, maar hier kostte dat mij veel tijd. Ik besteedde te veel tijd aan de kleine details en de vormgeving. Ik verloor het doel uit oog; aantrekkelijke, gebruiksvriendelijke presentatie van mijn content. Na mijn eerste blog, gebeurde er dus een tijdje niets. Want, het werkzame leven had mij weer opgeslokt.

10k Club voor de echte go-getter

Ik kon wel websites maken. Maar, over het inrichten van een affiliate website moest er nog wel iets meer gebeuren. Natuurlijk was al de informatie wel in de AMR te vinden, maar ik merkte een gemis van een inzicht. En ik had veel vragen: 

Hoe kies ik de juiste niche? En, welke moet ik kiezen? Wat doe ik goed, wat kan ik beter doen? Hoe is de kwaliteit van mijn content? Schrijf ik goed? Hoe kies ik de juiste zoekwoorden? Hoe doe ik zoekwoordenonderzoek? Waarom gebeurd er nog niets op mijn website? Hoe maak ik een goede CTA? Hoe structureer ik mijn werk? Op welk soort artikelen moet ik mij richten? etc. etc. 

Je kent het wel, vragen die een stuk specifiek en persoonlijk zijn en niet allemaal in één videocursus uit te leggen zijn. De uitnodiging voor de Clarity call, kwam op het juiste moment.

Dat ik na dit belletje antwoord had op al deze vragen, was natuurlijk niet het geval. In plaats van de vis, werd mij de hengel aangereikt: de 10k club, met coaching van Jacko. En andere voordelen zoals toegang tot een uitgebreide Audio Cursus gericht op verschillende aspecten van succesvol online ondernemen, maandelijkse deelname aan webinars, toegang tot exclusieve 10k club forum binnen internetsuccesgids, etc.. 

pijn
leer je het ooit?!

Ik heb je al verteld, dat mijn website een tijdje stil lag. Zelfs na de investering in de 10K club, die enorm motiverend werkte, verloor ik de prioriteit uit het oog. Ik gaf weer gehoor aan de wil van de baas. En niet aan mijzelf. 

Toen het besef er eenmaal bij mij was, was Jacko er natuurlijk ook nog steeds. De rekening was al lang betaald. Mijn voordeel had ik er nog niet uitgehaald. Dat kwam pas, vanaf het moment dat ik besloot ervoor te gaan. En te gaan vlammen.

Op het moment dat ik daadwerkelijk tijd en energie begon in te richten voor Geld en vrijheid. Zodat ik hiermee een super waardevolle affiliate website van kan maken. Ééntje waar iemand, in dit geval jij, goed mee geholpen is. Dagelijks geef ik gehoor aan de roep van financiële vrijheid. Dus ik bouw elke dag aan de website: nieuwe artikelen schrijven, herschrijven en aanpassen, verbeteren, vormgeven, meten etc..

Eigenlijk ben ik ook wel benieuwd of jij dit artikel waardevol vindt, of het je verder helpt, en of je nog meer wilt weten. Je feedback is welkom. Hieronder kun je een reactie plaatsen. Bedankt.

Ok, terug naar Jacko, daarvoor ben je hier tenslotte. 

Mijn eerlijke ervaring met Jacko Meijaard

Om eerlijk te zijn, ik moest even door de schreeuwerige claims van € 7.500,- per maand heen kijken. Ik koester natuurlijk ook het verlangen veel geld te verdienen. En vrij te leven. Maar, het schreeuwerige stond mij niet direct aan. Het schrok mij eerder af. Gelukkig, hoorde ik in de verschillende video’s Jacko’s stem. Daarin hoorde ik veel rust en expertise. Daar viel voor mij al een laag aan wantrouwen weg. 

Als coach ervaar ik Jacko als betrokken en meedenkend. Zo had ik in eerste instantie het inplannen van de 1 op 1 call uitgesteld. Om er het meeste uit te halen, leek het mij het beter om te beginnen. En vervolgens te kijken, waar ik tegenaan zou lopen. En dat mee te nemen naar de call. 

Op een gegeven moment begon het voor mij te dringen. In mijn leven deden er zich nieuwe mogelijkheden voor, waarvoor ik eigenlijk toch meer geld nodig had. Vanuit deze urgentie besloot ik Jacko een mail te sturen, met een hulpvraag. Voor Jacko was dit de aanleiding om de call in te plannen. Dat vond ik een héél goed idee. 

contact met Jacko Meijaard

Het kanaal naar Jacko altijd open. Via de mail kan ik altijd terecht met mijn vragen. Het antwoord is er altijd op dezelfde of volgende dag. En met zijn antwoorden kan ik daadwerkelijk verder. Soms spreekt hij een bericht in, soms schrijft hij terug. Dit 1 op 1 contact is exclusief voor de 10k club leden. Als lid van de affiliate marketing revolutie kun je met je vragen terecht op het forum van internet succes gids. 

Contact via internet succes gids en AMR

Eenmaal  lid van internet succes gids, volgde ik de Affiliate marketing revolutie videotraining, en surfde ik rond op het forum. Wat ik hier zag, stemde mij blij. De video’s zijn van goede kwaliteit. In het forum is betrokkenheid van de leden onderling. Zij helpen elkaar verder met beginners-, en gevorderden problemen en vraagstukken. Er is respect, etc.. Jacko neemt zelf actief deel aan de gesprekken die hier plaatsvinden. Niet allemaal, dat zijn er veel te veel. Maar hij is altijd aanwezig.

Hoe is Jacko als coach en mentor

Het eerste wat mij opviel was de helderheid van zijn uitleg en de rust in zijn stem. Jacko Meijaard weet alles op een manier uit te leggen dat je het begrijpt. De affiliate marketing revolutie is natuurlijk ook opgezet, met de intentie dat iedereen ermee uit de voeten kan. 

Op het forum van Internet Succes Gids deelt hij regelmatig mee in discussies. Waar nodig vult hij informatie aan, deelt hij mee in het vieren van een succes, of deelt hij zelf een waardevolle post. Hij is immer aanwezig, maar niet op de voorgrond. En dat ervaar ik als fijn. 

Ook de webinars die hij maandelijks geeft zijn inspirerend, informatief en leerzaam. De onderwerpen die Jacko behandeld zijn altijd relevant. Een enkele maal komt het voor dat hij een webinar minder goed heeft kunnen voorbereiden. Maar, dat merk je niet in de kwaliteit van de webinar. Tevens staat hij altijd open voor inbreng van zijn studenten. Al deze webinars worden in het 10k club leden gedeelte geplaatst. Kom je er nieuw bij, dan mis je dus niets.  

Conclusie: Is Jacko Meijaard betrouwbaar en is zijn coaching van meerwaarde?

Ik kan enkel een volmondig: JA! geven. Waarom? 

 • Jacko’s motivatie is vrijheid. En anderen helpen dit te realiseren
 • Jacko Meijaard heeft binnen enkele jaren zijn eerste doel € 7.500 p/mnd met affiliate marketing verdienen overtroffen. Dit doel had hij oorspronkelijk als ultiem levensdoel gezet, voor tegen zijn 65e. 
 • Jacko blijft sindsdien doelen stellen, die hem uitdagen te blijven ontwikkelen en groeien.
 • Jacko is professioneel, gespecialiseerd en betrokken

Wat de AMR en Jacko mij hebben gebracht

In eerste instantie een bewezen manier om online geld te manieren. 

Verder heeft het mij op allerlei vlakken verrijkt. Ik merk het elke dag. Ik denk anders. Ik denk meer in mogelijkheden. Ik lees meer, ik stel mijzelf en mijn toekomst op de eerste plaats, in plaats van dat van een ander. Ik voel mij sterker, omdat ik het heft over mijn leven in eigen hand heb genomen. Ik leer over geld. En hoe ik geld bij mij kan houden. Ik sta steviger in het leven en ik heb meer tijd voor de echt belangrijke zaken. En ik weet dat mijn dromen daadwerkelijk haalbaar zijn! 

Wouter Buijs viert vrijheid
Vrijheid

Mijn resultaten: Yes! De eerste commissie. Het werkt! 

Nog een dikke vette bonus voor het forum en voor Jacko. De succes lounge van internet succes gids. Kun jij je dit voorstellen: Je zit tussen een paar collega’s die eigenlijk geen idee hebben waar je mee bezig bent. Of, weten ze wel dat je met affiliate marketing bezig bent, maar eigenlijk hebben ze totaal geen interesse. Daar zat ik dus tussen. Ik keek eens op mijn telefoon. En boem, daar zag ik geld bijgeschreven. De eerste commissie is binnen. Het enthousiasme gierde door mij heen. Dat smaakt naar meer! Echt waar, het kan. En weet je… Jij kan het ook. Ga ervoor. 

affiliate marketing revolutie eerlijk resultaat
Mijn eerste resultaten met affiliate marketing revolutie

Vandaag nog beginnen met Geld verdienen met Affiliate Marketing?

Affiliate Marketing Revolutie kopen - beste deal met gratis bonuspakket

Affiliate Marketing Revolutie kopen 🛒

✔ Beste prijs garantie
✔ Gratis Exclusief bonuspakket t.w.v. € 47,-

✅ Wil je deze exclusieve deal kunnen claimen, dan moet je ervoor zorgen dat je de Affiliate Marketing Revolutie koopt via één van de links op deze pagina. Alleen als de laatste klik van mij afkomstig is, word ik beloond met een commissie van Jacko. En kan ik je de bonus opsturen.

✅ Om te kunnen checken of het goed gegaaan is. Heb ik dus een aankoopbevestiging/ factuur nodig waarop ik tijd en datum zien kan. Dit kun je sturen naar: info@geldenvrijheid.nl of je kunt dit doe op: https://geldenvrijheid.nl/claim-je-bonus/ (Dit is de snelste weg)

3 stappen:

 1. Open een nieuwe incognito browser tab.
  1. Sneltoets: pc: Ctrl+alt+N
  2. of sneltoets: MAC: ?+Shift+N
  3. Of wis je browsergeschiedenis.
 2. Kopieer deze link: https://geldenvrijheid.nl/go/AMR-bonus/ en plak hem in de incognito browser.
 3. Koop: de Affiliate Marketing Revolutie
 4. En stuur me een screenshot van je aankoopbevestiging e-mail en/of factuur. Met zichtbaar tijd en datum van aankoop. Dit kun je doen door een mail te sturen naar: info@geldenvrijheid.nl . Of ga naar: https://geldenvrijheid.nl/claim-je-bonus/ (Dit is de snelste weg)

Waarom al die bonussen? Het principe ken van affiliate marketing ken je misschien al. Wanneer jij koopt via mijn link, krijg jij de beste prijs. En ik een kleine commissie. De links in dit artikel zijn affiliate links.

Jacko Meijaard Faq

Wie is Jacko Meijaard?

Jacko Meijaard is een succesvol internet ondernemer. Hij is geboren in Zeeland in 1991. Sinds 2008 is hij actief met affiliate marketing. Op zijn 23e heeft hij het voor elkaar gekregen zijn werk op te kunnen zeggen, en van de inkomsten uit affiliate marketing te leven. 

Waarom is Jacko Meijaard met affiliate marketing begonnen?

In de tijd dat Jacko Meijaard begon als affiliate marketing, was hij niet dezelfde als nu. Toendertijd, inmiddels al meer dan een 10 jaar geleden, was zijn hoofdreden; Vrijheid.

Tevens had hij één doel:

Zoveel mogelijk geld verdienen en er zo weinig mogelijk voor doen. En affiliate marketing is daarvoor een héél goed verdienmodel.

Jacko Meijaard

Het antwoord op de vraag, waarom Jacko Meijaard met affiliate marketing begon, is dus vrijheid.

Wat heeft Jacko Meijaard bereikt? Is hij succesvol

Om deze vraag te beantwoorden, dienen we eerst te kijken naar zijn eerste doel, dat Jacko Meijaard zichzelf stelde. Dit was± €7.500,- winst per maand halen middels affiliate marketing. 

Heeft Jacko dit doel bereikt? 

Ja.

Inmiddels heeft hij dit doel veelvuldig overtroffen. Tegenwoordig komt er bijna dagelijks een veelvoud van dit bedrag binnen. 

Is daarmee Jacko’s ultieme doel bereikt?

Als een ware ondernemer blijft Jacko zich doelen stellen. Hij moedigt ook de leden van de affiliate marketing revolutie hetzelfde te doen. Nu, heeft hij zich nieuwe doelen gesteld. Zo, is het doel het ultieme affiliate marketing thema te maken gerealiseerd. Hieruit is Marketheme 2.0 ontstaan. 

Het voornaamste wat mij opvalt in zijn doelen, is dat hij naast de zakelijke doelen (winst, groei van affiliate marketing revolutie, etc.) ook persoonlijke doelen stelt. Doelen die de kwaliteit van zijn leven bepalen. Denk aan zaken als; sporten, persoonlijke ontwikkeling, lezen, etc.. Daaruit leid ik af, dat het Jacko niet enkel om het geld te doen is, maar daadwerkelijk de kwaliteit van het leven. Vooral, omdat het managen van een succesvolle business, nauw samenhangt met het managen van jezelf. 

Waarom deelt Jacko Meijaard zijn kennis met de affiliate marketing revolutie en Internet Succes Gids

Wederom is vrijheid hier het antwoord. Maar, de vrijheid voor zichzelf heeft hij al bereikt. Met de affiliate marketing revolutie heeft Jacko Meijaard als doel, dat anderen vrijheid voor zichzelf bereiken. Hij wil dat ook anderen zich financieel vrij maken. 

Je zult ook Jacko’s oprechte betrokkenheid merken, wanneer één van de leden van de affiliate marketing revolutie zijn successen deelt in het forum van Internet Succes Gids. Of, wanneer je zelf met een vraag zit. In de coaching calls heb ik Jacko meermaals horen benoemen hoe hij met zijn vriendin de successen van zijn leden deelt, hoe dat hem verblijdt, en motiveert door te blijven gaan. 

Waarom is Jacko Meijaard nog steeds de nummer 1 als het om affiliate marketing gaat?

Wanneer je Jacko Meijaard volgt op instagram zul je zien, dat hij met grote regelmaat de successen van zowel zichzelf als van zijn leden deelt. De bedragen liegen er niet om. Alleen al dit, is voldoende reden, om hem nog steeds als nummer 1 affiliate marketeer te zien. En getuigd van zijn expertise. 

Als je voorbij deze uitspattingen van geld, claims van passief inkomen en financiële vrijheid kijkt, zie je een ondernemer die gespecialiseerd is in zijn vakgebied, daadwerkelijk waarde levert, en zijn kennis openlijk deelt. Voornamelijk iemand die nog steeds zijn ideaal: vrijheid vooropstelt. 

Is het niet te laat om met affiliate marketing te beginnen?

Nee, de markt voor affiliate marketing is enorm en groeit nog steeds jaarlijks een paar procenten. Er gaan enorme bedragen om in deze industrie. Er is meer dan genoeg voor iedereen om extra geld bij te verdienen. 

Affiliate marketing revolutie kopen

 • Leer affiliate marketing van de beste!
 • Connect met het grootste netwerk affiliate marketeers van Nederland
 • Leer een high income skill
 • bouw actief aan passief inkomen
 • Claim je financiële vrijheid

affiliate marketing cursus

Affiliate marketing revolutie kopen

Laatst bijgewerkt: 26/03/2021
Picture of Wouter
Wouter
Vrijheid creëren om mijn dromen te verwezenlijken en anderen helpen dit ook voor zichzelf te realiseren is de intentie van mijn blog: Geld en vrijheid. Met internet ligt de wereld letterlijk bij je op schoot. Met de vele mogelijkheden van het kent om geld te verdienen is financiële vrijheid creëren enkel een keuze. Ik deel mijn kennis en ervaringen met de intentie jouw te helpen in jouw weg met geld en vrijheid.

Meer lezen over /

Is KuCoin Betrouwbaar en veilig? Cover

Is KuCoin Betrouwbaar?

Is KuCoin Betrouwbaar? Als je de ervaringen op TrustPilot leest, twijfel je al snel. Dit staat haaks op mijn ervaring. Lees alles over de veiligheid van KuCoin

Lees verder »

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wanneer begin jij met Online Geld verdienen?

Days
Hours
Minutes
Seconds
Je hebt iets groots gemist.
Begin nu met 50% korting!*
* Voor +/- 2 tientjes
Gebruik kortingscode: KORTING
Start vandaag nog met online geld verdienen
affiliate marketing cursus