over geld en vrijheid

Initiatiefnemer: Wouter Buijs

Wouter Buijs viert vrijheid
Op één van mijn favoriete plaatsen van de wereld: Pays d’ Cathares, Frankrijk

Op mijn 20e afgestudeerd van het HBO, met een opleiding marketing management. Intertnet was slechts een klein deel van mijn opleiding. Maar, mijn interesse voor het wereld wijde web, was immer daar. Ik zag de mogelijkheden.

En heb daar tijdens mijn langdurige reizen gebruik van gemaakt om (zonder enig verdien model) mijn avonturen te delen. Deze lange reizen hebben mij naast van alles over wordpress en internet voornamelijk veel geleerd over de belangrijke waarden van het leven:

Tijd en Liefde

Tijd heb je maar één keer. Wanneer je niet in Liefde leeft, komt je altijd tijd tekort. 

Wouter

Mijn missie

Leven in liefde, gezondheid en vrijheid. 

Dit leven wens ik iedereen toe. Met geld en vrijheid richt ik mij erop jouw kennis en handvatten te geven om passief inkomen te genereren en je financiële vrijheid te realiseren. 

Ik wens je succes, geld en vrijheid, 

– Wouter Buijs

Het belang van educatie, maar wel een tikkie anders.

You don’t know, what you don’t know

Je weet niet, wat je niet weet. Opgeleid binnen het strakke regime van ons huidige schoolsysteem, weet je, dat er weinig ruimte is voor échte persoonlijke ontwikkeling.

Het is pas na de schooltijd dat ik mijzelf begon te ontwikkelen en de daadwerkelijke waarden van het leven begon te ontdekken. Dat ik ontdekte hoe de wereld in elkaar steekt, wie ik ben, wat mijn toegevoegde waarde aan de wereld is, wat ik leuk vind, hoe ik geld kan verdienen, dat ik toch creatief ben, etc.. Het huidige scholingssysteem lijkt er voornamelijk op gericht, om juist dit niet tot bloei te laten komen, of aan banden te leggen ten dienste van het al overkoepeld systeem.

Vandaar dat ik mij met geld en vrijheid richt op cursussen, waarmee jij jezelf lost kunt koppelen van de tijdsruil voor geld. Want, dat doe je al veel te lang toch?

If you don’t find a way to make money while you sleep. You’ll work until you die.

Warren Buffet

Kennis is samen met je mindset werkelijk je grootste asset als het gaat om geld verdienen.

Over beiden is voldoende geschreven, zie de boekenplank.

Wat betref cursussen over geld verdienen vind ik deze écht heel tof:

De affiliate marketing revolutie van Jacko Meijaard:

crypto cursus

Dan zijn er nog 3 prachtige crypto cursussen, van mensen die je écht willen helpen. In dit artikel kun je de crypto experts vergelijken. Want ook crypto currency kent enorme potentie.

En nog véél meer

Én zo zijn er nog veel meer. Kies jij liever voor dropshipping? Check dan de Bol Masterclass van Jia Ruan.

In ieder geval. Het internet kent oneindig veel mogelijkheden. En nu heb je waarschijnlijk wel de tijd je te verdiepen in een mogelijkheid die jou past en die jou bevrijdt. Voor nu zijn affiliate marketing en crypto hot topic voor mij. En ik neem je graag mee in deze wondere wereld.

Succes

Laatst bijgewerkt: 16/12/2020

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *