MoneyTalks Community Review

In dit MoneyTalks community Review, een blik op het laatste geesteskind van Madelon Vos. Is het haar gelukt met MoneyTalks een sterke online community neer te zetten die de vraag van haar achterban beantwoordt?

Madelon is niet de eerste die een online community neer wil zetten met als doel gelijkgestemden te verbinden, te leren en resultaten te verbeteren.

In dit MoneyTalks review, antwoorde op e volgende vragen:

Compleet met video review, een blik in de MoneyTalks Community. En nog veel meer…

Zo let’s dive in.

Gaan jouw resultaten next level met MoneyTalks?

Probeer de 7 dagen voor maar € 1,-

Meld je aan 👇

MoneyTalks Community review video

MoneyTals Community Videoreview

MoneyTalks Community review: Waarom deze community?

Waarom is de MoneyTalks Community in het leven geroepen? Om iedereen bij elkaar te brengen met een interesse voor:

 • financiële markten,
 • trading
 • crypto

Met als doel het delen van kennis. Zodat iedereen in de community, jij dus ook kan streven naar het best haalbare resultaat en rendement.

Deze crypto en trading community heeft Madelon uitgewerkt, als antwoord op de vragen van haar achterban. Haar studenten en de volgers van haar verschillende Social Media kanalen smeekten bijna om een community, om kennis te delen, meer kennis te vergaren en natuurlijk betere resultaten en rendementen te halen.

Wordt met MoneyTalks Community in deze vraag voorzien?

MoneyTalks Community: Voor wie geschikt?

De Community richt zich op mensen met een passie voor, of op zijn minst interesse in:

 • financiële markten,
 • trading,
 • crypto

Behoor je tot deze groep, en wil jij je “next level” gaan met je kennis, resultaten en rendement? Dan is deze online community voor jou geschikt. Dit is namelijk de missie van Madelon Vos met deze community.

Ookal biedt Madelon Vos cursussen aan waarmee je leert hoe je geld verdienen kunt met bitcoin en hoe je winstgevend traden kunt. Je hoeft deze cursussen niet te hebben gevolgd. Je kunt als je wilt alleen lid worden van de MoneyTalks Community.

Is de MoneyTalks Community geschikt voor beginners?

Kom je totaal blanco, zonder enige ervaring in crypto, trading en financiële markten de community ingerold. Dan kan het wat overweldigend zijn. En is het goed mogelijk dat je bedolven wordt onder de stroom van informatie.

Heb je al enige basiskennis in één van de gebieden, dan vind jij je weg er wel in.

Daarnaast is het forum zo ingericht dat je kunt kiezen uit verschillende “feeds” je kunt dus kiezen welke informatie je volgen wilt.

Bén je écht totaal blanco. Kijk dan eerst naar de verschillende cursussen die Madelon Vos aanbiedt. Madelon Vos heeft nu tijdelijk een actie lopen, waarbij je 1 maand gratis toegang krijgt tot de community bij aankoop van één of meer van haar cursussen. De meest complete is de crypto en trading academy

MoneyTalks Community en Madelon Vos

Madelon Vos - Misss Bitcoin portret

Madelon Vos; de YouTube, Instagram en Cryptocast persoonlijkheid met de voormalige reputatie als Misss Bitcoin. Deze reputatie met een iets beperkend karakter probeert ze van haar af te schudden. Madelon is zo veel meer dan dat. Ze is; technische analyse, financiële markt, marco-economische ontwikkelingen, etc.. In het kort alles wat met geld en vermogensgroei te maken heeft.

Ja, Madelon is al sinds 2013 in Bitcoin actief. Ja, ze herkent de meerwaarde van dit decentrale experiment. Ja, ze weet er goed geld mee te verdienen.

Maar, waarom kan zij dit?

Omdat ze zicht enorm verdiept heeft in: technische analyse. Technise analyse ligt aan de basis van elke succesvolle trader.

Voordat bitcoin bij Madelon Vos in beeld kwam timmerde ze al aan goed aan de weg met goed onderwijs aan de Hanze Hoogeschool. Met haar paper voor de minor beleggen, won Madelon zelfs een prijs. De paper ging over het bubbelpatroon, en schreef zij samen met Fleur Deelman. De prijs die ze won is de Bert Douwes award.

Naast columnist geeft Madelon les aan de Universiteit van Amsterdam.

Wat is MoneyTalks community?

MoneyTalks Community - welkomstscherm screenshot

De MoneyTalks Community is de online plek voor alles over investeren, bitcoin, macro-economie en Technische Analyse, TA. Je kunt hier terecht met vragen, je kunt hier je kennis delen, inspiratie opdoen en successen vieren.

MoneyTalks Community is groei en ontwikkeling

Het is groei en ontwikkelig; Je kunt je eigen technische analyses laten beoordelen door experts. En maandelijkse zijn er vraag en antwoord sessies met MAdelon.

MoneyTalks Community is altijd up to date

Via verschillende met zorg geselecteerde kanalen met je altijd op de hoogte van de belangrijkste economische ontwikkelingen.

MoneyTalks Community is jouw financiële gids en houvast

Met de aangereikte nieuws kanalen, hulp, relevante discussies etc. biedt het een stabiele basis voor jouw financiële keuzes.

MoneyTalks Community is je netwerk

Omdat de community zich richt op mensen met interesse in bitcoin, traden en financiële markten, kom je hier gelijkgestemden tegen. En je weet: Omringd door gelijkgestemden gaan je resultaten als vanzelf omhoog. Je leert van elkaar en tilt hierbij jezelf en elkaar omhoog.

Het doel van de community: Iedereen aan verbinden die interesse heeft in; financiële markten, traden en crypto. Zodat iedereen de next level kan gaan met zijn of haar kennis, rendement en resultaat.

MoneyTalks Community is next level gaan met je resultaat.

Wat voor jou?

Gaan jouw resultaten next level met MoneyTalks?

Probeer de 7 dagen voor maar € 1,-

Meld je aan 👇

MoneyTalks Community review: Kanalen

Er zijn 4 kanalen waarin je mee kunt praten;

 • Chat,
 • goud en zilver, (Niet de beloning voor sportieve prestaties)
 • altcoin only,
 • deel je ta

Chat

De naam zegt het al, hier wordt gechat. De onderwerpen die aan bod komen lopen zijn breed, maar hebben allemaal te maken met bitcoin, handelen, financiële markten.

Goud Zilver

Bitcoin krijgt de naam digitaal goud. Maar hoe zit het met het “ouderwetse” fysieke goud. Hier wordt beleggen in goud en zilver besproken.

Altcoins only

Voor Madelon is er maar één munt. Maar over de altcoins is ook veel te zeggen. Wat doet ethereum? En waar zijn de nieuwe parels verstopt? Dat en nog veel meer wordt hier besproken.

Deel je TA

Deel je TA (Technische analyse). Dit is een goede plek om je skills bij te schaven en je werk te vergelijken met dat van anderen. Wanneer je actief bent in dit gedeelte zullen je skills en resultaten next level gaan. Kun je het voor je zien?

MoneyTalks Community deel je ta screenshot

Updates

Updates, zijn enkel updates. Je kunt er niet op reageren. dez zijn onderverdeeld in:

 • technische analyse,
 • dagelijks update
 • belangrijke tweets,
 • youtube videos,
 • nieuwsfeed
 • question and answer

Technische analyse

Onder de kop technische analyse vind je dagelijks nieuwe updates van de technische analyses die Madelon maakt. Goede analyses om als vergelijkingsmateriaal te gebruiken voor je eigen werk.

Dagelijks updates

Precies wat het zegt: dagelijkse updates over relevante onderwerpen uit het nieuws. Dagelijkse updates zonder de ruis van de overdaad aan nieuwsberichten.

Belangrijke tweets

Ook Twitter is een belangrijk kanaal voor de financiële markten. De belangrijkste tweets worden worden hierin gevangen.

YouTube videos

Mis nooit een video uit het youtube kanaal van Madelon.

Nieuwsfeed

Hier vind je een bot die het financiële nieuws uit verschillende kanalen voor je samenbrengt.

Question and Answer

Dit kanaal wijkt af van de rest in het stukje upates. Op dit kanaal kun je wel reageren. Hoe moet je anders een vraag kunen stellen of beantwoorden?

Verder nog handige supportlinks op een rij en links naar haar cursussen. En als laatste kunnen mensen hier nog terecht met feedback. De eerste berichten die ik hierin zo zag zijn al behoorlijk lovend en positief.

MoneyTalks Community review: De Community

Wat is een community, zonder contact met andere members? Naast het reageren op verschillende onderwerpen, het delen van je eigen ta’s, etc. kun je ook persoonlijk lijntjes uitgooien naar andere leden.

Bedenk wel; het is geen facebook. Dus verwacht geen zinloze chitchat.

Deze community is er voor de traders en investeerders die next level willen gaan. En die weten dat, wanneer zij zichzelf omringen met gelijkgestemden hun resultaten ook omhoog zullen gaan. Denk jij ook zo? Dan vind je hier ongetwijfeld aansluiting.

Ben je meer een lone wolf, alleen al de kanalen en feeds waartoe je in de community toegaing tot krijgt is super waardevol. En het zal je resultaten en rendement doen stijgen, als je er tenminste mee aan de slag gaat.

MoneyTalks Community: Voordelen en Nadelen

Voordelen

 • Toegang tot must follow kanalen van Madelon Vos.
 • Profiteren van exclusief premium ledenvoordeel.
 • Altijd up to date via website en/ of app.
 • Levendige community.
 • Relevante informatie.
 • Je kunt leren van elkaar en écht next level gaan.
 • De informatie goed en overzichtelijk georganiseerd.
 • Makkelijk netwerken en connecten met gelijkgestemden.

Nadelen

 • Het is nog maar weer een media kanaal. Wel een waardevolle. De zinloze chitchat vind in dit kanaal gelukkig geen grond.
 • het is niet gratis, dat werpt een drempel op, zodat alleen serieuze mensen lide zijn van de community die dat écht willen zijn.
 • Betere resultaten volgen niet vanzelf, je moet het nog steeds zelf doen.

Wat kost MoneyTalks Community?

MoneyTalks Community met korting?

De eerste 7 dagen kun je proberen voor maar € 1,-

Gratis proberen?

Wanneer je één van de cursussen van Madelon Vos koopt kun je ervoor kiezen één maand lang gratis lidmaatschap op MoneyTalks Community aan te vinken in het betaalscherm.

Bij de Crypto en trading academy krijg je de eerste 2 maanden lidmaatschap sowieso al cadeau.

Gaan jouw resultaten next level met MoneyTalks?

Probeer de 7 dagen voor maar € 1,-

Meld je aan 👇

Is het de MoneyTalks de moeite waard?

Dat is helemaal afhankelijk van wat jij ermee doet.

De grote meerwaarde van de community vind ik in twee dingen:

 1. Alle relevante informatie netjes en overzichtelijk geordend.
 2. De mogelijkheid te leren van elkaar en hierdoor zowel zelf als groep betere resultaten halen.
 3. Feedback van expets op je eigen werk, zodat je kunt blijven verberteren.

Is MoneyTalks Community de moeite waard? Ja.

Crypto en trading community alternatieven

Is MoneyTalks de enige crypto en trading community? Zeker niet. Er zijn nog een paar vergelijkbare spelers op de markt.

 • The zone van Allesovercrypto, als deel van de crypto masterclass
 • Cryptocommunity.nl
 • Premium discord groep van de Bitcoin consultant

MoneyTalks Community vs Allesovercrypto materclass The Zone

Grootste verschil:

The zone van de Crypto masterclass richt zich enkel en alleen op: bitcoin en crypto.

MoneyTalks Community richt zich op financiële markten, traden én bitcoin/ altcoin.

Andere verschillen

Verder is de Zone alleen toegankelijk als je de crypto masterclass aanschaft. Het forum is deel van de cursus. Voordeel; eenmailige investering, levenslange toegang.

Je kunt MoneyTalks los kopen, zonder eerdere cursussen van Madelon Vos te hebben afgenomen. In plaats van een eenmalige prijs, voor levenslange toegang betaal je hier 29,95 per maand en kun je elk moment opzeggen.

MoneyTalks Community vs Cryptomanuals: cryptocommunity

Sinds Janurari 2021 actief, de cryptocommunity. Je kunt maandelijks toegang krijgen tot deze club. En je betaald er 15 per maand. Of je kunt eenmalig voor levenslang je lidmaatschap kopen.

De naam zegt het al. Het gaat hierbij om crypto. En je krijgt de toegang tot het forum naast de toegang tot de cursus. Deze cursus is overigens écht gericht op beginners in bitcoin crypto. Waar het gaat over het traden scoort de cursus van cryptocommunity minder dan de cursus van Madelon Vos; de crypto en trading academy.

MoneyTalks Community vs De Bitcoinconsultant: De Premium Discord groep

Nog een alternatief is de premium Discord groep van John van Meer, de bitcoin consultant. Deze groep is exclusief voor mensen die eerder één van zijn betaalde cursussen hebben gevolgd. Het gaat hier dus voornamelijk over bitcoin en crypto. Waarbij technische analyse natuurlijk ook hoort.

Waarin is MoneyTalks uniek?

Dat het de verschillende financiële markten omvat. Waar ook bitcoin en crypto bij horen.

Ervaringen met MoneyTalks Community: members aan het woord

MoneyTalks Community recensie
MoneyTalks community eerlijke ervaring

Samenvatting en conclusie: MoneyTalks Community Review

MoneyTalks Community Review

Wouter

Community
Relevantie
Toegevoegde waarde
Toegang tot experts
Kwaliteit van nieuws

Samenvatting

Met de MoneyTalks Community geeft Madelon Vos gehoor aan de vraag van haar achterban. Net als haar cursussen heeft ze hiermee weer een sterk staaltje van toegevoegde waarde laten zien.

De community groeit snel en dat is voor een reden. De verschillende kanalen en feeds bieden relevante informatie waar je écht wat mee kan.

Maar de grote meerwaarde is het leren van elkaar. De mogelijheid je eigen technische analyse te delen, hierop feedback van experts en andere members te krijgen, etc..

4.6

Gaan jouw resultaten next level met MoneyTalks?

Probeer de 7 dagen voor maar € 1,-

Meld je aan 👇

MoneyTalks Community FAQ’s

 1. Hoe kun je lid worden van MoneyTalks Community?

  Via de website van Madelon Vos. In dit review, vind je de beste deal om lid te worden.

 2. MoneyTalks Community opzeggen of annuleren, hoe zit dat?

  Je kunt je lidmaatschap op MoneyTalks Community op ieder gewenst moment opzeggen. Dat gaat makkelijk en snel via je account bij madelonvos.nl De toegang hiervoor krijg je zodra jij je lidmaatschap gekocht hebt.

 3. Is er een app voor MoneyTalks?

  Ja, je kunt de discord app downladen. Via deze kun je inloggen op MoneyTalks via de uitnodigingslink. Of, als je dit al via de website hebt gedaan, kun je gewoon de MoneyTalks community selecteren.

Laatst bijgewerkt: 17/12/2021
Picture of Wouter
Wouter
Vrijheid creëren om mijn dromen te verwezenlijken en anderen helpen dit ook voor zichzelf te realiseren is de intentie van mijn blog: Geld en vrijheid. Met internet ligt de wereld letterlijk bij je op schoot. Met de vele mogelijkheden van het kent om geld te verdienen is financiële vrijheid creëren enkel een keuze. Ik deel mijn kennis en ervaringen met de intentie jouw te helpen in jouw weg met geld en vrijheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Madelon Vos cursus met 10% korting kopen

Madelons cursus met 10% korting claimen?

Actiecode: GELDENVRIJHEID10  👉