Madelon Vos Review

'22 | Crypto Cursus | 10% korting + bonus

Madelon Vos, wie is het? En zijn haar cursussen de moeite waard? In dit Madelon Vos review vind je alles wat je moet weten over Madelon Vos, haar cursussen en de MoneyTalks Community. Dit review is voor jou, als je op het punt staat één van haar cursussen: Bitcoin basics en crypto’s , Handelen in Crypto’s met technische analyse, Crypto en trading academy, MoneyTalks Community te kopen. En je er nog iets meer over weten wilt.

Heb je nog enige twijfel, dan weet ik eigenlijk wel bijna zeker dat je na dit artikel al je vragen beantwoordt hebt. En dat je een goede keuze kunt maken. Daarnaast heb ik nog een paar bonussen uitgewerkt, waarmee jij het beste uit de cursus kunt halen. Vooral wanneer je denkt aan het kopen van de cursus handelen in Crypto’s met technische analyse van A tot Z ben je hier goed mee geholpen.

Woord vooraf: De gemiddelde leestijd voor dit artikel is zo’n 48 minuten. Heb je nu de tijd, duik er lekker in. Of bookmark dit artikel voor later. Dit doe je door op het sterretje of het bookmark icoontje te drukken naast de zoekbalk in je browser.

De cursussen neem ik uitgebreid mee in dit diepte review over Madelon Vos. Verder lees je hier:

 • Wie Madelon is en waar haar expertise vandaan komt,
 • Over mijn ervaringen met Madelon Vos
 • En de recensies en ervaringen van haar studenten en deelnemers uit haar cursussen en community
 • Uitgebreide reviews van de cursussen van Madelon Vos en haar community
  • Bitcoin basics en crypto’s review
  • Handelen in Crypto’s met technische analyse
  • Crypto en trading academy
  • MoneyTalks Community

Affiliate disclaimer: Zelf heb ik deze cursussen ook doorlopen, omdat ik her en der nog wat leuks heb kunnen toevoegen. Leek het mij leuk om een uitgebreid review over Madelon te schrijven. Het leuke hieraan is, dat jij een duidelijk en compleet beeld hebt van de cursus. En dat je de beste deal krijgt voor de cursus. – Je betaald niets meer. Je vindt hier de beste deal. + Jij krijgt een leuke bonus. Op mijn beurt is er een leuke bonus voor mij. Als je via de links uit deze pagina naar de website van Madelon gaat, om daar je cursus te kopen.

Inhoud: Madelon Vos Review

Vermogensbeheer. Bij de één is het met de paplepel ingegoten, bij de ander leeft een héél andere overtuiging hoogtij. In mijn geval:

Hard werken voor je geld. – Je moet het verdienen, Wouter! 😫

Ik hoef je waarschijnlijk niet te vertellen dat ik gebukt ging onder dit slaafse en achterhaalde gedachtengoed. Ik werkte mij een slag in de rondte. En mijn kwaliteiten werden niet erkend. Niet door mij en natuurlijk niet door mijn werkgever of chef.

Uiteindelijk belandde ik met mijn HBO diploma achter de schoffel. Dagelijks ging de wekker om half vijf. Om vervolgens ‘s avonds om zes uur afgebrand weer thuis te komen. Mijn partner waarmee ik zo graag ons droomleven wilde bouwen zag ik niet of nauwelijks meer. En ons droomleven werd meer en meer droom in plaats van leven.

Een vermogend mens weet wel beter.

Die weet wel hoe hij het geld voor zich moet laten werken.

In plaats van andersom.

Op een gegeven moment, maakte ik een omslag. Dit gebeurde na drie dagen in een miljonairs-seminar te hebben meegedaan en flink te zijn geherprogrammeerd wat betreft overtuigingen over geld en geld verdienen. Één van de dingen die ik deze dagen had geleerd was:

Zoek een mentor. Iemand die heeft bereikt wat jij wil bereiken.

Één van de namen die ik steeds vaker tegenkwam was Madelon Vos. Een goedlachse en wakkere tante die wel van aanpakken weet. En die het heeft gepresteerd om van Bitcoin haar werk te maken. Die loopt een paar stappen voor op. Het gaat haar van de wind – zo lijkt het – Ze straalt tenminste altijd.

In mijn ogen een goed voorbeeld van iemand die al een paar stappen vooruit is. En iemand die het waard is om mij in te verdiepen.

Wie is Madelon Vos

Madelon Vos- portret

De belangrijkste les die Madelon van haar vader kreeg. In ieder geval een belangrijke les wat betreft vermogensbeheer en jezelf goed in levensonderhoud kunnen voorzien. Dat is het onderwerp van dit review over Madelon Vos en haar cursussen. We duiken dus niet in haar persoonlijke geschiedenis. Daarvoor mag je naar andere blogs of magazines.

Wanneer je geld verdient, denk dan na over wat je met je geld doet

– Vader Madelon Vos

Waar heeft Madelon Vos haar vermogen aan te danken? Wie is het? En is het een betrouwbaar persoon als het om bitcoin en technische analyse gaat.

Nadenken wat je met je geld doet. – In andere woorden zei haar vader dus: zorg ervoor dat je een passief inkomen opbouwt, dat jij niet werkt voor je geld, maar dat je geld voor jou werkt.

Een belangrijke les voor Madelon.

Wie wil dat nu niet?

Geld verdienen terwijl je slaapt.

Al jong begon Madelon haar zoektocht naar een passief inkomen. Ze onderzocht verschillende investeringsassets en commodities: Aandelen, grondstoffen, etc.. Het lukte haar niet in één keer iets leuks te vinden.

WikiLeaks en andere informatiebronnen en kanalen verruimden in deze tijd haar wereldbeeld. Hierbij stuitte ze uit op een uitspraak van Ford:

Als mensen begrijpen hoe geld werkt, breekt er spontaan een revolutie uit.

– H. Ford (vrije vertaling uit het Engels)

Verschillende economische systemen genoten de aandacht van Madelon met veel passie heeft zij zich verdiept in verschillende digitale valuta. Voorgangers van Bitcoin heeft ze onderzocht. Maar de toevallige ontmoeting met Bitcoin op een random forum rond 2012 was het moment waarop ze zat te wachten.

Bitcoin paste – en past nog steeds – compleet in haar wereldbeeld. Na uitgebreid onderzoek in het fenomeen bitcoin besloot ze deze cryptocurrency te kopen.

Boem. De volatiliteit van de munt overviel haar. Voor deze controlefreak was het niet te accepteren dat Bitoin het éne moment tot ongekende hoogten steeg en het volgende moment al de winsten weer verdampt waren.

Technische analyse werd haar heilige graal. Diep dook ze in de materie van Tradingview. Het eerste waar ze aandacht bij kaarslicht was niet meer een gezellig of romantisch diner, maar een candlestick patroon, dat een mogelijke ommekeer of doorbraak zou kunnen betekenen.

Waar bij de meeste mensen posters, foto’s of schilderijen de muren sieren, waren het grafieken in alle formaten voor Madelon Vos.

Dankzij de vele uren die zij in Technische analyse heeft gestoken is Madelon Vos tot een betrouwbare autoriteit geworden in het veld van Bitcoin en crypto’s.

Nog steeds doet ze dit met héél veel passie. Haar liefde voor dit onderwerp is duidelijk te merken in het enthousiasme waarmee zij haar cursus video’s presenteert, en in de afleveringen van bijvoorbeeld: Madelon Praat op Youtube.

Zelf ben ik nooit student geweest van de Hogeschool van Amsterdam, maar ik kan mij voorstellen dat haar studenten smullen van de manier waarop Madelon doceert over Bitcoin en tecnhnische analyse.

Het is haar gelukt van Bitcoin haar werk te maken.

Petje af.

Madelon Vos opleiding

Deel van dit hele proces en haar succes is natuurlijk de opleiding die Madelon Vos genoot. Aan de Hanzehogeschool heeft ze de studie Small Busniess en Retail Management gevolgd.

Samen met Fleur Deelman won Madelon Vos de Bert Douwes award in 2017 met haar onderzoekspaper voor de miner Beleggen dat ging over het klassieke bubbelpatroon. Dit was aan de Hogeschool van Amsterdam.

Madelon Vos betrouwbaar

Mocht je nog getwijfeld hebben aan de betrouwbaarheid van deze gepassioneerde bitcoin en technisch analyse persoonlijkheid. Dan hoop ik dat de voorgaande omschrijving je een duidelijk beeld heeft gegeven.

Ze is in ieder geval enorm zichtbaar op het internet. Hier deelt zij op verschillende manieren haar expertise. Hiervoor gaan we door naar het volgende hoofdstuk.

Madelon Vos vermogen

Wat nu daadwerkelijk het vermogen van Madelon Vos is, interesseert mij eigenlijk niet zoveel. Het zal ongetwijfeld een stevige som zijn. Feit is: Mede dankzij de kennis van Madelon Vos is mijn vermogen een stuk sneller groeit dan voordat ik van haar leerde.

Wanneer je Madelon op YouTube volgt dan zie je dat ze ongelooflijk gepassioneerd is over Bitcoin. Verder komen er vele ecomomische ontwikkelingen langs in haar afleveringen. En worden de edelmetalen; goud en zilver ook als inveterings assets besproken.

Wat doet Madelon Vos allemaal?

Op haar website is te lezen dat Madelon zich 7 dagen in de week bezighoudt met het creëren van nieuwe content. Je kunt wel raden wat het voornaamste onderwerp van deze content is: Bitcoin, trading en technische analyse. Maar Madelon is veel meer dan dat. Al de (macro-)economische ontwikkelingen zie je terug in de blog op haar website, haar Youtube kanaal etc..

De passie om haar kennis en kunde over te brengen aan anderen zie je duidelijk terug in alles wat ze doet. Dit doet ze op verschillende manieren.

Cryptocast met Madelon Vos

Dit is een radioprogramma van de BNR. Hierin presenteert ze samen met Herbert Blankesteijn: Cryptocast. De naam verraad al waar het om gaat.

Madelon Vos instagram

Dit is de snelste manier voor je om in contact met haar te komen. Instagram kun je als de verzamelplaats zien van al de content die via haar naar buiten komt. Hier vind je altijd de laatste updates.

https://www.instagram.com/madelonvos_/

Madelon Vos op YouTube

Via verschillende social media kanalen houdt Madelon Vos je op de hoogte van de verschillende macro-economische ontwikkelingen en natuurlijk bitcoin. Voorheen deed ze dat onder de naam Misss Bitcoin. Maar vanwege het iets beperkende karakter van die naam gebruikt ze nu haar eigen naam Madelon Vos.

Grofweg kun je hier twee playlists vinden:

 • Madelon Praat
 • Madelon Navigeert.

In de eerste van de twee: Madelon Praat kun je van alles aan interessante updates volgen over: Bitcoin, technische analyse en natuurlijke (macro-)economische ontwikkelingen.

Madelon navigeert zijn uitgebreide gesprekken van Madelon met allerlei autoriteiten op gebied van aandelen, investeren, traden, bitcoin, goud, bitcoin, etc.. Een super uitgebreide aflevering is die van Madelon Vos met Plan B.

Madelon Vos en Plan b

In één van haar afleveringen op haar YouTube kanaal spreekt ze met Plan B. Plan B is een in anomiteit gehulde bitcoin autoriteit en het brein achter het stock-to-flow-model voor Bitcoin. Deze twee super uitgebreide en interessante video’s kun je hier bekijken:

Madelon Vos op twitter

https: // twitter.com/madelonvos__

Madelon Vos review: website – Madelonvos.nl

Als je naam je merk wordt is het logisch dat je website dezelfde naam gaat dragen. Madelonvos.nl is haar eigen domein op het web. De website is voornamelijk gericht om de cursussen van Madelon Vos en haar community MoneyTalks te promoten.

Verder is dit natuurlijk een verzamelplaats van de content die ze verspreidt. Het valt mij op dat haar social media kanalen een stuk actiever zijn dan haar blog. Maar nog steeds is dit een waardevolle verzamelplaats van informatie en gateway naar haar andere kanalen.

Madelon Vos Website - screenshot Madelonvos.nl
Madelonvos.nl

Madelon Vos cursussen

Ik was overduidelijk niet de enige die Madelon als een betrouwbare bron ben gaan ervaren. Madelon werd bedolven onder een groeiende lijst aan vragen over bitcoin, technische analyse, crypto’s etc..

Toen Madelon zich realiseerde dat ze er niet meer aan toe kwam om al deze vragen persoonlijk te beantwoorden, ontsprong er een nieuw idee in de gedachten van deze gedreven onderneemster.

Ze merkte op dat er veel overeenkomsten in de vragen te vinden waren. Het idee van een cursus was snel geboren. Een cursus om al deze terugkomende vragen vanuit haar gevolg te beantwoorden. Dit past natuurlijk helemaal bij haar passie: kennis en kunde over te brengen aan anderen. Deze passie spat gedurende de cursus van het beeldscherm af in de lessen die ze voor je heeft opgenomen. – En die ze altijd actueel houdt.

Voorheen had Madelon Vos twee verschillende cursussen

Deze twee cursussen van Madelon Vos kun je los kopen. Of gezamenlijk als pakket in 1x. Dan heet het de Crypto en Trading Academy.

Naast de Bitcoin cursus van Madelon Vos en haar heeft ze ook nog een community opgezet: MoneyTalks Community.

Madelon Vos Cursussen
Toegang tot je cursussen in de backoffice, wanneer je ze gekocht hebt.

Madelon Vos cursus review: Bitcoin basics en crypto’s

Dit was de eerste cursus van Madelon die ik heb doorlopen. Toen ik hieraan begon, was ik al begonnen aan een andere cryptocursus. Voor mij is het dan weer superleuk om verschillende cryptocursussen naast elkaar te leggen en vergelijken.

Nu de eerste: De Bitcoin cursus van Madelon Vos. In deze cursus leer je de basisbeginselen van Bitcoin en crypto’s. Je kunt het zien als een begeinnerscursus.

Madelon Vos cursus review: Wat is Bitcoin basics en crypto’s?

Madelon vos bitcoin basics

Bitcoin basics en crypto’s is de eerste online cursus van Madelon Vos waarin je leert over Bitcoin en crypto’s. De cursus bestaat uit 15 videolessen. Deze duren zo’n 10 t/m 25 minuten per les. Afhankelijk van het onderwerp. In deze lessen worden de onderwerpen volledig besproken op zo’n manier dat je prima op de hoogte komt over de basis van het onderwerp.

Als je vragen hebt of meer uitleg wilt, is er ruimte om deze vragen onder de videolessen te stellen. Madelon reageert hier zelf op.

Madelon Vos cursus Bitcoin basics en crypto's
Screenshot uit Bitcoin basics en crypto’s

Madelon Vos cursus review: Wat leer je met de cursus Bitcoin basics en crypto’s?

Ik leerde van alles over Bitcoin, blockchain en mining. Na deze cursus kun je voornamelijk antwoord geven op vragen als: Wat is Bitcoin, wat is Blockchain? Etc.. Natuurlijk leer je ook of het een goed idee is om bitcoin te kopen.

Verder zet je praktische stappen, om Bitcoins te kopen op verschillende manieren, via een broker en via een exchange. Wat de verschillen tussen deze twee zijn leer je natuurlijk ook.

En wat doe je met je crypto’s als je ze eenmaal hebt? Je slaat ze veilig op. De les over beveiliging is één van de uitgebreidste lessen uit deze cursus van Madelon Vos. Volgende stap; Geld verdienen met crypto, hoe doe je dat? Ook hierop heb je straks antwoord. En je kent één van de meest gebruikte en best werkende investeringsmethodes.

In het kort wat leer je in deze cursus:

 • Basis theorie over verschillende onderwerpen die met Bitcoin en crypto’s te maken hebben
 • Bitcoins en crypto’s kopen
 • Bitcoine en crypto’s beveiligen
 • Geld verdienen met crypto’s – de basis

Madelon Vos cursus review: Hoe leer je in deze Bitcoin cursus?

Je leert via videolessen. Deze lessen zijn afwisselend theoretisch en praktisch. Het is aan jou als student, hoe je deze video’s opneemt.

Madelon Vos cursus review: Inhoud van de Bitcoin Basics en crypto’s cursus

 • Inleiding
 • Bitcoin en crypto currencies
 • Blockchain
 • Mining
 • Geld verdienen met cryptocurrency
 • Investeren en afsluiting

Inleiding

 • Inleiding
 • Wat is bitcoin? Geupdatet 4 juni
 • Waarom zou je bitcoin gebruiken?
 • Soorten cryptocurrencies

Deze 4 heldere videolessen heb ik met plezier gevolgd. Ik genoot van de manier waarop Madelon over haar favoriete digimunt praat. En Bitcoin zijn intrede heeft gedaan in haar leven. Dat ze gepassioneerd is over dit onderwerp merk je aan alles.

De manier waarop ze verteld, vrolijk, luchtig en compleet. En de informatie kennis en inzichten je daarbij opdoet. Bitcoin is namelijk meer dan alleen een digitale munt. Dat het zo’n enorme gewilde investerings-asset is geworden ligt aan meer omstandigheden.

Madelon neemt je echt mee naar de allereerste basis. Dit vormt een stevige basis, waarop je verder kunt bouwen tijdens de cursus. In het kort legt ze uit, waarom ze met Bitcoin is begonnen, hoe zij zich hierin heeft ontwikkeld etc..

Verder worden er een paar misvattingen over Bitcoin de wereld uit geholpen en legt Madelon uit waarom Bitcoin nu eigenlijk te gebruiken.

Deze inleiding heeft mijn begrip en kennis van Bitcoin en cryptocurrencies weer vergroot. Voornamelijk het verschil tussen cryptocoins en tokens heeft ze eenvoudig weten te vatten.

Bitcoin en cryptocurrencies

 • Manieren om bitcoin en cryptocurrencies aan te schaffen
 • Bitcoins kopen bij een broker
 • Bitcoins kopen bij een exchange
 • Bitcoins verkopen of versturen
 • Waar kan je betalen met bitcoins?
 • Bitcoins veilig bewaren

Met de basis op zijn plek neemt Madelon je gelijk mee naar de volgende stap. Theorie is leuk, maar hoe werkt het allemaal in de praktijk? Heldere uitleg en stap voor stap uitgelegd hoe je bitcoins kopen en verkopen kunt. En hoe je ze verstuurt.

Je leert wat brokers en exchanges zijn. En wat de verschillen zijn. Met deze verschillen kun je zelf kiezen wat de beste manier is voor jou om je bitcoins te kopen. Als je direct met de les meedoet heb je in ieder geval je account aangemaakt bij Madelon’s favoriete broker en exchange. En heb je al je eerste bitcoin gekocht.

En dan, dan heb je bitcoin. Wat moet je daarmee? Op eens ben jij je eigen bank. Wat doet een bank. Van alles. Maar in ieder geval: beveiligen van je geld. Nu moet je dat dus zelf doen. In één van de meest uitgebreide video’s van de cursus leer je waarom beveiliging van je bitcoins zo belangrijk is. En hoe jij je munten beveiligt.

Blockchain

 • Hoe werkt een bitcoin transactie?
 • De werking van blockchain

Dit vond ik hele leuke lessen. Voor mij was het begrip blockchain in namelijk een behoorlijk vaag begrip. Ik heb er veel over moeten lezen, voordat het mij een beetje duidelijk werd. In deze lessen heeft Madelon in een mum van tijd helder, luchtig en leuk uit weten te leggen. Dit doet ze onder andere met duidelijk en ondersteunend beeldmateriaal.

Deze kennis is niet alleen leuk om te hebben, het is ook erg handig. Want, je kunt er dure fouten mee voorkomen.

Mining

 • Hoe werkt mining?

Zonder mining geen bitcoin. Wat is mining, en wat heeft het met bitcoin, crypto en blockchain te maken. Ook dit weet Madelon helder uit te leggen. Na dit hoofdstuk weet je, waarom miners belangrijk zijn voor de blockchain, wat een halving is en hoe dit werkt.

Ook dit is allemaal essentiële informatie om succesvol in bitcoin en andere crypto’s te kunnen investeren. Omdat het uiteindelijk allemaal met je opbrengsten te maken heeft.

bitcoin basics en crypto's review: screenshot videoles minging

Geld verdienen met bitcoin en cryptocurrencies

 • Geld verdienen met bitcoin en cryptocurrencies

Haal je geen hoge verwachtingen in je hoofd van deze les. Want, hoe kun je in een video van 15 minuten alles leren over geld verdienen met bitcoin en crypto’s?

Wat je wel kunt verwachten is antwoord op de vraag hoe je geld kunt verdienen met crypto’s. Er zijn namelijk verschillende manieren. Bijvoorbeeld: Traden en Investeren. In deze video leer je een investeringsmethode die door veel professionele investeerders wordt toegepast.

En Madelon verwijst je door naar haar tweede cursus. Deze cursus gaat over Technische analyse. Dit is de basis om succesvol te kunnen traden met bijvoorbeeld bitcoin. Met deze cursus leer je te profiteren van de koersbewegingen van bitcoin. Hiervoor krijg je in de vervolgcursus allerlei tools en indicatoren aangereikt.

Investeren en afsluiting

 • Is het een goed idee om bitcoin te kopen?

Een eenduidig antwoord op deze vraag zou wel heel makkelijk zijn. Als het goed is, kun je nu na deze cursus zelf antwoord geven op deze vraag. Voor mij was het antwoord wel duidelijk. Ik ga er vanuit voor jou ook.

Deze les is een fijne samenvatting van de cursus. Ik ben in deze les nog een keer extra met mijn neus op de mogelijkheden, kansen en risico’s gedrukt. Ook is het leuk om bitcoin in relatie tot de economische omstandigheden te plaatsen. En het is van meerwaarde te weten wat Madelons ideeën zijn over bitcoin en de toekomst.

Ze benadrukt de risico’s, mogelijkheden en kansen. Tevens benoemd ze dat het voor iedereen kan verschillen om wel of niet bitcoin te kopen. Daarnaast plaatst ze de bitcoin in relatie tot de marco-economische omstandigheden. En geeft ze een korte uitleg over haar ideeën omtrent Bitcoin en de toekomst.

Madelon Vos cursus review: Voor wie is bitcoin basics geschikt?

Mensen zonder of met weinig ervaring met bitcoin en crypto’s. In andere woorden: Beginners. De cursus is geschikt voor beginners.

Op logische volgorde en met waardevolle video’s leer je gemakkelijk over bitcoin en crypto’s. Hoe je hiermee om dient te gaan. En hoe je er geld mee verdienen kunt. Je leert over verschillende strategieën om dit te realiseren, waaronder één heel praktische en gemakkelijke manier, waar je als beginner direct mee aan de slag kunt.

Wel is het aan te raden om je verder te verdiepen in technische analyse. Omdat dit je hiermee beter je rendement kunt vergroten. Je kunt namelijk beter inschatten op basis van analyses waarin je verschillende indicatoren gebruikt wat de markt gaat doen.

Als je dit kent, hoor je bij de 5% die aan het einde van een stevige bullrun zoals in 2017 geld heeft verdient aan bitcoin. In plaats van verloren.

Traden is de favoriete manier van Madelon om met bitcoin aan de slag te zijn. Hiervoor is ze meester geworden in technische analyse. Hiermee zet ze 1 – 3 trades per week. Zo hoeft ze niet continue wakker te liggen en alert te zijn op de markt. – Als jij ook zo je geld wilt verdienen is de cursus handelen in crypto’s met technische analyse een goed vervolg op deze cursus.

Madelon Vos cursus review: Voordelen en nadelen

Voordelen

 • Specifiek gericht op Bitcoin, dus héél gerichte specialistische cursus
 • Laagdrempelig en goede prijs-/ kwaliteits verhouding
 • Helder uitgelegd voor iedereen te begrijpen
 • Perfect tempo. Omdat het video is, kun je pauzeren en terugkijken zoveel je wilt.
 • Mogelijkheid tot vragen stellen. Madelon geeft altijd antwoord. Eerder gestelde vragen staan onder de videos.
 • Praktisch toepasbaar
 • Na de cursus heb je een veilige basis om verantwoord met Bitcoin aan de slag te gaan.
 • Het complexe makkelijk gemaakt
 • Het is een goede cursus om kennis te maken met bitcoin. En te ontdekken of het interessant voor jou is.

Nadelen

 • Het is enkel een videocursus, wil je bijvoorbeeld iets terug lezen, dan is het noodzakelijk mee te schrijven. Dit bevordert dan wel weer de opname van de kennis.
 • Het biedt geen garantie om geld te verdienen met Bitcoin. Zelf zul je de actie moeten ondernemen en de juiste keuzes moeten maken. De cursus laat je enkel de weg zien. Madelon benadrukt hierbij meermaals je eigen verantwoordelijkheid.
 • Je hebt na deze cursus wel de basiskennis over Bitcoin, de blockchain. Maar wil jij je verdiepen in geavanceerde technieken, dan zul je de technische analyse ook moeten volgen. Met deze cursus heb je overigens wel de tools om goed beslagen ten ijs te komen.
 • Bitcoin blijft een experiment. Op het moment worden er torenhoge prijzen betaald voor een bitcoin. En breekt de munt record na record, maar wat brengt de toekomst? De voorspellingen zijn uiteenlopend. Zowel in de reguliere als in de alternatieve media vind je verschillende berichten over de toekomst voor bitcoin.
bitcoin toekomst vraagteken

Madelon Vos cursus review: Wat ik uitzonderlijk goed vond

Opvallend goed aan de cursus vond ik het enthousiasme waarmee Madelon de lessen heeft doorspekt. Het is een hele kunst om zo’n technisch verhaal als bitcoin en crypto’s voor iedereen begrijpelijk te maken.

Wat ik minder goed vond

Dat de cursus ophield bij de laatste les. Dat klinkt misschien wat raar. Maar, hier was ik goed op gang. En had ik zin door te leren. En mij te verdiepen in het stuk geld verdienen met crypto’s. Helaas was ik op het eindstation.

Ik snap dit ook. Dit is een beginners-/ basiscursus. Het is bedoeld om kennis te maken, zonder daarbij direct een heel uitgebreide en dure cursus aan te schaffen. Wel leg je met deze cursus een stevige bitcoin basis neer, waarop je kunt door bouwen.

De vervolgcursus: handelen in crypto’s met technische analyse van A tot Z is hierin een keigoede aanvulling die je verder helpt.

Madelon Vos cursus review: Alternatieven

De Bitcoin consultant

John van Meer, de Bitcoin consultant heeft cursussen die het meest te vergelijken zijn met de cursussen van Madelon Vos. Ook John heeft een bitcoin basics en crypto’s cursus. Deze is goedkoper. De reacties erop zijn goed. Maar de lessen zijn minder uitgebreid dan de video lessen van Madelon.

CryptoCommunity

Cryptocommunity is begin 2021 gelanceerd door een trio crypto-fanaten: Max Kruisbrink, Abe Dijkstra en Maarten Oostland. De nadruk ligt bij deze community op het zelf leren met ondersteuning van de groep.

Tegen meerprijs kun je ook de basiscursus volgen. Deze bestaat nu nog alleen uit geschreven lessen. De videolessen zijn in onwikkeling, maar ik weet niet wanneer deze toegevoegd worden.

Madelon Vos cursus review: Ervaringen met Bitcoin basics en crypto’s (onderdeel van Crypto trading academy)

Recensies en ervaringen met de cursus Bitcoin basics Madelon Vos. Hieronder een selectie aan citaten van enthousiaste mensen over de cursus.

bitcoin basics en cryptos ervaringen

Door cursisten wordt de Bitcoin basics en crypto’s cursus beoordeeld met een 4.9/5. Een bijna perfecte score. Fijn dat de mijn idee met dat van de cursisten overeenkomt!

Op Springest scoort Madelon een 10, zie hieronder een screenshot:

Bitcoin basics en crypto's review
Bron Springest

Conclusie – Bitcoin basics en crypto’s: de moeite waard?

Ik kan hierover kort zijn:

Ja! Ik vind de cursus de moeite waard.

Omdat ik de manier waarop Madelon les geeft erg leuk vind. Ze doet het met passie. En dat zie je in de complete uitwerking van de cursus. Omdat de lessen vol zitten met waardevolle informatie. En je dus een stevige basis neerlegt. En omdat ik in de cursus nieuwe praktische vaardigheden heb geleerd, waarmee ik direct kon beginnen met investeren. Als je de opgedane kennis uit cursus Bitcoin basics en crypto’s goed toepast, kun je geld verdienen met bitcoin. Dat vind ik zeker de moeite waard.

Bitcoin basics en crypto’s kopen? 🛒

Hoeveel kost de cursus handelen in crypto’s?

Alleen te verkrijgen als totaalpakket in de crypto en trading academy. voor: 499,95 Wat krijg je hiervoor?

 • Levenslang toegang tot de videocursus
 • 30 dagen gratis toegang tot de community MoneyTalks

Is er een korting voor de cursus Bitcoin basics en crypto’s van Madelon Vos?

Ja, met de kortingscode:

GELDENVRIJHEID10

claim je 10% extra korting op deze Madelon Vos crypto cursus.

Nu kopen 🛒

Unieke bonus?

Ja, is er. Maar wel in combinatie met de cursus handelen in crypto’s. Of bij de crypto en trading academy. Lees meer over de bonus

Madelon Vos cursus review: Handelen in crypto’s met technische analyze van A tot Z

rsz 1cursus handelen in cryptos madelon vos

Gelijk door naar het paradepaardje van Madelon Vos; de cursus handelen in crypto’s met technische analyse van A tot Z. In deze cursus komen de twee passies van Madelon samen: Bitcoin en Technische Analyse.

Ik moet eerlijk zeggen; ik keek er tegenop. Tijdens mijn HBO studie commerciële economie zijn de boeken statistiek en marktonderzoek meermaals door de kamer gevlogen bij het zien en niet begrijpen van grafieken.

Nu is technische analyse wat anders als marktonderzoek. De associatie met grafieken lezen en begrijpen was voor mij snel gemaakt. Met angst voor een nieuwe ervaring van frustratie en wanhoop begon ik uiteindelijk toch aan deze cursus.

Madelon Vos cursus review: Wat is de cursus handelen in crypto’s?

Dit is de tweede cursus van Madelon Vos. Net als de eerste online cursus bestaat deze uit videolessen. Nu zijn het er 21. De tijdsduur van de lessen verschilt van een kleine 10 minuten tot ruim drie kwartier.

Wat leer je met de cursus handelen in crypto’s met technische analyse van A tot Z?

In deze cursus leer je de verschillende tools en indicatoren om goede technische analyses te maken. Deze analyse gebruik je om je kansen te vergroten en de juiste keuzes te kunnen maken met het handelen in crypto’s.

 • verschillende soorten grafieken lezen: de lijn grafiek, candlesticks, en heikan ashi, etc..
 • je leert zowel tradingview gebruiken, als Binance.
 • En je leert over koersbewegingen,
 • Je krijgt de verschillende tools aangereikt om koersen te kunnen lezen en voorspellingen te doen
 • en nog veel meer om goed onderbouwd te kunnen traden en zo je geld te verdienen.

Madelon Vos cursus review: Hoe leer je in de cursus handelen in Crypto’s?

Het lesmateriaal bestaat uit videolessen. In deze lessen legt Madelon uit hoe een bepaalde indicator werkt. Zelf kun je aantekeningen maken en ermee aan de slag gaan op Tradingview. Gaandeweg de cursus leer je stuk voor stuk verschillende indicatoren. Afsluitend vind je een les waarin alles samenkomt. In deze les zie je hoe Madelon tot een complete analyse komt.

Tradingview is de meest gebruikte tool voor het maken van analyses. Het wordt gebruikt in veel verschillende financiële markten. Je kunt hier een gratis account aanmaken.

Madelon Vos cursus review: Inhoud van de cursus handelen in crypto’s met TA

 • Introductie – 3 Onderwerpen
 • Grafiek – 3 Onderwerpen
 • Koersbewegingen – 3 Onderwerpen
 • Tools – 10 Onderwerpen
 • De toolset van Madelon Vos – 2 Onderwerpen

Introductie

 • Inleiding
 • Agenda
 • De basis voor een goede start

Een goed begin is het halve werk. Zoals deze introductie in elkaar zit, heb ik het idee dat Madelon dit goed begrijpt. Kennis maken met mijn mentor, en een duidelijk beeld van wat de cursus inhoudt en wat je verwachten kan. Ik was blij met deze introductie. Een introductie waarbij ik gelijk overging tot actie. Namelijk het aanmaken van een gratis account bij Tradingview. Hierbij was een grote stap gezet in het overwinnen van mijn grafiekjestrauma. 😅

De basis voor een goede start

Wat is de basis voor een goede start? Goed op de hoogte blijven van de ontwikkelingen. Waar vind je die? … Dat weet Madelon in deze les de beste bitcoin en crypto nieuwswebsites en andere bronnen. Verder een duik in een paar andere basis onderwerpen voor een goede start.

Grafiek

 • Soorten grafieken (lijn, bar, JC, HA)
 • Het lezen van (verschillende soorten) candlesticks
 • De Exchange
cursus handelen in cryptos screenshot grafieken
Grafieken

Soorten grafieken

Gaat het mij deze keer wel lukken… Grafieken begrijpen? Ja, hoor. Het is gelukt. Hoe? In deze videoles heeft Madelon mij stap voor stap meegenomen in de verschillende grafieken. Hoe deze werken, wat je er uit kunt aflezen. En wat de voor- en/of nadelen zijn van deze verschillende soorten grafieken. Je maakt ook direct kennis met de lievelingsgrafiek van traders. Welke denk je dat dat is? lijn, bar, JC, Heikan Ashi – In deze les leer je het.

Het lezen van verschillende soorten candlesticks

Met de eerste kennis van grafieken groeide de interesse naar meer. Zoals ik begreep was de lijngrafiek niet de meest ideale tool om te gebruiken in je analyses. Wat dan wel.. Candlesticks. De groen of rode “minigrafieken” die je bij elke trader op zijn scherm ziet staan. Ik leerde dat je in één oog opslag veel meer uit zon candelstick kunt halen dan uit een lijn.

In Madelon’s manier van uitleggen ging alles snel voor mij leven, en werd alles mij snel duidelijk.

De verschillende candlesticks legt ze uit:

 • Heikan Ashi candlesticks,
 • Japanse candelsticks en
 • standaard candlesticks

Niet alleen dat ook herkende ik de verschillende candlestick patronen, welke een belangrijk signaal kunnen afgeven. Bijvoorbeeld de:

 • Engulfing: Bullish- en bearish engulfing candlesticks
 • Hammers: inverted hammer, hanging man en shooting star
 • Doji’s: gravestone en dragonfly

Kaarsen betekenen nooit meer het zelfde voor mij. Het romantisch beeld is nu vervangen door bulls en bears die de koers omhoog of omlaag slaan.

De Exchange

Leuk, om te weten hoe je een technische analyse maakt in tradingview. Hier is alles nog kalm en wordt je niet afgeleid door de vele schermen die een geavanceerde tradingweergave met zich meebrengt.

De exchange is een heel ander verhaal. Je ziet knipperende getallen in het orderboek. Rood en groen door elkaar. Gevulde orders etc.. Voor mij was het in het begin verleidelijk om mijn orders maar “gewoon” in de simpele weergave te doen.

Hier leerde ik natuurlijk niet zo veel van. Met de uitleg van Madelon snap ik nu de weergave van een crypto exchange. In dit geval legt ze Binance uit. In principe heeft elke crypto exchange dezelfde items in de weergave. Het kan alleen in vormgeving en kleurstelling verschillen. Maar met Binance zit je bij één van de meest gebruikten. Dus goed deze deze exchange als voorbeeld pakt.

Na deze video begreep ik:

 • Exchange
 • Markten
 • Tradingpairs
 • Orderbook
 • Dieptegrafiek
 • Soorten trades

Binance is wereldwijd de goedkoopste exchange en behoort tot de wereldtop. Veel traders gebruiken deze crypto exchange. Bitvavo is een eenvoudigere en tevens goedkope variant. Bitvavo is populair in Nederland en België.

Koersbewegingen

 • Trends
 • Steun- en weerstandslijnen
 • Long vs. Short

In de glazen bol van de technisch analist. De basis van elke technische analyse: trends en steun- weerstandslijnen. En uitleg van de meest voorkomende begrippen in het traden: long en short gaan. En wat dit in vredesnaam met bulls en bears te maken heeft.

Patronen herkennen screenshot uit cursus technische analyse

Hoe simpel kan het zijn. In de basis zijn er drie trends te herkennen:

 • up
 • down
 • sideways

Hoe logisch het ook klinkt, het is een belangrijke les. Aan de hand van deze les heb ik leren bepalen wat het beste moment is om een aankoop of verkoop te doen. Wanneer je de verschillende trends kunt herkennen, wordt het bepalen van het beste koop- verkoopmoment een stuk makkelijker

Steun- en weerstandlijnen

Hier begon de tekenles. Tekenen op grafieken in dit geval. Dit kan in de geavanceerde weergave van de meeste crypto exchanges, zoals Binane of Bitvavo. Hier heb je toegang tot een hele set aan tools en grafieken. Deze worden aangedreven door Tradingview. Je kunt het tekenen ook direct op je grafiek doen in Tradingview. Dit heeft als voordeel dat je het kunt opslaan.

Steun- en weerstandslijnen zijn zo’n beetje de basis van elke technische analyse. Iedere trader gebruikt ze. Deze lijnen geven zones aan waar de koers telkens weer opveert of afketst. In andere woorden, waar de koers steun of weerstand vindt van de kopers/ verkopers.

Er zit natuurlijk een hele psychologie achter de markt. Daarom is het belangrijk niet alleen op de steun- en weerstand te navigeren. Een steunlijn kan namelijk opeens “flippen” en wat dan?

In deze les leer je herkennen binnen welke marges de koers beweegt en aan de hand hiervan kun je “voorspellingen” doen voor de toekomst. Je maakt kennis met deze lijnen:

 • Steunlijnen
 • Weerstandslijnen
 • Horizontale lijnen
 • Trading ranges
Long vs Short

Bulls en bears – Je hebt er vast al eens over gehoord, wanneer het om traden gaat. Dit zijn de benamingen voor een langere termijn trend in de koers. Wat houdt het precies in, en wat heeft het met long of short gaan te maken? En wat zijn er de risico’s van?

Tools

Met een stevig begrip van de vorige module, dacht ik al een heel eind te zijn. Er wachtte mij nog een bijzonder uitgebreid module vol tools en indicatoren die niet mogen ontbreken aan een goede analyse:

 • Volume
 • Fibonacci
 • Patronen
 • Indicatoren
 • RSI
 • Moving Average
 • Moving Average Convergence Divergence (MACD)
 • Stochastics
 • Bollinger Bands
 • On Balance Volume

Hieronder volgt een korte omschrijving van deze lessen.

Volume

Technisch analisten willen soms iets te moeilijk doen. Daarbij wordt de makkelijks af te lezen indicator nogal eens vergeten: Het volume. Waarom is deze zo belangrijk en wat kun je ermee. Madelon legt het je graag uit. In het vervolg zul je steevast naar het volume kijken. Echt waar.

Fibonacci

Pi, 3,14. – Ja zelfs in het traden heeft dit wiskundige getal dat uit de natuur afkomstig is Pi te herkennen. De uitleg was wat moeilijker te volgen. Maar toen ze eenmaal de Fibonacci aanzette op tradingview was het mij snel duidelijk. Zelf gebruikt ze deze indicator minder fanatiek. Omdat veel traders Fibonacci wel gebruiken. Heeft ze dit wel opgenomen in de cursus.

In de les laat Madelon ook haar eigen manier van steun- en weerstandslijnen tekenen zien. Wanneer ze Fibonacci eroverheen legt, zie je dat dit nagenoeg op hetzelfde neerkomt.

Prachtige tool om in je toolbox te hebben. En leuk middel om je eigen werk aan te meten.

Patronen

Voor deze uitgebreide les, moest ik even wat meer tijd inrichten. Het is namelijk de langste video uit de cursus. – drie kwartier.

Logisch dat patronen veel aandacht krijgen. Ze komen altijd terug. En vormen de basis voor het traden. Het geeft je een groter inzicht in de koers.

In deze video legt Madelon Vos de verschillende patronen uit die je tegen kunt komen in grafieken. Dit zijn de:

 • Ascending triangle
 • Descending triangle
 • Symmetrical triangle

Verder komen begrippen als; wedges, cup & handle en Head & Shoulders aan bod. Als je deze koerspatronen kunt zien en herkennen, kun je de marktpsychologie beter begrijpen. En dat is weer een belangrijk onderdeel van het traden.

Indicatoren

Indicatoren, hier werd ging het mij snel duizelen. Nieuwe begrippen die vrij technisch waren en voor mij ook nogal abstract. Indicatoren zijn er in verschillende soorten; leading, lagging en occilatoren.

Maar ik moest er doorheen om deze objectieve indicatoren te kunnen gebruiken die bij een subjectieve methode van koersen voorspellen – technische analyse – worden gebruikt.

In de volgende video’s worden verschillende indicatoren uitgelegd. Deze zijn allemaal onder te verdelen in:

 • Trend indicator
 • Momentum indicator
 • Volatiliteit indicator
 • Volume indicator
RSI (Relatieve Sterkte Index)

Een mogelijke doorbraak berekenen? Dat doe je met RSI – Relative strenght index. Dit zijn de meest gebruikt indicatoren in de cryptomarkt. Natuurlijk gebruikt Madelon deze zelf ook.

 • Relatieve Sterkte Index
 • Koop en Verkoop zone
 • Berekening
 • Positieve en Negatieve Divergentie
Moving Avarage

Een “lagging” indicator. Wat dit is, heb je in een eerdere video geleerd. Moving avarage is onder te verdelen in drie categorieën:

 • Simple Moving Avarage
 • Exponential Moving Avarage
 • Weighted Moving Avarage

Deze veel gebruikte wiskundige indicator zie je vaak bevestigd achteraf. Wat ik fijn vond om te horen, is dat Madelon zelf ook niet al te wiskundig is. Maar, ze weet wel hoe ze de moving avarages – het voortschrijdend gemiddelde kan berekenen en lezen. En ze weet het goed uit te leggen.

Moving Avarage Convergence Divergence (MACD)

Deze les gaat verder waar de vorige is gestopt, zoals je uit de naam wel kunt aflezen. Gaat dit om een andere vorm van Moving Average. Madelon heeft deze indicator weer opgenomen in haar analyses, nadat ze hem een tijdje links heeft laten liggen. Omdat het toch een waardevol signaal afgeeft.

Stochastics

Wat zijn stochastics? Een lastige berekening, berekend op basis van de volatiliteit. In deze uitgebreide video leer je van Madelon hoe je aan de hand van twee lijnen, berekeningen kunt maken die je kunt meenemen in je analyse.

Bollinger Bands

Dit is een oude techniek in de jaren ‘80 door Bollinger ontwikkeld. Hierin zie je de bandbreedte weer, waarbinnen de koers beweegt. Hiermee identificeer je extreme highs en lows. Het is een gemakkelijke indicator om te gebruiken en waardevol om je toolbox op te nemen.

On Balance Volume

Het volume. Het komt voor de tweede keer terug in de cursus handelen in crypto’s. Deze indicator is makkelijk te berekenen. Het geeft een momentopname. Aan de hand hiervan kun je een trend zien.

De toolset van Madelon Vos

Toen zat het er al weer bijna op. De onuitputtelijke lijst aan tools en indicatoren is tot een einde gekomen. In deze module nog twee video’s:

 • Toolset op volgorde van belangrijkheid
 • Slotwoord
Toolset op volgorde van belangrijkheid

Hier vind je een samenvatting van de les, van alles wat je hebt geleerd. En de opmerking: niet alle tools passen bij elkaar. Hoe weet je dan wat er wel bij elkaar past?

Hierin zie je alles samenkomen, wanneer je meekijkt met hoe Madelon haar analyse maakt. Ze benadrukt nog een keer: het gaat niet om voorspellen, maar om het vergroten van je kansen.

Een mooie praktische samenvatting van de cursus

Ga lekker oefenen! Zijn zo’n beetje de laatste woorden van de cursus. Dit na een enthousiast dankwoord. Heb je nog vragen, dan kun je bij haar terecht.

Madelon Vos cursus review: Voor wie is de cursus handelen in crypto’s met TA geschikt?

Deze cursus is geschikt als je wilt leren handelen en traden met behulp van technische analyse.

Technische analyse kun je gebruiken in allerlei verschillende markten. Je hoeft dus niet persé met bitcoin aan de slag te willen. Je kunt het ook voor aandelen, forex, etc. gebruiken.

Maar je zit helemaal op je plek als je wilt leren handelen in Bitcoins.

Is cursus handelen in crypto’s geschikt voor beginners?

Ja, je kunt als beginner aan de slag. Je hoeft niets over traden, handelen etc. te weten. Dat komt gaandeweg.

Wel is het handig enige basiskennis over bitcoin te hebben. Anders loop je vanaf het begin al achter. Met een basiskennis over bitcoin, blockchain, beveiliging, en een crypto exchange. Loop je gelijk een stuk makkelijker mee in deze cursus. Deze basiskennis kun je vinden in de cursus: Bitcoin basics en crypto’s.

Samen vormen deze twee een compleet pakket.

Is de cursus technische analyse van A tot Z alleen voor crypto traden geschikt?

Wanneer jij je toolbox die je in deze cursus opbouwt goed beheerst kun je er op verschillende markten mee aan de slag.

Aangezien het onderwerp in deze cursus Bitcoin is. Is het wel het meest logisch om daarmee te beginnen.

Je hebt er in ieder geval een High Income Skill bij te pakken.

Madelon Vos cursus review: Voordelen en nadelen

Voordelen

 • Complete cursus, waarmee je direct aan de slag kunt
 • Praktisch
 • Makkelijk te begrijpen,
 • Goede heldere uitleg
 • In relatief korte videolessen weet Madelon alles over Technische analyse helder en duidelijk over te brengen.
 • Je kunt reageren en hulp vragen. Madelon reageert altijd.
 • Ruim voldoende informatie om mee aan de slag te gaan
 • Goede en logische opbouw
 • Voor iedereen te volgen – als je het wilt tenminste.
 • Je leert een high income skill die het leven op verschillende vlakken voor je kan vergemakkelijken.

Nadelen

 • Ondanks technische analyse, blijft traden nog steeds risicovol.
 • Je kunt nog steeds de toekomst niet voorspellen: Met de analyse vergroot jij je kansen
 • Emoties zijn in deze cursus onder belicht. Deze kunnen in de weg komen te staan, wanneer je aan het traden bent. Meer lezen over tradingpsychologie
 • Je moet het zelf doen. Logisch. Maar ik zeg het erbij. Er is geen gouden formule.
 • Geen uitleg over risico management en minimale uitleg over stop loss.

Madelon Vos cursus review: Wat vind ik opvallend goed aan deze cursus

Het aanstekelijke enthousiasme van Madelon. Dankzij dit enthousiasme heeft ze al het abstracte van technische analyse op een lichte en luchtige manier weten over te brengen. Een manier die makkelijk blijft hangen.

Madelon Vos cursus review: Wat ik heb gemist in de cursussen

Gaandeweg deze cursus lukte het mij steeds makkelijker om de koersen te volgen en mogelijke uitkomsten in te schatten. Daarbij heb ik geleerd koersdoelen in te stellen.

Stop loss en risicomanagement

Wat ik hierbij ook belangrijk vind, en vele traders met mij is het plaatsen van een stop loss. Hoe doe je dat? Waar doe je dat?

Dit wordt natuurlijk al een heel ander hoofdstuk. Maar enige uitleg hierover zou ik zeker hebben gewaardeerd. Want risicomanagement is een belangrijke skill, want het onderscheidt de gokkers van traders. En daarmee op de lange termijn de verliezers van de winnaars.

Dit op eerste gezicht misschien saaie onderwerp is dus van cruciaal belang om het beste uit deze cursus te halen.

Daarom heb ik al mijn kennis samengepropt in een Risk Manager cheatsheet, waarmee je een goede basis neerlegt om zelf je risico te bepalen en te bepalen waar jij je stop loss orders plaatst. In deze cheatsheet ook de uitleg hoe jij dit uiteindelijk instelt bij Binance en Bitvavo. – Als je het trucje kent, kun je het namelijk ook bij andere exchanges toepassen. De basis is hetzelfde.

Deze cheatsheet kun je gratis van mij krijgen, bij aankoop van deze cursus. Lees hier hoe jij deze cheatsheet te pakken krijgt.

Tradingpsychogologie en emoties

Voordat je de cursus koopt zul je nergens lezen dat dit onderdeel is van de cursus. Misschien moet ik er dan ook niet moeilijk over doen. Want er is geen belofte dat dit in de cursus terugkomt.

Toch is dit een super belangrijk onderdeel. Ik heb zelf namelijk het verschil gemerkt tussen het kijken naar de bitcoin grafiek, toen ik er nog geen geld in had zitten en daarna. Kun jij je dit voorstellen?

Op het moment dat er geld bij betrokken is, nemen emoties gewoon de overhand. Dat kan gebeuren. Op dit fenomeen is een bekende afbeelding gemaakt:

Wallstreet cheatsheet - bron wallstrcheatsheet.com
Bron: wallstcheatsheet.com

Met kennis kun jij jezelf heel goed tegen de emoties met de meeste invloed wapenen. Maar het is nog niet genoeg. Emoties kunnen in het crypto traden al je plannen overboord gooien. In het dagelijks leven kunnen emoties een goede indicator zijn om op te navigeren. In het crypto traden niet. Dat leidt ongetwijfeld tot verliezen.

Het is dus belangrijk je emoties onder controle te krijgen.

In mijn leven heb ik een héél proces van persoonlijke ontwikkeling doorlopen. Cursussen gevolgd, mindsettrainingen gedaan etc.. De beste lessen die ik hieruit heb geleerd en die je helpen om je hoofd cool te houden in het crypto traden heb ik gebundeld in de Mindset Module.

De juiste mindset is écht superbelangrijk. Ik heb zelf ervaren hoe het mijn leven op vele vlakken heeft verrijkt. En hoe ik met veel meer rust en vertrouwen met het crypto traden en investeren bezig ben.

Omdat ik er de waarde van ken, wil ik je deze gratis cadeau doen. Wanneer je besluit de cursus crypto traden van Madelon Vos te gaan volgen. Lees hier hoe je de Mindset Module te pakken krijgt.

Madelon Vos cursus review: Alternatieven

De Bitcoin consultant

De Bitcoin consultant is het meest direct te vergelijken met Madelon Vos. Beiden bieden verschillende cursussen aan. De cursus technische analyse van John van Meer, de Bitcoin consultant is in prijs en inhoud nagenoeg hetzelfde. Daarnaast bied hij een duurdere verdiepingscursus aan.

Allesovercrypto Crypto Masterclass

In de crypto Masterclass is een groot deel ingericht voor crypto traden. Dit hebben Derek en Patrick super uitgebreid geïntegreerd in deze cursus. In de masterclass ga je van totale beginner naar ervaren crypto investeerder en trader. De cursus en community zijn super uitgebreid. De curus is wel héél veel duurder.

Madelon Vos cursus review: Ervaringen met Handelen in crypto’s met technische analyse

Recensies en ervaringen met de cursus handelen in crypto’s van Madelon Vos. Hieronder een selectie aan citaten van enthousiaste mensen over de cursus. Dit zijn een paar screenshots van: https://www.springest.nl/

eerlijke ervaring cursus handelen in crypto's madelon vos
cursus technische analyse review - klantervaring
cursus handelen in crypto's review
review cursus technische analyse madelon vos

Madelon Vos cursus review: Conclusie – Handelen in crypto’s met technische analyse van A tot Z de moeite waard?

Al was het alleen al omdat mijn “grafiekentrauma” nu helemaal is opgelost. Ik vind de cursus handelen in crypto’s van Madelon Vos helemaal de moeite waard. Ik heb er veel van geleerd. En ik heb een tool waarmee ik daadwerkelijk geld verdien aan het crypto traden.

Ik heb genoten van de bevlogenheid waarmee Madelon alles vertelt. En ze legt alles duidelijk uit. Je leert een vaardigheid waarmee je op verschillende markten mee aan de slag kunt. Het enige wat je zelf nog hoeft te doen is in actie komen, oefenen en het zelf in te gaan zetten in je trading.

Voeg er nog de bonussen aan toe je krijgt via mij van geldenvrijheid.nl en je hebt een compleet pakket, waarmee jij je leven écht verrijken kunt. Lees hier hoe je dit claimen kunt.

Handelen in crypto’s met technische analyse kopen?

Hoeveel kost de cursus handelen in crypto’s?

Technische analyse is niet meer los te verkrijgen. Enkel als onderdeel van de cursus crypto trading academy. De prijs hiervoor is 499,95.

Wat krijg je hiervoor?

 • Levenslang toegang tot de videocursus
 • 30 dagen gratis toegang tot de community MoneyTalks

Is er een korting voor de cursus handelen in crypto’s van Madelon Vos?

Ja, met de kortingscode: GELDENVRIJHEID10

claim je 10% extra korting

Handelen in Crypto’s kopen 🛒

✔ 10% korting

✔ exclusieve bonus

3 stappen:

 1. Open een nieuwe incognito browser tab.
  1. Sneltoets: pc: Ctrl+alt+N
  2. of sneltoets: MAC: ?+Shift+N
  3. Of wis je browsergeschiedenis.
 2. Kopieer deze link: https://geldenvrijheid.nl/go/handelen-in-cryptos/ en plak hem in de incognito browser.
 3. Koop de cursus handelen in crypto’s met technische analyse
  1. Vul in op het betaalscherm de kortingcode: GELDENVRIJHEID10
  2. En stuur me een screenshot van je aankoopbevestiging e-mail en/of factuur. Dit kun je doen door een mail te sturen naar: info@geldenvrijheid.nl of ga naar: https://geldenvrijheid.nl/claim-je-bonus/
cursus technische analyse plus korting plus bonus

Waarom zo superveel weggeven? Ik ben affiliate van Madelon Vos. Ik heb haar cursussen gevolgd en zie er de meerwaarde van in. Ik ben er super enthousiast over. En zie natuurlijk ook de mindere kanten en verbeterpunten. Als affiliate krijg ik een kleine vergoeding, terwijl jij de beste prijs betaald die er is. – Niets meer dus… Een win-, win-, win-situatie dus.

Madelon Vos cursus review: Crypto en trading academy review

Wat is de crypto en trading academy?

crypto en trading academy thumb

Toen ik aan de crypto cursussen van Madelon Vos begon, was dit totaalpakket nog niet beschikbaar. Ik heb de crypto en trading academy dus gevolgd als de twee losse cursussen. Wat ik heb opgemerkt, was dat de twee cursussen naadloos in elkaar overlopen. De twee cursussen samen te voegen tot één totaalpakket is dan ook een goed idee geweest van Madelon. Met deze academy krijg koop je:

 • Bitcoin basics en crypto’s
 • Handelen in crypto’s met technische analyse van A tot Z
 • (Nu met 60 gratis dagen toegang tot de MoneyTalks Community)

Eerlijk gezegd, maakt het niet zoveel uit of je de twee cursussen loskoopt, of de MoneyTalks Community in één keer. In de prijs blijft het, hetzelfde: € 374,90. De cursussen los: € 124,95 + 249,00 = € 374,95. Je bent dus € 0,05 goedkoper uit, wanneer je de cursus in één keer koopt.

En ook krijg je hierbij twee maanden toegang tot de MoneyTalks Community in plaats van 1 maand, wanneer je de cursus loskoopt.

De complete totaaloplossing om alles te leren over bitcoin, crypto’s & traden.

– Madelon Vos over de crypto en trading academy

Madelon Vos cursus review: Wat kun je met de Crypto en trading academy?

 • Zelfstandig en veilig met bitcoin en crypto’s aan de slag.
 • Zelfstandig geld verdienen als bitcoin en/of crypto trader
 • Zelfstandig keuzes maken over je bitcoin en/ crypto investeringen
 • En deze investeringen zelf doen
 • Handelen op verschillende economische markten, zoals in crypto, forex, opties en aandelen, etc..

Crypto en trading academy review

Het is zonde om alles twee keer te behandelen. Maar lees in dit Madelon Vos review de hoofdstukken: bitcoin basics en crypto’s. En het review handelen in crypto’s met technische analyse.

Crypto en trading academy kopen?

Hoeveel kost de crypto en trading academy?

De prijs: € 499,95

Wat krijg je hiervoor?

 • Levenslang toegang tot de videocursus
 • 60 dagen gratis toegang tot de community MoneyTalks

Is er een korting voor de cursus handelen in crypto’s van Madelon Vos?

Ja, met de kortingscode: GELDENVRIJHEID10

claim je 10% extra korting

Crypto trading academy kopen 🛒

✔ korting

✔ exclusieve bonus

✔ 60 dagen gratis MoneyTalks Community

3 stappen:

 1. Open een nieuwe incognito browser tab.
  1. Sneltoets: pc: Ctrl+alt+N
  2. of sneltoets: MAC: ?+Shift+N
  3. Of wis je browsergeschiedenis.
 2. Kopieer deze link: https://geldenvrijheid.nl/go/crypto-trading-academy/ en plak hem in de incognito browser.
 3. Koop de cursus handelen in crypto’s met technische analyse
  1. Vul in op het betaalscherm de kortingcode: GELDENVRIJHEID10
  2. En stuur me een screenshot van je aankoopbevestiging e-mail en/of factuur. Dit kun je doen door een mail te sturen naar: info@geldenvrijheid.nl of ga naar: https://geldenvrijheid.nl/claim-je-bonus/
rsz 8 1

Waarom zo superveel weggeven? Ik ben affiliate van Madelon Vos. Ik heb haar cursussen gevolgd en zie er de meerwaarde van in. Ik ben er super enthousiast over. En zie natuurlijk ook de mindere kanten en verbeterpunten. Als affiliate krijg ik een kleine vergoeding, terwijl jij de beste prijs betaald die er is. – Niets meer dus… Een win-, win-, win-situatie dus.

Madelon Vos cursus review: MoneyTalks Community

Hoe vaker ik hoorde: “Bitcoin is het digitale goud”, hoe meer ik begon te denken, wat is goud dan eigenlijk? En waarom hebben al die investeerders, rijken en vermogensbeheerders het er zoveel over? Zo gingen ook mijn gedachten richting zilver.

Vermogen bestaat uit meer dan bitcoins. Een slimme investeerder en/ of trader houdt dus een divers portfolio aan.

Waar omhul jij je dan met gelijkgestemden. Op het moment dat je uit een bepaalde keurslijf groeien wilt, merk je toch dat niet iedereen hetzelfde denkt over bitcoin, goud, traden etc.. Voor velen een ver van het bed show.

Deze behoefte heeft Madelon Vos goed opgemerkt. Natuurlijk ook door de groeiende vraag van haar enorme gevolg. Dit heeft ze goed omgezet in een praktische en waardevolle online Madelon Vos community. Deze community voor bitcoin, traden en vermogensbeheer noemt ze héél voor de hand en recht voor zijn raap: MoneyTalks Community.

Madelon Vos cursus review: Wat is MoneyTalks Community?

Na een wat omslachtige aanmeldprocedure kwam ik dan in de club van MoneyTalks Community. Het is een discord groep. Omdat de aanmelding en betaling aan elkaar gekoppeld moeten worden, moest ik hiervoor een paar stappen doorlopen.

Na het kopen van het abonnement, kwam ik in het ledengedeelte van Madelon Vos, hier heette zij mij welkom met een video. In deze video vond ik de uitleg over hoe mijzelf aan te melden bij het Discord kanaal.

Het was iets anders dan ik gewend ben. Maar, mij lukte het. Ik weet zeker dat dit voor jou net zo zal zijn.

Eenmaal ingelogd en lid van de Community vond ik het volgende:

MoneyTalks Community - welkomstscherm screenshot
MoneyTalks Community van Madelon Vos – welkomstscherm

Nogmaals werd ik welkom geheten door Madelon. Ik vond de huisregels. Ik zag een duidelijk beeld van de onderwerpen die in de community aan bod komen. En natuurlijk zag ik een aantal aanwezige leden in de community.

Ik moet eerlijk zeggen. Het aantal leden dat al lid is van de community verraste mij positief, aangezien de community van Madelon Vos nog maar net nieuw was. Het wordt dus met open armen ontvangen.

Ik scrolde als eerste naar de feedback. Daar kwam ik de eerste positieve berichten tegen:

MoneyTalks Community review klantervaringen
MoneyTalks Community review feedback

Het idee van de community was mij gelijk duidelijk: Namelijk iedereen bij elkaar te brengen met een interesse voor:

 • financiële markten,
 • trading
 • crypto

Met als doel het delen van kennis. Zodat iedereen in de community, jij en ik dus ook, kan streven naar het beste rendement.

Zoals je in een community gewend bent, heb je de mogelijkheid je profiel samen te stellen. In het geval van een Discord kanaal is dit natuurlijk wat summier. Vooral wanneer je het met zoiets als Facebook vergelijkt.

De eenvoud hiervan stemde mij wel blij. Weinig poespas en afleiding. Het gaat hier om de inhoud.

