nieuwe manier van geld verdienen?

Nieuwjaar staat voor de deur. Als enigszins bewust mens met een bepaalde ambitie, zullen de goede voornemens je gedachtenstroom sturen. Met name nu klinkt een nieuwe manier van geld verdienen interessant en uitdagend. Lekker weg fantaseren over de nieuwe kansen die het nieuwe jaar zal brengen.

Weet je; Er zijn zoveel nieuwe manieren van geld verdienen. Veel geld verdienen is tegenwoordig slechts een keuze. Na de bewuste keuze is het volhouden tot het je lukt!

Verwacht hier géén opsomming van de vele mogelijkheden die er zijn. Ben je serieus over een nieuwe manier van geld verdienen? En het liefst zoveel mogelijk.

Stay tuned, want we gaan in op:

  • de invloed van jouw gedachten op jouw succes,
  • het zien van kansen,
  • de aankomende bitcoin hype en hoe je hiervan maximaal kunt profiteren,
  • het belang van educatie voor succes

Gedachtenkracht – jij bepaalt je succes

Nieuwe manier van geld verdienen? Jij bent bepaald je succes. Jij bent écht de enige die je verantwoordelijk kunt houden voor de slagingskansen van je missie. Het begint al hier: Wat doe je nadat je dit gelezen hebt? Onderneem je actie? Of, doe je niets. Spoiler arlert: het resultaat van de tweede keuze ken je al, toch?

Zijn we het erover eens dat jij de enige bent die de sleutel naar jouw succes in handen heeft? Dan kunnen we verder.

Wat is jouw belangrijkste drijfveer om een nieuwe manier van geld verdienen te realiseren? Wat maakt dit voor je mogelijk? Wat kun je dan, wat je nu niet kunt? Wat is er mogelijk als je meer geld hebt dan nu? Én, de hamvraag: Hoe voel jij je in deze situatie?

Wanneer jij duidelijk en concreet kunt verwoorden en visualiseren wat je bereiken wilt, ben je al halverwege. Dit is het lokkertje dat je in beweging zet. En, wanneer je het tastbaar maakt met een brief, tekening of andere artistieke uiting, is het een krachtig baken in tijden van desillusie en wanhoop. Ja, zulke gevoelens kunnen ook opduiken in je weg naar succes.

Dus, heb jij duidelijk wat je bereiken wilt? En, waarvoor je een nieuwe manier van geld verdienen zoekt? Wat is de gróóóóte beloning?

Nieuwe manier van geld verdienen tip 1: tijd vs resultaat

De grootste gedachtenkronkel die het grootste deel van de mensheid maakt, is de gedachte dat je met een hoger salaris een rijk mens bent. Zelfs als top advocaat, manager, of huisarts doe je nog steeds de duivelse ruil van tijd voor geld. Aan het einde van de rit, werk je héle dagen, moet je vroeg op en kom je aan het einde van de dag weer thuis.

Kun jij je voorstellen; Hoe het leven er voor je uit zou zien, wanneer je betaald krijgt voor het resultaat dat je levert? dus niet voor je kostbare tijd.

Laat mij je helpen. Een voorbeeld. Stel je voor: Je doet uitgebreid onderzoek naar een bepaald project. Dit project kent oneindig veel mogelijkheden. Jij ziet er de meerwaarde van, en je verwacht dat dit voor de rest van de mensheid, of een groot gedeelte ook het geval zal zijn. Je investeert een verantwoord deel van je spaargeld. Gaandeweg de tijd zie je hoe dit project groeit en hoe jouw investering meer en meer waard wordt. Je geld is hard aan het werk voor jou, in plaats van andersom! Haalbaar/ Onhaalbaar… Alles wat je nodig hebt is kennis en vaardigheden.

Gouden kansen – ze zijn overal, zie jij ze?

Door de diepgewortelde conditionering van werken voor je geld, kan het zijn dat je de mogelijkheden niet meer ziet als het gaan om nieuwe manieren van geld verdienen. En dat is jammer, naast vertrouwen en doorzettingsvermogen is een creatieve geest die mogelijkheden en kansen ziet een goed hulpmiddel om je doelen te realiseren. Dus hou oren en ogen open. En ohja, ben in de beginners instelling. Neem een open houding t.o.v. nieuwe én bekende informatie. De grootste killer van persoonlijke groei: “ik weet het”

Ik weet het

De grootste killer van persoonlijke groei

Maximaal profiteren van de aankomende bitcoin hype

Bitcoin hype, crypto revolutie, etc.. Er is veel in beweging als het gaat om digitaal geld. De globale ontwikkelingen kunnen verschillende uitwerkingen op je hebben;

1. Je zit angstvallig en geïsoleerd in je woonkamer, wachtende tot er iemand is die je komt redden.

2. Je neemt de macht in eigen hand, gaat op onderzoek uit en je ziet mogelijkheden, die anderen laten liggen.

Ik hoop dat jij voor optie 2 kiest.

In dat geval wil ik Bitcoin en cryptovaluta benoemen. Bij Bitcoin denk je misschien aan een enorme luchtbel, die al een paar keer is geklapt en waarbij veel mensen hun geld zijn verloren.

Wat nu, als ik je zeg. dat Bitcoin nu al langere tijd op zijn All-time-high staat. En dat de vooruitzichten zo zijn dat de waarde enorm zal stijgen. Ofwel, er is héél veel geld in te verdienen. Waarom? Zonder in de technische details te treden, (dat doen Derek Westra en Patrick Suiker in de crypto beginnerscursus graag voor je) er ontstaat schaarste. De vraag naar Bitcoin is groeit sneller dan het aanbod. Dus, je raadt het wel. De Bitcoin wordt duurder en duurder. Nu, december 2020, staat hij al langere tijd op zijn All time high.

Daarnaast zijn er héél wat technologische ontwikkelingen die een massale adoptie van deze cryptomunt en zijn jongere opvolgers enorm in het voordeel werken. Ook politieke grootmachten erkennen de potentie van Bitcoin en de onderliggende blockchain technologie. Wat denk je dat dat met het vertouwen, en dus de koers van deze cryptomunt zal doen?

Juist!

Wil je maximaal profiteren van deze aankomende cryptohype, dan ben je hier aan het goede adres. Er zijn nu namelijk al een paar dingen die je doen kunt.

  1. Erkennen dat je de mogelijkheden ziet, en dat je om hier maximaal rendement uit te halen, ten eerste dient te investeren in jezelf.
  2. Alvast een account aanmaken bij ten minste één crypto exchange, waar je als beginner, betrouwbaar veilig én goedkoop je Bitcoin kopen kunt. Daarmee ben je verzekerd van een plek. Het is niet onwaarschijnlijk, dat een exchange tijdelijk zijn deuren dicht houdt voor neuwe gebruikers als de storm begint. Bitvavo is zo’n plek, via onderstaande oranje knop kun jij je aanmelden. No sweat, het is gratis en super makkelijk. 👇
  • Populairste exchange
  • met de laagste transactiekosten van Nederland
Bitvavo aanmelden met korting

Educatie en succes

Ok, Bitcoin is nieuw, crypto is nieuw. Bitvavo is nieuw, een crypto exchange is nieuw. Net was je nog op zoek naar een nieuwe manier van geld verdienen en nu heb je al een account bij Bitvavo aangemaakt. Goed bezig. Is het nog niet gelukt? check de Bitvavo uitleg voor beginners. Nog geen account, doe dat dan alsnog hier: gratis account aanmaken ➡.

Goed bezig action taker. En nu als een wilde stier gaan traden met crypto? Dacht het niet. Even wat realiteitszin: Het grootste deel van de handelaren verliest hier geld. Een klein deel wint geld in de cryptomarkt.

Naast geduld, wat denk je dat het verschil maakt? Educatie, kennis en vaardigheden.

Dus de eeste investering die je doet is in jezelf. Dit kan in tijd of geld. Maar het belangrijkst is, dat je de kennis op doet. Zodat je goed beslagen ten ijs komt. en maximaal profiteert van de nieuwe Bitcoin hype.

Op internet is natuurlijk oneindig veel informatie te vinden over cryptocurrency; Bitcoin; hoe het werkt; waar je het kopen kunt; hoe je hier geld mee verdienen kunt; etc.. Maar, 1: Je verliest veel tijd in het zoeken naar juiste en betrouwbare informatie. 2: Dit proces gaat een stuk sneller in teamverband en met ervaren mentors.

