Laptop lifestyle review: Jacko Meijaards #1 affiliate boek?

Dit jaar ga ik een boek schrijven

Jacko Meijaard

In het webinar van Jacko Meijaard rond de jaarwisseling (2019 – 2020) met als onderwerp doelen stellen, was dit één van de doelen die hij wil realiseren. Met regelmaat plaatste hij updates over de vordingen van zijn affiliate marketing boek. Het boek heeft de naam: laptop lifestyle gekregen. En het verteld over Jacko’s weg naar financiële vrijheid door passief inkomen te genereren met affiliate marketing.

Dankzij de stevige achterban van internet succes gids en het support dat hij terecht ontvangt uit zijn zelf opgebouwde affiliate marketing community, gaan de boeken als zoete broodjes over de toonbank. Maar is het terecht? Heeft deze zelf bekroonde affiliate marketing coach een waardevol boek geschreven? En heb je er daadwerkelijk iets aan?

Heb je vragen of opmerkingen, geef dan een reactie.

In dit laptop lifestyle review ga ik hier uitgebreid op in. Aan het einde weet je precies, of het boek van meerwaarde voor jou is, of het je past. En of je er iets mee kunt.

Laptop Lifestyle kopen

Leer van de beste:
Jacko Meijaard
Over mindset, strategieën en nog veel meer.
Begin vandaag nog met geld verdienen via affiliate marketing.

⬇ Koop het boek met onderstaande knop ⬇

Het is bijna gratis.
⬇ Alleen de verzendkosten zijn voor je rekening ⬇

Ga ervoor

 

Wat is de Laptop Lifestyle?

De Laptop lifestyle verwijst naar een levensstijl die mogelijk gemaakt wordt door via de laptop geld te verdienen. Wanneer je met de laptop geld verdienen kunt, ben je vrij van tijd en ruimte om online je geld verdienen. Om Passief inkomen te genereren in feite.

Met een laptop en internetverbinding ben je klaar voor de laptop lifestyle.

Wie is Jacko Meijaard? En heeft hij recht van spreken?

Jacko Meijaard auteur boek: Laptop Lifestyle
Jacko Meijaard, trots als een pauw met zijn eerste boek: De Laptop Lifestyle

Dit affiliate marketing boek zou je kunnen zien als de kroon op Jacko’s werk. Wanneer je hem al een tijdje volgt, dan weet je dat Jacko Meijaard een groot hart heeft. En dat hij enorm veel vervulling haalt uit het helpen van mensen in hun weg naar financiële vrijheid.

Is dit altijd zo geweest? Dat durf ik niet met zekerheid te zeggen. Zoals ik Jacko ken, (als mentor van de affiliate marketing revolutie en de 10k Club) lijken zijn betrokkenheid en hulpvaardigheid hem op het lijf geschreven.

Maar, in eerste instantie was Jacko’s doel: de € 7.500,- per maand verdienen met affiliate marketing. Dit is al de tweede keer dat ik één van Jacko’s doelen noem. Dit zul je ook teruglezen in het boek. Jacko is enorm gebrand op het stellen van doelen. En vervolgens in het behalen ervan. Nee, niet alleen behalen. Maar, door de finishlijn heen knallen op naar het volgende doel. Dit eerste financiële doel had Jacko voor zijn 65e neergezet, voor zijn pensioen.

Nu. Ik kan je zeggen: Daar is hij al lang en breed overheen. Ik duik niet in de financiële claims. Maar het bevestigd wel zijn recht van spreken, wanneer het gaat om succesvol zijn in affiliate marketing, SEO, content marketing, etc.. Ja, Jacko kent de waarde van geld. En, weet hoe je deze stroom naar jou toe kunt leiden met de Laptop lifestyle.

De laptop lifestyle hele business op 1 foto
Jacko’s hele business op 1 foto: zijn laptop. Bron: Instagram.

Podcast: Onhulling van de laptop lifestyle

In deze podcast verteld Jacko over de lancering van zijn boek.

Waarom de laptop lifestyle?

Uit bovenstaande kun je misschien al wel afleiden waarom het boek Laptop Lifestyle op Jacko’s doelenlijstje stond. Hij wil graag mensen helpen. In zijn ogen is affiliate marketing dé weg om dit te realiseren. In dit boek heeft hij zijn expertise van ruim een decenium aan affiliate marketing weten te bundelen.

Waarom zou je kiezen voor de laptop lifestyle als levensstijl?

Ik weet niet hoe het bij jou zit, maar voor mij is vrijheid de belangrijkste motivatie om de laptop lifestyle te kiezen. In een levensstijl die door de laptop wort gefinanciëerd, ben je vrij van ruimte. Én, in het geval van affiliate marketing verdien je geld naar resultaat. Je ruilt dus geen tijd in voor geld, maar kwaliteit. Wanneer de kwaliteit eenmaal staat. Wanneer jij jouw tijd en energie tot een goed resultaat hebt weten te bunden, doet het internet het werk voor jou.

Samengevat; waarom de laptop lifestyle als levensstijl:

 • Je bent vrij van tijd en ruimte om je geld te verdienen.
 • Het internet werkt voor jou, in plaats van jij voor een baas.
 • Je kunt letterlijk geld verdienen terwijl je slaapt.
 • Je wordt betaald naar resultaat, en je ruilt je kostbare tijd niet meer in
 • Er is geen dak aan je inkomen
 • De instap is laagdrempelig

Waarom zou je kiezen voor het boek?

Omdat dit boek je begeleid langs de weg naar succesvol affiliate marketeer. Je leert over de benodigde mindset, strategieën en tools etc.. Deze gids versneld jouw affiliate marketing revolutie. Het bespaard je zoekwerk. En het geeft handvatten op de juiste plekken informatie te vinden. Precies zoals Jacko dat eerder ook heeft gedaan. En zoals hij nog steeds doet.

affiliate marketing boek review: laptop lifestyle

Yes, nu zijn we bij het boek. Ik ben hier enthousiast over. Het is zo’n boek dat je één keer in de zoveel tijd tegenkomt, waarmee je niet stoppen kunt. Zo’n boek dat je gewoon niet kan wegleggen. En dat je er op elk moment dat je even tijd hebt bijpakt. Heerlijk. Hmm… niet helemaal objectief. Verderop zal ik natuurlijk ook wat voor- en nadelen bespreken.

De laptop lifestyle - boek

Voor wie is dit boek?

Dit boek is niet voor iedereen. In het eerste hoofdstuk lees je een felle toon in Jacko’s woorden. Waarom? Omdat geld verdienen, financiële vrijheid en passief inkomen nogal populaire onderwerpen zijn. Wie wil dit nou niet?

Wanneer je kijkt naar het aantal mensen dit te willen bereiken, en het mensen dat daadwerkelijk actie onderneemt. Dan zie je dat er maar weinig mensen overblijven. Dit ziet Jacko ook terug in zijn Internet succes gids forum. Later legt Jacko uit met deze ietwat felle schrijfstijl hiermee het kaf van het koren te willen scheiden. Zodat zijn boek daadwerkelijk gelezen wordt. En dat mensen de kennis en expertise uit dit affiliate marketing boek daadwerkelijk gaan toepassen.

De laptop lifestyle is voor jou als:

 • Je wilt beginnen met affiliate marketing of net bent begonnen.
 • En als je al ervaring hebt met affiliat marketing en wilt bijleren.
 • Je gemotiveert bent om te leren en jezelf te blijven verbeteren.
 • Wanneer jij zoekende bent naar een manier om online geld te verdienen.
 • Je een action taker bent.

Voor wie het boek niet bedoeld is:

 • Wanneer je het boek alleen leest, en geen actie onderneemt
 • Of zoekt naar een inspirerend boek over succes…. En niets met de lessen doet.
 • Als je géén interesse hebt in online geld verdienen.
 • Of als jij je leven niet gemakkelijker wilt maken met affiliate marketing.
 • En als je niet bereid bent de moeite wilt nemen of financiëel vrij te zijn.

Wat leer je met de laptop lifestyle?

Jacko Meijaards intentie met dit boek is om een tijdloos waardevol en praktisch toepasbaar boek te schrijven. Zodoende leer je in dit boek over de principes van affiliate marketing, content marketing en SEO. Waarom? Omdat een boek, wanneer het eenmaal gedrukt is, niet meer aan te passen is. Ben je op zoek naar een praktische handleiding waarmee je stap voor stap een affiliate website neerzet, dan is de affiliate marketing revolutie een goede toevoeging. Dit is een online videotraining. En kan Jacko dus altijd aanpassen en updaten.

Mindset

de Laptop lifestyle neemt je mee naar de basis van succesvol zijn in affiliate marketing: Je mindset. Dit staat sowieso aan de basis van elke succes dat je wilt behalen. Je leest over hoe Jacko de kracht van visualisatie toepast om zijn doelen te stellen. En hoe dit hem helpt om zijn doelen ruimschoots te behalen.

Het belang van de juiste mindset kom je in écht alle boeken over geld verdienen, ondernemen en succes tegen. En Jacko weet dit héél kort, bondig en actiegericht te omschrijven.

affiliate marketing en SEO

Maar, Jacko is meer dan een motivational speaker, zijn echte expertise komt naar voren in onderwerpen als online ondernemen, geld verdienen, affiliate marketing en SEO. In zijn boek legt Jacko verschillende strategieën uit die belangrijk zijn om succesvol te zijn in affiliate marketing. Dit doet hij met behulp van praktijkvoorbeelden uit zijn ervaring en testcases van deelnemers uit zijn AMR.

Alle relevante onderwerpen komen langs die nodig zijn om je (1e) affiliate project tot een succes te maken. Zo leer je:

 • Hoe jij je niche kunt bepalen.
 • Welke affiliate netwerken er zijn.
 • Waarop te focussen.
 • Het belang van zoekwoorden onderzoek.
 • Het belang van leveren van je eigen unieke meerwaarde.
 • Je traffic en resultaten te meten.
 • Je email funnel in te richten.
 • Het belang van verschillende kanalen.
 • Te herkennen wanneer je bij moet sturen.
 • Het belang te blijven ontwikkelen.
 • Etc..

Kortom: Alles wat je moet weten om succesvol te zijn met affiliate marketing en er daadwerkelijk geld mee te kunnen verdienen.

Wat denk je dat het verschil maakt tussen de inmiddels ruim 10.000 leden van internet succes gids die allemaal begonnen zijn met affiliate marketing tussen het handjevol mensen dat er succes mee behaalt?

En daarmee komen we bij één van Jacko’s veelal afrondende uitspraken van een webinar of trainingsvideo:

Allright… Ga ermee aan de slag

Jacko Meijaard

Voor- en nadelen van de laptop lifestyle

Voordelen:

 • Expertise, praktisch toepasbaar uitgelegd
 • Alomvattende kennis en onderwerpen om succesvol je affiliate website op te bouwen en online geld te verdienen
 • Het boek is een compleet naslagwerk
 • mogelijkheid om audiobook en ebook bij te bestellen
 • Je kijkt mee over de schouder van een succesvol ondernemer en leert over zijn bewezen strategieën
 • Laagdrempelige manier om online geld te verdienen, die voor iedereen met de juiste mindset toegankelijk is.

Nadelen:

 • Het is een boek, en daarmee toch wel gebonden aan tijd en techniek. Dit heeft Jacko goed op weten te lossen door voornamelijk strategieën te bespreken en kennis te delen.
 • Het is voor iedereen toegankelijk. Of dit voor jou een succes wordt, is afhankelijk van je eigen mindset en toewijding.
 • Ondanks Jacko’s jarenlange schrijfervaring zit er af en toe een typefoutje in het boek. Wist je dat, het focussen op fouten een duidelijk kenmerk is van onsuccesvolle mensen… Dus… wat doen we daarmee, lekker over de foutjes heen lezen. Het doet geen afbreuk aan Jacko’s boodschap.
 • Ben je een complete newbie in de wereld van websites etc. dan heb je nog technische kennis nodig. Deze technische kennis verandert echter zo snel, dat Jacko besloten heeft dit niet in zijn boek op te nemen. Hiervoor kun je terecht bij zijn videocursus.

De laptop Lifestyle en de Affiliate marketing revolutie

Wat is de Affiliate marketing revolutie (AMR)?

Ik noemde het al: de affiliate marketing revolutie. Misschien heb je er al van gehoord, misschien ook niet. De AMR is een succesvol project dat voortvloeit uit Jacko’s internet ondernemingen. Hiermee wil hij mensen helpen financieel vrij te zijn met affiliate marketing. Het omvat een online video cursus waarmee jij stap voor stap je eigen affiliate marketing website opbouwt. Dit draait op het beveiligde ledengedeelte van internet succes gids (ISG). Op dit forum ben je omringd door gelijkgestemde mensen die actief zijn met affiliate marketing. Hier kun je met al je vragen terecht.

Een gouden match?

In mijn ogen zijn het boek de laptop lifestyle en de AMR een gouden combinatie, omdat:

 1. Het boek zou je bijna geschreven affiliate marketing coach kunnen zien.
 2. De video cursus helpt je stap voor stap op weg om je website op te zetten.
 3. Je bent op het forum van ISG omringd door gelijkgestemden en verzekerd van hulp door Jacko en vele andere affiliate marketeers.

Is affiliate marketing de enige manier naar passief inkomen?

Nee, het is niet de enige manier. Er zijn vele andere manieren om passief inkomen te genereren. Wat affiliate marketing wel is, is een laagdrempelige manier om te beginnen met online geld te verdienen. En het internet voor jou te laten werken. (In plaats van jij voor het internet… hoeveel tijd besteed je op facebook, instagram, tictoc… )

Daarnaast is het een héél leuke manier om je geld te verdienen. Want affiliate marketing kun je letterlijk gebruiken om alles wat “los en vast zit” te verkopen. Er is voor iedereen wel een toffe niche, lees; thema of onderwerp te vinden.

Je kunt jezef ontwikkelen op jouw eigen manier en tempo. En je kunt geheel je eigen richting bepalen. Natuurlijk zijn er wel bepaalde marketing “regels” die je moet volgen om succesvol te zijn. Maar, de sky is de limit. Dus je eigen inbreng en creativiteit kun je echt voor jezelf en je publiek inzetten.

Het stukje creativiteit en eigen inbreng valt toch voor een stuk weg, wanneer je kijkt naar mogelijkheden om geld te verdienen met aandelen, beleggen, investeren, forex, en crypto etc.. Zeker goede opties, maar misschien voor de meer analytische figuren onder ons.

Samenvatting en Conclusie

Boek review: Laptop Lifestyle – Jacko Meijaard

Wouter

boek Laptop Lifestyle - Jacko Meijaard
Schrijfstijl / tone of voice
Waardevol
Praktisch toepasbaar
Actueel / Tijdgebonden

Samenvatting: Is de laptop lifestyle de moeite waard?

Kort antwoord: Ja. Ik ben er enthousiast over en raad het aan.

Lang antwoord: Het boek geeft je een helicopter view over wat je kunt verwachten als affiliate marketeer.

Jacko geeft praktijkvoorbeelden uit eigen ervaring en verteld over hoe zijn cursisten geld verdienen met affiliate marketing. Je leert over de mindset en strategieën die Jacko hanteerd.

Natuurlijk komen relevante ondwerwerpen als SEO, emailmarketing, het meten van je bezoekers aantallen etc. aan bod.

Het is een complete gids. Die, door de manier waarop Jacko alles uitlegd niet gebonden is aan de tijd en techniek van dit moment.

Wil je beginnen met affiliate marketing, dan is de affiliate marketing revolutie een gouden match met dit boek. Wanneer je via onderstaande knop dit boek besteld, kun je indien je wilt gelijk besluiten de AMR te starten.

4.6

 

Ga ervoor je hebt niets te verliezen en alles te winnen

Jacko Meijaard

Laptop Lifestyle kopen

Laptop Lifestyle kopen

Leer van de beste:
Jacko Meijaard
Over mindset, strategieën en nog veel meer.
Begin vandaag nog met geld verdienen via affiliate marketing.

⬇ Koop het boek met onderstaande knop ⬇

Het is bijna gratis.
⬇ Alleen de verzendkosten zijn voor je rekening ⬇

Ga ervoor

Laptop Lifestyle FAQ’s

Is er een e-book van de laptop lifestyle?

Ja, deze kun je mee bestellen met het fysieke boek.

Kun je de laptop lyfestyle als audiobook kopen?

Ja, net als het ebook kun je Jacko’s affiliate marketing boek als luisterboek mee bestellen met het fysieke exemplaar.

Is de laptop lifestyle praktisch toepasbaar?

Ja, het boek is praktisch toepasbaar. Met de informatie die Jacko geeft ben je in staat zelf je affiliate marketing website te beginnen.

Hoeveel kost het boek laptop lifestyle?

Je kunt het boek “kopen”… of beter gezegd krijgen in ruil voor de druk en verzendkosten. Ik vraag mij af, of Jacko dit zo blijft doen. Want het boek is razend populair.

Waar kan ik laptop lifestyle kopen?

Vooralsnog kun je de laptop lifestyle alleen via Internet succesgids kopen.
Je komt daar via deze link: boek kopen.

 

Laatst bijgewerkt: 26/03/2021
Picture of Wouter
Wouter
Vrijheid creëren om mijn dromen te verwezenlijken en anderen helpen dit ook voor zichzelf te realiseren is de intentie van mijn blog: Geld en vrijheid. Met internet ligt de wereld letterlijk bij je op schoot. Met de vele mogelijkheden van het kent om geld te verdienen is financiële vrijheid creëren enkel een keuze. Ik deel mijn kennis en ervaringen met de intentie jouw te helpen in jouw weg met geld en vrijheid.

Meer lezen over /

Is KuCoin Betrouwbaar en veilig? Cover

Is KuCoin Betrouwbaar?

Is KuCoin Betrouwbaar? Als je de ervaringen op TrustPilot leest, twijfel je al snel. Dit staat haaks op mijn ervaring. Lees alles over de veiligheid van KuCoin

Lees verder »

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wanneer begin jij met Online Geld verdienen?

Dagen
Uren
Minuten
Seconden
Je hebt iets groots gemist.
Begin nu met 50% korting!*
* Voor +/- 2 tientjes
Gebruik kortingscode: KORTING
laptop lifestyle - Jacko Meijaard: affiliate marketing boek

De laptop Lifestyle

Jouw gids naar passief inkomen met affiliate marketing