Kanalen van de MoneyTalks Community

In de community kun je verschillende kanalen vinden.

 • Chat,
 • goud zilver,
 • altcoin only,
 • deel je ta

De volgende categorie is; updates. In de Updates vind je;

 • technische analyse,
 • dagelijks update
 • belangrijke tweets,
 • youtube videos,
 • nieuwsfeed
 • question and answer

Het verschil tussen de kanalen en de updates is; dat je op de updates niet reageren kan. Dit is zijn puur relevante nieuwsfeeds van verschillende kanalen.

Ik ga er vanuit dat het voor zich spreekt. Toch neem ik in vogelvlucht de verschillende kanalen en updates even met je door:

Chat

De naam zegt het al, hier wordt gechat. De onderwerpen die aan bod komen lopen zijn breed, maar hebben allemaal te maken met bitcoin, handelen, financiële markten.

Goud Zilver

Bitcoin krijgt de naam digitaal goud. Maar hoe zit het met het “ouderwetse” fysieke goud. Hier wordt beleggen in goud en zilver besproken.

Altcoins only

Voor Madelon is er maar één munt. Maar over de altcoins is ook veel te zeggen. Wat doet ethereum? En waar zijn de nieuwe crypto toppers verstopt? Dat en nog veel meer wordt hier besproken.

Deel je TA

Deel je TA (Technische analyse). Dit is een goede plek om je skills bij te schaven en je werk te vergelijken met dat van anderen. Wanneer je actief bent in dit gedeelte zullen je skills en resultaten next level gaan. Kun je het voor je zien?

MoneyTalks community review deel je ta screenshot
Screenshot uit deel je TA van MoneyTalks Community
Technische analyse

Onder de kop technische analyse vind je dagelijks nieuwe updates van de technische analyses die Madelon maakt. Goede analyses om als vergelijkingsmateriaal te gebruiken voor je eigen werk.

Dagelijks updates

Precies wat het zegt: dagelijkse updates over relevante onderwerpen uit het nieuws. Dagelijkse updates zonder de ruis van de overdaad aan nieuwsberichten.

Belangrijke tweets

Ook Twitter is een belangrijk kanaal voor de financiële markten. De belangrijkste tweets worden worden hierin gevangen.

YouTube videos

Mis nooit een video uit het youtube kanaal van Madelon.

Nieuwsfeed

Hier vind je een bot die het financiële nieuws uit verschillende kanalen voor je samenbrengt.

Question and Answer

Dit kanaal wijkt af van de rest in het stukje upates. Op dit kanaal kun je wel reageren. Zonder vraag… Geen antwoord. 😉

Verder nog handige supportlinks op een rij en links naar haar cursussen. En als laatste kunnen mensen hier nog terecht met feedback. De eerste berichten die ik hierin zo zag zijn al behoorlijk lovend en positief.

Community

Wat ik zo heb gezien, bestaat de community uit een breed scala aan verschillende mensen. Sommige doen zich voor onder een schuilnaam, anderen laten zich zien met naam en gezicht. Er zijn mensen die actiever zijn in de TA, er zijn mensen meer geïnteresseerd in goud en zilver.

Het is mij niet duidelijk geworden wat voor achtergrond de mensen hebben. Het interesseert mij eerlijk gezegd ook weinig. Wat ik belangrijker vind is de gemeenschappelijke interesse voor bitcoins, crypto, trading, goud en zilver.

Want, dan voel ik mij omringd door gelijkgestemden. En dan ga ik sneller vooruit met mijn resultaten en rendement.

Madelon Vos cursus review: Voor wie is MoneyTalks Community geschikt?

Als investeerder, trader en met een interesse in goud, zilver, bitcoin en crypto zit je hier helemaal op de goede plek. Vooral, wanneer jij je resultaten verbeteren wilt, en je bereid bent jezelf door te blijven ontwikkelen.

Wat jij jezelf wel kunt vragen is, of je behoefte hebt aan het deel zijn van een online community. Want dat is er toch deel van. Je hoeft niet super actief betrokken te zijn. Maar, de community is behoorlijk actief.

Je hebt aan de ene kant een continue stroom van relevante nieuwsberichten. Aan de andere kant ook chats in de verschillende kanalen.

Voor mij was het de kunst de informatie en kanalen te selecteren waar ik echt wat mee kan. Ik heb mij namelijk nog niet zo lang geleden uit wat social media kanalen getrokken, omdat ik van mijn rust houdt. En dit mij nogal verstoren kan.

MoneyTalks is natuurlijk veel specifieker, en heeft een duidelijk doel. Ik vind het nog steeds belangrijk selectief te zijn. Ik kan mijn aandacht maar op zoveel dingen tegelijk richten. En wat is er écht belangrijk?

Is de MoneyTalks Community geschikt voor beginners?

Als je compleet nieuw bent in financiële werelden, dan kan ik mij voorstellen dat dit iets to much is. Je kunt natuurlijk veel waarde halen uit het volgen van de nieuwsfeeds.

Wil jij ook je tradingskills ontwikkelen. Dan is het zeker aan te raden met de cursus handelen in crypto’s te beginnen. Of op zijn minst de cursus Bitcoin basics en crypto’s. Je kunt ze ook samen pakken met de Crypto en trading academy.

Wat vind ik opvallend goed aan de MoneyTalks Community

Een goede selectie van nieuwsfeeds, waarbinnen ik zelf ook nog eens kan kiezen wat ik graag wil volgen vind ik erg fijn.

Maar, wat ik van unieke meerwaarde vind is de connectie met Madelon Vos, aangezien zij het gezicht is van deze community. Zij en haar ervaren team zijn nauw betrokken bij de community en reageren zorgvuldig en correct.

Wat vind ik minder goed aan de MoneyTalks Community

Bij andere cursussen koop je vaak toegang tot een community er voor levenslang bij. Bij MoneyTalks en de crypto cursussen van Madelon Vos is dit niet zo. Je krijgt er wel 30 of 60 dagen gratis toegang bij tot de community, maar niet levenslang.

Ik vind dit een beetje jammer.

Aan de andere kant, begrijp ik het volledig.

Want,

Deze MoneyTalks community beslaat meer onderwerpen dan de cursussen. Het is géén vereiste om de aan de community deel te nemen. De focus ligt hierbij op het samen leren en groeien in rendement, resultaat en vaardigheden.

Voordelen en nadelen

Voordelen

 • Toegang tot must follow kanalen van Madelon Vos.
 • Profiteren van exclusief premium ledenvoordeel.
 • Altijd up to date via website en/ of app.
 • Levendige community.
 • Relevante informatie.
 • Je kunt leren van elkaar en écht next level gaan met resultaten en rendement.
 • De informatie goed en overzichtelijk georganiseerd.
 • Makkelijk netwerken en connecten met gelijkgestemden.

Nadelen

 • Het is nog maar weer een media kanaal. Wel een waardevolle. Zinloze chitchat vind in dit kanaal gelukkig geen grond.
 • het is niet gratis, dat werpt een drempel op, zodat alleen serieuze mensen lid zijn van de community die dat écht willen zijn.
 • Betere resultaten volgen niet vanzelf, je moet het nog steeds zelf doen.

Madelon Vos cursus review: Crypto en trading community alternatieven

Is MoneyTalks de enige crypto en trading community? Zeker niet. Er zijn nog een paar vergelijkbare spelers op de markt.

 • The zone van Allesovercrypto, als deel van de crypto masterclass
 • Cryptocommunity.nl
 • Premium discord groep van de Bitcoin consultant

MoneyTalks Community vs Allesovercrypto materclass The Zone

Grootste verschil:

The zone van de Crypto masterclass richt zich enkel en alleen op: bitcoin en crypto.

MoneyTalks Community richt zich op financiële markten, traden én bitcoin/ altcoin.

Andere verschillen

Verder is de Zone alleen toegankelijk als je de crypto masterclass aanschaft. Het forum is deel van de cursus. Voordeel; eenmalige investering, levenslange toegang.

Je kunt MoneyTalks los kopen, zonder eerdere cursussen van Madelon Vos te hebben afgenomen. In plaats van een eenmalige prijs.

MoneyTalks Community vs Cryptomanuals: cryptocommunity

Sinds Janurari 2021 actief, de cryptocommunity. Je kunt maandelijks toegang krijgen tot deze club. En je betaald er 15 per maand. Of je kunt eenmalig voor levenslang je lidmaatschap kopen.

De naam zegt het al. Het gaat hierbij om crypto. En je krijgt de toegang tot het forum naast de toegang tot de cursus. Deze cursus is overigens écht gericht op beginners in bitcoin crypto. Waar het gaat over het traden scoort de cursus van cryptocommunity minder dan de cursus van Madelon Vos; de crypto en trading academy.

MoneyTalks Community vs De Bitcoinconsultant: De Premium Discord groep

Nog een alternatief is de premium Discord groep van John van Meer, de bitcoin consultant. Deze groep is exclusief voor mensen die eerder één van zijn betaalde cursussen hebben gevolgd. Het gaat hier dus voornamelijk over bitcoin en crypto. Waarbij technische analyse natuurlijk ook hoort.

Waarin is MoneyTalks uniek?

Dat het de verschillende financiële markten omvat. Waar ook bitcoin en crypto bij horen.

Videoreview MoneyTalks Community

Is het de MoneyTalks de moeite waard?

Dat is helemaal afhankelijk van wat jij ermee doet.

De grote meerwaarde van de community vind ik in het volgende:

 • Alle relevante informatie netjes en overzichtelijk geordend.
 • De mogelijkheid te leren van elkaar en hierdoor zowel zelf als groep betere resultaten halen.
 • Feedback van ervaringsdeskundigen op je eigen werk, zodat je kunt blijven verbeteren.

Is MoneyTalks Community de moeite waard? Ja.

MoneyTalks community kopen 🛒

Wat kost de MoneyTalks community?

De prijs: € 39,95 per maand

Is er een korting op de MoneyTalks Community?

Ja, er is een kortingscode voor de MoneyTalks community:

GELDENVRIJHEID10

Hiermee claim je 10% extra korting op de eerste maand.

Betere resultaten en meer rendement halen?

rsz moneytalks community madelon vos

Begin vandaag nog met de MoneyTalks Community

10% Korting:

GELDENVRIJHEID10

Nu kopen 🛒

Gratis toegang tot de MoneyTalks community

Niet helemaal, maar toch een beetje… Wanneer je een cursus van Madelon Vos koopt krijg je er nu gratis toegang tot de community toe voor 30 dagen of 60 dagen.

Of, je kunt 7 dagen proberen voor € 1,-

Gratis cursussen van Madelon Vos

Zijn we er al? Nee. Madelon heeft nog meer in petto voor je. Naast de vele gratis content die ze publiceert via YouTube, Instagram en haar website, heeft ze ook nog gratis cursussen. En een ebook.

 • Het gratis ebook van Madelon Vos: Bescherm je vermogen
 • Gratis cursus technische analyse van Madelon Vos
 • Gratis cursus Bitcoin en crypto’s van Madelon Vos

De twee gratis cursussen van Madelon Vos kun je zien als sneakpeaks in de complete cursussen. De gratis cursussen zijn al waardevol. Maar, met de volledige cursussen krijg je toch écht die informatie die je nodig hebt, om succesvol te zijn.

Het gratis ebook van Madelon Vos: Bescherm je vermogen

gratis ebook madelon vos

Hier wil ik even wat extra aandacht aan geven. Eerlijk gezegd had ik deze nog niet gedownload. Ik was direct in de cursussen gedoken. Blij dat ik het uiteindelijk, om tot een compleet Madelon Vos review te komen, wel heb gedaan.

Want, in één woord: Wow!

Nu downloaden

Als je nog niet doorhad in wat voor toestand de wereld en de economie nu verkeren, dan ben je dat na het lezen van dit ebook wel. Het is actueel. Madelon beschrijft de crisis vanuit economisch en financieel oogpunt waarin we nu zitten. En wat zij voor klappen in de toekomst verwacht.

In dit ebook van in totaal 8 bladzijdes legt Madelon dit in luchtige taal en in grote lijnen uit. Het is voor iedereen te begrijpen, En het leest lekker weg.

De kern van haar verhaal is in dit ebook meer dan duidelijk:

Bescherm je vermogen. En spread te word.

Gratis cursussen van Madelon Vos

Zijn we er al? Nee. Madelon heeft nog meer in petto voor je. Naast de vele gratis content die ze publiceert via YouTube, Instagram en haar website, heeft ze ook nog gratis cursussen. En een ebook.

 • Het gratis ebook van Madelon Vos: Bescherm je vermogen
 • Gratis cursus technische analyse van Madelon Vos
 • Gratis cursus Bitcoin en crypto’s van Madelon Vos

De twee gratis cursussen van Madelon Vos kun je zien als sneakpeaks in de complete cursussen. De gratis cursussen zijn al waardevol. Maar, met de volledige cursussen krijg je toch écht die informatie die je nodig hebt, om succesvol te zijn.

Het gratis ebook van Madelon Vos: Bescherm je vermogen

Hier wil ik even wat extra aandacht aan geven. Eerlijk gezegd had ik deze nog niet gedownload. Ik was direct in de cursussen gedoken. Blij dat ik het uiteindelijk, om tot een compleet Madelon Vos review te komen, wel heb gedaan.

Want, in één woord: Wow!

Als je nog niet doorhad in wat voor toestand de wereld en de economie nu verkeren, dan ben je dat na het lezen van dit ebook wel. Het is actueel. Madelon beschrijft de crisis vanuit economisch en financieel oogpunt waarin we nu zitten. En wat zij voor klappen in de toekomst verwacht.

In dit ebook van in totaal 8 bladzijdes legt Madelon dit in luchtige taal en in grote lijnen uit. Het is voor iedereen te begrijpen, En het leest lekker weg.

De kern van haar verhaal is in dit ebook meer dan duidelijk:

Madelon Vos ervaringen en recensies

Mijn eerlijke ervaring met Madelon Vos

Daar zijn we dan, aan het einde van dit Madelon Vos review. Ik heb ervan genoten dit uitgebreide artikel te schrijven over deze bevlogen bitcoin persoonlijkheid en technisch analist.

Madelon Vos als mentor in de cursussen

Madelon is prettig om naar te kijken en te luisteren tijdens de videolessen. Het is duidelijk te zien dat ze plezier heeft in wat ze doet. Dit helpt écht mee aan het makkelijker en sneller leren van de lesstof.

Het is duidelijk te merken dat ze weet waarover zij spreekt. En duidelijk boven de stof staat. Ze ademt zo’n beetje bitcoin en technische analyse. Al kan ik dit via het beeldscherm natuurlijk niet ruiken.

Op vragen reageert ze open, eerlijk en correct. Altijd op een manier dat je er weer verder mee bent geholpen. Dit heb ik ervaren in contact via de mail. En ik zag het in reacties op vragen van mensen uit de Crypto en trading academy.

Madelon Vos en de MoneyTalks Community

In community is Madelon ook lekker aanwezig, zij en haar team maken actief deel uit van de community.

Ervaringen van deelnemers met Met Madelon Vos

Door naar studenten en deelnemers. Hoe is hun ervaring met Madelon Vos? Lees het in de verschillende recensies:

Madelon Vos recensie
Madelon Vos ervaring
Madelon Vos recensie
Madelon Vos ervaring
Madelon Vos ervaring

Samenvatting en conclusie: Madelon Vos review – Is Madelon Vos betrouwbaar en is haar cursus de moeite waard?

Het is mij duidelijk geworden dat de inzet niet in eerste instantie is om haar zakken te vullen met haar cursussen en community. Natuurlijk is dit een logische bijzaak. En dat mag ook. Ze levert met de verschillende cursussen en de community flinke waarde.

Waarde waarvan je echt kunt leren. Waarde die zelf weer om kunt zetten in geld. Als jij de lessen van Madelon eigen weet te maken en er mee aan de slag gaat natuurlijk.

Aanrader: ebook Bescherm uw vermogen

Waar ik tot noch toe het meest van onder de indruk ben is het ebook van Madelon Vos. In vogelvlucht legt ze je uit hoe belangrijk het juist nu is, om je vermogen te beschermen. Hierin merk je al dat je met een pienter mens te maken heeft. Wie het beste met je voor heeft.

Crypto en trading academy

De crypto en trading academy is een prima cursus, waarmee je zeker op het goede pad bent. Tenminste, als je doel is; geld verdienen met crypto en technische analyse. Het is het totaalpakket van de twee cursussen die je ook los kunt kopen.

Bitcoin basics en crypto’s

Dit is voor de beginner die op 0 ervaring staat. Na deze cursus ben je zelf in staat te investeren in bitcoin en crypto. En ken je de basics. Je kent ook de meest gebruikte investeringsstrategie. En je weet hier je geld mee te verdienen. Het is aan jou of je dit daadwerkelijk gaat doen.

Handelen in Crypto’s met Technisch analyse

In de (vervolg) cursus ga je in op de technische analyse. Dit heb je nodig om geld te kunnen verdienen aan het traden. Ook hiermee heeft Madelon weer een stevig staaltje werk laten zien.

Wel heb ik hier iets in gemist: uitleg over Risico Management en Trading Psychologie zou wel aan de cursus mogen worden toegevoegd, omdat dit ook essentieel is om succesvol te zijn in het handelen.

Ik snap het ook wel weer, want hiermee alleen zou je alleen al een compleet nieuwe cursus kunnen vullen. Dit gat heb ik voor je dichtgelopen door een uitgebreide trading mindset module uit te werken. Dit is gebundeld in een ebook. En een cheatsheet te maken voor je Risico Management. Deze krijg je gratis van mij als je via geldenvrijheid.nl de cursus koopt. Hier leg ik uit hoe je dit doet.

Madelon Vos cursus kopen 🛒

✔ korting

✔ bonus

Geldt alleen voor: Crypto en trading acedemy en/of Handelen in crypto’s met technische analyse

3 stappen:

 1. Open een nieuwe incognito browser tab.
  1. Sneltoets: pc: Ctrl+alt+N
  2. of sneltoets: MAC: ?+Shift+N
  3. Of wis je browsergeschiedenis.
 2. Kopieer deze link: https://geldenvrijheid.nl/go/crypto-trading-academy/ en plak hem in de incognito browser.
 3. Koop de cursus handelen in crypto’s met technische analyse
  1. Vul in op het betaalscherm de kortingcode: GELDENVRIJHEID10
  2. En stuur me een screenshot van je aankoopbevestiging e-mail en/of factuur. Dit kun je doen door een mail te sturen naar: info@geldenvrijheid.nl of ga naar: https://geldenvrijheid.nl/claim-je-bonus/
rsz 8 1

Waarom zo superveel weggeven? Ik ben affiliate van Madelon Vos. Ik heb haar cursussen gevolgd en zie er de meerwaarde van in. Ik ben er super enthousiast over. En zie natuurlijk ook de mindere kanten en verbeterpunten. Als affiliate krijg ik een kleine vergoeding, terwijl jij de beste prijs betaald die er is. – Niets meer dus… Een win-, win-, win-situatie dus.

Madelon Vos FAQ’s

 1. Wat is de kortingcode voor Madelon Vos?

  Er is zeker een kortingscode. Hiermee kun je 10% korting krijgen op al de cursussen van Madelon Vos en op haar community. In dit artikel kun je hem vinden. Maar let op. Er zijn nog een paar unieke bonussen waarmee je meer uit je Madelon Vos cursus kunt halen.

 2. Als de cursus mij niet bevalt, krijg ik dan mijn geld terug?

  Ja, je kunt tot 14 dagen na aankoop je cursus annuleren. Het zelfde geldt voor de MoneyTalks community. Dit abonnement loopt wel automatisch door. Maar is eenvoudig en per maand opzegbaar.

 3. Madelon Vos waar bitcoin kopen?

  In haar cursus Bitcoin basics en crypto’s legt Madelon uit wat haar favoriete plekken zijn om bitcoin te kopen, verkopen en verhandelen.

Laatst bijgewerkt: 17/12/2021
Picture of Wouter
Wouter
Vrijheid creëren om mijn dromen te verwezenlijken en anderen helpen dit ook voor zichzelf te realiseren is de intentie van mijn blog: Geld en vrijheid. Met internet ligt de wereld letterlijk bij je op schoot. Met de vele mogelijkheden van het kent om geld te verdienen is financiële vrijheid creëren enkel een keuze. Ik deel mijn kennis en ervaringen met de intentie jouw te helpen in jouw weg met geld en vrijheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Madelon Vos cursus met 10% korting kopen

Madelons cursus met 10% korting claimen?

Actiecode: GELDENVRIJHEID10  👉