Ik ken een plek, waar je beiden hebt. 1. Professionaliteit, kennis uit ervaring en vaardigheden, in een complete cryptocursus. 2. Een (online) club gelijkgestemde cryptofanaten, waarmee je kunt sparren en delen, en waarvan je leren kunt. Plus een bonus: 3. Betrokken en ervaren mentoren uit de cryptowereld.

Deze mannen die snappen, dat de brug naar de cryptowereld niet in één keer geslagen is. Daarvoor hebben ze een waardevolle bitcoin training uitwerkt, die ze gratis aanbieden in de vorm van een webinar. In dit webinar leer je o.a. over Bitcoin, de marktcyclus en de bijhorende emoties. En allerlei praktische zaken, waarmee je van start kunt. Via onderstaande knop kun jij je aanmelden. Mis het niet… Het nieuwe jaar komt met gouden mogelijkheden, waarvan je écht wilt profiteren.

Gratis Bitcoin Training?

Wil je alles leren over Bitcoin, de blockchain en altcoin? En hoe je hier geld mee kunt verdienen?

👇 Meld je nu aan voor de gratis bitcoin training 👇

Samenvatting en conclusie: nieuwe manier van geld verdienen – blijft het alleen bij goede voornemens?

Goede voornemens over geld verdienen. Iedereen kent het wel. Rond de jaarwisseling maakt menigeen zijn lijstje voor het nieuwe jaar. Een nieuwe manier van geld verdienen komt hier veelal op voor. En kent vele varianten.

Van doorslaggevend belang voor je succes is de kracht van je gedachten. En de mogelijkheid je doelen te visualiseren. Dit werkt ook als een magneet om je gewenste situatie naar je toe te trekken en te realiseren. Dit geldt evenzogoed voor je financiële situatie.

Maar er is meer, mediterend op een steen kom je er niet. Actie ondernemen maakt het verschil tussen dromen en realiteit.

Educatie

Actie nemen is ook investeren in kennis, van mensen die je al voor zijn gegaan. Kennis is je grootste kapitaal en een investering hierin betaald zich onherroepelijk terug.

Maximaal profiteren van de Bitcoin hype?

Bitcoin en crypto het klinkt misschien allemaal nogal vaag, want wat is het nu eigenlijk. Gelukkig is er keiveel informatie te vinden over deze bijzondere technologie en de vele mogelijkheden. Want, zowel de technologsiche ontwikkelingen als de ontwikkelingen op wereldniveau maken een revolutie van Bitcoin en cryptocurrency bijna onontkomelijk.

Hoe profiteer je hiervan? Door te leren en actie te ondernemen. Er zijn nu al 2 stappen die je kunt zetten:

  1. Een gratis account aanmaken bij Bitvavo om crypto (Bitcoin) te kunnen kopen. Aanmelden 🚀
  2. Aanmelden voor de gratis Bitcoin training van Derek en Patrick. Gratis webinar kijken 👁

Jij hebt het zelf in de hand. Lig je straks wakker in bed, omdat uit enthousiasme omdat je droomleven een stap dichterbij is. Of, omdat je aan het malen bent over het wel of niet zetten van een nieuwe stap? Jij hebt het zelf in de hand. 🚀

Be Great!

:Je geboorterecht

Disclaimer:

Geld en vrijheid is geen financieel adviseur en de content op deze website is geen financieel advies. Alle informatie op deze website is informatief en geen aanbeveling om iets te kopen of verkopen. Doe goed onderzoek of raadpleeg een deskundige bij het maken van financiële beslissingen en investeer alleen geld dat je kunt missen. Je bent zelf verantwoordelijk voor je eigen investeringen.

Laatst bijgewerkt: 31/03/2021
Picture of Wouter
Wouter
Vrijheid creëren om mijn dromen te verwezenlijken en anderen helpen dit ook voor zichzelf te realiseren is de intentie van mijn blog: Geld en vrijheid. Met internet ligt de wereld letterlijk bij je op schoot. Met de vele mogelijkheden van het kent om geld te verdienen is financiële vrijheid creëren enkel een keuze. Ik deel mijn kennis en ervaringen met de intentie jouw te helpen in jouw weg met geld en vrijheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *