financiële vrijheid en passief geld verdienen? Laat jij je vangen door een scam?

Wil je financiële vrijheid en passief geld verdinen? En zijn begrippen als als financiële vrijheid en passief inkomen nieuw voor je? Zie jij het wel voor je om slapend rijk te worden? Het is allemaal zeker mogelijk. Het internet biedt je echt enorm veel mogelijkheden, om dit voor jezelf te realiseren. Met een zoekopdracht zie je de lijstjes van mogelijkheden in overvloed langskomen. Is het je opgevallen dat er een héél divers aanbod aan informatie is, wanneer je zoekt naar bijvoorbeeld manieren om passief inkomen te genereren? Maar… let op! Ook hier zijn kapers op de kust. En scams zijn er natuurlijk ook te vinden.

Financiële vrijheid realiseren zonder startkapitaal, is dat mogelijk?

Ik neem je graag mee in een persoonlijke ervaring: 

Voor Geld en Vrijheid ben ik een bepaalde cursus in cryptocurrency aan het uitdiepen. Dit doe ik met de vragen: Is traden in cryptocurrency een legitieme manier om passief inkomen te genereren? Is het toegankelijk? Wie zitten erachter? etc.. 

Hiervoor neem ik verschillende details onder de loep. Één daarvan is; de achterban. Dit specifieke bedrijf heeft een facebook pagina. Ik meld mij hierop aan om te kijken wat hier zoal besproken wordt. Mijn indruk is goed. Er is veel levendigheid in deze groep van crypto-fananaten. En ook de nieuwsbrieven van het bedrijf hebben een fijne toon, en bevatten waardevolle informatie. 

Maar dan;

Een vreemde spreekt mij aan over de messenger van Facebook. Ik zal je het hele gesprek besparen. Ik neem je gelijk mee naar de heetste details van dit gesprek. Zie de afbeeldingen hieronder. 

crypto scam 1 LI
crypto scam ja nee

Het laatste antwoord hierop was: “Ik begrijp het niet”.

Ik was klaar met dit gesprek. Geen idee of deze jongen betrouwbaar is, geen idee of de genoemde crypto betrouwbaar is. Eigenlijk doet dat er op dit moment niet toe. 

Misschien is dit daadwerkelijk een gouden kans om passief inkomen te genereren met crypto. En heb ik deze laten schieten.

Misschien is dit bedrog.

Ik weet het niet. 

En daar gaat het om: Het niet weten. 

Wil jij je financiële vrijheid baseren op een gok?

Wanneer je zo aan de slag gaat om geld te verdienen kun je net zo goed achter de gokkast in het café gaan zitten. Daarmee is in ieder geval één iemand die daar zijn passieve inkomsten uithaald: de eigenaar van de kast die met regelmaat zijn geld komt halen. Zie je hem al lachen terwijl jij teneergeslagen je zoveelste biertje pakt?

Wat heb je nodig om financieel vrij te zijn?

Wanneer je dit vraagt aan de rijke en succesvolle mensen zal negen van de tien keer het antwoord zijn: 

Kennis en vaardigheden. En dat zijn niet de kennis en vaardigheden die je op school leert. 

Kennis en vaardigheden zijn je grootste asset. Het is je grootste kapitaal. Als je kennis hebt, heb je geen (of weinig) startkapitaal in de vorm van geld om te beginnen met het genereren van passief inkomen. 

Waarom is kennis je grootste kapitaal?

Je bent op de hoogte in jouw gekozen manier om geld te verdienen. Het is moeilijk om voor de gek te worden gehouden. Je hebt verstand van zaken, herkent kansen. En, je kent je eigen krachten en zwakten. Je neemt gecalculeerde risico’s en volgt niet blind één of ander figuur dat het toevallig over bijvoorbeeld een nieuwe “gratis” crypto heeft. 

Investeren in kennis en vaardigheden zou je eerste stap moeten zijn op jouw weg naar een financieel vrij leven. 

Manieren om online passief geld te verdienen en te leren

Je vraagt je misschien af; waar kan ik leren financieel vrij te worden? Of hoe leer ik passief inkomen te realiseren? Dat zijn goede vragen. Inmiddels ben ik een paar prachtige cursussen tegengekomen die je helpen in het realiseren van jouw online inkomsten.

Gelukkig zijn er veel online cursussen passief inkomen te genereren.

Aanraders:

Relevante artikelen uit de kennisbank:

Relevante blogberichten:

https://geldenvrijheid.nl/passief-inkomen/

Laatst bijgewerkt: 29/08/2020

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *