Paypal accepteert Bitcoin?

In oktober 2020 gaf Paypal te kennen dat de Amerikaanse gebruikers vanaf 2021 De vier grootste cryptocurrencies kunnen kopen via Paypal. Paypal accepteert Bitcoin, Bitcoin Cash, Litecoin en Ethereum. Hiermee staat Bitcoin in één keer in de spotlight. Grootschalige acceptatie van Bitcoin en de blockchain lijkt om de hoek.

Waarom Paypal accepteert Bitcoin?

In dit bericht legt Paypal meer uit over deze revolutionaire stap. Paypal wil een stapsteen zijn naar meer begrip en adoptie van Bitcoin en andere cryptomunten. Naast de mogelijkheid met Paypal Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum en Litecoin te kopen, komt de payment provider met educatie over de blockchain en cryptocurrency.

Paypal crypto exchange

In samenwerking met Paxos, een betaalprovider kun je later dit jaar in de VS crypto kopen met Bitcoin. Het plan is in de eerste helft van 2021 de crypto betaaldienst te ingegreren in de app Venmo. Hiermee wil Paypal de dienst internationaal introduceren. Het is nog niet duidelijk of Nederland één van de landen zal zijn, waar betalen via Paypal mogelijk wordt.

Wat heeft dit nieuws met de Bitcoin koers gedaan?

Paypal en crypto FAQ’s

Heeft Paypal een Bitcoin wallet?

Ja, voor de cryptovaluta die je via Paypal kunt kopen, heeft Paypal een wallet beschikbaar.

Welke cryptocurrency kun je kopen met Paypal

In eerste instantie: Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum en Litecoin

Kun je in Nederland bitcoin kopen met Paypal?

In eerste instantie is deze dienst alleen beschikbaar in de VS. Later zal het uitgerold worden over de wereld. Of Nederland daarbij hoort, is nog niet bekend.

Wat zijn de transactiekosten

De transactiekosten zijn naar verwachting, dus pin mij er niet op vast:

2,3% bij transacties kleiner de $100,
2,0% bij transacties tussen de $100 en $200,
1,8% voor transacties tussen $200 en $1000 dollar,
1,5% voor alles daarboven.

Waarom is dit een grote stap voor de Blockchain?

Omdat met de acceptatie van Bitcoin en de voornaamste Altcoin door Paypal, de weg open is naar wereldwijde acceptatie van Bitcoin en de blockchain. Meer mensen zullen er mee bekend raken.

Samenvatting en conclusie

Zoals je in het artikel; het toekomst perspectief van de blockchain kunt lezen, zijn er nog een paar technologische doorbraken nodig, wil de blockchain technologie massale acceptatie en adoptie genieten. Terwijl de programmeurs doorwerken om deze problemen op te lossen, is de acceptatie van Bitcoin door Paypal een stap naar het grote publiek. Want Paypal is wereldwijd een toonaangevende betaalservice.

Nieuwe kansen

Deze ontwikkeling brengt mogelijkheden met zich mee. Mogelijkheden waarmee je geld kunt verdienen met Bitcoin en andere cryptocurrency. Derek Westra en Patrick Suiker zijn al jaren actief in de weer om Nederland tot leider te maken in de acceptatie van Blockhain en Bitcoin. In de cryptomasterclass leer je hoe jij je geld voor jou kunt laten werken.

Wil jij alles leren over crypto?

⬇ 3 super waardevolle gratis crypto cursussen ⬇

gratis crypto cursus


Gerelateerde berichten

Disclaimer:

Geld en vrijheid is geen financieel adviseur en de content op deze website is geen financieel advies. Alle informatie op deze website is informatief en geen aanbeveling om iets te kopen of verkopen. Doe goed onderzoek of raadpleeg een deskundige bij het maken van financiële beslissingen en investeer alleen geld dat je kunt missen. Je bent zelf verantwoordelijk voor je eigen investeringen.

Laatst bijgewerkt: 02/01/2021
Picture of Wouter
Wouter
Vrijheid creëren om mijn dromen te verwezenlijken en anderen helpen dit ook voor zichzelf te realiseren is de intentie van mijn blog: Geld en vrijheid. Met internet ligt de wereld letterlijk bij je op schoot. Met de vele mogelijkheden van het kent om geld te verdienen is financiële vrijheid creëren enkel een keuze. Ik deel mijn kennis en ervaringen met de intentie jouw te helpen in jouw weg met geld en vrijheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *